Marsa 28. september 2004 Avtor Prijavi Deli 28. september 2004 Inca, , kul, popedencas, a ves da jaz tud vcasih (bik, devica)....Post imas? zelo pametno, ja, bos pa jutri. (*joooj, nisem dala posta v nasvet v napovedi) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Npr. v posodicah razlicnih (pa smo ze pri devici ) itd. Jp, tole ima moja 'snaha'... Dvojčica, asc. Rak in Luna, Mars, Jupiter, Saturn v Devici... Vegetarianka, vse lepo skrbno in lično pripravi... Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2004 Avtor Prijavi Deli 28. september 2004 Hehe... Bajdvej, kje pa imas tocko Duha, moody? Vse tako hitro postekas pa fajn znas gledat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Duh = Bik, 1 stopinjo stran od Venere in 6 od Marsa, v 4.hiši. Bo verjetno rakov spomin imel kaj zraven, tele asociacije, ki šibajo včasih sto na uro... Aja, sej 4.hiša je rakova Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
inča 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 ja js se vsako polno in prazno Luno postim, mi ful paše, da se mal prečistim. danes sam še en kefirček pade, to mam pa tud ful rada. sam moody, nekaj mi pa ni jasno, men se zdi, da imam js 6. hišo v Raku? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Itak sama najboje veš... imam pa v spominu, da si dopelt Kozorog, imava isti ascendent, in jaz imam 6. v dvojčku Mlečne izdelke povezujejo tudi z Rakom a ne? Morda Devico? Jaz mam rada samo navaden tekoč jogurt, sadnih sploh ne, pa kakšo kislo mleko v planinah. Moj fotr (Rak, Mars Devica v 6.) obožuje kruh in mleko, kot v starih cajtih... Pa mlečni riž, pa da mu mati še kakav čez posuje, se kr stopi Fotr (kakav tudi) 'Snaha' je non stop na jogutrih - Asc. Rak, stelij Devica. Enako moja mama - Asc. + stelij Devica, Luna Rak. Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2004 Avtor Prijavi Deli 28. september 2004 Aha, 'zdrav duh'. Kul, ta duh je nekaj posebnega, namrec za razliko od recimo merkurja v biku vse zelo hitro posteka, ampak prav v tem je point. Ima nekaksno zdravo gledanje na stvari in situacije, ful mojih frendov ima tak polozaj, med drugim pa tudi moj sin. Zanimiva je tista venera se zraven tako blizu, ki se poudari to. *Za moodymoon, prejle sem zacela pisat, pa me je zmotil obisk. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Ej Marsa hvala za razlago, ker pri arabskih sem bolj Tole so mi pa že večkrat rekli - en dokaj realen insight, vpogled v situacije. Mi pa očitajo tole 'zdravost' včasih... ker jo razumejo kot kritiko, al pa da je preveč 'na hard' Ampak tu je že kaka Sco.Luna zraven al kej podobnega Dober tek vsem skupaj, ker je glih malcajt! Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2004 Avtor Prijavi Deli 28. september 2004 Najbrz bo ze tudi to (sco luna zraven), Moody, a si kar taprava, s temle duhom. ja, verjamem, ker ni nikjer razlag - vsaj kolikor je meni znano, no jaz se bom pocas se tega lotila, pravzaprav eno sem ze napisala, za en mushtercek. Prevec na hard, to me pa na nekaj spominja. Inca, pametno, uspesen post zelim! Aja, Diaspora, sco si, se veckrat rezim tvojim komentarjem, imamo blizu tale humor s skorpijoni, mi sede.Ja, saj z Ovnom je v bistvu kar nekaj podobnosti pri prehrani, smo pa tudi mi taki mixi in sploh pri hrani tudi luna najveckrat najbolj ven seka, ker pac gre za tele dnevne energije...Konec koncev recimo ne jemo samo tistega, kar je primerno ali nam je vsec, pac pa tudi to, kar je v danem casu in trenutku na voljo itd. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yade 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Ja tudi jaz najdem vsako žilico in maščobo v mesu in takoj stran! Marsa ne vem, zakaj mi tako paše rdeče vino... mogoče samo navada, saj pijem tudi belo samo tisto mora bit precej sladko, pri rdečem pa to ni treba.Zelo rada pa kuham razne omakce, to pa bo držalo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2004 Avtor Prijavi Deli 28. september 2004 Aja, jasno, sem prej ze hotla nekje dodat, moramo bit pozorni tudi na... 'kontra stose' - torej ne samo korelacija znacaja in hrane, ki je podobne energije, pac pa tudi ali se bolj ta razmerja, recimo sco ima rad spajci pa hard, pa naj potem je na tak nacin pripravljene ribe recimo in ne venomer zrezkov. In tehtnica, ki po defoltu mara sladkarije, naj bodo te 'zdrave' (kul moka, ne cukr pac pa javorjev sirup oz. med ipd.) in pac mora tolk vec pit.No in za Vodnarja je sploh znano, da je cesto slabokrven, mu primanjkuje fe - in mroda odtod kaksne hecne in na 1. pogled (recimo v tem primeru za vodnarja) nenavadne zelje oz. prehranjevalne navade.Jaz sem tu tudi vodnarski tip v nekaterih smislih in tudi tu do neke mere - ful mi sede rdeca barva (no in tu ne samo zaradi sco, pac pa tudi ker se naravno preventivno krepim, ker porabim ful energije). Ce bi gledala po , bi pri meni vsa astrologija itak kiksnila, ker