Skoči na vsebino

Napoved za 37. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=37"][b]Napoved za 37. teden[/b][/url] - [b]6. - 12. september 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

V torek dobim obisk iz Slovenije. Kajpak bo romantično. :)

Andres

[quote]Torek je zelo primeren za prijateljsko in tudi romanticno srecanje, poslovni sestanek ali organizacijo ali obisk kulturnega ali drugega podobnega dogodka.
V teh dneh je primeren tudi obisk lepotnega salona, parfumerije, drogerije ipd.[/quote]

Nemir, bi..pa pravzaprav ne vem, če res bi... xrolleyesx ...polno glavo načrtov...in jeza, ker se vse nekak na pol poti ustavi...
Ful delovne energije...načrtov...še spim slabo...od vsega, kar imam v glavi... xrolleyesx

Pa problem s kostmi...tako me boli noga, da komaj hodim... :xx!:

Pa čiščenje x!x ...sem si že pripravila škatle...da odstranim odvečne stvari...in danes sem se že zbudila z mislijo...kaj vse bom počistila...

Kaj čemo več...pa še romantika se obeta... x;)x x:Dx

Astra
Per aspera ad astra

[color="green"]Minulo soboto uspelo intenzivnejše čiščenje, žal prekinjeno in dober občutek imam že s tem, ko imam trden plan, kaj še želim doma narediti, zelo sem občutila ta vikend Devico, v dobrem (pospravljanje) in žal tudi slabem pomenu (pretirano kritičnost), kar ugotovljam, da se mi dogaja tudi zaradi ene nestrpnosti Marsa, ki ga bom sedaj maximalno skušala ozavestit in umirit, njegovo energijo pa vložit v koristne konkretne rezultate.

Lepo pozivaš k miru v napovedi, ta teden smo včeraj zvečer prižigali svečke na oknih (oz. pri nas-na balkonu) in se tako poklonili žrtvam tragičnega dogodka prejšnji petek v Beslanu v Rusiji med katerimi je tudi veliko otrok. Prav tako se bomo ta teden spominjali 11.septembra, ki zaznamuje tragedijo v Ameriki.

Žal se ljudje premalo zavedajo, da skupna meditacija ljubezni, bi pomenila za ves naš planet velik premik na bolje, dobre misli na mir, ljubezen, sprejemanje različnosti, odpuščanje...vse to bi bilo-če bi istočasno meditirala ogromna masa ljudi, zelo velika pozitivna ljubeča energija.[/color]

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Andres, me veseli! :vio: x:Xx xcivx
Zate pa to (spet kot nalasc) v bistvu se bolj velja - ta dan sem mdr izpostavila tudi zato, ker venera pride v leva danes ponoci oz. ze jutri kmalu po polnoci. x:Xx

Ciscenje, urejanje, organiziranje - nujno, Aiwa, Astra, Stanka - itak ze sonce, potem pa se mars, ne nazadnje pa tudi Luna v Dvojckih v ponedeljek in torek.... Morda bo akcija pac malo zaletava in tko, a vseeno - vsaj dosti energije in lahkotnosti. :palec:

Tezek teden bo, a dovolj spremenljiv in dinamicen, da se ne bomo tako usedli v vsako zoprno situacijo.

Stanka, nic cudnega, merkur je v opoziciji tvojemu natalnemu, ne, tudi, potem pa se sonce in mars...
Pa merkur/Uran... Pluton... v paketku...

Astra, noga te boli? Nastimaj si kisovo ali slano kopel ali si daj obkladek - pomaga. :vio:

Ja, mir - pri sebi in potem v svetu... to je naloga in to je point, pa pozabit na svoje drobcene malenkostne tezavice in se zavedat, kako je nam mir nekaj samoumevnega, nekomu pa je vojna. :V:

Upam, da Sanjalica vidi tole pred torkom se. x:Xx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[color="purple"]Marsa, čist divja, kdaj si nalimala napoved :eek: :2src: :palec: .

Hm, v bistvu spet dosti prilik za delo na sebi.

Prepirom se itak že dalj časa izogibam, škoda energije za take zadeve, bom pa v soboto si vzela čas za meditacijo, pa za majčkeno posredovati energije vsem, ki jo rabijo. No saj to počnem itak vedno za vikende, če ne žrem tort x:Dx , če je tak običajen, scooliran vikend.

