Trudi 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 No se strinjam;Pol pa danes pržgimo svečke še za čečenske otroke, pa afganistanske, pa iraške in vse po svetu, ki trpijo in so izgubili življenej v vojnah (ki so nesmiselne in neume) in za vse, ki so umrli v raznih nesrečah !!! Torej za mir na svetu in boljše življenje Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Lahko jih pa kar za vse, ki potrebujejo ljubezen in pozitivno energijo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Beyba - Pujsa mi bereš misli No dones bomo pržgal svečke Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Lahko jih pa kar za vse, ki potrebujejo ljubezen in pozitivno energijo - tud jaz sem jo z glih takimi mislimi - za vse duše! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Za čečenske otroke je kdo prižgal svečke?ne...................ne zmorem te moči, da bi jih, preveč je jeze šibki s. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Sploh nisem zasledil te teme, zato sem napisal v LN dnevnik.A danes se še tudi prižgejo svečke Racek, saj imaš prav, bi se morali večkrat spomniti tudi na druge, jaz bi rekel za vse otroke in nedolžne žrtve po svetu. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Sem prižgala svečko sinoči, nocoj jo bom pa spet za vse trpeče Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 a bi svečke prižgal' tud ta tiste štiriletnike, ki naokoli hodijo z orožje, ki v kamero vpijejo ALAH je milosten,v roki majo pa orožje???.............in potem se svet zgraža, ker Izraelci gradijo zid okoli Palestincev....... pa sej se ne znajo obnašati, sestrelijo se kot jaz spijem kavo............(predvidevam, da zjutri ko vstane ponosni čečenski sin, ga mama vpraša, KWA BOŠ PA DONS DELU?""nč mama, grem se sestrelit), vsi bi neke pravice, vsi so prepričani, da jim nekaj pripada, če ne gre z gladovno stavko (takim, k to počnejo, bi jst že dal vetra / ko bi hotl jest, jim neb dal - na, zdej pa stradi), pa z orožjem.......... kwa bi blo, če bi vsak narod, skupnost al pa druščin zahtevala svojo državo?? Ja kam bi pa pršl?? Najbolj, da se vse Pirniče osamosvojijo in če ne bo šlo drgač, eno šolo vržemo vzrak............... Moj kolega Kant je nekoč dobr povedal: Folk je treba zatirat, več pravic ko jim daš - slabše je!!!In to je res..............in zdej se bom jst nelagodno počutu, ko se bom sprehaju po Moskvi, kdaj me bo kak čečenski ludak sestrelu al kaj (pa še sveče jim bom prižigal - ja pa kwa še........).......joj, bi jst njim že pokazu svoje...........nagnal bi jih sibirsko zemljo tlačt, delat ........... ne se pa igrat z orožjem.Me parv zanima, če kdo upa pogledat v oči kaki mami iz Beslana in ji rečt,..... ja sorči mamka, ampak tud' uni čečenski otročički trpijo, pa so bogi , pa tralalaallala, sej boš razumela ne........... vse kar bi mi radi je svojo državo, in če ne gre drgač, mormo pa ognjemet uprizorit!! dej, dej dej............. okrog Čečenijo naj zgradijo en zid, pol jih pa naj Putin mal prevzgoji.Že pred 500 leti je Ivan Grozni vedu, kako to počet - preprečiti nekomu spat, dokler se mu ne zmeša .......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Komaj čakam, da putin začne s povračilnimi ukrepi! To bom užival, ko bodo Čečeni crkavali! pa rusi tut 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 pa rusi tut Lucko, uč se od aakhuta. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Full posreceno. :o|o: Se nikoli nisem uzivala, ce sem koga videla crkavat. Tudi tisti stiriletniki (kao!), so se morali od nekoga nauciti nositi pusko in vpiti nesmisle...od svojih tastarih... Povracilni ukrepi najveckrat prizadenejo nedolzne. Meni je pa najbolj grozno, ko nekdo uziva v nasilju... tud tukaj pri nas. Ker kaj mi pomaga, ce mi ubijejo otroka? Povracilni ukrep? