sokrates 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Zanima me, ali ste kdaj imeli opravka s horoskopoma dvojčkov??Zanima me namreč, kako različen, a vendarle podoben je lahko njun horoskop, če med njima ni prevelike časovne razlike pri rojstvu.??Namreč moj oče je dvojček, mlajši brat. Njegov dvojček ima trenutno hude zdravstvene težave, med tem ko se pri mojem očetu kaj podobnega ne čuti, čeprav sta narazen "le" 30 minut. s. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Joj sokrat a si moral to zdaj odpreti, ko nimam cajta za astro forum! Ker - dbest tema!!! Jaz sem delala kakim 4 parom, prav tako, bolj ornk pa to, in z veseljem povem, da v VSEH od teh primerov imajo posamezni dvojcki drugacne ascendente in se precej razlikujejo, predvsem po znacaju, nekateri pa tudi po videzu in to popolnoma!, potem so se tocke duha itd. drugacne (tu take stvari se bolj pridejo do izraza)...Ma, nimam casa nalozit, saj zdaj imamo temo, pa bom ze 1x, pa ziher bo ful odgovorov, pa prav zanima me, kaksne izkusnje imajo drugi... Dve moji dvojcici se totalno razlikujeta ze po videzu, totalno, zelo zanimivo, no...Sam mal tecno je zame o tem govort, ker se ve, kdo sem, moje frende se tudi nekatere pozna... pa znance... pa tko...To je zelo delikatno namrec, o drugih (pa primerih pac) govort...Ce pa ne poves podrobnosti, pa ni tako zanimivo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 Zanimivo Marsa, namreč tudi pri mojem očetu in stricu je razlika - sicer ne v videzu (kot jajce jajcu), zato pa v inteligenci ter predvsem v "notranji moči". Zanimivo mi je pa predvsem to, da je eden od njiju zelo, zelo bolan, med tem ko drugem ni pravzaprav nič.Poznam celo primer, ko sta bili dvojčici narazen le nekaj minut (carski rez), a je ena umrla v avt. nesreči. Zato se nehote sprašujem, ali lahko minimalne razlike v horoskopih že kažejo na tako različno "usodo"? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Ja, res zanimiva tema! Sicer sem laik na področju astrologije, ampak sem se vtaknila zato, da povem, da že dolgo opažam, kako so si dvojčki različni po karakterjih. Tudi, če so enojajčni in na videz zelo podobni, se ful razlikujejo po značaju (vsaj tisti, ki jih jaz poznam). Navadno je eden ful miren, tih, "priden otrok" (mogoče bolj zaprt)..., drugi pa živahnejši, temperamentnejši, "problematičen otrok" (bolj odprt)... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Jaz imam nečaka dvojčka.Oba tehtnici z asc strelcem...v glavnem..vse nekje na istem kupu..nisem pa gledala točk. Zanimivo mi je tole - da je pri starejšem bolj poudarjen strelec, pri mlajšem - gre za 10 minutno razliko rojstva pa tehtnica. Bom pa pogledala kako jima kaj "stoji" ju imam naslikana doma Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Zanima me, ali ste kdaj imeli opravka s horoskopoma dvojčkov??Zanima me namreč, kako različen, a vendarle podoben je lahko njun horoskop, če med njima ni prevelike časovne razlike pri rojstvu.??Namreč moj oče je dvojček, mlajši brat. Njegov dvojček ima trenutno hude zdravstvene težave, med tem ko se pri mojem očetu kaj podobnega ne čuti, čeprav sta narazen "le" 30 minut. s. TWINS Should twins have the same destiny. Where it concerns astrology, the subject of twins and their destinies have always been amongst the more teasing issues in life.To many people, the subject of twins is one of the more puzzling and subtle topics in their quest to understand destiny. We can use the example of two brothers. I would like to propose a consideration that may at least take us away from the Time aspect of astrology or horoscopes of twins and permit a different scope. This is necessary, because it is the Time aspect that has been puzzling people.It is confusing because we tend to concentrate on the time aspect.Well, the time aspect may be one of the insignificant things Twins have in common, where it comes to understanding the difference in their destinies. It is because we will point to the time aspect to show how twins are the same, but it is the same time aspect we point to, that confuses us when we see twins are dissimilar. Just think what else, besides the same astrological charts, twins have in common.Right, twins have in common that their system developed inside the same mother, both trying to tap into the same Qi, the same blood. So many question arise concerning twins.Why should one of them be filthy rich, the other one filthy poor.One of them successful and strong, the other floating about on bad luck.Maybe one of them even died at birth