Merkur bo dal zdaj mal mira, praviš, sam še sem pa tja majčkeno z repom butnil, tudi prav x;)x , ga bom že v svinjski rilček x:Dx .

Intuicija, pa navdušenje, tole mi je všeč v napovedi, se pač ne bom vdala, pa pustila, da mi odpove[/color] x:Dx x;)x .

[color="purple"]Super, saj ni tko slaba napoved, edino mal na svoj zobček pazi, jaz sem pa slabost tudi že prejšnji teden obdelala[/color] x:px x;)x .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

[color="green"]O Marsa ja dobro povedano: "paketek", ko pride na udar moj Merkur... in ker si nisem kaj dosti pogledala, potem še svoj stari vzorec privlekla in je bilo tudi besedno, moj dragi izrekel ta vikend nekaj takega, kar še nikoli... Še dobro, da sem to nekako iz sebe vsaj delno prečistila skozi pospravljanje, fizično akcijo - ven. Zdaj se mi zdi ena domača prelomnica in nad najin zrak, ki nama daje "lahkotnost bivanja" prihaja lekcija novih odgovornosti in dolgoročnih odločitev. Prav čutim, da se moram zdaj maximalno skupaj pobrat.[/color]

Kdaj bo več optimizma? Kako lepše obdobje?
Tole mundano gledano vedno vmes nekaj mračnega...

[quote name='stankaa' date='6. Sep 2004 ob 10:28'][color="green"]..Še dobro, da sem to nekako iz sebe vsaj delno prečistila skozi pospravljanje, fizično akcijo - ven. ...[/color][/quote]
zelo dobro, to je ena boljsih metod meditacije z namenom ciscenja...
Dejansko ko pospravljas, urejas, pospravljas in urejas sebe - svoje misli, dozivljanje.
Ti imas tole pozitivno gledanje, visji nivo ribjega dojemanja, ki pa je iskreno, nekako podobno kot ima janja - prav v vsem vidis(ta) dobro in dejansko se k temu tudi usmerjata in nimata samo na jeziku tega. x:)x

Treba gledat obdobja taka kot so - zdaj, danes, jutri...
Jaz sploh ne gledam za naprej... ne da se mi...
sem zadnjic postekala, da sem mroda celo kar nalasc zamehurila poletne napovedi (sem ze enkrat za novo leto tako naredila, ker se mi ni dalo postavljat stvari, pa takoj po polnoci sta bila dva tezka aspekta, mislim da luna/Pluton ali pa Sonce ali pa kaj takega - mars recimo) - ker - glih da se mi vedet, obremenjevat, postavljat stvari...
Po drugi strani pa je kul malo si ogledat prihajajoci teden, meni zdaj ze kar prav pride, da si malo (v glavi) organiziram ritem tedna... nekako...

Kdaj bo dobro?
Danes ponoci, recimo... :) ;)
... recimo v osetiji je bilo krvavo, strahotno, nepojmljivo...
A jaz sem uredila ful enih stvari, spedenala, namesto sestevale so se kar mnozile, opravljene zadeve..
Torej - ali je bil dober teden ali slab?
Vesoljno je zdaj zelo tezko obdobje - ko se bliza prehod v visje stanje, nekako (morda je to imel v mislih Nostradamus, a pravzaprav ni mogel vedeti, kaj tocno ima v mislih x:o)x)....
Kot ena stran tezi k visje, druga s hlepenjem po materialnemu dol tisci.....
[i]Moralo[/i] bo prakticno kolapsniti vse... In to bo pac slej ko prej...
Bi rekla, da smo ze zelo dalec, da nimamo prav veliko pred sabo... milim ne mi, jaz in ti, pac pa clovestvo... smo kar v zadnji desetini, ce ne v zadnji desetini zadnje desetine celo...

Nic kaj spodbudno?
Ma ne, toliko bolj je treba uzivat lajf. :palec:
se zavedat, da imamo VODO (morda je ne bo vec?)
Zrak (morda bomo ze jutri pod kupolo?)...
In da pravzaprav zelo malo potrebujemo...
Treba se je nazaj naucit zivet, smop kar pozabili, folk sploh vec ne [i]zivi[/i] - ali nori cez lajf (kot denimo tudi jaz) ali pa zivotari... ali pa pac vsega prespi - tako ali drugace.

