spelca 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Americani imajo cel kup ljubkih igric, kjer pojes ali pripovedujes in pri tem nekaj delas - kar se otrok scasoma nauci posnemati. Slovenscina jih ima zagotovo tudi veliko, samo da se jih ne spomnim. Staramo se... Zaminajo me pa tudi ljubke otroske pesmi, po moznosti tudi z notami. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Zbirka Tri muce od Janeza Bitenca! Ful lusne pesmice, noter so tudi note, samo nimam vec..... So ljubke pesmice, samo so povezane s pravljicami, ne pa da ti delas kaj zraven. Hehe, Moj klobuk ima tri luknje.........tri luknje ima moj klobuk.Ce pa ne bi mel treh lukenj, ne bi bil to moj klobuk. In pocasi nadomescas besede s kretnjami......... "Moj - ima tri luknje......." si poveznes namisljeni klobuk na glavo..... Hope it helps.... LP v ZDA! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Men so ble pa ful všeč, k jih še zdej znam na pamet pravlce; npr.:Moj dežnik je lahko balon, Muca Copatarica (to mi je mami non-stop brala, k nisem pospravlu copat pa čevljev ), Kdo je Vitku napravil srajčico... take približno Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Metuljcek cekincek,ti potepincek,kje si pa bil? Pri majceni cvetki drobni marjetki,meda sem pil... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 ... Ko pa želodčekpoln kot sodčekbil je nalit, sem rekel marjetki, pisani cvetki, zdaj sem pa sit. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 ma celo knjigo bibarij nekje v predalih.. bom malo pobrskala..za pesmice knjiga od Mire Voglar.. mislim, da je naslov Majhna sem bila.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Full je tega, ja, se mi zdi, da vedno več. Zakon so meni Grimmove pravljice, glih zdaj se vrtijo po TVju za vikende najlepše njune pravljice, pa Pika Nogavička, jasno legenda, pa res knjiga Moj dežnik je lahko balon, pa potem pesmice Maček Muri, pa Pedenjped mi je bil tut špasen. Špelca najboljš da ko boš kaj pri nas šibneš v lov po knjigarnah, se mi zdi, da so res dobro založene, ali pa če ti kdo te zadevice pošlje . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 jz se pa spomnim igrice Koliko je ura. Sem imela knjigo in kaseto pa še uro... da sem se naučila koliko je ura. res je bilo zabavno! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Maček Muri mam zdaj cd in si ga še vedno dma kdaj pa kdaj gor Če je pa res kul, pa še Neca kul poje Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 jz se pa spomnim igrice Koliko je ura. Sem imela knjigo in kaseto pa še uro... da sem se naučila koliko je ura. res je bilo zabavno!Jaz sem imela knjigico, ja, super stvar Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 a ne a ne? ja mam pa še zdej (se mi zdi) par kaset doma na katerih so razne pravljice.. recimo žogica nogica, gluhi kralj... same fine pravljice ki sem jih rul rada poslušala... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 a ne a ne? ja mam pa še zdej (se mi zdi) par kaset doma na katerih so razne pravljice.. recimo žogica nogica, gluhi kralj... same fine pravljice ki sem jih rul rada poslušala... Hehehehe, Aiwa, Nejc se je ful bal poslusat Zogico nogico, ga je ful freekirala....... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 18. september 2004 Avtor Prijavi Deli 18. september 2004 Hvala za predloge! Eno sem se pa zama spomnila: Nasa cetica koraka. A ima kdo link za kaksno spletno stran z besedili pesmic? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Lupček, pa lubica; to je lepi parOna bo šivilja, on pa dimnikar Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 OTROŠKE PESMICE Evo Špelca, tule je en linkec za začetek Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 CICIKLUB - ne vem sicer, če pride v poštev, ampak samo za idejo MARKO SIMČIČ TIHOMILA DOBRAVC IGRA IZŠTEVANKE Upam, da bo kaj uporabnega Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Mama je sestri in meni velikokrat brala pesmi O. zupančiča: Mehurčki...in jaz prav tako svojim otrokom.....Čebelica leti z neba, leti, leti, vse bližje, vse bližje in vse nižje... Brunda gunda, brunda gunda,meda polna skleda.Stari medo, bistra glava... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Siva glava mehki tič, bejži p.....a nebo nič. , tud ena varianta... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.