Skoči na vsebino

Kako naj se znebim bolečin pri spolnosti?

Sara

Recommended Posts

• Komentarji 115
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ha-ha-ha-ha x:Dx Glih k sklenem bit pridn me tu ena mucka draži in zafrkava x:o)x :vragec: Ja, odvisn kakšno razdraženje misliš........hm, no pa saj za vsa razdraženja isto velja, se mi zdi. No, pa vseen, kako razdražit? :inocent: x:px

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

He-he....ob tem ugodno razdražit mi je pogled pobegnu na tvojo ikonco, mežik. x;)x Seveda se me da ugodno razdražit, si dvomila v to? x:px Ja, bemu, težko je bit priden, ne? :vragec:

K. Čapek

He-he....ob tem ugodno razdražit mi je pogled pobegnu na tvojo ikonco, mežik.  x;)x Seveda se me da ugodno razdražit, si dvomila v to?  x:px Ja, bemu, težko je bit priden, ne?  :vragec:

Mick, a ti pokažem še spodnji del ikonce x;)x x:px Če bi dvomila, ti ne bi mižikala x:)x

Ni težko, jaz sem vedno pridna xangx

Pokaš sam, če je zgornji maska. x;)x Hm, kaj pa me pol vprašuješ ne pa tud razdražiš? :vragec: x:o)x x:Dx

Jaz tud priden pogosto, zase. Sam drugi se nekako s tem ne strinjajo. Ne vem zakaj. :inocent:

K. Čapek

Pokaš sam, če je zgornji maska.  x;)x Hm, kaj pa me pol vprašuješ ne pa tud razdražiš?  :vragec:  x:o)x  x:Dx

Jaz tud priden pogosto, zase. Sam drugi se nekako s tem ne strinjajo. Ne vem zakaj.  :inocent:

Kaj pa če spodnji del ikonce ni tako kosmat kot zgornji? Ne boš več tako razdražen? x;)x x:px

Ej, jaz sem olikana, vedno prej vprašam x:)x

Maj, sem jst že tolk star mačkon, da me spodnji del, kosmat al pa obrit, na slikcah ne gane kaj preveč. x^x Razen, če si mogoč mislila v živo pokazat? Ker pol pa je stvar čist drgačna. x:o)x x:Dx

Nehi me zezat :o|o: , ker bom mucko pobožal..... :vragec: x:px x:Dx

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...