Picasso

[color="blue"]Zdaj se mi zdi ena domača prelomnica in nad najin zrak, ki nama daje "lahkotnost bivanja" prihaja lekcija novih odgovornosti in dolgoročnih odločitev. Prav čutim, da se moram zdaj maximalno skupaj pobrat.[/[/color]

Stankaa, si toliko pozitivna deklica, tule si izpostavila, kaj je treba, sem ziher, da bo šlo x:Xx :palec: .

[color="blue"]Nic kaj spodbudno?
Ma ne, toliko bolj je treba uzivat lajf.
se zavedat, da imamo VODO (morda je ne bo vec?)
Zrak (morda bomo ze jutri pod kupolo?)...
In da pravzaprav zelo malo potrebujemo...
Treba se je nazaj naucit zivet, smop kar pozabili, folk sploh vec ne zivi - ali nori cez lajf (kot denimo tudi jaz) ali pa zivotari... ali pa pac vsega prespi - tako ali drugace. [/color]

Ja, Marsa, točno. Tegale sem se jaz učila 2 leti nazaj, ko sem iz divje norišnice 2 služb in nujnih fizioloških potreb dobila priložnost zaživeti. Butasto se sliši, ampak učila sem se najbolj enostavnih zadev,. Biti hvaležna, da imam kje živeti, kaj jesti, vodo iz pipe, čas zase... Učim se še vedno oipazovati naravo, rada bi se čimbolj zlila z njo, čimmanj izolirano od narave živela. hecno, to so naši predniki znali, jaz se pa tega učim x:Ix x:Dx .

Sem pa dosti srečnejša, manj nemirna, manj dvomim vase, bolj zaupam Življenju, mislim da mi je to dalo dosti.
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

[color="green"]Dobro napisano Marsa in hvala Janja.

To sem že ugotovila pri astro- da si kdo pregleda vse aspekte (kar predstavlja ogromno dela) in potem tisti "grozni" aspekt pomeni že sam strah pred njim, ki si ga sam naredi. Je pa ravno v težjih aspektih možno narediti večje razvojne premike in se oklesati, utrditi. Neko splošno sliko je fino imeti in v ključnih obdobjih videt, kdaj je "nebeška podpora" večja.

Za Device- mi je znano tudi to kot dobro praviš, da je pospravljanje meditacija. Včasih, ko sem se morala kaj naučiti, se nisem mogla prej spravit k mizi med knjige dokler nisem vse pospravila, pod umila in zaprla vrat. Ker sem takrat šele čutila red vse okoli in v sebi, da sem lahko potem še misli naprej črpala iz snovi za učenje, urejala in predalčkala v malih sivih celicah...

Človeštvo, premik naprej, da se mora vse zrušit... vse kaže žal tako...
A mislim, da vsak od nas je lahko pomembna energija, ki sproža prihodnost, a eden sam težko, le s povezovanjem (morda je v tem fora moje konj.MerkurJupiter-en človek in ves svet, drevo in gozd). Ustvarila si nekaj pomembnega, ker tu povezuješ. In prav taki forumi veliko doprinašajo k razmišljanju, usmerjanju k svetlemu, svetlejšemu!

Označiti obdobje kot dobro ali slabo, kakor sem prej nekako zavzdihnila, pravzaprav nima smisla. V vsakem času najti najboljše... x:)x [/color]

[quote name='stankaa' date='6. Sep 2004 ob 11:12'][color="green"]...Včasih, ko sem se morala kaj naučiti, se nisem mogla prej spravit k mizi med knjige dokler nisem vse pospravila, pod umila in zaprla vrat. [/color][/quote]
:palec: jaz se zdaj tako postopam (razen da ne pomijem vsakic tal, potem ne bi nic nikoli naredila x:Dx x;)x) - zato se pa tako tezko spravim. :)
(vladar asc v devici, v 10.).

