Skoči na vsebino

Danes zvečer

2227

Recommended Posts

A potem tudi dnevnika in vsega tega ne gledaš? Pa risank ji tudi ne pustiš gledati - razen poneumljajočih telebajskov?

Življenje ni potica. Treba se je zavedati, da bo morda nekoč treba sebe in svojo svobodo in domovino braniti tudi z orožjem. In to je sedaj ob naraščajočem islamskem ekstremizmu dokaj verjetno.

Kje si pa bil pred dobrimi desetemi leti pametnajakovič, ko smo to tudi počeli, preberi kdaj se je rodila Slovenija :eek: .......sicer pa ubogi otroci, če imajo takšne starše, jaz sem svojega že vzgojol, pa sem ponosen nanj, tebe te izkušnje še čakajo, ampak s takšnim obnašanjem boš pa res imel trnovo pot. Veliko uspehov kljub temu, daj zresni se, pa prižgi svečko za pomiritev. x:)x :palec:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 58
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Bogi tvoji otroci, ker bodo zaradi slepega pacifizma žrtve islamskih skrajnežev.

Kam se boš pa ti skril, takšni napihnjenci so ponavadi navječje "prpe", hja, kar tolaži sam sebe, če druga ne, vsaj ikonco in podpis spremeni, ker resnično kaziš podobo tega dobrega foruma, ker tole tvoje je pa res brez vsakega okusa :xx!: x;)x

To tvoje nakladanje o smiljenju je navaden drek. Vsi ste polni teh besed, ko pa vam rečem, da mi dajte denar, ker se vam smilim, pa nič...

:palec: zanimivo, to....le kaj bi namesto dnarja sploh lahko bilo kot zamenjava kupljenega, hmmm......noben ne ve! x:Dx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...