-Anna- 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Ojla vsem! Imam eno čisto tako... hmm, bolj teoretično vprašanje... bi lahko rekli, da bolj za hobi in zanimivost kot kaj bolj resnega. Samo nekaj me zanima: je možno glede na moj datum in uro rojstva izračunati in predpostavljati vnaprej, kdo bi bil (najbrž le teoretično - ?) najbolj ustrezen/idealen/sanjski zakonski princ oz. partner zame, kdaj in ob kateri uri bi moral biti rojen (ali karkoli podobnega na to temo), da bi najbolj ustrezal meni? Mal otročje, ali pač... no, sam vprašam... čeprav bi mi odgovor zelo veliko pomenil. Hvala lepa! Lep pozdrav, vaša -Anna- Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 najbolj ustrezen/idealen/sanjski zakonski princA je lep razgled med oblaki Ne jemlji osebno...vidim da je to tvoj prvi post...niso vsi tu tako zleht...ampak tako si napisala..sem moral tako odgovoriti Drugace pa, o astrologiji nimam pojma (o drugih stvareh vem pa cisto vse ) ampak po mojem skromnem mnenju ni ravno NEKOGA, ki je ravno zate.Ce bi bilo tako, zamisli si, da je on recimo v Zimbavbeju, al pa na Aljaski ali pa...ni teorije, da ga bos kdaj sploh videla, kaj sele spoznala in tako naprej. Najprimernejsi ZATE je nekdo, ne zato ker je ravno on, ampak ker bo tvoj.In obratno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Hehe...ma si lepo to povedal! Jz tud mislm,da nekak to ne gre...lahko pa veš s katerimi znamenji greš najbolje skupaj...hm... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
-Anna- 6. september 2004 Avtor Prijavi Deli 6. september 2004 ne ne, saj vse to vem, zato pa pravim, če je TEORETIČNO pač možno izračunati, kdaj bi moral biti rojen človek, ki bi ga v najbolšem primeru tudi kdaj najdu. ne pravim, da ga najdem, samo, če je možno, v teoriji izvesti in izvedeti ta rezultat. Čist tako, da rešimo en umski problemček... Lp, -Anna- Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 meu sem že vsemogoče idealne astro kombinacije pa ni šlo pač res kot je croc reku... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
-Anna- 6. september 2004 Avtor Prijavi Deli 6. september 2004 hmm, zanimivo to. Čemu pa potem vsa ta ugibanja in uspešne kombinacije itd., če pa vse to sploh nima veze? hehe -Anna- Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 hmm, zanimivo to. Čemu pa potem vsa ta ugibanja in uspešne kombinacije itd., če pa vse to sploh nima veze? hehe -Anna-Ima, ima. Gre samo za to, da ni to VSE. Da se ne uporablja nacelo 'Nic vec kot' ,kar je nacelo nihilizma, ampak se uporabi 'to in hkrati neskoncno vec kot'. Zdaj pa razumi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 -Anna- pozdravljena med nami! Idealni partner, hm, ga ni po mojem, lahko bi ti pokazal DESCENDENT(nasproti ASCENDENTA) to znamenje, če je pa v dvojnem znamenju, vedi, da je to večkrat tudi še znak za kakšnega partnerja v življenju. Če ga boš iskala po različnih vejah astrologije:- zahodnjaška,- indijska,- jevrejska,- numerološka,- devet zvezdni ki,- kitajski horoskop,- itd.......se ti bo nekje zalomilo, ampak ne obupaj pa ne glej tako strogo astrološko. Želim ti veliko uspeha pri iskanju, lahko bo že prvi pravi, lahko pa, da še deseti ne bo, poslušaj sebe in imej odprte oči, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 hmm, zanimivo to. Čemu pa potem vsa ta ugibanja in uspešne kombinacije itd., če pa vse to sploh nima veze? hehe -Anna-sej ma vezo stvar ampak neskončno več pomeni kaj ti narediš v razmerju kot pa kaki je horoskop.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Borism..če bi bilo tako preprosto... potem bi bil moj idealni partner rojen v znamenju bika...pa me biki spravljajo ob živce... :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Astra pozdrav! Saj vem, da ni tako preprosto, lahko sama potrdiš, ker se spoznaš na astrologijo. Upam, da ni tako hudo, kot omenjaš . Težko damo kakšen pameten nasvet, zmeraj je lažje komentirati in analizirati, lp, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 In še bi rekla..idealen partner za vse življenje ne obstaja...