triple x 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Venera in Neptun- strelec. Sm pozabu, na morsko hrano sm nor! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2004 Avtor Prijavi Deli 30. september 2004 No, vidis, potem pri tebi kar 'deluje'. Pri meni tudi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Venera in Neptun- strelec. Sm pozabu, na morsko hrano sm nor! poleg teh dveh še nekaj drugih planetkov v Strelcu - morska hrana, njami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2004 No, ja, saj to je bolj morska domena, pravzaprav, ne vem, ce je xxx to dvoje povezal....Sicer pa lahko tudi strelec (oz. clovek s kakim mocnim polozajem tam), a bolj v tem smislu, ker ga pac navdusujejo nove stvari, bolj eksoticne, rad eksperimentira, ima rad tudi razlicne okuse in tko - torej bolj iz tega aspekta... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 kar se hrane tiče pride bolj do izraza moj ascendent- rak, seveda pa tehtnica vpliva na to da rada kuham za druge sama pa se hrane ne dotaknem (rak ) in uživam v tem da drugi uživajo ob tem kar skuham uživam ob ustvarjanju doma (kjerkoli), v razvajanju tistih ki so mi blizu, da jim je prijetno, da se počutijo ljubljeni, sproščeni. ob tem pa potrebujem občutek, da cenijo to kar storim. če ne cenijo se pa po rakovsko umaknem in se kregam sama s seboj in spuščam strupke kjer ni treba. :o|o: nimam lahkega karakterja v bistvu, zaradi svojega preobčutljivega rakovskega ega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2004 Aha, bi tudi jaz rekla, da ti dela tale rakec, Aira, mi je pa vsec, ko dobro analiziras pri sebi in si samokriticna (no, razen da si pac prevec). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 seveda pa tehtnica vpliva na to da rada kuham uživam ob ustvarjanju doma (kjerkoli), v razvajanju tistih ki so mi blizu, da jim je prijetno, da se počutijo ljubljeni, sproščeni. ob tem pa potrebujem občutek, da cenijo to kar storim. če ne cenijo se pa po rakovsko umaknem in se kregam sama s seboj in spuščam strupke kjer ni treba. :o|o: nimam lahkega karakterja v bistvu, zaradi svojega preobčutljivega rakovskega ega. evo še ene Tehtnice,ki rada kuha in skrbi,da je drugim lepo. Res pa je,da pri meni deluje Luna v Biku če opazim,da nihče ni opazil moje skrbi oz.za njihovo počutje.(beri: pridnosti) Tole sem želela napisati: Venerina energija(Tehtnica jo ima) ima rada sladko hrano. Osebno sem 'mahnjena' na vse sladko od tort do javorjevega sirupa s cukrom seveda Po drugi strani pa se zavedam,da ravno preko sladkega,energija Venere slabi in postaja bolj negativna ,kot pozitivna. V času zime se nameravam osredotočiti na datelje ,sedaj pa grozdje in to čimslajše,temboljše...ampak je le grozdje in ne torta. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2004 O, Cveka, thanx za 'porocanje'. Aha, Luno imas v Biku, saj imas res nekaj takega tudi, cvrstega v sebi, to je pa uzivaska Luna, pa hecno jo ima kar precej astrologov (ali pac ljudi, ki jih astrologija zanima oz. se z njo ljubiteljsko ukvarjajo).Fajn polozaj Lune, a bolj za nas, druge (ne pa tolk za one, ki imajo ta polozaj), je zelo obcutljiva Luna tole, zelo delujoca tu, folk pa ji sploh ne pripisuje tolk tega pomena v tem znaku.Ful mojih frendov ima tak polozaj, pa tudi moj sin.To rabis pol najbrz vcasih tudi kaj krepkejsega...Si pa pol ful venerina, madonca! Sladkarije, a ne? tehtnice in ovni - ful na sladkaraj (no pa v bistvu tudi Biki). (jaz pa sploh ne - sladkarije in taksno, meni je vsec slan, kisel, grenek okus - bolj riba/sco jaz tule, no saj to pa tudi sem, se pravi tu sem tud jaz kar taprava ). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Marsa živjo, Luna v Biku,ja ...moja mama mi je nonstop govorila,da take trme,kakršno imam jaz,v svojem življenju še ni videla.Resnično sem en trmast in vzdržljiv človek.Nekaj podobnega bo tudi tvoj sine,saj Luna bolje prikaže človekov značaj,kot Sonce. Drugače pa močna Venera,saj je v samem sončnem znamenju se pravi tam kamor spadain kjer kraljuje.V znamenju Tehtnice. Ojej ...sladkajo se rade Vage in sladkajo se Biki...čisto nič čudnega,da sem mahnjena na sladko. Trenutno sem v fazi ,ko delam ovinke okoli slaščičarn in sama sreča,da prihajazima in s tem mraz ko nekako zamrznem ob pogledu na sladoled . Tvojemu sinu pa vse dobro, naj ostane zvest svoji Luni ,saj bo ,pokončno, prenesel še tako močna razočaranja z bikovsko trmo pa prišel do željenih ciljev. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2004 O, Cveka! Trma (Bik)... :xx!: - ne govori (mama bik z venero v biku)! Jaz pa nisem bila nikol trmasta, pa kljub veneri v biku in asc sco (ze, izjemoma, kdaj pa kdaj za kake svoje stose, ko sem imela dost in ko sem pac tocno to hotela izvesti, pa ce se vsi razpocijo), a tako v splosnem pa sploh ne, mi je bilo vedno skoda energije, cajta, tega, da ne bi bili prijatelji, mama se je znala moja kar mulit dolgo, to mi je bila najhujsa kazen... ...Sem pa hvalezna da ima tamal (saj sem se madonca par ur dlje pol matrala, ko sem gledala, kateri ascendenti sibajo in nisem hotla, da bi imel tudi luno v ovnu - ima merkur)... da ima nekaj trdnega se, ker ima, podobno kot jaz, med tremi najpomembnejsimi dva nestalna in enega stalnega)... Ce si tolk nestalen, je fajn imet stalno 'podlago' ot. v ozadju nekaj trdnejsega... Ascendent ima namrec v dvojckih.Ima pa tudi ful v Vodnarju (Venero, Mars, Saturn in MC).Uh, je tudi zelo ambiciozen (vladar Neptun, pa tudi uran, ki je potenten pri njem, sta v kozorogu, vladar asc pa v ovnu), pa ful ima na vrhu charta.je blazno samostojen, sam pedena vse zivo, v razlicnih jezikih spreha s folkom po netu, prebral je ze na stotine knjig...Pa zelo je moder, je kar pravi mix (aja, sory, sicer je pa riba, 8. marec). Stvaren je tudi zelo, razume ze od malega vse zivo in navdusilo me je, da je ze prakticno kot dojencek bil bolj previden...Jaz sem kar sla po stengah (kot majhna, pa fulx padla, poskodbe pa tko), on pa se je ustavil, pocasi lepo se pripravil in pozorno plezal, previdno in pocas. je pa se kar izbircen - ko smo pri prehrani, a lohk bi vedno jedel svaljke in kaj takega. Sicer pa mu hrana pravzaprav ni spet tolk pomembna (asc dvojcek). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.