me je sama voda, menim pa da sem -vsaj v tem- (organizem in to, reakcije, ...) v bistvu bolj jang. No a ravno tu pa najdemo potem te niansice... recimo, po 'kmecko', skorpijon je najbolj jang od vode, Strelec pa je najbolj jin od ognja. Tako nekako. To je seveda moje spekuliranje, nikjer ne pise in to ni nobeno pravilo ali kaj takega, preprosto tako gledam. Vsec mi je pri sebi, ko res totalno ne kompliciram, a ma nista, za hrano. To bo riba (prilagodljivost), skorpijon (minimal, se znajdem z in v vsem), bik (imam pac rada hrano), vodnar (v bistvu mi pa lohk tud dol visi). In mroda tudi malo raka (sonce luna v 4.) - rada prckam, omakce, juhce, kaj shranjujem, in tko. Pa zelo rada imam rake. Tak mehek sladkast okus pod vsem onim oklepom... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
inča 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 moody, itak, da si imela ti prav! 6. hišo imam v Dvojčku, my mistake, sem mal pobrkala torej, post je uspešno minil, popoldan je pa tud mene začela glava bolet , pa sem šla na en šprancir okol jezera, pa je blo kr boljše. včeraj sem pa imela tud neke nore sanje, sicer se ne spomnim glih dober, sam vem, da sem mamica postala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 včeraj sem pa imela tud neke nore sanje, sicer se ne spomnim glih dober, sam vem, da sem mamica postala oopa tole pa tud mene zanima, ker zadnje čase ful kolegic (vse samske, brez otrok) tole sanja... jaz pa, kot ponavadi, bolj prismuknjene zadeve Hmmm, kaj bom pa danes skuhala? Najprej en zeleni čaj, z medom... kakšne učinke ima tale čaj? Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 sam moody, nekaj mi pa ni jasno, men se zdi, da imam js 6. hišo v Raku? Če maš pa 6 hišo v raku in ti saturn pleše po njej, pol nič čudnega, da skrbiš za svoje zdravje, prečiščevanje in kefirčki. Očitno deluje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Prav zanimivo! Nekaj stvari najdem pri škorpijonu,nekaj pri biku in nekaj pri ribici! Za vsa tri znamenja pa je značilno, da obožujejo kuhanje. Samo nikoli enostavne jedi(v enem loncu) To pri meni ne gre. Bolj je zakomplicirana priprava bolj uživam! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Jaz jem skoraj vse. Samo brsticnega ohrovta ne maram. :xx!: :xx!: :xx!: Glede priprave hrane pa takole : jaz mislim, da je biti kuhar/ica (poklicni ali ne) najbolj depresiven poklic na svetu.Se mucis in mucis...potem pa pride nekdo (npr. jaz ) in ves trud pospravi v trebuh.Ostane samo gora umazane posode. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 In mlečnega riža! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Pa matevza Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Tega pa tudi jaz ne :xx!: pa krvavic tudi ne :xx!: :xx!: ! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 pa krvavic tudi ne :xx!: :xx!: ! Jaz pa te samo, ce sem prisoten, ko jih delajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2004 Avtor Prijavi Deli 30. september 2004 O, jaz pa matevza maram, samo ga nikoli ne jem, ker ga sama ne pripravljam, ce ga pa 'tasca' naredi, pa kul.Krvavic pa tudi jaz ne maram.Ja, imam tud jaz venero v 6. hisi, pa dosti dam na tele zadeve. Ja, Contesa, ti imas pa res idealno kombinacijo za kuharijo, tu ti po mojem tudi venera v tehtnici (seveda, pri tebi je se mocnejsa tam, ker je vladar horoskopa, v bistvu) ven udarja (princes krofki itd., no to sem probala in je bilo bozansko, celo meni nad dobro, ki je znano, da mi dol visi za sladkaraj). Kaksne sanje, Inca, pih, samo lahko pomeni pa vse zivo, karkoli.... Upam, da je bil filing dober! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Se najbl najdem pr dvojčku,pa tud kej od škrpjona vela! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2004 Avtor Prijavi Deli 30. september 2004 a mas luno tam al kaj? Ko se mi zdi, da se te je v zvezi z dvojcki in/ali devicami tudi omenjalo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Ja luno mam v dvojčkih prehrana device mi ni nč podobna(sem asc.), pr škrpjonu pa najdem par stvari, bl pikanten mi je všeč(enolončnic sploh ne jem :xx!: ) Rad testeram nove stvari.bl je eksotično,bolš je! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2004 Avtor Prijavi Deli 30. september 2004 Ja luno mam v dvojčkih prehrana device mi ni nč podobna(sem asc.), pr škrpjonu pa najdem par stvari, bl pikanten mi je všeč(enolončnic sploh ne jem :xx!: ) Rad testeram nove stvari.bl je eksotično,bolš je! a v strelcu nimas nic?, lohk bi imel npr, venero ali merkur...Ja, Luna je najveckrat najbolj 'to', ker pac vpliva ravno na te domace zadeve, poleg tega pa ima ta, 'hitri', dnevni vpliv... pa se tu najbolj vidi... oz. najbolj 'logicno' bi pac v bistvu bilo, da bi se v Luni nasli... ali v veneri... kot nacin, splosno, luna pa dnevno... tako nekako... zelo poenostavljeno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.