Skoči na vsebino

Mars v Devici

oona

Recommended Posts

• Komentarji 75
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Tako kot si rekel Nino, veliko gobca, pa malo manj sexa
sexa, že ja...na sterilen način..sam .odvisn,če ima kakšnga škorpijona(mars v ovnu tut ) v seb, potem je šelem vaba načrtna lahko x:Dx

mars v devici sem že reku in to v osmi hiši :D hehe pa tolk je bla dobra... in njen idealni ljubimec naj bi bil pol devica al kaj... se bo mogla zadovoljit z boljšim x;)x

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona
Potem pa dela kakšen slab aspekt tale Mars, sicer pa to(ljubimci) velja za sončno in ASC. znamenje, lp, B. x;)x

Pravzaprav imam Luno v konjunkciji z Marsom, to pa je od Marsa tudi vse.

hudo... :D ajd dobr je .... grem js pančat počas.... :D vso srečo mačona... slej ko prej se boš mogla odločit sprejet žensko al pa moško vlogo k si glih ženska je dokaj jasno kera ti bolj sede.... ;) uživaj... ne spraševat keri aspekti so krivi za to prepusti se verjemi vase....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Mislim, kva ste vi to nalozili o mojem Marsu, lepotcu... xrolleyesx

Mars v Devici res ne pristaja na seks z umazanimi  "tistimi" deli.( Sterilnost ) Vedno bo poskrbel za cistoco, zahteval jo bo pa tudi od vas.  Moski s tem Marsom baje razmisljajo o seksualni tehniki.  x:Dx  Zenska s tem Marsom pa hoce moskega, ljubimca, ki mladostno izgleda.  V kateremkoli zivljenskem obdobju.  x;)x

Sicer pa ne smem vsega izdat!  x:Dx

Bom bolj vesela, ce bo pomoraliziral kdo, ki ima sam tega Marsa, ostali itak samo domnevate in pisete nauceno!  x8Dx

Oona!

Se strinjam. Kr neki bluzijo pa pojma nima noben :vragec:

Meni je tudi čist v redu ta moj mars... x:)x Zdaj pa kr celotno osebnost pripisujejo Marsu, ko je v resnici samo aktivnost, na kak način rešujemo zadeve, neki tudi spolnost... sam to so druge vloge zraven...

Sem vesela da ga imam ravno v devici, kaj veš kaj bi blo drgač... mogoče bi čisto podivjala... me pa mal nazaj drži! :palec:

Yade :palec:

Celotne osebnosti res ne gre pripisovati Marsu, sploh ce nisi marsovski tip. In midve to nisva. Je pa res, da je ta Mars majceno egoisticen in ima lahko strasno strupen jezik. x:Ix x:px

Dum spiro, spero.

Jaz tudi ne device x;)x

Moj mars je natalno v tehtnici in konjunkciji z uranom - v 11.hiši.

To pa je malo lenobna stvar - ki je kriva za mojo lenobo..med drugim..no x;)x

Tranzitni mars mi pa zdaj dela štalo - ker ko bo povozil natalnega plutona bo prava štala..prepirljiva pa sem tako že ful.

Če berem po tem - kakšnega ljubimca si torej želim (glede na mojega marsa) bi rekla, da takega ki bi me nosil po rokah x:Dx x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Yade  :palec:

Celotne osebnosti res ne gre pripisovati Marsu, sploh ce nisi marsovski tip. In midve to nisva. Je pa res, da je ta Mars majceno egoisticen in ima lahko strasno strupen jezik.   x:Ix  x:px

x:Dx Strupen ja hehe se strinjam :palec:

Zdaj pa kr celotno osebnost pripisujejo Marsu, ko je v resnici samo aktivnost, na kak način rešujemo zadeve, neki tudi spolnost..

aktivnost je v dejanjih, lahko je +agresija, al -

mars je aktivacija obstanka :8):

deluje vzajemno z znamenjem x:o)x

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Zdaj pa kr celotno osebnost pripisujejo Marsu, ko je v resnici samo aktivnost, na kak način rešujemo zadeve, neki tudi spolnost..

aktivnost je v dejanjih, lahko je +agresija, al -

mars je aktivacija obstanka :8):

deluje vzajemno z znamenjem x:o)x

Ja drži se strinjam x:)x

Temperament, ne pa osebnost človeka x!x Morajo bit pa pravi aspekti da lahk govoriš bolj podrobno :palec:

Kje imaš pa ti Mars, če lahk vprašam x:)x

hehehe ja seveda, samo da me hvalijo pa sem zlata x:Dx

Zanimivo je kako idealiziram ljubljeno osebo... meni pomeni ljubezen toliko kot vse ostale stvari skupaj. Moj tip je najboljši, moj tip je Car... ipd...xyesx

no zdaj smo pa kar zašli s teme x?x x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...