Trinity 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Prosim, prosim, da bi se stvari po enem letu malce umirileŽelim si spočiti dušo, čustva, misli in telo...Želim si vzpostaviti izgubljene veze z ljudmi od katerih sem se oddaljilaŽelim si pozabiti ljudi ki so me prizadeliŽelim si nadaljevati stvari katere sem zapostavila zaradi bedarijŽelim si biti to kar sem lahkoin predvsem si želim početi stvari enkart v življenju prav HUH Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 ribi pomagaj Trinity, da bo lahko zaživela lahkotnejše in srečnejše.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 ribi... daj še meni en konec... da se lahko začne nov začetek Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 9. september 2004 Avtor Prijavi Deli 9. september 2004 xrosex Ribi dej pomagej Aiwi , ker si to res zasluži! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 hvala trinity se je vse izteklo tako, da je prav Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Trinity, pozdravljena! nekaj ti moram rect, upam, da mi ne bos zamerila.Vedno ko zagledam v novih objavah naslov tele teme, mi je bad feeling.Vedno preberem tole - 'zelim si groznega konca'. :o|o: Poleg tega pa si dala v ZR in ne v CL - torej ni kul postavljati v prosnje take postavke. No, sam tolk.Teme (naslovov) itak ne mores sama popravljat, pa mi tako lahko das semle pripombo, ali pa pac ne, pustimo kot je, saj je tvoja tema. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 20. september 2004 Avtor Prijavi Deli 20. september 2004 Hi Marsa! Verjetno veš, da ni bil to moj namen, da bi se kdo zdrznil ob temu naslovu. Bom poskusila naslednjič izbrati boljši naslov. Glede na to da je to moja prva odprta tema še nimam izkušenj kako in kaj je ql.Pa še nekaj, ZR in CL :o|o: kaj je to? verjetno stupid question ampak da bom vedla za naslednjič.... TNX Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Aja... hmm, ne gre zame - da mene moti...V bistvu sem hotla rect, da zate ni dobro, meni je vseeno, kako je tema odprta, no, bolj ali manj, seveda (sploh v teh osebnejsih temah). CL = Crna Luknja, ZR = Zlata ribica.In v CL meces pojme: grozno, tezavno...v ZR pa vsadis zelje, lepe misli, pozitivne namere. No problem, skratka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Zlata Ribica in Crna Luknja po moje ni take grozne panike, je pa res, da je fino malo pozitive dat v misli -> stavek -> besede -> dejanja...ce si zelis pozitivo. mogoce je boljse, da zaklices, kaj bi rada imela, kot cesar ne maras...deluje boljse...boljse vibre ze s crno luknjo in belim oknom (a je belo? ali samo okno?) smo imeli podobne debate...da je vedno bolje gledat na plus stran stvari, kot na minus...nekateri so bolj drugi manj obcutljvi za te vajbe, ampak vesolje nasplosno...zeloooooo obcutljivo... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 opa, malo paralele tu...sem hotla trinity pomagat, da se ne bi sekirala Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Nic narobe, se boljs, ti znas lepse povedat - hvala, Tinka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 20. september 2004 Avtor Prijavi Deli 20. september 2004 tnx tinka in marsawill do! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Za vsakim koncm je nov začetk, včasih mal težk, ampak vedno lepš kot grd konc! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 naredimo konec nečemu, da se sprostimo za nove poti´ .Ni dobro vse, kar novo je,Kar dobro je, je novo VSE Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
galaksija 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Prosim vse dobre duhce da mi pomagajo, da izginejo iz mojega zivljenja trenutki, kateri me obremenjujejo in mi ne daje mirno ziveti.Prosim vse dobre vile da mi prinesejo koncno odresitev od vsega kar me se veze za nazaj in na vse kar mi je bilo le mucno na dusici.Hvala vsem takim in drugacnim vilinskim bitjem kateri mi vedno stojite ob straniHvala, hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.