Buddha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 V KAKŠNEM ZNAMENJU JE MARS, TAKŠNEGA LJUBIMCA SI ŽENSKA ŽELI. hja, to je na splošno, smo že pisal o tem, jatud Luna in Venera zram sta sexualno apetitna Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Tako kot si rekel Nino, veliko gobca, pa malo manj sexa sexa, že ja...na sterilen način..sam .odvisn,če ima kakšnga škorpijona(mars v ovnu tut ) v seb, potem je šelem vaba načrtna lahko mars v devici sem že reku in to v osmi hiši hehe pa tolk je bla dobra... in njen idealni ljubimec naj bi bil pol devica al kaj... se bo mogla zadovoljit z boljšim Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Potem pa dela kakšen slab aspekt tale Mars, sicer pa to(ljubimci) velja za sončno in ASC. znamenje, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Potem pa dela kakšen slab aspekt tale Mars, sicer pa to(ljubimci) velja za sončno in ASC. znamenje, lp, B. Pravzaprav imam Luno v konjunkciji z Marsom, to pa je od Marsa tudi vse. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 To je aspekt nežnosti in fizične energije.Ampak tipično vlogo ženske ne vem, če jo boš kdaj sprejela povsem. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Jest mam pa šesterokotnik v soncu in mnogokotnik v luni v povezavi z levinjo ; se pravi, da sem čez dan v službi bol v istih položajih, ponoči pa v večih položajih z venero v bližini Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 hudo... ajd dobr je .... grem js pančat počas.... vso srečo mačona... slej ko prej se boš mogla odločit sprejet žensko al pa moško vlogo k si glih ženska je dokaj jasno kera ti bolj sede.... uživaj... ne spraševat keri aspekti so krivi za to prepusti se verjemi vase.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Prava prlekica, pa še pametna in iznajdljiva Le tako dalje, bodi TI TI in to kar si želiš, pa boš srečna in to šteje Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yade 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Device pa res ne bi imela za ljubimca!!!! :xx!: Edino prijatelj je lahk v redu, me niti privlačijo ne.Kdo si je to zmislu? Še vedno prisegam na vodna znamenja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yade 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Mislim, kva ste vi to nalozili o mojem Marsu, lepotcu... Mars v Devici res ne pristaja na seks z umazanimi "tistimi" deli.( Sterilnost ) Vedno bo poskrbel za cistoco, zahteval jo bo pa tudi od vas. Moski s tem Marsom baje razmisljajo o seksualni tehniki. Zenska s tem Marsom pa hoce moskega, ljubimca, ki mladostno izgleda. V kateremkoli zivljenskem obdobju. Sicer pa ne smem vsega izdat! Bom bolj vesela, ce bo pomoraliziral kdo, ki ima sam tega Marsa, ostali itak samo domnevate in pisete nauceno! Oona!Se strinjam. Kr neki bluzijo pa pojma nima noben Meni je tudi čist v redu ta moj mars... Zdaj pa kr celotno osebnost pripisujejo Marsu, ko je v resnici samo aktivnost, na kak način rešujemo zadeve, neki tudi spolnost... sam to so druge vloge zraven... Sem vesela da ga imam ravno v devici, kaj veš kaj bi blo drgač... mogoče bi čisto podivjala... me pa mal nazaj drži! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 4. september 2004 Avtor Prijavi Deli 4. september 2004 Yade Celotne osebnosti res ne gre pripisovati Marsu, sploh ce nisi marsovski tip. In midve to nisva. Je pa res, da je ta Mars majceno egoisticen in ima lahko strasno strupen jezik. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Jaz tudi ne device Moj mars je natalno v tehtnici in konjunkciji z uranom - v 11.hiši.To pa je malo lenobna stvar - ki je kriva za mojo lenobo..med drugim..no Tranzitni mars mi pa zdaj dela štalo - ker ko bo povozil natalnega plutona bo prava štala..prepirljiva pa sem tako že ful. Če berem po tem - kakšnega ljubimca si torej želim (glede na mojega marsa) bi rekla, da takega ki bi me nosil po rokah Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yade 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Yade Celotne osebnosti res ne gre pripisovati Marsu, sploh ce nisi marsovski tip. In midve to nisva. Je pa res, da je ta Mars majceno egoisticen in ima lahko strasno strupen jezik. Strupen ja hehe se strinjam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Zdaj pa kr celotno osebnost pripisujejo Marsu, ko je v resnici samo aktivnost, na kak način rešujemo zadeve, neki tudi spolnost..aktivnost je v dejanjih, lahko je +agresija, al -mars je aktivacija obstanka deluje vzajemno z znamenjem Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yade 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Zdaj pa kr celotno osebnost pripisujejo Marsu, ko je v resnici samo aktivnost, na kak način rešujemo zadeve, neki tudi spolnost..aktivnost je v dejanjih, lahko je +agresija, al -mars je aktivacija obstanka deluje vzajemno z znamenjem Ja drži se strinjam Temperament, ne pa osebnost človeka x!x Morajo bit pa pravi aspekti da lahk govoriš bolj podrobno Kje imaš pa ti Mars, če lahk vprašam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 hah, lahko ja, mam kr nekaj glavnih planetov v Levu, pa še Marsa v in Sol v 11h (vse prjatlskem stilu) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yade 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Aha... jaz imam pa še Venero v Levu, drgač pa zelo pestro cela karta... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 hja, potem te nehote˝prvlač razkošje, nikol dost, delaš na imiđu, pa tak podobno dalje... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yade 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 jp bo držalo ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 jp bo držalo jaZelo rada imaš pozornost, zadovoljna si, če te opazijo, ne preneseš biti v senci drugih ljudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yade 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 hehehe ja seveda, samo da me hvalijo pa sem zlata Zanimivo je kako idealiziram ljubljeno osebo... meni pomeni ljubezen toliko kot vse ostale stvari skupaj. Moj tip je najboljši, moj tip je Car... ipd... no zdaj smo pa kar zašli s teme Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Zanimivo je kako idealiziram ljubljeno osebo... meni pomeni ljubezen toliko kot vse ostale stvari skupaj Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Ja imam onu, nevinu, u Marsu. Sta sad ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 4. september 2004 Avtor Prijavi Deli 4. september 2004 Ja, nic Kroko. Tle lepo povej kako je, ce imas Marsa v Devici, ce ne pa pocaki in te bomo malo posinfali... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Super je, ne zamenjam z nikomer, nicesar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.