Saj vem da si to res prav zavzdihnila... xDDx
In da zelo dobro najdes smisle v zdaj in tukaj in v malih stvareh, ki gradijo palace nasih svetov. :palec:

Picasso

[color="green"]Luna v Dvojčkih in dolgi posti ...........raje vam prizanesem naprej x:o)x x:Dx

Ja Marsa, male stvari so včasih najpomembnejše in potem se težko odločimo, če so še male, kakor to, da si odreagirala prejle...

HVALA, KER SI ME SLIŠALA x:Xx , tak smotan vzdih, zdaj grem pa v akcijo, dost me imate ziher!

A ste vidli, da je nebo postalo skoraj brez oblačka?
Hitro poglejte ven, čudovit dan se dela! [/color]

Uh, vsi nekaj o čiščenju... tudi globalnem... notranjem... jaz pa razmišljam, kaj še moram storiti, preden grem lovit še zadnje ostanke poletja dol na Jadran... tako da se ukvarjam z veliko bolj profanimi zadevami :inocent:
Konec tedna ne bo ravno preveč primeren za promet, predvidevam... ampak se vseeno odpravljam na pot... bom pač morala biti bolj pozorna :vio:

Tole gor in dol razpoloženje se mi pa že danes večji del dneva dogaja xrolleyesx x;)x x:Dx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

xDDx x:Dx Coccinelle, saj res - ma glih dbest, ful si bos pac privoscila - ker poslovne zadeve etc. pac odpadejo, bos sebe preciscevala in refreshala pac, se boljs! x;)x :palec:
Maximalno uzivaj!! x8Dx :palec:
ce te kaj 'potolazi' - ko smo mi bili na morju, ne duha ne sluha o kakem retro merkurju - nam je vse super laufalo. x^x x;)x :palec:

Picasso

Saj, pozitivna naravnanost veliko odtehta... bom (max uživala) :palec:

Letos je Merkur že direkten, lani pa mi je (retro) pripravil neprijetno presenečenje ob povratku - medtem, ko me ni bilo, je 'crknil' friz :xx!: ... čeprav sem precej porabila pred odhodom, je ostalo notri dovolj, da je bil smrad neznosen (še dobro, da sosedi niso vohali... naju bi lahko pričakala še kakšna vlomljena vrata x:o)x )

[color="orange"]nč, grem na trening[/color]

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Ehh, to... no saj to pa tudi pri nas...
prisli dam, tle pa zamakanje, kopalnica itd... xrolleyesx
Ampak vsaj tm ni blo nc. Da se clovk mal spocije. x^x :palec:
Ti si pa tud privosci - bo se prav fajn, ker bo venera v levu (danes gre ponoci, nekaj cez polnoc, se mi zdi da 0:17 ali nekaj takegA). Si bos fajn privoscila - trigon s tvojim asc, pa bo... pa a nimas mars v levu?
morda srecas hudega laverja... :2src: x;)x x8Dx

Picasso

Sem imel danes en zelo psihično naporen dan. Eno samo živciranje v službi,-posledica petka, tako da me še zdaj malo glava boli.

Tehniko si nekaj omenila Marsa. Modem mi je včasih blokiral Windows, samo kadar sem se odlogiral iz neta. Od danes dalje opažam, da mi crkuje Windows tudi ko se logiram, ali če mi kak software nalaga.

Andres

Ej Andres ta hip kolnem, ko imam ene podobne tezave kot ti.
Da ne govorim, da mailov ne dobivam (no saj se dobro ;))... :o|o:

Picasso

Sem se zdaj spomnila...ko sem premišljevala o Marsinih besedah...o miru in prošnjah...

zdaj je pravi čas...za vse, ki imamo asc v sco...potem je 11 hiša nekje v devici...

11 hiša je hiša želja, upov...poglejte, na koliko stopinj device se začenja...in takrat, ko sonce pride na to stopinjo...je pravi čas za prošnje, molitve...

Čas, ko sonce potuje skozi našo natalno 11 hišo...je pravi čas...za to, naše prošnje bodo uslišane...
Takrat, ko pa je v tem obdobju polna luna..pa ej posebej primerno za molitve, prošnje ...ki se tičejo ljubezni...

Astra
Per aspera ad astra

:palec: Super, Astra, dbest da si dodala tole, prima nasvet! x^x :palec:

(jaz pa imam sicer 11. v tehtnici; ti imas asc v 1. dekadi, jaz pa v 3.)

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...