Skoči na vsebino

Danes zvečer

2227

Recommended Posts

• Komentarji 58
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:C: :OO!: :(

tole je noro...jaz pa sploh nisem za nic vedela, samo nekaj delam tu in slucajno vceraj ob 3h zjutraj nekje naletim na nek clanek.... :wOOt:

ce ima kdo se zame kako svecko, pliz prizgite, ker sem tu v sluzbi in ni robe...

ma saj bom pa mislila zraven, je treba s plamenom scistit glave malo...ogenj ... xduhx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Deli na socialnih omrežjih

marsikaj razumem, ampak da nekdo lahko trpinči, zlorabi, umori otroka - tega ne bom nikoli razumel.........

cel svet je ponorel.... orkani, potresi, umori, terorizem........... kaj nas še čaka?

jaz sem prižgal 12 svečk - na vsakem oknu ena. ko bi le kaj pomagalo

s.

cel svet je ponorel.. orkani, potresi, umori, terorizem...... kaj nas še čaka?
HJA, nekje je vse to že zapisano :V:

tam ,kjer se skor nič ne dogaja, tamle je Svetloba x^x

(Slovenija je tu nekje, Alpe in okrog njih )

Svet se mora zredkat x:o)x

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Prižgala sem jih včeraj in danes in verjetno jih bom tudi jutri! xsrcx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

marsikaj razumem, ampak da nekdo lahko trpinči, zlorabi, umori otroka - tega ne bom nikoli razumel.........

cel svet je ponorel.... orkani, potresi, umori, terorizem........... kaj nas še čaka?

jaz sem prižgal 12 svečk - na vsakem oknu ena. ko bi le kaj pomagalo

s.

Dobra misel vedno pomaga, a je le kamenček ki lahko pripomore k podobi celotnega mozaika. Zato je pomembna množičnost.

Nasilje in podobne pizdarije so le druga plat splošne onesnaženosti planeta. Veliko se govori o ekologiji, a mislim da je bistveno onesnaženje na astralni ravni. Temu botruje vsakdanja bitka za preživetje, s tem v zvezi sebično razmišljanje, profit na račun drugih ...

Čista misel in čustvo pomagata astralni ravni - če/ko bo ta očiščena, bo povsem drugačna kvaliteta kolektivne zavesti in misel na nasilje, ekološke obremenitve okolja itd. nam bo absurdna.

x^x

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Ja jaz jih tudi nisem prižgala, ker me ni blo doma, sem pa mislila na vse te nedolžne žrtve.

Bom pa definitivno danes prižgala svečke-sej mislim, da je važen namen in ne dan.

Ojla, seveda, ravnokar sem razmisljala, da bi komot produzili tole 'akcijo' malo. :palec:

Jaz bom tudi dala.

Sem dala 3 svecke - ze v nasem bloku, na nasi strani, smo imeli trije, pa se v sosednjih, tako da ni bilo tako malostevilno, po mojem, kot pravijo.

Saj je ze misel energija. :palec:

Nosorog :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Včeraj zvečer sem prižgala 3 svečke na balkonu in mislila na vse te otročke tam, na vse trpeče... Zakaj toliko grozot na tem lepem planetu?

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Rachek, veckrat so se ze prizigale svecke takole - fajn pa je, ce nekdo da pobudo - saj lohk jo das ti in jo tako damo mi... :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz bom tudi še danes, na terasi, ker imamo taka okna, da se taqm nekak ne da. Sem imela včeraj zvečer polno malih opravkov, pa sem vmes večkrat šla čekirat, kaj se dogaja tam, da se bi slučajno kaj zagorelo, pa je bilo prav lepo videt svečko, pa svetloba okoli, neka mila energija. Če ne bo rpe4mraz, si bom vzela čas in zunaj malo posedela z mislijo na uboge otroke xsrcx :2src: :palec: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...