Skoči na vsebino

Mars v Devici

oona

Recommended Posts

• Komentarji 75
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mars v Devici je zelo zahteven. Tudi do natančnosti in picajzlarstva. Njegov problem je v tem, ker je bolj kot ne pasiven. Bi pa ne bi. V bistvu bi, ampak da se ne bi videlo, da je. Ker bi raje, da nihče ne vidi, devičnik trapasti. Zato je laže zahtevati od drugih, to pa prav gotovo počne zelo dobro.

Ker je pod vladavino Merkurja, je podobno, kot če bi bil v Dvojčkih, precej verbalne narave (Mars). Razlika je v tem, da je v Dvojčkih precej izzivalen ("govorim zato, da se kaj dogaja, pa ni čisto važno, kaj; samo da je živo!"), v Devici pa dalokocepsko razpravljajoč (Savinjčani imajo en lep izraz za to "predrábljanje", kar bi po slovensko lahko rekli "premlevanje" ali kaj takega).

Ampak bati se ga ni - več razmišlja, teži in tarna kot pa v resnici naredi.

Zato tudi tvoj Mars v Devici v OSMI hiši ni tisto, kar izgleda, da je. In kar ti MISLIŠ, da je. (Ravno nasprotno - zelo lepo bi bilo, če bi bil tvoj Mars res tisto, kar govoriš, da je: orenk bi se tu in tam poonegavila, pa bi bilo. Ampak Mars mora razpravljati o tem, v tem je poanta. Ne to delati, ampak razpravljati!)

Tako da hudega niti ni. Po mojem, seveda.

Pozdrav!

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx x:Dx x:Dx ..bi, pa nebi..pa pravzaprav bi... xrolleyesx

Poznam nekoga, ki ima Mars v devici v prvi hiši, Merkur je v ovnu.Ker tudi Mars v prvi deluje nekoliko ovnovsko...se zaleti na vso moč, besedno seveda...ampak potem pa v resnici tako ali tako nebi... xrolleyesx ...sem se zadnjič pogovarjala z njim...mi pove, da gre na randi in da bo dečvo 100 % dal dol...(bil ej drugi zmenek)....ampak potem je rekel, da sta se tako lepo pogovarjala... x:Dx ...pa mu nekak ni bilo...pa potem jo enkrat je...ampak saj mu v resnici ni, pa kaj če žena zve...pa še slabo vest ima...pa bi, pa saj v resnici nebi... xrolleyesx x:Dx ....sem se mu tolk režala...je pa poln sebe na nek način...dokazal se je sam pr seb s tem, da jo je...in pravi, da dobro ( to je takoj povdaril)...zdaj pa se rajš pogovarja...pa če mu bo...jo spet kdaj bo... xrolleyesx

:palec: bern

Astra

Per aspera ad astra

Jaz imam Marsa v Devici.  x^x  V 8. hisi.  x:Ix  In je vladar 3. in 8. hise. Zato grdo govorim ( beri: preklinjam )  x:px v 8. hisi pa ...  x:Ix  x8Dx

huhjej tole ma tud moja miška.. :sori: se zvesto izogibam vseh devic pol pa le eno najdem... v njenem horoskopu... xnckrivx sabotaža vam rečem...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Mars v Devici? hehe to mam jaz tudi! Vidim da samo slabo pomeni ali pač...

Ja težko se kaj odločim, prej zakompliciram tako da vse druge mine pa še kr vztrajam x:Dx z enkrat ja drugič ne...

Sem pa dobra v analiziranju, razčiščevanju stvari... to se res lahk pohvalim. Nikol ni nič dovolj dobro narejeno, popolno mora bit x:)x čeprav samo za mene.

Glede ljubezni pa itak jasno: ne naredim prvega koraka in težko se odločim za kakšno vezo, po drugi strani pa spet nisem tip za avanture...

To pa je tudi edini zemeljski planet v mojem horoskopu...

Mars v Devici je zelo zahteven. Tudi do natančnosti in picajzlarstva. Njegov problem je v tem, ker je bolj kot ne pasiven. Bi pa ne bi. V bistvu bi, ampak da se ne bi videlo, da je. Ker bi raje, da nihče ne vidi, devičnik trapasti. Zato je laže zahtevati od drugih, to pa prav gotovo počne zelo dobro.

