Marsa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 [url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=38"][b]Napoved za 38. teden[/b][/url] - [b]13. - 19. september 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 sej ne vem, če sem razumela, kako se jutri torej postimo? ja prebavne motnje - moja dečva je že na tem, nič gremo v ta teden ne Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2004 Avtor Prijavi Deli 13. september 2004 Saj... bolj razlagam, manj razumes. V bistvu je odstekano; ker bo jutri idealen dan, vendar je mena sele pop., po drugi strani pa prakticno ves dan naslednji pa bomo pozresni in tko in skoraj ni sans, da se ne bi pregresili ali pa pac se vzdrzali se dalje (od 16:30) - kar bi bilo idealno. Ker to pomeni, da bi se postil pravzaprav 48 ur, tako si je bolje zastaviti sadni ali zelenjavni dan... cakaj, ali nisem rekla, zdaj si me pa zmedla? Ja saj ravno zato, ko je 'pravilo', je pac pravilo. Ja, jaz tudi zelo zanic pocutje na podrocju zelodca. Sam kaksen post? Ze zdajle razmisljam o hrani no in tocno to govorim, ful ti bo pasalo nekaj skoz jest, a idealno pa bi bilo ravno zdaj, da ne bi... pa se bo tezko upreti... :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Fajn tale post..sem se že sama čist naštelala nanj... ..še sokovnik sem na dan privlekla... Men zveni napoved ...vse, sam dolgcajta ne... in dober teden za pomembne poslovne odločitve... ..točno tole rabim zdajle... grem še enkrat prebrat..če je kaj tut omenjena... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 mogoče me je tole zmotilo - " V torek ob 12:13 bo mlaj", ker na luninem netu in kolendarčku piše 16.30, potem pa nadaljuješ... če bomo izdržali do srede do 16.30... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2004 Avtor Prijavi Deli 13. september 2004 [quote name='astra' date='13. Sep 2004 ob 13:17']...vse, sam dolgcajta ne... [/quote] Ja, midve imava tole podobno... da v napetih casih bolj [i]ziviva[/i]. [quote]... in dober teden za pomembne poslovne odločitve... ..točno tole rabim zdajle...[/quote] Ti ki imas tale svoj dbest meditativni sistemcek, se nastelas dan po mlaju, recimo v sredo ali cetrtek. Sonce, Mars, pa se jupiter so v igri, tako da to skoraj gotovo pomeni zadeve vecjih razseznosti, pa tudi mal bo mroda treba 'pomagat' (mars pa to ), pa opravek je z moskim ali pa s parom, zenska in moski. Ljubav? Tudi, vse... aha, to sem premalo poudarila, pa plodnosti sploh nisem omenila, mah... ko imam v glavi, da moram napissat, pa isti hip se nekaj drugega, ko 'vsevprek' pisem, potem pa je zame ze ad acta, jemljem kot ze napisano, v resnici pa sploh ni - je bilo samo v moji glavi - pa potem vcasih iscem in ne morem verjet, da nisem podala, ce pa vendar 'vem', da sem. Uh, morda pa grem vseeno se kak odstavek dodat - romanticne vecerje v dvoje, svece in to, ah kako nisme omenila tega!!! Dramazticna dvorjenja, besede in podobno... Pih... Mal pozno je za dodajat zdajle, ne vem ce je mitja ze razposlal... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2004 Avtor Prijavi Deli 13. september 2004 [quote name='Selene' date='13. Sep 2004 ob 13:20']mogoče me je tole zmotilo - " V torek ob 12:13 bo mlaj", ker na luninem netu in kolendarčku piše 16.30, potem pa nadaljuješ... če bomo izdržali do srede do 16.30...[/quote] HVALA za opozorilo, Selene, grem prec popravit, kar en skrat ali kaj (*ker ni od rpejsnjega tedna cas mene tole, sem sla pogledat). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 pa nisem še emaila dobila, tko da kr popravi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2004 Avtor Prijavi Deli 13. september 2004 Sem ze, hvala se enkrat Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 torej da popravi tisto o svečkah pa romantiki pa temu to se vidi, da pozorno berem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Marsa dobra napoved! Se bom potrudila, da se bom držala samo pozitivnih stvari! