ananta 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Chariklo ni planet, temveč minor planet, kentavr, in kot Pluton nima opozicije in konjunkcije kot ostali planeti. Tega seveda alois Treindl (astro.ch) bi moral vedat pa mu se verjetno fučka. Namreč že Mars ne more biti v opoziciji z Plutonom. Vsekakor lahko vseeno vporabimo Chariklo, ne bo večjih napak (cross + my fingers). Sekundarne angularne konjunkcije z Chariklo so nova tema na AstroMATRIX čez nekaj dni (ko vredim američanima en forum). Zaenkrat je v redu. Stankaa to je ok, prav, 1 leto = 1 stopinja. In zavedajmo se da je Chariklo v Hydra > Crater > Corvus > Centaurus > Lupus ... vsekakor ni blizo ekliptike. Hmmmm. OK NAJ BO BLIZO EKLIPTIKE;) OK podobno z Chariklo računaš. A nimaš bolj precizne solar arc precessed direkcije za celo življenje in vse objekte v data.txt ??? Your worried astrologer;))) Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Bern...pri nama z možem je luna tako... On jo ima v dvojčku Jaz pa v devici... Lunca.... Še dobro ,da sem s Primorske doma!Vem dobro jadrat pa še burja mi ne škodi:))).... Sicer pa ...V najinem zakonu ni bilo še dolgčas.Skozi se nekaj dogaja: Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 tema je BODOCHI (ne sedanji)ampak....bodochnost, kjer chasa ni prostor in situacija...hehe zlomk...nou fjučr for mi.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> tema je BODOCHI (ne sedanji)ampak....bodochnost, kjer chasa ni prostor in situacija...hehe zlomk...nou fjučr for mi.....tralalaEjga zlomk! Č si odtipkal! A pol to dela pr teb al kva?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Stankaa to je ok, prav, 1 leto = 1 stopinja. In zavedajmo se da je Chariklo v Hydra > Crater > Corvus > Centaurus > Lupus ... vsekakor ni blizo ekliptike. Hmmmm. OK NAJ BO BLIZO EKLIPTIKE;) OK podobno z Chariklo računaš. A nimaš bolj precizne solar arc precessed direkcije za celo življenje in vse objekte v data.txt ??? Your worried astrologer;))) Včeraj sem hotela to "od oka" najt na 123... a se je moja ribja jata zgubila na pol poti ampak pravijo: "Kjer je volja, tam je pot..." tole bom gotovo še našla! Zaenkrat še your confused curious lerner Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Chariklo ni planet, temveč minor planet, kentavr, in kot Pluton nima opozicije in konjunkcije kot ostali planeti. Torej tudi ni možna Chariklo opozicija/konjunkcija Pluton Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ejga zlomk! Č si odtipkal! A pol to dela pr teb al kva?! che se potrudm, tut Č dela tko de ga bern lohka kot Č prebere zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> che se potrudm, tut Č dela tko de ga bern lohka kot Č prebere zlomkJa menda ne, aakhut, ekstra zarad mene si šu to delat?! Saj sem kar solzan ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 aakhut... tudi moj partner je bil nekoč ,pred davnimi časi:) ...Bodoči:))) ,ki je postal s časoma tudi zdajšnji:)))) Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> pobiram stave kera bo naslednja.... zaenkrat vem sam da ob ovnica, in da ovnice ziher ne me zanima kdo ma prav najbolš da kr tle komur se zazdi kero znamenje vredno probat....... Maaa, daaaaj, El Nino, oladi !Imam občutek, da gre pri tebi le za besede ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> pobiram stave kera bo naslednja.... zaenkrat vem sam da ob ovnica, in da ovnice ziher ne me zanima kdo ma prav najbolš da kr tle komur se zazdi kero znamenje vredno probat....... blagor men k ni treba vse probat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Vsega v življenju res ne moremo probat. Nekaj pa že. Bodoči partner je v vaši karti označen z znamenjem 7. hiše in njegovim vladarjem. Če je vladar VAŠE 7. hiše v znamenju, ki "ljubi" vladarja vašega Ascendenta, potem je SUPER. V kolikor ni čisto tako, lahko s podrobno analizo ugotovimo, ali partner bolj ljubi sebe ali vas. Nemalokrat se sliši, da je vaš bivši partner bolj srečen v naslednjem odnosu, mi pa, še vedno jezni, rečemo: pa vse sem mu dala... Dupor je nekoč rekel: Pogledi, besede in dejanja lažejo, aspekti nikoli! Torej; Ženske:poglejte, kje ima vaš dragi Luno in Venero. Natanko tako se boste počutile z njim, kot je opisano v njegovi karti. Moški:Njeno Sonce in Mars vam bosta povedala, kako se bo obnašala do vas. Drugače ne znamo in predvsem ne zmoremo. