Kitty 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Mick, pa daj . Ugodje bi mi pa tudi pasalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Kitty, Kitty, Kitty .......ne draži me, sem navajen, da dražim jst. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 ja, pa res . Ful. Zlo rajcig. Pa še všeč mi je, če me bejba gleda, tud ko mi...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Kitty, Kitty, Kitty .......ne draži me, sem navajen, da dražim jst. Ja pa ne mene . Sedaj vem, da se te da dražit, kaj pa razdražit? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Ha-ha-ha-ha Glih k sklenem bit pridn me tu ena mucka draži in zafrkava Ja, odvisn kakšno razdraženje misliš........hm, no pa saj za vsa razdraženja isto velja, se mi zdi. No, pa vseen, kako razdražit? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 hehe . Kaj jamraš, saj še nisi priden, le sklenil si, da nekoč pa boš Ugodno razdražit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 He-he....ob tem ugodno razdražit mi je pogled pobegnu na tvojo ikonco, mežik. Seveda se me da ugodno razdražit, si dvomila v to? Ja, bemu, težko je bit priden, ne? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Ful. Zlo rajcig. Pa še všeč mi je, če me bejba gleda, tud ko mi.... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 He-he....ob tem ugodno razdražit mi je pogled pobegnu na tvojo ikonco, mežik. Seveda se me da ugodno razdražit, si dvomila v to? Ja, bemu, težko je bit priden, ne? Mick, a ti pokažem še spodnji del ikonce Če bi dvomila, ti ne bi mižikala Ni težko, jaz sem vedno pridna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Pokaš sam, če je zgornji maska. Hm, kaj pa me pol vprašuješ ne pa tud razdražiš? Jaz tud priden pogosto, zase. Sam drugi se nekako s tem ne strinjajo. Ne vem zakaj. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Ker narobe voliš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 He-he.....a je ta "voliš" kak namig? Ne politični. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Pokaš sam, če je zgornji maska. Hm, kaj pa me pol vprašuješ ne pa tud razdražiš? Jaz tud priden pogosto, zase. Sam drugi se nekako s tem ne strinjajo. Ne vem zakaj. Kaj pa če spodnji del ikonce ni tako kosmat kot zgornji? Ne boš več tako razdražen? Ej, jaz sem olikana, vedno prej vprašam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Maj, sem jst že tolk star mačkon, da me spodnji del, kosmat al pa obrit, na slikcah ne gane kaj preveč. Razen, če si mogoč mislila v živo pokazat? Ker pol pa je stvar čist drgačna. Nehi me zezat :o|o: , ker bom mucko pobožal..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Itak da v živo, kaj čem vsem razkazovat eno zadevo, ki jih sploh ne gane .Jaz jo pa že božam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Dobra si. Upam, da jo dobro. Mick pa bi jo ziher bolje. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Aha, dobro. Še malo, pa bo zapredla . Pri Micku pa bi sedaj že zamijavkala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 In to večkrat. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Še odmev bi se slišal drugi dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 in jo spomnil, da hoče še. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Kdaj bi pa micken prišel na vrsto? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Sm mislu, da je že.......na vrsti. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Sorry, sem ga zamenjala z repkom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 ...tak dolg pa res ni. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Saj ni, le tako kosmat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.