astra 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Ja, saj vem...sem že večkrat hotela tole napisati...pa pozabila...zdaj pa je čas zame...in sem tole podelila z vami... Fuuuul deluje...jaz sem lani sam Saj bom še večkrat kje opozorila...pri napovedih...da se bodo tudi drugi spomnili... po mojih izkušnjah je to mesec...ko si res ful v stiku "z"... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 [quote name='astra' date='8. Sep 2004 ob 11:48']Saj bom še večkrat kje opozorila...pri napovedih...da se bodo tudi drugi spomnili...[/quote] Daj, ja, dbest! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Tisto o razčiščevanju se mi prav dopade. Pa me je včeraj držalo, da bi "razčisčevala do amena"..no nekaterim pač ni bilo...očitno še dobro. Sicer smo pa v ponedeljek na veliko zapravljali..šolarija še..pa čevlji.. Ups -šele zdaj sem uspela tole prebrati Astra...hmm jaz imam 11. v tehtnici - torej zame tole ne velja??? Imam pa 10. v devici...jaz pa lahko prosim za delo drugo..boljše..za ideje ta prave...in takšne fine reči. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Danes zjutraj sem spet na obvoznici videla en sesut avto , pismu tok nesreč, kot sem jih ta teden vidla, pa že dolgo ne. Marsa, ena potrditev tebi - spet, jasno . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2004 Avtor Prijavi Deli 10. september 2004 Mah saj to mi ni nic vsec, v teh primerih bi se raje zmotila, sam to je tako predvidljivo pac, da se res zal vsakic znova potrdi. Itak pa ne napisem vsakic, ker v prometu bodo vedno nesrece, pac tudi ce je za promet ugoden dan, to lahko samo pomeni, da bo na cestah vec ljudi in tako procentualno spet vec nesrec.. Ce imamo recimo dober filing za vozit, npr. v luni v dvojckih ali v ribah, imamo res da dobre reflekse, a smo pa tudi prehitri in povrsni, raztreseni... Itd. Ampak ko pa je vec teh pokazateljev, potem pa pac moram poudarit. Razciscevala, nataly? Ja, jaz tudi - tako in drugace, no danes sem si pa kompjuter malo spucala. Drugace pa sem imela vcasih neko posebno lastnost ali nagnjenje, da sem najraje razciscevala ob najbolj neprimernih urah. Zdele se je blo treba zment. Ta moment. In to VSE. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Četrtek, torej včerajšnji dan je bil ful napet. Sami stresi v službi. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Ponovno ugotavljam, da mi luna v raku ne sede (poleg ostalih tranzitov)... kar en odbljuz ... pa v službi je bilo treba narediti, kar se narediti da in predati posle, skratka gužva [quote]Ti si pa tud privosci - bo se prav fajn, ker bo venera v levu (danes gre ponoci, nekaj cez polnoc, se mi zdi da 0:17 ali nekaj takegA). Si bos fajn privoscila - trigon s tvojim asc, pa bo... pa a nimas mars v levu? morda srecas hudega laverja... [/quote] Tegale nisem utegnila prej pokomentirati... laver, ha me mal skrbi, da bodo v tem času sam še taki nad 70 na razpolago mogoče pa kakšni pomorščaki okrog prijadrajo Mars v levu, ja... mi za povrh še Jupiter en trigonček na nat. Venero dela ... pa sonce po 9. muva... ni čudno, da me je zdaj potegnilo, da grem [color="gray"]edino smer je mimo glede na Vojkov mesečni predvid [/color] ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 "V soboto, na Dan miru, meditirajmo in posiljajmo ljubezen in zdravilno energijo vsemu svetu, na prvem mestu pa tistim, ki so ju najbolj potrebni." na tole sem se pa spomnila na svežem zraku obkrožena z lepoto narave Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. september 2004 Avtor Prijavi Deli 11. september 2004 O, kul, sem ze tam videla, v Dnevniku, dbest, vidis, ti si si zapomnila, jaz pa ne. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Sem kupil nov modem in imam en tehnološki problematični teden doma. Poleg tega se mi je dvd scvrl. Ne vem, ko sem domov prišel je op zažganem smrdelo, in sem kot pes vohal po celem stanovanju. Prišel sem do TV a lučke na dvd-ju ni bilo. Potem sem ga pa povohal in zavohal tisto zažgano plastiko. Še dobro da ni stanovanje zagorelo. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 [quote name='Andres08' date='13. Sep 2004 ob 00:14']Sem kupil nov modem ....[/quote] Nekad sam bio ljudsko bice..onda sam kupio modem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 [quote name='krokodil' date='13. Sep 2004 ob 07:25']Nekad sam bio ljudsko bice..onda sam kupio modem. [/quote] Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.