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Cool! Sicer ne stekam vsega kar si napisala, vendarle: njeno sonce in mars:Sun - Cancer - 13°50'21 - 06 - directMars - Leo - 04°31'14 - 07 - direct moja luna in venera:Venus - Aries - 15°13'23 - 09 - directMoon - Aries - 09°03'25 - 08 - directSun - Pisces - 00°50'52 - 07 - direct potemtakem je iz njene strani vse vredi!? iz moje pa mal manj. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 njegova luna in venera: luna -kozorogvenera-lev moje sonce in mars sonce-kozorogmars-tehtnica Po tem ,kako izgledajo pa najine strani? Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Ok, sej ne razumem čisto dobro ampak, kaj pa tole:Vladar moje 7. hiše je strelec, moj dragi ima Luno v strelcu, Venero pa v biku, podznak rak. Jaz sem v podznaku dvojček, Venera v strelcu, Luna v vodnarju.Please, razlaga? Kako to zgleda za future?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Zakaj ne morem popraviti mojega zgornjega posta??No, v glavnem, mal sem zaj... Pa sej ni važno, zgleda ni namenjeno, da vem....... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Nujno rabim odgovor na tole: ali je za izdelavo astrološke karte potreba ČIST TOČNA ura rojstva. Je dovolj če je približna npr. okrog pol osmih zjutraj?nikakor ne morem dobiti točnega časa!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 kiki7,... fajn je, če maš točno uro,...ampak, če veš,da si siher rojena okol pol osmih, bo tud vredi če upoštevaš pač to uro...sej v parih minutah se tud na nebu ne more kej dost spremenit Drugač bi pa sam vprašala,... kaj v primeru če se vladar 7.hiše ter vladar asc ne "ljubita" oz. če sta v slabem aspektu?(vladar moje 7 hiše je merkur (dvojček), ki je v kvadratu z jupitrom (vladarjem asc)). Katere so potem še ostale stvari v natalki, ki nakazujejo oz opisujejo tvojo bližnjo osebo? Ne bom pa navajala in spraševala za nobenga tipa več,... ker mam občutek, da nekateri ljudje vedo pod kterim upor. imenom se skrivam... To pa se da ugotoviti tko, da včasih eno ful freak neumno izjavo objaviš tuki na netu (kot je npr moja v temi Ljubimci in ljubimke, da kao vem kdo bi lahk bil moj pravi, pa da kao ni še cajt, da bi bla skup ),.... pa te pol tisti ljudje ful čudn gledajo... sploh če mislijo, da poznajo tisto osebo na ktero se je post nanašal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Drugač bi pa sam vprašala,... kaj v primeru če se vladar 7.hiše ter vladar asc ne "ljubita" oz. če sta v slabem aspektu?(vladar moje 7 hiše je merkur (dvojček), ki je v kvadratu z jupitrom (vladarjem asc)). Katere so potem še ostale stvari v natalki, ki nakazujejo oz opisujejo tvojo bližnjo osebo? Pogledati je treba dispozitorja Merkurja in Jupitra, če sta v aspektu in kakšnem..in še kup stvari.., tudi Venera kaže nekaj; če moja Venera aplicira k tvojemu Soncu v dobrem aspektu, pomeni, da te imam jaz bolj rada kot ti mene..in tako naprej...še par let, pa boš ugotovila, kdo je tebe ljubil in koga ti ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nujno rabim odgovor na tole: ali je za izdelavo astrološke karte potreba ČIST TOČNA ura rojstva. Je dovolj če je približna npr. okrog pol osmih zjutraj?nikakor ne morem dobiti točnega časa!!!Kaj to pomeni "ne morem dobiti"? Če si mlajša kot letnik 1960 nekako, bi rojstni čas v rojstnem listu (če si rojena v Sloveniji) moral biti napisan na pet minut natančno. A ni? Ali ne najdeš rojstnega lista? Če vemo, da se tudi v primeru dvojčkov, se pravo v razmaku rojstev za pet ali deset minut, v horoskopu zgodi marsikaj, potem ni dvoma, da je za astrologa zelo dobro imeti čimbolj natančen rojstni čas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pogledati je treba dispozitorja Merkurja in Jupitra,... če moja Venera aplicira k tvojemu Soncu.... ... Hja, tle pa moje znanje in razumevanje astrologije začne že mal škripat... ... ampak bomo enkrat tud to nadoknadli ...Počas se daleč pride, baje Hvala ti Oona Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ok, sej ne razumem čisto dobro ampak, kaj pa tole:Vladar moje 7. hiše je strelec, moj dragi ima Luno v strelcu, Venero pa v biku, podznak rak. Jaz sem v podznaku dvojček, Venera v strelcu, Luna v vodnarju.Please, razlaga? Kako to zgleda za future?? Malo premalo podatkov za resen komentar, pa vendar se tvoja Venera in njegova Luna ujemata. Če drugega ne, je dobro prijateljstvo, ki pa v odnosu tudi nekaj pomeni. Več težav vidim v tvoji Veneri in Luni. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.