Ker je pod vladavino Merkurja, je podobno, kot če bi bil v Dvojčkih, precej verbalne narave (Mars). Razlika je v tem, da je v Dvojčkih precej izzivalen ("govorim zato, da se kaj dogaja, pa ni čisto važno, kaj; samo da je živo!"), v Devici pa dalokocepsko razpravljajoč (Savinjčani imajo en lep izraz za to "predrábljanje", kar bi po slovensko lahko rekli "premlevanje" ali kaj takega).

Ampak bati se ga ni - več razmišlja, teži in tarna kot pa v resnici naredi.

Zato tudi tvoj Mars v Devici v OSMI hiši ni tisto, kar izgleda, da je. In kar ti MISLIŠ, da je. (Ravno nasprotno - zelo lepo bi bilo, če bi bil tvoj Mars res tisto, kar govoriš, da je: orenk bi se tu in tam poonegavila, pa bi bilo. Ampak Mars mora razpravljati o tem, v tem je poanta. Ne to delati, ampak razpravljati!)

Tako da hudega niti ni. Po mojem, seveda.

Pozdrav!

Tukaj te moram pa malo skritizirat. Ker, ali ocenjujes mene tako, kot me ti vidis, ali pa o tem Marsu ne ves nic. Zal.

Dum spiro, spero.

Pozdravljeni vsi! Kako bi komentirali položaj mojega Marsa v levu na 29 stopinji na koncu 7 hiše (os 8 hiše na 10 stopinji device). Zraven njega leži še Uran na 1 stopinji device in Pluton na 9 stopinji device.

Po naravi nisem nič kaj borben človek, prej bi rekla mirovnik. Resnično bi bila hvaležna za Bernov komentar.

Pozdrav.

:onfire: :onfire: x:Dx x:Dx ....baje imam tud jaz Mars v devici v 12 hiši v konjunkciji z Uranom in Plutonom. Pa me zanima......a o seksu sam gobcam al tud kaj nardim, ha? :vragec: x:px Pa onih 20 k so me že sprobale prosim, da se mnenja za1x vzdržijo..... x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ja Mick,koliko devic pa imaš pol v karti? :wOOt: :fiju: xg:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Jaz imam Marsa v Devici.  x^x  V 8. hisi.  x:Ix  In je vladar 3. in 8. hise. Zato grdo govorim ( beri: preklinjam )  x:px v 8. hisi pa ...  x:Ix  x8Dx

Oh,Oona saj ni tak hudo, v živo si prav fejst! :palec: x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Ja Mick,koliko devic pa imaš pol v karti? :wOOt:  :fiju:  xg:Dx

Pojma nimam. Ascedent še. Pa mrbit še kaj. Bemu, morm moj "privat" astrologinjo vprašat.... x;)x x:o)x x:Dx

Sicer nasploh pa nism glih ljubitelj devic..... :vragec: x:px x:Dx

K. Čapek

Hja, verjamem,kaj bi se matral,če ni treba! :vragec: x:px x:Dx

HONORE DE BALZAC

Ma ne, res me zanima. Baje sam lapamo o seksu (kar jaz ne :vragec: )....pa nič ne nardimo. Pa še kaj hujšega sm že tud slišal, še moj mickeni je bil mal užaljen x;)x x:Dx .....me prav zanima, če me bosta Bern pa oona kaj komentirala......ker če me bosta sem ga po dosedaj napisanem nasrkau..... x:px x8Dx

Ja, res.....kaj bi se še mickeni matral, če mick že itak švica. x;)x :vragec: x:Dx

