moodymoon 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Ooops, ravno včeraj sem izvedela, da se je dotična vodnarka v soboto poročila z rakom, ki ga je zadnjega ulovila/izbrala... (da je zadnji, upajo njeni najbližji ) Seveda, čisto možno, da njej pašejo tele inkonjunkcije, ampak namerno izbiranje le teh...? :o|o: Se strinjam z Astro: To, kar potrebujemo v enem trenutku...ni nujno, da potrebujemo tudi čez čas Zelo drži, vsak lahko to opazuje pri sebi... Zato tud toliko razičnih tipov (značajev) skozi življenje mečka naše rjuhe No, tolk jih pa spet ni blo Če pomislim za nazaj, bi določene značaje (za dva sem sigurna) danes težje prenašala... težko tudi, da bi se sploh zaljubila vanju... A vse je za nekaj dobro Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Izbirčnost v ljubezni se pogosto kaže z opozicijo med Saturnom in Venero, pa tudi v Devici na descendentu (zakon, pri katerem je šlo bolj za računico kot pa za ljubezen itd.). Da taka zveza/zakon potem ni najboljša, ni niti čudno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Izbirčnost ...Jaz imam to opozicijo...pa je kr prav, da sem bila izbirčna...tako sem dobila najboljše... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Huh, jst mam pa kvadrat Saturna (v 7.hiši) na Luno, Venero in Mars... Se mi zdi, da sprva nisem izbirčna - celo zelo neizbirčna sem že bila kdaj na začetku. Pa ne vem kateri element v karti (oz. tranzit) me je tu 'omejeval' - opozicija Jupitra (5.h) in Neptuna (11.h) ... na začetku sem vedno ful navdušena, evforična + idealiziranje Potem pa dokaj hitro na realna tla... :o|o: Kar je itak naraven proces v vseh odnosih... najprej vsi bolj ali manj lebdimo, kasneje pa je že zdravo, če znaš odnos tud kritično oceniti in... mogoče kasneje kdaj bolj pametno izbirati... Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Iskala sem primerno temo za tole vprašanje in našla nič bolj primernega. Se spominjam da smo imeli eno z naslovom primeren dan ali nekaj podobnega. No torej problem sledeči. Prijatelja sta se nameravala poročiti 11.6 2005, vendar se zaradi tehničnih zadev ne moreta poročiti na ta dan. (še nerazrešena ločitev) Zdaj sta oba obupana, sploh pa ona čisto preč, da zdaj pa res ne ve kako in kaj in da je vsega konec.Da bi jo potolažila, sem ji rekla, da 11 itaq ni neka srečna številka in da mogoče čisto dobro, da se ne moreta poročiti ta dan.In seveda je sledilo vprašanje, kateri dan je pa srečen.....Tukaj sem pa odpovedala. Če se komu da pogledati, bi lepo prosila, za povrnitev **sreče** v njunem življenju. Ker jima to blazno veliko pomeni. Ona- 24.7. 1967 Mechelen, Belgija / Mechelen se nahaja cca 20km severno od Bruslja On- 11.6. 1971 Bruselj, Belgija Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Sai Baba pravi da imaš samo enega partnerja torej je bodoči ponavadi tudi že znan odprej a ni to zanimivo? 1 on 1 Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Kaj pa potem pravi Sai Baba na tiste, ki imajo 2 in več partnerjev? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 hehe i wonder kaj boste pogruntali, mene že prav zanima, kero znamenje bi še probal.... round the zodiac, povsod isto.... z malimi niansami ampak bejba je bejba.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> hehe i wonder kaj boste pogruntali, mene že prav zanima, kero znamenje bi še probal.... round the zodiac, povsod isto.... z malimi niansami ampak bejba je bejba.... Protestiram! [/color] Res da določene stvari podobne- isto pa nikakor......al si šele na začetku pohoda? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojla vsem! je možno glede na moj datum in uro rojstva izračunati in predpostavljati vnaprej, je možno kdo bi bil (najbrž le teoretično - ?) Po imenu? Ne.. najbolj ustrezen/idealen/sanjski zakonski princ oz. partner zame, kdaj in ob kateri uri bi moral biti rojen (ali karkoli podobnega na to temo), da bi najbolj ustrezal meni? Predpostaviti se da. A je tukaj kakšen, ki dobr računa? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Ne glede na to al bi se dal kaj izračunat ali ne, ... nobeden človek ni idealen. Vsak ima dobre in slabe lastnosti. Tko da bi blo tud mal težko najdet idealnega partnerja. Najboljš, da vsak sam pri sebi pogrunta, katere lastnosti ga privlačijo pri nasprotnem spolu. To pa ni ravno lahko, ker se skoz spreminjamo in s tem tud naše želje in pričakovanja (je fajn zato najprej sam sebe dobr spoznat). ... Pa itak smo si različni: eni skoz menjajo partnerje, drugi pa bi lahko vse zveze v življ. prešteli na prste ene roke.... Vse na tem svetu ima pa itak poleg svetle tudi temnejšo stran. Vprašanje kdo ima zdej večjo srečo v ljubezni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Ja, sam jst mam pa luno (8) in venero (9) v ovnu, ter marsom (4) v skorpiji; pa je cist useen, a sm zbircen al ne ; pomoje ga bolj asc-lev seka..! torej predvidevam, da je tudi 'drugo' povezano z naso IZBIRCNOSTJO!?Ker so dejavniki kot zunanji vplivi - reklame, mediji, okolica, vzgoja, etnicna skupnost in religija, ki je prisotna, etc... se lahko MORDA razume IZBIRCNOST tudi kot vpliv Merkurja oz. njegova pozicija v povezavi z Venero in luno, ter predvsem z ASCendentom!?No, moj saturn in venera pa sta oba v 9 hisi (jupitrovi, strelcevi hisi9), ki menda predstavlja tudi nas super-ego ---------<{POST_SNAPBACK}>Izbirčnost v ljubezni se pogosto kaže z opozicijo med Saturnom in Venero, pa tudi v Devici na descendentu (zakon, pri katerem je šlo bolj za računico kot pa za ljubezen itd.). Da taka zveza/zakon potem ni najboljša, ni niti čudno. