Buddha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 .Mars v Devici je zelo zahteven. .devičnik trapasti. Zato je laže zahtevati od drugih, to pa prav gotovo počne zelo dobro. .v Devici pa dalokocepsko razpravljajoč .Ampak bati se ga ni - več razmišlja, teži in tarna kot pa v resnici naredi. ja tak, naučit se mora znat nehat! v pravem času obmolknit ,met posluh za dovolj Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 sabotaža vam rečem.. povej kaj več, hmm Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Nikol ni nič dovolj dobro narejeno, popolno mora bit čeprav samo za mene. ja to že ja zate, zato pa sama pospravljaj,ne teži drugim da to morjo nardit, kajti le ti , sama bi to spedenala čisto in prepopolno Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Tako kot si rekel Nino, veliko gobca, pa malo manj sexa sexa, že ja...na sterilen način..sam .odvisn,če ima kakšnga škorpijona(mars v ovnu tut ) v seb, potem je šelem vaba načrtna lahko Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Je pa res, da jo imam pri arabskih točkah!contess, tut to je dovolj, poznam zaj že ene 4 ljudi s takim položajem, res udarja vun čistke in red ,skrb.. in devici podobne energije Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Mars in Virgo MARS v znamenjih Polozaj Marsa v zodiakalnih znamenjih bo oznacil njegov nacin delovanja in izraza.Devica-mars / Defenzivna agresivnost,ob poskusih spremembe ustaljenega reda.Lahko podcenjuje vrednost akcije.Mars v VIII. hisiAktivnost na podrocjih,ki od blizu ali dalec zadevajo smrt: zavarovalnice,medicina..Konflikti v zvezi s smrtjo(dediscine).V neg.smislu nasilna smrt v njeni neposredni blizini ali smrt osebe same.Iz knjige Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 sexa, že ja...na sterilen način..sams seboj ali kako? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 contess, tut to je dovolj, poznam zaj že ene 4 ljudi s takim položajem, res udarja vun čistke in red ,skrb.. in devici podobne energijeSaj je tudi Bern mislil, da imam sonce v devici ali vsaj ascendent! Red mora bit, pa čeprav slab! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 ...vse skupaj vdeveti hiši? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 s seboj ali kako? ma ne, ne tak, se je nanašal na Mars v temi, no Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 ...vse skupaj vdeveti hiši? Mars v IX. hisiBoj za obrambo ideologij. Osvajanje daljav, potovanja ali tvegane in težavne ekspedicije.iz bukwe Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. september 2004 Avtor Prijavi Deli 3. september 2004 Mislim, kva ste vi to nalozili o mojem Marsu, lepotcu... Mars v Devici res ne pristaja na seks z umazanimi "tistimi" deli.( Sterilnost ) Vedno bo poskrbel za cistoco, zahteval jo bo pa tudi od vas. Moski s tem Marsom baje razmisljajo o seksualni tehniki. Zenska s tem Marsom pa hoce moskega, ljubimca, ki mladostno izgleda. V kateremkoli zivljenskem obdobju. Sicer pa ne smem vsega izdat! Bom bolj vesela, ce bo pomoraliziral kdo, ki ima sam tega Marsa, ostali itak samo domnevate in pisete nauceno! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Kaj nimamo vsi Marsa nekje položenega, jaz ga moram spoštovati, ker je le moj vladar, lp Oona, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. september 2004 Avtor Prijavi Deli 3. september 2004 Ja, vsi ga imamo nekje polozenega.... ce ne ga pa polozimo Lp, Boris! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Ve tako, mi pa tako, nas bolj zanimajo Venere, sory, opažam, da moram smeška iz prejšnje objave popraviti Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Moj Mars je pa........sam, da pogledam....http://www.poljub.com/modules/phpBB2/images/smiles/smilie_hexekugel1.gifNe vidm dobr, a mi lohk kdo pomaga :o|o: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. september 2004 Avtor Prijavi Deli 3. september 2004 Trudi, kje ga imas? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 v 12.hiši v kozorogu;sam kaj to pomen Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. september 2004 Avtor Prijavi Deli 3. september 2004 Men se zdi, da ga imas v Vodnarju? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 ja maš prov v vodnarju sam še zmeri Dober se ti je zdel, sm še enkrat pogledu Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yade 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Nikol ni nič dovolj dobro narejeno, popolno mora bit čeprav samo za mene. ja to že ja zate, zato pa sama pospravljaj,ne teži drugim da to morjo nardit, kajti le ti , sama bi to spedenala čisto in prepopolno Ni tako hudo no sej pravim da vpliva pri meni tam kjer sem napisala natančnost, odločnost... to je res, nima pa vpliva pri spolnosti x!x Zavor in kompleksov (vsaj pri meni) ne dela. Je pa res da je čistoča pomembna... js pa umazan tip zraven? hehe niiiiiii variante x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Zenska s tem Marsom pa hoce moskega, ljubimca, ki mladostno izgleda. V kateremkoli zivljenskem obdobju. zanimivo še vedno bom trdu,da je tale mars težka roba sloge Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Moj Mars se bo očitno samo se v mojem vodnjaku utopu :o|o: :o|o: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 V KAKŠNEM ZNAMENJU JE MARS, TAKŠNEGA LJUBIMCA SI ŽENSKA ŽELI. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Hehe...tore ovna... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.