or at an early age, et cetera. Where twins are concerned, I would be inclined to look at biological and physiological factors, much more than the aspect of timing. Just concentrating on horoscopes of twins, we may not be able to solve these problems.Looking at timing, we will not be able to satisfactory justify similarities in twins, just as much as we will not be able to justify certain differences. A mother carrying one child only, can devote all her Qi potential to this one child.The child can then ‘identify’ with and readily tap into all of her resources – protein, calcium, natrium -, undisturbingly extracting only the best and later this may also help him to live out his astrological chart to the fullest and enjoy an ‘unsplit’ destiny. The child tapped into his mother’s best Qi available at that time and from this the child built up a strong ‘resistence against destiny’, i.e. a helpful tool to overcome limitations of Time and Space in this game we call Life. But, as always, astrological chart and Destiny are not synonymous. What triggers our chart is our initial breath.Our initial breath triggers our triple heater and this triggers other meridians and body systems. It has been a misconception that twins share one and the same destiny, they do not.Charts may show archetypical similarities, but they are two different, authentic, individuals, with only their astrological charts in common. It is a misconceptions that two identical horoscopes should produce identical destinies. It is also a misconception that Fate relies on astrological timing alone. Fate is in the entire build up of our physical and emotional make up, blood being the denominator. There is an additional philosophical problem surrounding our idea that twins should have the same type of lives. The question arises, should we even wish for them to share the same miserable life, or should we wish for them to be equally successful. The trouble here is, why we would desire a ‘good’ life. We cannot desire merely good things in life, as this would go against the laws of Qi. Our astrological chart merely identifies the structure of our astrological potential.Similar charts may show we are sharing the same roof, it did not say the other person was sleeping in the same room or even making the same decisions. All apples hanging from the same tree can't be equally strong and tasty. Our constitution, physical and emotional condition, talents for attracting certain destinies - or our ability to withstand, our resistance against, certain destinies if you will - largely originated from our tree. Consequently - not at all ignoring genetic influence of father that may be more evident in either one of them or yet other factors even, - one way I came to look upon twins is they shared the same blood having come from the same mother. Much in keeping with yin-yang law of attraction and repulsion and during the course of pregnancy, either embryo may then have extracted more of mother's 'yang' maybe, consequently leaving less yang for the other. If one of twins had heavier bones, it may mean he had been able to extract more of his mother's calcium, somewhat leaving the other with ‘second best choice’.We may extend this. The whole process may have left one of them with the stronger kidneys, so vital Qi, meridians and what have you, maybe one of them then being more resistent to waves of destiny. Regardless of 'same' horoscope – and we may extend this to ‘identical’ house charts as in Xuan Kong Feng Shui -, what our astrological charts may not show is in what way our personal Qi (will) resonate(s) with the environmental Qi, at any given time. Our chart does not show we had to share our potential with a sibling.Twins may very well be polar opposites not the least bit answering to assumptions of astrological determinism or reductionism, (one of them) perhaps not living their lives up to 'astrological expectation'.One brother may then be a more yin type, the other brother the more yang type.Together they probably make the perfect couple, but for the rest their destinies should not be mixed up astrologically. It is perfectly imaginable that one of them should be the successful one because of his inborn ability to ‘tap into Qi’ smoother than the other, but would it not be equally imaginable that the less successful of the twins is the one living up to his greatest potential, while the ‘successful’ one still hasn’t a clue about authenticity or choice.What is a ‘hundred percent’ here, what is vital Qi here, and