Guest sstane 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 SAMO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 ARENA :palec: Najboljša ciganska Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 ma ja, manjka sever in jug .ciganka, a po uhanih_ Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 ARENA :xx!: Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 ŽIRIJA NEŽNA PAJČEVINA - DEBITANT MAREKUP BESED - NAJBOLJŠA PRIREDBA GREBLOILENIJA - SAMO - NAJBOLJŠI IZVAJALECKUP BESED- JEŽ - NAJBOLJŠE BESEDILOILENIJA - SAMO - NAJBOLJŠA SKLADBA PUBLIKA NA VRH SVETA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 NA VRH SVETANajbolj partizanska Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Hm, nisem gledal, ker sem imel malo murje drugega za počet, ampak sem danes zjutraj (ko sem se počasi vozil po dolenjskih vinogradih, ker je bila avtocesta na Poljanskem klancu zaprta ) slišal dve pesmi, in sicer Na vrhu sveta (ki bi bila ena od boljših tudi v prvi polovici sedemdestih (sound je že tak, aranžma tudi)), pa nek čudežen komad o sosedovih češnjah. Džizes! (a je kjet tist smeško ke mal palc navzdol?) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 partizanska, ja! ojoj, kaki izbor Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Bern pravi Džizes..... jaz sem pa sinoči mal gledala sem pa pravla "Marička pomagaj!".... Vse je že blo, kr nekej popravljajo, stare melodije preoblikujejo, že povedana besedila prepisujejo..... Vse kar mi je blo všeč je bilo med glasovanjem tisti venček starih slovenskih - luštnih!Sicer pa se mi zdi da naša pesem močno nazaduje.... že če sam pogledaš zmagovalko tradicionalnega festivala Melodij morja in sonca...... BRIZGALNA BRIZGA od ATOMIK HARMONIK - ni treba slišat, že samo ime ti pove dosti....Ja Bern, džizes! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 NA VRH SVETANajbolj partizanska A ne, partizanska pa ni - zato ker pravi "Na vrh sveta --- od tam pa na luno skočiva ---" ali nekaj takega. Lahko bi jo vzeli za himno Lunin.neta. Marsaaaaa! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Džizes! Nisem sla nic v temo, ker nisem gledala in kaj cem pol razpravljat.Zdajle pa vidim, da je bern komentiral, sem rekla, to pa moram it pogledat! No in v oci mi butne tale dŽizes. Hmina?Hmm, morala bi slisat, ampak ce sem prav postekala ton tega tvojega posta, si morda ne zelim zelo tovrstne himne... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Najbolj obupen komad zadnjih desetih let. Ampak je že tako, da ko publika glasuje, vedno zmaga najslabši (skoraj vedno).Letošnja Na vrh sveta pa je taka :xx!: :xx!: :xx!: da bi jo morali zakonsko prepovedati! Grozaaaaaa :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 In Naky, tale Brizgalna je celo folku všečna, ne moreš verjet, sem kar ošpice dobila vedno na gl. željah, prva brizgalna druga digi dagi, tretja brizgalna, pa kak Werner, mogoče še kaj Hrvaškega, pa spet brizgalna, tko da je ful placa potem zame ostalo no gledala začetek Slovenkse popevke, pa me je kmalu minilo, očitno prepozno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Hmm, morala bi slisat, ampak ce sem prav postekala ton tega tvojega posta, si morda ne zelim zelo tovrstne himne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 ...In Naky, tale Brizgalna je celo folku všečna, ne moreš verjet, ... , pri folku, ki dol pada na "...zizike majal...", to niti ne čudi, anede? Agropop so bili definitvno čista progresiva v primerjavi z vsem tem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cecilia 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 (popravljeno) Meni pa je bila lanska zmagovalka strokovne komisije Ylenia s "Samo" zelo všeč! Seznam za letošnje nastopajoče je tudi že znan. Popravljeno 3. maj 2005 -> Cecilia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.