če bi ga iskala astrološko... To, kar potrebujemo v enem trenutku...ni nujno, da potrebujemo tudi čez čas... odvisno je tut od progresiranih planetov..saj se s tem tudi sami spreminjamo..tko da, draga moja, tole iskanje Gospoda idealnega...je brca v temo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 pa če bi bil preveč idealen bi se tko verjetno naveličala (hehe kolk se jaz tolažim ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 hmm, zanimivo to. Čemu pa potem vsa ta ugibanja in uspešne kombinacije itd., če pa vse to sploh nima veze? hehe -Anna-Tako enostavno pa to ne gre. Zivljenje ne pozna bliznjic!Po natalni karti ze lahko ugotovis, kaj si zelis, kaj ti pase, kaj pricakujes, kaj isces.Haha, ce bi kar tako dolocil - tale in tamle.... kako enostaven bi bil lajf, kajne?Nismo prišli na svet zato, da bi afne guncali, pac pa da bi se ucili. Drug drugega in drug od drugega.Pa hvala bogu da je tako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 ne ne, saj vse to vem, zato pa pravim, če je TEORETIČNO pač možno izračunati, kdaj bi moral biti rojen človek, ki bi ga v najbolšem primeru tudi kdaj najdu. ne pravim, da ga najdem, samo, če je možno, v teoriji izvesti in izvedeti ta rezultat. Čist tako, da rešimo en umski problemček... Lp, -Anna-Anna, pozdravljena.....Dobila si odgovore ljudi, ki se "na stvar" mnogo bolj spoznajo..krokodil(začuda prijazen-štej si v čast!), borism(zakompliciral...mogoče ti do 90-ega leta uspe izračunat),astra povedala bistvo...Teoretično je možno prav vse...v praksi pa-srčno upam, da ga srečaš...LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Prav imaš selene- idealno lahko postane dolgočasno.....uh , sem in tja se prileže prijazen prepir...z idealnim pa to ni mogoče.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 draga moja, tole iskanje Gospoda idealnega...je brca v temo... Mislim, da boš dobila natančno takega, kot ga potrebuješ in sicer za tolk časa, da se boš od njega naučila tisto, kar se moraš. Tak je pač zakon KARME. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 idealen partner za vse življenje ne obstaja...če bi ga iskala astrološko...To, kar potrebujemo v enem trenutku...ni nujno, da potrebujemo tudi čez čas... odvisno je tut od progresiranih planetov..saj se s tem tudi sami spreminjamo.. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 -Anna- pozdravljena med nami! Idealni partner, hm, ga ni po mojem, lahko bi ti pokazal DESCENDENT(nasproti ASCENDENTA) to znamenje, če je pa v dvojnem znamenju, vedi, da je to večkrat tudi še znak za kakšnega partnerja v življenju. Zanimivo, to sem prebrala tu na forumu že večkrat. Pa imata kdo v prksi tudi take izkušnje, da je človek s katerim set v dolgoletni vezi ali pa ste znjim poročeni rojen v znaku vašega descendenta .... upam da sem prav razumela celo stvar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Svašta . Če bi si partnerko na tak način iskal, bi verjetn še vedno bla moja edina partnerka - roka. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Mislim, da boš dobila natančno takega, kot ga potrebuješ in sicer za tolk časa, da se boš od njega naučila tisto, kar se moraš. Tak je pač zakon KARME. pa še bolje je, da vsi ti partnerji pridejo kot , kot pa načrtno iskanje ali pa odpikanje človeka samo zaradi 'napačnih' planetov... tud take mamo - ena vodnarka že nekaj let izbira namenoma izključno rakce, vsako leto drugega Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yade 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Krokodil je lepo povedal. Glede na to da sva se z nekim fantom lepo ujemala po znamenjih, vseh aspektih v glaven naj bi bilo prav vse ok......mi je bil zelo anti tip, niti slučajno ne bi bila z njim... njegov videz me je preveč odbijal... ali...mogoče nisem sploh pripravljena na resno vezo! Mora biti pravi čas za to!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yade 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 pa še bolje je, da vsi ti partnerji pridejo kot , kot pa načrtno iskanje ali pa odpikanje človeka samo zaradi 'napačnih' planetov... tud take mamo - ena vodnarka že nekaj let izbira namenoma izključno rakce, vsako leto drugega Mora bit brez namena, da se lahk zaljubiš! Ja neki časa sem razmišljala tudi jaz tako da sem izbirala samo določena znamenja... pa to ni ravno v redu. Lahko se razumeš npr. s kakšno inkonjukcijo če vse ostalo štima! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 tud take mamo - ena vodnarka že nekaj let izbira namenoma izključno rakce, vsako leto drugega A veš tisti pregovor, kdor izbira, izbirek dobi. Pa fejst drži ta pregovor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Mislim, da boš dobila natančno takega, kot ga potrebuješ in sicer za tolk časa, da se boš od njega naučila tisto, kar se moraš. Tak je pač zakon KARME. Popolnoma se strinjam z Lunco! Pri tem pa nikakor ne pričakuj, da bo idealen na način, kot si mogoče ti misliš - namreč prijazen seksi, občutljiv za tvoje potrebe, razumevajoč ipd. Idealen bo na način, da ti bo dal, kar rabiš, ali da ti bo omogočil, da razpoznaš kaj moraš pri sebi spremeniti. To lahko pomeni tudi, da boš v zvezi z njim trpela... Kljub temu, da bo idealen zate... :o|o: Lp, Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.