what is a good destiny? On a side note, and much more unconventional, can we identify the ‘good life’ by comparing the ‘successful’ and the ‘criminal’ twin and proclaim the latter to have a less desirable destiny, or was destiny about doing-the-right-thing-at-the-right-moment-in-the-right-mind (et cetera) and would it then be conceivable that the criminal, but with a true sense of ‘dream’, was the one showing ‘desirable’ destiny. Irrespective of the similarity of their astrological charts, surely each one of the twins would be autonomous from the moment of his or her initial breath, making his or her own choices. At one point in my life and in understanding destiny, it became apparent that each one of us shares the same cosmic rights: the right to live or die when and how, be healthy or sick, or become a priest or criminal.Priests sometimes become criminals, criminals sometimes turn into priests, even when they are one of twins. We may not assume twins experience similar destinies, make the same decisions, relate to their environments in an identical or even similar way or even assume similarity in the way parents, siblings and educators - or Life itself -, treats them.Both, having been faced with the same choice of either turning left or right, may have decided on a different gate. Apart from same-sex and opposite-sex twins, there are three kinds of twins; identical or not identical twins born from the same mother and (non-genetic) astrological twins, people born apart from different mothers but in the same moment and similar latitude.Research has shown striking similarities in destiny of twins, yet other research has shown their lives have been as wide apart as can be. Twins may have nothing more in common than their ancestors and their initial breath. What has been programmed in blood and Qi for either one, remains obscure. THE END Avtor: He Luo (Roel Hill) FS Holland To je članek "mojega" mojstra! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 tole je ful dobro, vojko Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Dan preden je bila odprta tale tema o dvojčkih, sem se pogovarjal o paru, ki sta brez carskega reza rojena v razmaku 3 minut (Chicago, 1983). Vprašanje je bilo, ali bosta šla (naslednje leto) na isti koledž ali ne (kajti za mamo je to iz več razlogov - v glavnem iz logističnih - zelo pomembno.). To je pa praksa. Tako to v resnici gre. Za nobeno teoretiziranje ni bilo časa. Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 no, in kaj si ji odgovoril in na podlagi česa si ji dal odgovor Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 A nismo na to temo že pisali, spomnim se, ker je moj partner eden od dvojčkov in sem pisala o razlikah med njima. Razlike je samo 15 minut v času.Smer študija ista, eden poročen in več otrok, drugi poročen brez otrok, eden s hišo, drugi podnajemnik, zdravstveno stanje popolnoma različno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Zdravstveno stanje si tako ali tako pridobiš, po horoskopu obstaja le nagnjenost h kakšni bolezni. Bolezen pa v osnovi nastane zaradi energetske blokade. Življenje je tvoje;HAY Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 A nismo na to temo že pisali, spomnim se, ker je moj partner eden od dvojčkov in sem pisala o razlikah med njima. Razlike je samo 15 minut v času.Smer študija ista, eden poročen in več otrok, drugi poročen brez otrok, eden s hišo, drugi podnajemnik, zdravstveno stanje popolnoma različno.Lunca prav se spomniš, se je že pisalo, pa nič, bomo še več vedeli o tem. Saj imam tudi jaz karti ženinih sestričen, rojenih v razmaku 10 minut, pa je ena zelo dobro prišla v življenju skozi....družina, dva otroka, situiran partner, medtem ko druga nima nič od tega, še vedno sama, nezadovoljna, itd. Tukaj pa ponovno pride do veljave skrivnost posameznih stopinj, ker 10 minut je 2,5 stopinje, pa lahko pride do sprememb pri hišah in vladarjih. Lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Lunca prav se spomniš, se je že pisalo, pa nič, bomo še več vedeli o tem. Saj imam tudi jaz karti ženinih sestričen, rojenih v razmaku 10 minut, pa je ena zelo dobro prišla v življenju skozi....družina, dva otroka, situiran partner, medtem ko druga nima nič od tega, še vedno sama, nezadovoljna, itd. Tukaj pa ponovno pride do veljave skrivnost posameznih stopinj, ker 10 minut je 2,5 stopinje, pa lahko pride do sprememb pri hišah in vladarjih. Lp, B. Ja Boris se spomnim, ampak zanimivo res, kako majhna razlika pri ASC in iste hiše pa tako različno