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Meni je pa najbolj grozno, ko nekdo uziva v nasilju... tud tukaj pri nas. Ker kaj mi pomaga, ce mi ubijejo otroka? Povracilni ukrep? Sej ne mors vrjet nekaterim ljudem kle...bedno. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 To s sveckami ni napacno. Ceprav, verjetno bolj pomaga, ce uspes svojim otrokom dati "pravo lestvico" vrednot. Ker tudi teroristi so bili vcasih otroci, mar ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Mi smo zsej tud svečko pržgal Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Tudi midva s sinom sva (na njegovo pobudo ) zdaj prižgala svečko in jo postavila na okensko polico njegove sobe. Potem pa sva malo pokramljala o tem, koliko gorja naredijo ljudje, ki nosijo puške in pištole... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Malo so krivi že starši, sa jim že od malih nog ponosno kupujejo tanke, puške, nože, itd. in pustijo gledati agresivnosti na enkranih, vsaj fantom tako delajo, torej že sami lahko nekaj naredimo, da bo boljše, nisem nikoli težav glede tega, ker imam hčerko, pa sem ji raje kupoval Barbike in LEGO kocke, ipd. če bi pa imel sina, mu pa ne bi nikol kupoval negativnih igrač. Svečko sem prižgal in jo še bom, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 SANJA ŠTIBER - miss fotogeničnostiTANJA HAUPTMAN - miss ONAINES FIŠER - miss internet OGLASI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 SANJA ŠTIBER - miss fotogeničnostiTANJA HAUPTMAN - miss ONAINES FIŠER - miss internet OGLASI SANJA ŠTIBEC 3.Miss SLO:palec: TANJA HAUPTMAN 2.Miss SLO ŽIVA VADNOV 1. Miss SOL Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Malo so krivi že starši, sa jim že od malih nog ponosno kupujejo tanke, puške, nože, itd. in pustijo gledati agresivnosti na enkranih, vsaj fantom tako delajo, torej že sami lahko nekaj naredimo, da bo boljše, nisem nikoli težav glede tega, ker imam hčerko, pa sem ji raje kupoval Barbike in LEGO kocke, ipd. če bi pa imel sina, mu pa ne bi nikol kupoval negativnih igrač. Svečko sem prižgal in jo še bom, lp, B.Se strinjam, da agresivni prizori na TV slabo vplivajo na otroke. Kar pa se tiče igrač, kot so puške, noži...ipd., pa je pri fantkih že malo prirojena želja po tovrstnih igračah. Prijateljica, ki je imela fantka pred mano, mi je pravila, kako je od samega začetka vsem prepovedala, da bi njenemu sinu kupili kako tako igračo. In res mu je nihče ni kupil. Ko pa so šli ven na igrišče, je fantek našel vsako vejo, palico ali podolgovat kamen in z njim "streljal" - se igral, da ima puško, pištolo ali sabljo. Tako da ne vem , ali imajo fantje to že v genih al kaj. Zato jaz mojemu takih igrač niti ne pretirano prepovedujem, mu pa skušam čimbolj pogosto razlagati, da tisto ta pravo orožje ubija in naredi ogromno škode ljudem (otrokom, mamicam, očkom..., vsem, ki jih imamo radi). Malo sem zdaj skrenila s teme :o|o: ... ali pa mogoče niti ne. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Tamara sicer pa, kar je prepovedano, je še toliko slajše, mar ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Lepo bi bilo prižgati vsak dan sveče, za vse otroke na svetu. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 In ti bi rad prišel v nebesa Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Saj sem ti povedala Luci, da si ubogi, smiliš se mi v dno srca, saj imaš pravico do svojega prepričanja, tako kot tudi jaz, kajne in vsi ostali Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Zakaj le. Jaz bom užival, ko bodo Čečeni (islamski skrajneži) crkavali, ne pa nedolžne žrtve - Rusi.IQ 50 :xx!: Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Menim, da ne... pravzaprav bi rekla (po teh smesnih.... opredelitvah) tam nekje 90 - 120. Vendar stvar ni v tem.Je v srcu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.