Skoči na vsebino

Mars v Devici

oona

Recommended Posts

mars v devici naj bi naredu človeka picajzlastega, ma morm reč da sm bolj šlampasta , kao ma ja sej ni treba, da nardim vse po reglcih, mogoče se bo pa lih tko izšlo. Čeprov ko zaj... se pa sekiram na veliko(namest da če bi bla šlampasta da bi bla pa še flegma ko pride do štale)

Kar se tiče seksa res več govorim kot nardim. No nardim ne lih z vsakim, predvsem pa mam rada čistočo pri seksu,lepo stuširan pa da pol lahk delaš marsikaj.Pa nerada menjam pratnerje, če se zgodba konča mi ponavadi kke pol leta sploh ni za bit z nikomer.pa misploh folk ne verjame k srelec s teht v ascedentu gledam kot da jih mam sto v resnici pa sam čvekam z ljudmi ne pa da lezem v njihove postle.Baje da mars v takem znamenju še največ zdrži brez seksa.... x:Dx Mogoče ... Moj mars je v enajsti vodnarjevi hiši drugač.

Ja pa trigon z venero v kozorogu(venerca v tretji hiši).Ma nisem čakala do poroke s seksom (tud poročena nisem in ne dam tok na tradicijo), loh sm tud za neresno zvezo vendar hočem da mi neresni že na začetku to pove, da ve,m kaj pričakovat.Ma kaj k je tko težko bit iskren enim...pol se pa kozorog deviško užali in gre v skale n triglav in čepi tam neki časa užaljen...sej pol pride nazaj.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 75
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...