življenje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 no, in kaj si ji odgovoril in na podlagi česa si ji dal odgovor Ker za natančnejšo študijo nians v horoskopu ni bilo časa, sem naredil eskivažo in zadevo pogledal še v njenem in očetovem horoskopu. S solarji in tranziti. Kontaktorji v glavi so laufali sto na uro, lahko verjameš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 definitivno verjamem, da so kontakti laufali sto na uro ...smeh pa zato, ker to vidim mal u risankah (neodgovornost ima svoje prednosti ).....resda si mi natrosil izrazov, ki jih še dolgo ne bom razumela...ampak v principu si predstavljam kako si deloval...mi je všeč, da si odgovoril Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Pozdravljeni,tudi sama sem imela to izkušnjo. Dvojčici, škorpijonki z ascendentom v tehtnici, toda popolnoma drugačni, drugačni tudi zaradi tega, ker sta pač dvojajčni dvojčici. Karti sta si zelo sorodni, res ni velikih razlik.No Imširagič je o tem govoril na svojih predavanjih. Rekel je, da se vzame rojstvo prevega kot skupno karto in da se gleda vrh prve hiše in horoskop,kot tak, za horoskop starejšega, torej tisti, ki se je prvi rodil. Tretjo hišo in izpeljane hiše, pa kot razlago drugorojenega, ker je tretja hiša predstavlja tistega, ki sledi.Splošno Imširagičevo dojeamnje karte je takšno, da je moč v karti videti tudi druge in brat ali sestra, ki so rojeni pred nami, so opisani z 11. hišo, mi smo opisnai z ASC, ki je tretja od enajste, saj mi sedimo našemu starejšemu bratu ali sestri, naš mlajši brat ali sestra sledi nam in pade zato v tretjo hišo.Po tej isti logiki, vzame horoskop dvojčkov, kot en horoskop in ascendent iz tega stališča, kaže prvorojenega med dvojčki, vrh tretje hiše pa drugorojenega med dvojčki. Jaz saem imela izkušnjo z dvojčki veliko preden sem šla na predavanje z Imširagičem in nimam več njunih podatkov, torej praktično niem mogla preveriti. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Rekel je, da se vzame rojstvo prevega kot skupno karto in da se gleda vrh prve hiše in horoskop,kot tak, za horoskop starejšega, torej tisti, ki se je prvi rodil. Tretjo hišo in izpeljane hiše, pa kot razlago drugorojenega, ker je tretja hiša predstavlja tistega, ki sledi.Če imata dvojčka ASC v devici, potem gledamo starejšega kot prvo hišo devico, mlajšega pa kot tretjo hišo v skupni karti -škorpion?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Rekel je, da se vzame rojstvo prevega kot skupno karto in da se gleda vrh prve hiše in horoskop,kot tak, za horoskop starejšega, torej tisti, ki se je prvi rodil. Tretjo hišo in izpeljane hiše, pa kot razlago drugorojenega, ker je tretja hiša predstavlja tistega, ki sledi.Če imata dvojčka ASC v devici, potem gledamo starejšega kot prvo hišo devico, mlajšega pa kot tretjo hišo v skupni karti -škorpion?? Tako ja.Če seveda znamenja sovpadajo s hišami, kar ni vedno res.Vendar v osnovi ja.Starejši ni poblematičen, ker njegovo karto razlagaš kot ostale karte. Pri mlajšemu, pa je treba gledati izpeljane hiše in to je težje. To pomeni, da je druga hiša mlajšega v bistvu četrta hiša v horoskopu in da je tretja hiša mlajšega v bistvu peta hiša v horoskopu in tako naprej, po tej logiki je sedma hiša mlajšega, hiša ki je nasproti tretji, torej deveta in tako naprej. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 27. september 2004 Avtor Prijavi Deli 27. september 2004 No Imširagič je o tem govoril na svojih predavanjih. Rekel je, da se vzame rojstvo prevega kot skupno karto in da se gleda vrh prve hiše in horoskop,kot tak, za horoskop starejšega, torej tisti, ki se je prvi rodil. Tretjo hišo in izpeljane hiše, pa kot razlago drugorojenega, ker je tretja hiša predstavlja tistega, ki sledi.zanimivo tole............ x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Tako ja.Če seveda znamenja sovpadajo s hišami, kar ni vedno res.Vendar v osnovi ja.Starejši ni poblematičen, ker njegovo karto razlagaš kot ostale karte. Pri mlajšemu, pa je treba gledati izpeljane hiše in to je težje. To pomeni, da je druga hiša mlajšega v bistvu četrta hiša v horoskopu in da je tretja hiša mlajšega v bistvu peta hiša v horoskopu in tako naprej, po tej logiki je sedma hiša mlajšega, hiša ki je nasproti tretji, torej deveta in tako naprej. Vse dobro, Mihela Aha, zato mlajši nima otrok, ni razvezan, aha, čisto druge hiše, po tej logiki je bolj razumljivo, zakaj tako različno življenje, samo izredna podobnost in odločitev za isti študij. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.