K. Čapek

:onfire:  :onfire:  x:Dx  x:Dx ....baje imam tud jaz Mars v devici v 12 hiši v konjunkciji z Uranom in Plutonom. Pa me zanima......a o seksu sam gobcam al tud kaj nardim, ha?  :vragec:  x:px Pa onih 20 k so me že sprobale prosim, da se mnenja za1x vzdržijo..... x:o)x  x:Dx

hja sej najbrž je kul da maš konj s plutonom pa v 12 hiši :D hehe sicer pa moreš priznat da kolkr ti gobcaš o seksu... :D zicer tud če cele dneve sam seksaš še zmer več govoriš.... :palec:

hehe ja dobr je včasih met mars karseda proč od tretje pa šeste hiše, in spodobno daleč od device.... :D pravzaprav za večino planetov to kar dobr sede ... :) sicer pa mal bolj mi razložte kaj naj pomeni zdaj tale mars v devici.... kaka je ta oseba.... me že zanima ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Tako kot si rekel Nino, veliko gobca, pa malo manj sexa! xsmx Da ne bo kakšna devička Marsosvska zdaj jezna,se samo šalim! :fiju: xg:Dx

HONORE DE BALZAC

Tole je copy paste iz mojga astrološkega programčka.... :D pa naj mi avtor odpusti...

Mars in Virgo

You are an energetic worker, a perfectionist, and you have high

standards for your own work. You often feel that if you want

something done right, then you must do it yourself, for others never

do as thorough a job as you do. Doing a task well is very important to

you, and you may labor over minute details that others wouldn't bother

with. You constantly work for accuracy, efficiency, and precision,

and you become very irritable when things are not done "right". On

the other hand, you can become so much of a perfectionist and so self-

critical that you will not even attempt many activities and projects,

feeling that your efforts simply won't be good enough. You are

usually very realistic in assessing what you can accomplish and, if

anything, you underestimate yourself. You are good at conserving your

energy and pacing yourself so that you do not waste or diffuse your

efforts. Sometimes an unwillingness to take risks or venture from the

tried, beaten track can sometimes limit your opportunities. You may

not aim high enough and may settle for too little in life. You can be

a worry-wart and a fuss-budget who gets lost in too many details.

zdaj pa vse to v osmi hiši :D zveni dokaj vroče... za ubogi marsek v devički da pade v škoprijonsko hišco :D velik dnarja?...

Hu,tukaj pa veliko velja tudi zame :eek: pa nisem devička! x:Dx Je pa res, da jo imam pri arabskih točkah! xscratchx

HONORE DE BALZAC

hehe ja dobr je včasih met mars karseda proč od tretje pa šeste hiše, in spodobno daleč od device.... :D pravzaprav za večino planetov to kar dobr sede ... :) sicer pa mal bolj mi razložte kaj naj pomeni zdaj tale mars v devici.... kaka je ta oseba.... me že zanima ;)

hmmmm. Moj ATA ga ima! x:px

Mars v Devici v 6.hiši, Merkur vladar 3. in 6.hiše. Merkur (v Raku) je v 3.hiši (zelo blizu IC-ja).

Moram rečt, da on ni niti malo ''bi-ne bi'' - je bolj tako: Ker je Rakec, rad pojamra in zgleda včasih malo zblojen... Ko pa se gre zares, je zelo resen, predan, kritičen, napreden, aktiven - vendar ima tudi ascendent v Ovnu! Podjeten, dober šef, skrben ata... :palec:

Se pa tale Mars kaže ko govori (3.) - ko pade 'not', rad razklada, razpreda in analizira - vedno malce cinično, sarkastično. In zadnje čase zelooo rad govori o zdravju - kaj je zdravo, kaj ni zdravo, kaj mu je povzročilo to piko in kaj tisto zvijanje... :sori: xrolleyesx Verjetno zdaj še bolj tudi zaradi tranzitov čez njegovo 6.hišo.

Zelo rad tudi 'prčka', popravlja, rad se ukvarja z lesom, načrtuje, skicira, izboljšuje stvari - tudi ko ni nič treba... In razglablja o njih, išče nasvete, predloge ''kaj pa ti misliš''... Vedno novi projekti x:)x

Rad kolesari, plava in hodi na dolge sprehode.

Kar je tudi res- čustev ne nosi na dlani... A to je že druga zgodba (Luna Vodnar?)

In, starejši kot je, bolj komplicira - da včasih še ženo Devico (Sonce, asc., Merkur in Venera v Devici) spravi ob pamet xrolleyesx Vendar ona ima pač Mars v Levu x:Dx

Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...