Marsa 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Koncno sem spravila gor tale clanek, ki je bil napisan priblizno pred dvema letoma za revijo Enaplus, kjer je tedaj bil tudi objavljen (v 3 ali 4 nadaljevanjih - po obdobjih). PREDSTAVNIKI ASTROLOŠKIH ZNAMENJ IN NJIHOVE PREHRANJEVALNE NAVADE IN OKUSI.Vabljeni k ogledu! (*zdaj bodo strani z Magazinom bolj povezane, tako strani LN kot tudi LNF, clanke oz. objave tam pa bos lahko komentiral tudi tu na forumu, ce bo objavljalec izbral to moznost). Komentarje lahko nizate sem in seveda dodajate svoja opazanja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 huhu že letim me prav zanima kaj jejo devičke.... letos mi gre ful mirno tole obdobje device... mim... sicer smo šele v sredini ampak dokaj vredu... hm no sem prebral zadevo, pismu nikjer se ne najdem.... nvem, oven mi ful ni bikec, mogoče ampak tolk spet ne, škorpijon skor nič, tehtnica težko k mi sladko ni všeč... mi je pa ful pomembna postrežba... celo se mal najdem pr dvojčku... hm hm čeprav pa je napisan zelo smiselno članek ko bi vsaj bil eno izmed teh znamenj.. tko pa spet nek malga drži večinoma pa ne nevem kaj zame.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2004 Avtor Prijavi Deli 7. september 2004 Ne vem da ne, sco, pih!! Pikantno, rdece vino in podobno! Oven tud ne, hot chili peppers, ti si bolj za druge vizhe... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 ninos, poglej zase dodatno še za Luno in Venero in Mars. potem poišči skupek... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2004 Avtor Prijavi Deli 7. september 2004 Pri meni pa sploh ni tezko, jaz sem tu kar tipicen sco + riba in z nameckom bika, jasno. saj o tem smo ze drugje sprgeovorili, in to veckrat, ampak sem pac sele zdaj dala to gor... sem hotla na LN, ker sva pac zdaj magazin tako sfurala, je pa kar tle, itak se bo pa povezalo, pridejo torej se recepti za posamezna znamenja od ene hude maherce! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 ( to sm zase zbrau )RAK Prehranjevanje mu tudi obredno veliko pomeni; prav rad se zbere v družinskem ali pač ožjem prijateljskem krogu na dobrem obedu – z vsem, kar sodi zraven. LEV Rad ima dobro postrežbo, pomemben mu je videz vsega, tudi jedi, za vse je pripravljen dobro plačati in je tudi sploh dober gostitelj in je navadno tudi radodaren. Večkrat prireja večerje sam, pri sebi doma, često pa tudi organizira razne sprejeme ali srečanja in sam izbira mesto in je pripravljen tudi kriti stroške ali pošteni del. Tudi ko se sam loteva kuhe, se resnično posveti. Je dober kuhar, ki ima rad močno in bogato, pa tudi raznoliko hrano. Venomer nekaj peče, rad ima pecivo in sladice, Njegov odnos do prehranjevanja pa je sicer dokaj tradicionalen: veliko da na družinska srečanja, praznična in nedeljska kosila… , sicer pa je zanj priporočljivo pitje vseh čajnih mešanic, ki ugodno delujejo na prebavo, pa tudi na srce in ožilje (čaj melise, rmana, bele omele…). ... Predvsem mora uživati več zelenjave, največ tiste, ki je zelene barve, sicer pa jedi vseh barv in sploh se mu priporoča raznolikost v prehranjevanju. DEVICA Devica je tudi v prehranjevanju, tako kot povsod, natančna in čista. Je malo - rada ima lažje jedi, juhe, solate… Odloča se za zdrav način prehranjevanja; ni ji vseeno, kaj, koliko in kdaj je. Zanimajo jo priročniki, doma ima polno kuharic in knjig, ki pa se vse v večini ukvarjajo z zdravim načinom