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 NORO!!! jaz sem kozorog z ascendentom škorpiona.mož je lev z ascendentom strelca. Nikakva kombinacija.Vsak mi jo odsvetuje. A verjemitemi super deluje!!! In to že celih 17 let:) Vse fronte smo že dali skozi in čist vsako preživeli:) Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 ja, sam tvoj asc - skorpia, se itak skoz rad neki fajta; za vas je life borba! tko, da nism zih ce je njemu glih tko cool kt tep!? edin, ce ne vidi 'tega' kot duhovni izziv in spusti svoj lev pride A? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 haha....free...sem se nasmejala.))).... No tako povem.Dosti,dosti časa mi rabi predno se jaz razjezim in s kom skregam.On je zelo eksploziven.Vsaka malenkost ,ki ni po godu ,vskipi.Ampak ima eno zelo lepo lastnost.Vedno ,ko pride do tega ga uspem le jaz pomirit.In ga postavit na trdna zemeljska tla.V bistvu je moški ,ki potrebuje mojo hrbtenico za napredovanje tako v službi kakor v življenju samem.Sam se tega zelo dobro zaveda.In ,ker je iskrena oseba ,to vsakemu prizna. Lahko se z njim menim tudi zelo človeško brez prepira.Ampak verjemi,da velikokrat uspe to le meni:)).... Drugače pa je zelo delaven,marljiv ,dober in ljubeč očka ,dober mož in predvsem iskren.Čeprav včasih strelja mimo:))))....ma naj mu bo....je pač moški:)))..hehe... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 iiiiiiiiiiiiiiiiii fajn k ga mas rada Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Kot Kozoroginja imaš Sonce v njegovi drugi hiši, kar pomeni potrjevanje - tega pa prav Lev nima nikoli dovolj. Tvoj ASC je v njegovi 12. hiši, kar očitno pomeni podporo, ki tudi ni odveč, če le obstaja. (ASC v 12. hiši ima lahko tudi precej nasproten pomen, a sta vidva prišparana tega.) - (Obstaja sicer možnost (recimo tvoj ASC na začetku znamenja, njegov pa na koncu znamenja), da je tvoj ASC celo v njegovi 11. hiši, v tem primeru bolj na njenem koncu, kar pa pomeni "prijateljstvo na stara leta" oziroma "prijateljstvo, ki se razvija". Prilično dobro.) Nisi pa povedala, kje imaš Luno, kajti tista je razlog, zakaj vse skupaj gre. Brez dobre Lune bi šlo vse to precej mimo, neskladnosti bi bilo preveč. Podobno temu, da vsi pravijo, da "nista za skupaj". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 No, štartno vprašanje te teme je seveda orenk mimo. "Kje bi se dalo izvedeti tisto, kar bi mi zagotovilo, da se ne bom zmotla?!" Saj verjetno je kar fejst punca, ampak toliko negotovosti vase in toliko ziheraštva je pa vseeno tu mač... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Protestiram! [/color] Res da določene stvari podobne- isto pa nikakor......al si šele na začetku pohoda? pobiram stave kera bo naslednja.... zaenkrat vem sam da ob ovnica, in da ovnice ziher ne me zanima kdo ma prav najbolš da kr tle komur se zazdi kero znamenje vredno probat....... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Nikakva kombinacija.Vsak mi jo odsvetuje. A verjemitemi super deluje!!! In to že celih 17 let Vse fronte smo že dali skozi in čist vsako preživeli:) Koz kozorog si verjetno saturnovsko pobarvana, zdržljiva po domače povedano, ASC škorpion to še bolj poudari, tko, da verjamem, da preživiš vse fronte. On kot ves ognjen je pa tudi zdržljiv. Kombinacije napisane dobre ali slabe torej ni. Vse je odvisno od vajinega jadranja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Kombinacije napisane dobre ali slabe torej ni. Vse je odvisno od vajinega jadranja. okx Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Poroke zelo možno izračunati tudi na minuto. Za letnik poroke porabiš sekundo. Primeri so kot rabiš več računanja. A ne poznate te O5nove??? Potem v šolo! Mal aritmetike kot 56 - 3 / 2 bo dovolj, a ne? Temu se reče primarne direkcije. astrošolo dobite tlele: http://users.tmok.com/~tarant8l /astromatrix Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Primarne direkcije-poroka, misliš vladarja 7.h? Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Lahko. Ne rata vedno. Kako bosmo vedali kaj je vladar hi$e? mala reforma vladarjev, ok? Američane smo že šokirali. Ok zaenkrat so najbolj enostavni primeri z Mars-om in Vener-o Pa je večina pokok iz čistega računa. UganeŠ? Nekaj sem vam računal sekundarne z Chariklo Venera Luna Zelena Kometa, objavim... Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 na primer: če se poročiš, ko si star 20 let, potem bi naj gledal premik planeta za 20 stopinj, ne? Praviš Venera, Mars, vladar 7. Chariklo Venera recimo pride na Vtx, Jupiter blizu Sonca, potem Neptun sekstil Vtx...in celo Mars trigon Vtx...ima ta Vertex tu nekaj več s temi direkcijami... in ravno ta, ki ima Plutonov aspekt. Grem še Chariklo pogledat, Chariklo naredi sekstil z Jupitrom... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.