Skoči na vsebino

Pesmi in igrice za majhne otroke

spelca

Recommended Posts

Americani imajo cel kup ljubkih igric, kjer pojes ali pripovedujes in pri tem nekaj delas - kar se otrok scasoma nauci posnemati.

Slovenscina jih ima zagotovo tudi veliko, samo da se jih ne spomnim. Staramo se...

Zaminajo me pa tudi ljubke otroske pesmi, po moznosti tudi z notami.

Deli na socialnih omrežjih

Zbirka Tri muce od Janeza Bitenca! Ful lusne pesmice, noter so tudi note, samo nimam vec..... :sori: So ljubke pesmice, samo so povezane s pravljicami, ne pa da ti delas kaj zraven.

Hehe, Moj klobuk ima tri luknje.........tri luknje ima moj klobuk.Ce pa ne bi mel treh lukenj, ne bi bil to moj klobuk. In pocasi nadomescas besede s kretnjami......... "Moj - ima tri luknje......." si poveznes namisljeni klobuk na glavo..... Hope it helps.... x;)x

LP v ZDA! x:)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Men so ble pa ful všeč, k jih še zdej znam na pamet pravlce; npr.:

Moj dežnik je lahko balon, Muca Copatarica (to mi je mami non-stop brala, k nisem pospravlu copat pa čevljev x:Ix x:o)x ), Kdo je Vitku napravil srajčico... take približno xDDx x;)x

ma celo knjigo bibarij nekje v predalih.. bom malo pobrskala..

za pesmice knjiga od Mire Voglar.. mislim, da je naslov Majhna sem bila..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Full je tega, ja, se mi zdi, da vedno več. Zakon so meni Grimmove pravljice, glih zdaj se vrtijo po TVju za vikende najlepše njune pravljice, pa Pika Nogavička, jasno legenda, pa res knjiga Moj dežnik je lahko balon, pa potem pesmice Maček Muri, pa Pedenjped mi je bil tut špasen.

Špelca najboljš da ko boš kaj pri nas šibneš v lov po knjigarnah, se mi zdi, da so res dobro založene, ali pa če ti kdo te zadevice pošlje x;)x :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

jz se pa spomnim igrice Koliko je ura. Sem imela knjigo in kaseto pa še uro... da sem se naučila koliko je ura. res je bilo zabavno!

Jaz sem imela knjigico, ja, super stvar x8Dx :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

a ne a ne?

ja mam pa še zdej (se mi zdi) par kaset doma na katerih so razne pravljice.. recimo žogica nogica, gluhi kralj... same fine pravljice ki sem jih rul rada poslušala... :palec:

spet se mi je na bolš poslabšal

a ne a ne?

ja mam pa še zdej (se mi zdi) par kaset doma na katerih so razne pravljice.. recimo žogica nogica, gluhi kralj... same fine pravljice ki sem jih rul rada poslušala... :palec:

x:Dx Hehehehe, Aiwa, Nejc se je ful bal poslusat Zogico nogico, ga je ful freekirala....... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Mama je sestri in meni velikokrat brala pesmi O. zupančiča: Mehurčki...in jaz prav tako svojim otrokom.....

Čebelica leti z neba,

leti, leti, vse bližje,

vse bližje in vse nižje...

Brunda gunda, brunda gunda,

meda polna skleda.

Stari medo, bistra glava...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...