življenja in prehranjevanja. Device so često vegetarijanci ali se vsaj izogibajo pogostejšemu ali obilnejšemu uživanju mesa. Često si kot glavni obed pripravijo zgolj solato ali juho. ....kupujejo v trgovinah, v katerih, predvsem tistih specializiranih, se rade zadržujejo in si ogledujejo zdrave proizvode in jih tudi kupujejo. Rade in često jedo žitarice. Veliko dajo na zelišča in naravne mešanice. Kljub temu, da se jih večina prehranjuje dokaj zdravo,.te pa so v veliki meri povezane z njihovo notranjo nervozo, ki je posledica tega, da so v vseh rečeh perfekcionisti. Uživajo naj malo več ogljikovih hidratov, sicer pa jedi bele, pa tudi rumene in zelene barve in različne čajne mešanice, ki umirjajo nervozno prebavo; njihov želodčni nemir bo umirilo pitje melisinega ali kamiličnega čaja. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Najdem se nekje med Levom in Devico. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Grem tud jaz pogledat, kaj mi dela moj skorpijo v meni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Ej, ful zanimivo.....Sem že prečekirala, zanimivo - nisem niti skorpijo (sonce), lev (delno) niti kozorogec (luna).....glede prehranjevalnih navad seveda, drugo kar drži Najbolj se vidim v devici, čeprav mislim, da v devici nimam skoraj, da nič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Bikec....ja ja bo kr držalo....mnjama... Sodi, da se je s kuhanjem, tako kot z drugimi rečmi, potrebno ukvarjati z občutkom in predano. JUP! Obožuje pecivo in redilne jedi, zato jih med Biki ni malo, ki so rahlo okroglejši ali celo bolj masivni – odtod tudi težave, ki se lahko pojavijo, so pa večkrat povezane s pretiranim užitkarstvom. JAO.... Za svoje kuharske podvige mora imeti vedno dovolj časa; moti ga, če mora kuhati na hitrico. ITAK! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2004 Avtor Prijavi Deli 7. september 2004 Amazonija, morda imas 6. hiso ful mocno ali vladarja kaksnega kje pomembno ali kaj... ce pravis, da ti sede prehranjevanje device...Ne mores zaobjet v takile nekaksni skoraj razpredelnicki vseh moznih postavk... zato vrzte uch se na polozaj venere ipd. Jaz se npr. tudi najdem dosti v devici, pa nimam osebnih planetov notri, pac pa imam MC, kar tudi pravzaprav nima dosti zveze, je pa vladar asc v devici. Apolonija, a si Bik? Kul, Bik rad dobro je, tu sta si recimo Bik in Lev kar podobna... Tudi skorpijon, in najveckrat bo prinesel literco s sabo (praviloma skorpijon pac rdecega, devica in rak pa belega ... bik pa kaksen prosek ali borovnicevcek ipd. )...Praviloma pravim, izjeme pa potrjujejo pravilo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2004 Avtor Prijavi Deli 7. september 2004 Se nekaj je... morda clovek denimo sploh ni strelec niti nima asc, lune, ne venere tam (pomemben pa je tudi mars, in prav tako jupiter, pa tudi pluton, a slednji samo ce se znajde v tocnem aspektu, najraje v konjunkciji ali trigonu).No in ima ta oseba strelcevski nacin prheranjevanja in nima nic pomembnega v strelcu... OK, potem pa ima pomemben jupiter (*vladar strelca) ali pa celo 'samo' Sonce ali luno ali venero v 9. hisi (*'strelceva hisa')... In podobno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Marsa, ful me zanimajo stvari povezane z astrologijo, hišami, skratka vse to....vidim pa da je stvar ful kompleksna Bom malo prečekirala, pa te sigurno (oz. vas ) še kaj povprašam na to temo. By the way, danes sem se vpisala na forim pa imam že dve zvezdici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 A ja, Marsa, verjetno si se zmotila, nisem Amazonija ampak Amazonka Škorpijo, pa še Amazonka, a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Amazonka pa napada, a?! He, he, he.