yoko 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Ojla. Že dolgo me ni bilo na forumu.Bila sem zelo zaposlena.Porajalo se mi je eno vprašanje o prodornosti:Kako do nje? Na živce mi namreč gredo situacije, ob katerih moram skrivati svoj pravi jaz.Sem občutljiva, vendar sem tudi osebnostno močna. V določenih situacijah nekako ne reagiram s svojim pravim jazom. Nekako ga skrivam, ker vem, da če bi reagirala, kot takrat čutim, bi mogoče nekomu moja reakcija ne bila všeč. Preveč sem vljudna. Rada bi bila "jaz", vendar si ne upam.Vem pa, da bi bila takšna (s pravim jazom) 100% najboljša!Manjka mi tudi eksaktnosti:JA je JA, NE je NE...etc Kaj mi svetujete? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 ...Vem pa, da bi bila takšna (s pravim jazom) 100% najboljša! Svetujem ti preprosto to - da si Ti. Ko si v sebi zadovoljen in si si ze odgovoril na nekatera vprasanja, je logicna naslednja stopnja suverenost, samozavest, sploh ne gre za prodornost, sploh si v bistvu ne zelis tega, po mojem, ce sem prav postekala... Vcasih je caka potem, da ko se naucis po mizi tolct enkrat, da prevec naglas/prepogosto/presilovito/... po mizi tolces...Gre pa preprosto za to, da ce delujes skladno s sabo (tu mislim tvoj visji jaz, kot se pac izrazimo), se ne rabis nikomur opravicevati - ce pa se rabis, pa ze PREJ bolje ravnaj.To je vse. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 2. september 2004 Avtor Prijavi Deli 2. september 2004 MANJKA SAMOZAVESTI, ODLOČANJE, ..vpraši se, al dnevno špilaš kaj drugega ,zarad drugih, zarad dobička morda, kaj je tisto, za kAr ne bi mogla biti ti? čemu se pehaš v tuji koži, kaj maš od tega?Zaradi odobravanja drugih, mogoče. Ravnam se po nekem bontonu, delujem le na pol.Moj občutek je, da ne dam vsega od sebe. Ne dam tistega, kar sploh je moje bistvo. Ne pokažem svojega bistva.V sebi čutim nekak vrelec energije, ki ostaja tam, nedosegljiv meni. Bojim se ga dotaknit, ker vem, da če bi se ga dotaknila, bi šlo iz mene preveč stvari. Stvari, ki sem jih predolgo zadrževala v sebi.Popolnoma bi se spremenila in s tem mogoče izgubila nekaj ljudi okrog sebe, ker so me "na žalost " navajeni tako, kakršna se kažem. Ne gre za belo-črno stvar. In jaz da naj bi se spremenila iz črne v belo.Gre le za potrebno in pomembno dopolnitev. Za moje glavno bistvo-za moj jaz. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Zaradi odobravanja drugih, mogoče. ...Mogoče bi se morala najprej sebe sprejeti takšno kot si, se odobravati takšno kot si, da ne bi imela več potrebe po tem, da bi te drugi odobravali. Kaj ti pomaga imeti okoli sebe ljudi, ki odobravajo tisto, kar ti kažeš navzven, ne pa tisto, kar ti v resnici si?! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Mogoče bi se morala najprej sebe sprejeti takšno kot si, se odobravati takšno kot si,Jaz tudi takole mislim, ker ko se enkrat sprejmeš, nisi odvisen od reakcij drugih, samo še slediš sebi . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 hja, takzivet je treba SEBE, NE DRUGI LAYF verjamem ,da je težko začet, ampak dost je,da se zaveš tega,da neki pa te poriva˝naprej, sili ven,da bi rada se resnično izrazila. Poizkušaj bolj poslušat sebe ne glede na odobravanje drugih,kajti tisti drugi nikakor ne počnejo tisto kar ti sama. Predusem sama si si zadolžila toliko še posrednega dela; probaj se distancirat in sprejet le nujo službene vzgoje, drugo itak ni pomembno..kolegializem v službi pa je nekak ponarejen; vpraš se, če se vsi tak trudjo za odnos kot ti? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Kaj ti pomaga imeti okoli sebe ljudi, ki odobravajo tisto, kar ti kažeš navzven, ne pa tisto, kar ti v resnici si?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 hja, takzivet je treba SEBE, NE DRUGI LAYF Imam občutek, da ta zadeva tebi laufa Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 HAH jANIA, SE TRUDIM VEŠ...delam ,da je bolj stabilno to (me veseli, da razumeš, ja) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Ma ja, se mi zdi, da živiš sebe, da se ne oziraš kaj dosti na komentarje drugih pa tkole je tut prav Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 hja, ma ne, potem nis razumela...lejče toliko toleriraš, pa spodbujaš in bodriš, pa nase pozabiš...tak, veš zaj?pozabiš nase in na svoje želje,cilje,ki so tut neodvisne ne glede na partnerstvo, kolegialnost v službi... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 12. september 2004 Avtor Prijavi Deli 12. september 2004 Vem, da je premalo časa preteklo od takrat, ko sem odprla to temo in opisala željo po prodornosti.PA VENDAR:mislim, da mi ne uspeva.Mogoče zaradi strahu, mogoče zaradi prevelike spremembe, ki bi sledila, ne vem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Česa se bojiš? Same sebe? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 13. september 2004 Avtor Prijavi Deli 13. september 2004 Česa se bojiš? Same sebe? Spremembe mogoče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Ojla. Že dolgo me ni bilo na forumu.Bila sem zelo zaposlena.Porajalo se mi je eno vprašanje o prodornosti:Kako do nje? Na živce mi namreč gredo situacije, ob katerih moram skrivati svoj pravi jaz.Sem občutljiva, vendar sem tudi osebnostno močna. V določenih situacijah nekako ne reagiram s svojim pravim jazom. Nekako ga skrivam, ker vem, da če bi reagirala, kot takrat čutim, bi mogoče nekomu moja reakcija ne bila všeč. Preveč sem vljudna. Rada bi bila "jaz", vendar si ne upam.Vem pa, da bi bila takšna (s pravim jazom) 100% najboljša!Manjka mi tudi eksaktnosti:JA je JA, NE je NE...etc Kaj mi svetujete?Da si prodoren, moraš biti malo zvit in zakamufliran. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Se strinjam, Volkc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Se ne strinjam spljoh (no, vsaj zaenkrat ) Prodornost - popolno (kolikor je pač možno) zavedanje samega sebe in cenjenje tega. Tako tudi ne kažeš vsem po vrsti tega, kdo si in zakaj in kako in oh in sploh, ker ti ni potrebno, ker to preprosto VEŠ. In odpade velik samohvaljenja (napihovanja ega) ob drugih na ta način. Zato takšni ljudje delujejo zviti in zakamuflirani. Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 a kuko do prodornosti????ja bemu....chist simpl S PENETRACIJO 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 njet sa bombom Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 koder elokvenca ne zalezhe, tja pach pade pest 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 al pa pade Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 a kuko do prodornosti????ja bemu....chist simpl S PENETRACIJO 666 zlomkou...tralalaSam na fuk ti gre stari Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 penetriraš lahko s pogledom, z jezikom ,dlanjo in originalno orientalnim staspodnjim Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.