nimbus 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 Jaz mislim, da bi bila zelo žalostna, če bi ostala čisto sama. Klinc pa vse skupaj, če to nimaš s kom deliti.Še tako lep sončni zahod ni ta pravi, če ga nimaš s kom deliti, kaj... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Contesa, mi kažeš drugo plat medalje...Mislim, da obstajata v vsakem človeku dva jaza:-en se bori za obstoj in hlepi po uspehu-drugi pa je mirnejši in pohlevnejši in reče, saj bo že. Oba skupaj pa tvorita eno,celovito osebnost. Enkrat v nas prevladuje prvi, enkrat drugi jaz,ampak, jaz si brez prvega ne predstavljam biti! Poznam pa osebe, ki so prvega zatrle in želijo živeti z drugim jazom. To pa zame ni življenje, temveč životarjenje. Potem pa je res vseeno, če si edini človek na planetu! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 sem gledala en film s to vsebino..štos je bil v tem, ker je najprej tip mislu, da je sam..potem se pojavi od nekod ženska, ki je tudi mislila, da je sama..potem se pojavi še en tip..in so skupaj...na koncu gre vse k vragu..skratka, mislim, da bi se mi zmešalo, če bi ostala sama na svetu.. povej ime tega filma, prosm Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 Contesa, tvoj post me je spomnil na večno bitko med dobrim in zlim... zoroastrstvo. Ampak, ko si omenila dva jaza: če pogledam sebe imam predvsem tistega prvega... vsaj bolj ga poznam - ker pohlevnosti ravno ne premorem veliko! Pa si lahko brez problemov predstavljam, da sem sam na svetu - offcourse "predstavljam". Enostavno menim, da moraš znati črpati energijo iz sebe in ne iz drugih ljudi. Poglej, kaj bi jaz naredil. Šel bi na dirkališče v Italijo... vzel ven tistega lepega Ferarija in potem bi vozil kurve grande celi teden . Noro bi užival in bi mi bilo vseeno, če me kdo vidi ali ne! Vse meje, ki jih podiram, so moje meje in dosegam pri tem svoje osebne dosežke. Zakaj pa je samica tako kruta kazen? Tam nimaš nikogar, ki bi te spodbujal... lej kako dolgo si že zdržal, nikogar, ki bi ti kratil čas. A če vzdriš, si močan človek, močna osebnost! Če pa pošiziš, si pa slabič, ki živiš na račun drugih. Tako bi sam samcat taval po našem širnem svetu z lačnim egom in si mislil: "Grem pogledat v Afriko, mogoče mi bodo vsaj opice ploskale!" Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 Surxa... ni čudno, da je šlo vse k vragu... dva proti ena... potem pa ego in ajajaj... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Ampak, ko si omenila dva jaza: če pogledam sebe imam predvsem tistega prvega... vsaj bolj ga poznam - Tako bi sam samcat taval po našem širnem svetu z lačnim egom in si mislil: "Grem pogledat v Afriko, mogoče mi bodo vsaj opice ploskale!" No,torej vseeno nisi izgubljen primer! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 Hehe, Contesa, tudi če bi imel vsa žezla hladna ne bi bil izgubljen primer... eno je zelo vroče in zame zelo dragoceno... mladost!!! Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 That`s the spirit! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Hehe, Contesa, tudi če bi imel vsa žezla hladna ne bi bil izgubljen primer... eno je zelo vroče in zame zelo dragoceno... mladost!!! there is more to fire than meets the eye... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 Še tako lep sončni zahod ni ta pravi, če ga nimaš s kom deliti, kaj... Točno tako...brez pomena :xx!: Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 Tole je domišlijska tema! Kaj bi nareili oz. kaj bi po?i, ?bi bili edini ?veški primerek na planetu Zemlja. Predstavljaj si, da drugih ljudi sploh ni... ni važno kam so šli, kaj je z njimi. Enostavno jih ni... tebi je pa na voljo cel svet, z vsemi velemesti, vsemi naradnimi lepotami, oceani, gorovji. Zanima me, kaj vam prvo pade na pamet?Hehe... use your illusion Hehe, tipično bikovsko. Your imagination you can use. Illusion is independent.. (tole zadnje je moja iznajdba, pa vseeno, re?se prav imagination..) Matr, kaj sem jaz to pobrala neke devica lastnosti al kaj.. najprej se morm tak slovenšine naučit prav še prej, da lahko to po?m, a ne nimbus? Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
h3x0r 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 Vozli avto. Citiraj Mp3 download Glasba Igre Igre igrice,.. Smeh slike Video posnetki Vici Chat Spletni imenik Lestvica Ozadja Vreme po svetu Proxy Shrani Video iskalnik Msn Zabaven blog Download datotek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 Be a teacher, I guess. Danes že zgleda tako. Čeprav sem v prvem razredu rekla, da bi bila fičfirič, medtem ko so vsi ostali imeli bolj v mislih pilote in stevardese ter modne kreatorke.., heh. (Sem se zdajle spomnila simpatičnega filma Brodolom s Tomom Hanksom.., mah težko si je zamislit, da bi bil popolnoma sam.. Čeprav no, ali nismo že? Po moje bi tako dolgo upali, da je nekdo, dokler ne bi obupali.) Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. april 2008 Avtor Prijavi Deli 26. april 2008 Hehe, tipično bikovsko. Your imagination you can use. Illusion is independent.. (tole zadnje je moja iznajdba, pa vseeno, re?se prav imagination..) Matr, kaj sem jaz to pobrala neke devica lastnosti al kaj.. najprej se morm tak slovenšine naučit prav še prej, da lahko to po?m, a ne nimbus? ne... mayan, ti si tko brihtna, da ti na trenutke ne morem sledit jst sm tut vedu kaj bom. smo bli na brnikih pa je blo normalno, da se je froc zagledu v kakšnega popeglanga poslovneža ali diplomata ali si je pa res zaželu bit pilot in to. mene to spoh ni premaklno. pol sm pa onga tipa zagledu k voz tisti čudni "mobil" s prikolicam polnimi kufrou do aviona. in sm reku:"ati, ati... to bi biu jst" se spomnem, ko sem tolo temo odpiru, da bi meu bolj raziskovalne projekte. da bi se nauču vozit npr. lovca al pa kej. no, danes, ko sem pa zreu in dorasel mož ( ) bi šou pa u fajno športno trgovino, si nabrau pro-robe in šou na tibet meditirat. v bistvu mi ne bi blo tko, tko, tko tkoooooo dolgčas, ko bi se človeku zdelo na prvi pogled... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 26. april 2008 Prijavi Deli 26. april 2008 Šla bi ulomt v trgovino, vzela en fajn enduro, šla do bencinske napolnila rezrevoar in vija na Finsko. Nekam na sever uglavnem. Pol bi v enmu nasleju pustila moped in šla v gmajno - živet tja. (sicr nevem kuko ampak sej bi se znašla ) Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 26. april 2008 Prijavi Deli 26. april 2008 jaz bi tudi pisala do konca in naprej , vse kar mam v glavi in do cesa imam dostop, bi podelila z ljudmi pa naucila bi se polagati keramike, pa slikala in risala bi, pa kiparila ....tak, zdaj se mi kolca in grem pit vodo Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.