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2004 Avtor Prijavi Deli 7. september 2004 A nisem napisala, ja saj vem, mah, amazonija, prav skratovski skrat, nisem hotla, skratka, sori. Skorpije maram - ne vem zakaj se tam nekateri pritozujejo, ces da skorpije... blabla, vedno nekaj slabega... kar se mene tice, nikoli. Hise in vse tole? ja, kompleksno, zelo - prav zato zadnje cajte sploh ne pogledam v teme v astro forumu, kaj sele komentiram... Zdaj si to lohk privoscim, ko imamo se vec maherjev na broju. Tako da sory, ce kaj ni odgovorjenega, preprosto mi ne znese...da ne govorim o tem, da vecina 'starih' tem sploh ne najde, kaj sele isce. Pa je bilo ze ful povedanega... pa tko... Bos ze se vsrkala dovolj informacij, ne skrbi... to se potem vse preplete, saj bos videla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Zanimivo tole, o prehranjevalnih tipih Kot Rak rada in dobro kuham, uživam ob tem… Upoštevam ustno izročilo, lastne 'finte' in priročnike (Merkur v Raku 6.hiši)- Ko sem bla majhna, sem mami opremila kuharico z recepti, sličicami, svojimi risbicami... iiiiii Če želim dobro skuhati, je zame najbolje, da vnaprej načrtujem, vse pripravim ter da imam dovolj časa in manevrskega prostora (ziheraški ascendent v Kozorogu)… Z Venero v Biku (4.h) sem sladkosnedec, uživač... sploh če je zraven čokolada (manj pa sadje)! Okraševanje, dekoracija- to mi ni tuje. Kljub temu, da vem kaj vse moram storiti, pa še največkrat vse delam hkrati in zadnjo minuto, malo raztreseno, razmetano… Upoštevam preizkušene recepte in jim sama kaj dodajam, spreminjam… To bi pripisala Dvojčku (5. in 6. hiša) - prav tako veliko ljubezen do zelenjave in testenin, tudi hitre hrane! (vendar raje naročim pizzo na dom) Eksperimenti in ljubezen do juh, jot, mineštre, solat, jedi na žlico – Luna v Škorpijonu. Morska hrana mi tudi diši - vendar raje ribe, tuno... kot školjke, lignje. Alkohola pa tko bolje, da se ga izogibam Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2004 Avtor Prijavi Deli 7. september 2004 Pih!!! Kok dober gledas, opazujes pri sebi - ni cudno, da si Rak - ocitno si ful 'v skladu z'... Dbest mi je videt, kako to kdo lepo gleda, opazuje pri sebi! Opremila si kuharico? ce imas kaj lustnega, primernega, v Obliki, daj gor, sem al pa na Magazin...Bo velik poudarek na gospodinjstvu tudi...Pravzaprav ne stignem odpret novih podforumov oz. potem vse to povezat oz. kaksno strategijo, nacin... naj uberem... in taksno... Ampak definitivno se bo forum Prehrana delil na recepte in vsaj na nasvete za gospodinjstvo, vse pa se bo povezalo z LN in Magazinom. Kot bo tudi forum zdravje jasno vseboval podforum kozmetika ipd. - kar imam namen ze od samega zacetka, torej dve leti in pol, tocno skoraj, pravzaprav, , pa ne oblikujem tega, ker pac... med drugim tudi cakam na Pravi cas. