Skoči na vsebino

Danes zvečer

2227

Recommended Posts

No se strinjam;

Pol pa danes pržgimo svečke še za čečenske otroke, pa afganistanske, pa iraške in vse po svetu, ki trpijo in so izgubili življenej v vojnah (ki so nesmiselne in neume) in za vse, ki so umrli v raznih nesrečah !!!

Torej za mir na svetu in boljše življenje :palec: :palec:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 58
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Lahko jih pa kar za vse, ki potrebujejo ljubezen in pozitivno energijo  xsrcx  :palec:

:palec: :palec: - tud jaz sem jo z glih takimi mislimi - za vse duše!

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

a bi svečke prižgal' tud ta tiste štiriletnike, ki naokoli hodijo z orožje, ki v kamero vpijejo ALAH je milosten,v roki majo pa orožje???.............in potem se svet zgraža, ker Izraelci gradijo zid okoli Palestincev....... pa sej se ne znajo obnašati, sestrelijo se kot jaz spijem kavo............

(predvidevam, da zjutri ko vstane ponosni čečenski sin, ga mama vpraša, KWA BOŠ PA DONS DELU?"

"nč mama, grem se sestrelit), vsi bi neke pravice, vsi so prepričani, da jim nekaj pripada, če ne gre z gladovno stavko (takim, k to počnejo, bi jst že dal vetra / ko bi hotl jest, jim neb dal - na, zdej pa stradi), pa z orožjem.......... kwa bi blo, če bi vsak narod, skupnost al pa druščin zahtevala svojo državo?? Ja kam bi pa pršl?? Najbolj, da se vse Pirniče osamosvojijo in če ne bo šlo drgač, eno šolo vržemo vzrak...............

Moj kolega Kant je nekoč dobr povedal: Folk je treba zatirat, več pravic ko jim daš - slabše je!!!

In to je res..............in zdej se bom jst nelagodno počutu, ko se bom sprehaju po Moskvi, kdaj me bo kak čečenski ludak sestrelu al kaj (pa še sveče jim bom prižigal - ja pa kwa še........).......joj, bi jst njim že pokazu svoje...........nagnal bi jih sibirsko zemljo tlačt, delat ........... ne se pa igrat z orožjem.Me parv zanima, če kdo upa pogledat v oči kaki mami iz Beslana in ji rečt,..... ja sorči mamka, ampak tud' uni čečenski otročički trpijo, pa so bogi , pa tralalaallala, sej boš razumela ne........... vse kar bi mi radi je svojo državo, in če ne gre drgač, mormo pa ognjemet uprizorit!!

dej, dej dej............. okrog Čečenijo naj zgradijo en zid, pol jih pa naj Putin mal prevzgoji.

Že pred 500 leti je Ivan Grozni vedu, kako to počet - preprečiti nekomu spat, dokler se mu ne zmeša ..........

Full posreceno. :o|o: Se nikoli nisem uzivala, ce sem koga videla crkavat. Tudi tisti stiriletniki (kao!), so se morali od nekoga nauciti nositi pusko in vpiti nesmisle...od svojih tastarih... :sori:

Povracilni ukrepi najveckrat prizadenejo nedolzne. Meni je pa najbolj grozno, ko nekdo uziva v nasilju... tud tukaj pri nas. Ker kaj mi pomaga, ce mi ubijejo otroka? Povracilni ukrep? :eek: :V:

Dum spiro, spero.

Meni je pa najbolj grozno, ko nekdo uziva v nasilju... tud tukaj pri nas. Ker kaj mi pomaga, ce mi ubijejo otroka? Povracilni ukrep?  :eek:  :V:

:palec: :palec: :palec: :palec:

Sej ne mors vrjet nekaterim ljudem kle...bedno.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Malo so krivi že starši, sa jim že od malih nog ponosno kupujejo tanke, puške, nože, itd. in pustijo gledati agresivnosti na enkranih, vsaj fantom tako delajo, torej že sami lahko nekaj naredimo, da bo boljše, nisem nikoli težav glede tega, ker imam hčerko, pa sem ji raje kupoval Barbike in LEGO kocke, ipd. če bi pa imel sina, mu pa ne bi nikol kupoval negativnih igrač.

Svečko sem prižgal in jo še bom, lp, B.

Guest sstane
SANJA ŠTIBER - miss fotogeničnosti

TANJA HAUPTMAN - miss ONA

INES FIŠER - miss internet

OGLASI x:Dx

SANJA ŠTIBEC 3.Miss SLO:palec:

TANJA HAUPTMAN 2.Miss SLO :palec: :palec:

ŽIVA VADNOV 1. Miss SOL :palec: :palec: :palec:

Malo so krivi že starši, sa jim že od malih nog ponosno kupujejo tanke, puške, nože, itd. in pustijo gledati agresivnosti na enkranih, vsaj fantom tako delajo, torej že sami lahko nekaj naredimo, da bo boljše, nisem nikoli težav glede tega, ker imam hčerko, pa sem ji raje kupoval Barbike in LEGO kocke, ipd. če bi pa imel sina, mu pa ne bi nikol kupoval negativnih igrač.

Svečko sem prižgal in jo še bom, lp, B.

Se strinjam, da agresivni prizori na TV slabo vplivajo na otroke. :sori:

Kar pa se tiče igrač, kot so puške, noži...ipd., pa je pri fantkih že malo prirojena želja po tovrstnih igračah. Prijateljica, ki je imela fantka pred mano, mi je pravila, kako je od samega začetka vsem prepovedala, da bi njenemu sinu kupili kako tako igračo. In res mu je nihče ni kupil. Ko pa so šli ven na igrišče, je fantek našel vsako vejo, palico ali podolgovat kamen in z njim "streljal" - se igral, da ima puško, pištolo ali sabljo. Tako da ne vem xscratchx , ali imajo fantje to že v genih al kaj. xnckrivx

Zato jaz mojemu takih igrač niti ne pretirano prepovedujem, mu pa skušam čimbolj pogosto razlagati, da tisto ta pravo orožje ubija in naredi ogromno škode ljudem (otrokom, mamicam, očkom..., vsem, ki jih imamo radi).

:sori: Malo sem zdaj skrenila s teme :o|o: ... ali pa mogoče niti ne. x:o)x

• 2 weeks later...

Menim, da ne... pravzaprav bi rekla (po teh smesnih.... opredelitvah) tam nekje 90 - 120.

Vendar stvar ni v tem.

Je v srcu.

xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...