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 ni cudno, da si Rak - ocitno si ful 'v skladu z'... Opremila si kuharico? ce imas kaj lustnega, primernega, v Obliki, daj gor, sem al pa na Magazin... med drugim tudi cakam na Pravi cas. Jp, ful sem v skladu z... ?? eh, važno, da sem sama s sabo, recimo... Kuharico sem 'opremila', ko sem bila micena... bolje rečeno: oplemila sem kuhalico Ampak sem imela že takrat očitno filing za 'opremljanje', urejanje, dodajanje, pisanje... in odkar sem prvič vzela barvico v roke tudi za risanje - to pa je že druga zgodba Seveda, bomo prispevali recepte, ko dobimo navdih Marsa, tebi pa tudi veliko navdiha še naprej! (s kozarčkom rujnega ali brez) Zdej grem si grem pa narest eno solatko s tuno....mmmmljask Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 ninos, poglej zase dodatno še za Luno in Venero in Mars. potem poišči skupek...NO GO... venera v ovnu, mars v škoprijonu luna v tehtnici.... kr neki... čist odštekano... hm katera hiša je za hrano druga? tam mam pa uranček Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Ja, zame bo kar držalo - sem škorpijon, ravno tako velja za moža - ovem in za tamalo - tehtnica! Edino sinkota ne najdem - škorpijon, ampak mogoče se bo naredil. Lp, Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 Eh, Beba, mojemu tamalemu tud se ni prislo do izraza tole (riba z luno v biku), no pri luni morda, ker ima rad kruh in te zadeve, pa ziheras je pri hrani ("a take makarone kot zadnjic?" Tocno take morjo bit! ) - in bi lohk do nezavesti svaljke jedel (babicine jasno, jaz jih ne znam naredit)...No se mu pa vidi tudi asc (dvojcek) - fast food in vse na hitro, nic kaj blaznega posvecanja...Sem bila kar 'razocarana', jaz tako neizbircna, shizim na dobro hrano, z Mitjo imava k sreci ful podoben okus (razen da on mara tudi sladkaraj, venera in asc v tehtnici) - tale tamal pa tkole... :o|o: No sam po drugi strani pa je recimo mojo kosmicevo juho in tudi kaj cist odstekanega, ki si sploh ne bi mislil - tako da sem ziher, da bo se maral kup stvari, ki jih zdaj ne.Saj morda je to normalno - ko sem jaz bila majhna, sem tudi imela raje piscanca kot pa kolerabo v omaki. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Zanimivo tole, o prehranjevalnih tipih Kot Rak rada in dobro kuham, uživam ob tem… Upoštevam ustno izročilo, lastne 'finte' in priročnike (Merkur v Raku 6.hiši)- Ko sem bla majhna, sem mami opremila kuharico z recepti, sličicami, svojimi risbicami... iiiiii prima si opisala svoje navade, ampak kreativnost pa gledam pri tebi glede na jupiter v peti hiši, ki je v trigonu s severno zanko. Razlagaš pa atrološko prav fajn, ker imaš sonce v trigonu z uranom - atrologija v deveti hši, kar še bolj nakazuje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Ja, Marsa, moj pa samo meso - v katerikoli obliki: zrezek, na makaronih, v golažu, pečenem piščancu,... Zelenjava - Bog ne daj! Pa si mislim - bo že prišel k pameti, če ne prej, ko se bodo mozolji začeli... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Naša mala Dvojčica Urška tukaj orenk izstopa, edino velja, da pozablja piti. Jé pa "nikoli-ne-veš-kaj". Če ji je danes meso OK, ni nikjer rečeno, da ji bo tudi naslednjič, na primer jutri. V glavnem froc iz tistega na krožniku (verjetno po random-sistemu?!) izbere, kaj bo jedla, pri ostalem pa naredi tako ogaben fris, da ne veš, kaj bi z njo. Ampak potem danes krompirja ne je, jutri bo od vsega jedla samo krompir. uf, noben ne more bit tolk izbirčen in smotan prihrani kot je naša mala. (Pa bi rekel, če bi bil še kdo v hiši tako izbirčen. Pa ni.) Ima pa vseeno neko jed, za katero pa je skoraj ziher pripravljena umreti - MOČNIK! Ludnica od froca! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.