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2004 Avtor Prijavi Deli 13. september 2004 Thanx Contesa! Mah, v to sploh ne dvomim, da bos obvladala, saj tebi tudi sedejo bolj zivahni cajti. Selene, ves kok je to delaa. Kam zdaj to vtaknit, kar mimo vsega, a ves? jooj... sam fajn bi blo pa res... a cm al ne? Cist ribja, namest da BI, jaz tu cincam, ko bi ze 5x imela gor. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 na koncu pa dodaš - pa da ne pozabim: ne pozabite kupiti svečk, šampanjca, kakšnih lisic pa je sej se hejcam no a mpak mi je všeč da si tole dodala tule, ker sem mislila da bom spet sam na wc sedela in brala aja pa da bi bil post učinkovit, super... sem danes nesla popravit hlače - tiste ki sem jih imela zadnjič in še dvoje...pravi šivilja da so mi prevelike za 2 številke,te ta rjave pa celo za 3. Me prav zanima kako bo po temle postu izgledalo, imam cilj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2004 Avtor Prijavi Deli 13. september 2004 ja, to je vedno dobra finta - tudi jaz do nezavesti sparam par cot, majcenih majcenih, za 'mero' tapravo; ce tist se lohk oblecem, zapnem, pol sem se 'in shape'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 sej jaz jih nisem šparala, so to te bolj novejše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2004 Avtor Prijavi Deli 13. september 2004 He... Selene, prezakomplicirano... a recimo, da s tem ne naredim nic dobrega - s pretiranimi podobnimi sugestijami... Da ne povzrocim, da bejba besno caka nalicena v viskoih petah in s sampanjckom, vsa spedenana in vse spedenano skratka, cakajoc na tipa, ki pa ga ni, se je 'prestrasil', whatever, ali pa je samo njena zelja bila prevelika in je tako dosegla ucinek kontra magneta... A si brala Paniko Dese Muck? No, take fore. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2004 Avtor Prijavi Deli 13. september 2004 [quote name='Selene' date='13. Sep 2004 ob 14:21']sej jaz jih nisem šparala, so to te bolj novejše [/quote] Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 [quote name='Marsa' date='13. Sep 2004 ob 14:23']He... Selene, prezakomplicirano... a recimo, da s tem ne naredim nic dobrega - s pretiranimi podobnimi sugestijami... Da ne povzrocim, da bejba besno caka nalicena v viskoih petah in s sampanjckom, vsa spedenana in vse spedenano skratka, cakajoc na tipa, ki pa ga ni, se je 'prestrasil', whatever, ali pa je samo njena zelja bila prevelika in je tako dosegla ucinek kontra magneta... A si brala Paniko Dese Muck? No, take fore. [/quote] ja sem brala Paniko in mene pravzaprav ni glih nasmejala, ok, kakšna besedna zveza, ampak bolj sem razmišljala, da je v tej knjigi izbrala res tiste najbolj posesivne in odvisne lastnosti, pa sem nekak vsake tolk časa rekla, hvala bogu, takšna pa nisem... ma ja itak bi bla potem, če bi se tip ustrašil Marsa kriva, ne tip drgač pa, bi Desa Mick verjetno rekla, dekleta vzemite situacijo v svoje roke Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2004 Avtor Prijavi Deli 13. september 2004 Ona je pac potencirala tole, vse te lastnosti, karikirala je v bistvu, da se lazje vidi slika, saj vsaka ima kancek tega ali pac cesa drugega. Jaz sem se pa kar zabavala, sem ze tudi sama kdaj kaksne scene v lajfu delala , a pac... kaj cmo, tako ali pa tako se pa najveckrat najbolj zmesa ravno tistim najbolj zadrzanim. ... In tudi to je pokazala v tej knjigi. V bistvu sploh ne gre za to, da se bos osmesil, pac pa je skoda energije - tako gre popolnoma v prazno, v brez veze, no in vsaj to zelo dobro poznam tudi sama. Ufur nekega cloveka, ki ga privede do brezumnih, odstekanih, nepricakovanih, nepojmljivih... dejanj - to me je od nekdaj zanimalo. Pa tudi zabavalo malo, v bistvu... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 ja sej,verjetno sem pričakovala vse kaj drugega, kot to, mogoče zato... se pa sedaj večkrat nasmejeva z Auroro ko rečem, ma sem ko Verica, ali pa ne nisem Verica tko gre Verica šampanjec kupit, baj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Joj tale napoved. Sej vem, da se je treba bl pozitivnih stvari drzat, ampak joj. Tale zivcnost, to mene ubija. Ze po naravi sm bl zivcna oseba, pol me pa cist zjebe. Pa tud ostalo ni kej prevec roznato-kar se pa tice ciscenja in organiziranja je pa tko da mam cist premal energije za karkoli. Mogoce ce bi si loh prvosla nekam it za en teden, v naravo, pa mal u savno,...pa da se mal spucam-ampak nc ne kaze da se bo to kmal zgodil... Prejsnji teden je bil mensezdi v tej sluzbi ened najhujsih do zdej. Vsak dan-ampak cist vsak dan je blo neki narobe- in to zlo narobe. Pol sm bla vsa vesela k je bil koncno vikedn-se bom mal spocila in z lubijem fan mela... Jok- vse je blo tud doma narobe-cist do konca narobe in sm dons k bi me 16 priklopnikov povozil in pol pridem dons u sluzbo in vidm napoved in zdej bi najraj kr zradirala se za neki casa, k sploh ne vem kako naj shendlam- ja sej vem sama seb se mal prevec smilm, ampak vcas tko pride... edina sreca, res edina je ta, da sefle do cetrka ni, zato tud zdele, ceprou mam dela se velik, prou zavestno bluzim mal po netu in relaksiram-meditiram... Za pondelk je blo cist zadost dela! You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2004 Avtor Prijavi Deli 13. september 2004 [quote name='keti227' date='13. Sep 2004 ob 15:22'],...kar se pa tice ciscenja in organiziranja je pa tko da mam cist premal energije za karkoli....[/quote] ves kaj je zanimivo, da sem ves vecer imela tole napisano, priblizno takle stavek: "nekateri pa bodo povsem brez energije in cisto izcrpani..." - in sem ga potem po razmisleku zbrisala. Ves kaj, 'ciscenje' si spedenas pri sebi, se spocijes koncno, pomeditiras in vse, ni potrebno fizicno ciscenje, taksna dejavnost, ce ne zaradi drugega pa zato, da ne dajes tecnim mislim oblike in jih ne materializiras, pac pa da vso to dejavnost nekam usmeris... Sicer sem pa tudi jaz dons 'k bi me 16 priklopnikov povozil'. In najbrz sem prav zato (v bistvu cisto slucajno), vsa v zelenem (in belem, samo belega se ne vidi). No, saj - izkoristis pa recimo lahko tudi za to, kar ze pocnes in rpavis da bos do cetrtka - ce te kaj zanima, ce je kaj za prebrskat, za postekat, za se malo posvetit, lahko zdaj to naredis. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 [color="green"]Vse skup in Devica in uh... Imela spontani post (na tiste, ko se točno naštelaš, men ne rata) namreč že prejšnji petek popoldne je šel apetit adijo in se vrnil šele, ko sem delala maxi kosilo v nedeljo popoldne -vmes je bil v 99% samo zeliščni nesladkani čaj. Tak mi je zapasalo in pika. Spet čistilna akcija en del in toliko spet notranjih premikov v razmišljanju, pravo prosvetljenje sem spet doživela...(in to ob hudem Mars na asc, kvadrat Pluton!!! močne stvari) kar rinila sem v nevarne situacije, ko sem že zadnje moči iz pet potegnila, a se je splačalo (dobro je bilo to zavedanje, da sem si govorila previdno, bolj počasi), a še zmeraj nekam divjam, sploh se ne morem še ustavit...Ob astrološkem pogledu še največ razumem kam in do kdaj vse to... Hvala, da obstajaš Astrologija in hvala Marsa, da nas opozarjaš v napovedih! Grem prechekirat še bolj ta teden... p.s.Aha kot konkreten fizični odraz Mars čez asc: kar nekaj modric-v nogo in v komolec sem pri svojem hitenju zadela in na roki se malo popekla [/color] Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2004 Avtor Prijavi Deli 13. september 2004 Hvala tudi tebi, Stanka, vedno rada preberem tvoje ugotovitve, pa se vsec mi je, ko pozitivno gledas vedno! A ne? Kok je fajn, da obstaja astrologija, kaksna lustna miselna telovadbica! Ja, Pluton meni tudi kvadrira, Mars pa je tocno v opoziciji ribjemu steliju, zdaj je sel nasproti marsa, zdaj prihaja na luno in potem na sonce in potem na merkur, uff!)... Ja, ti pa se asc pravi, verjamem, da je zate zelo pomembno zdaj, no saj jaz imam pa mc v devici, samo je sel mas ze cez in prav tako jupietr... ops. mi je kar postnilo... *sem imela telefon vmes, pa sme izgubila nit... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 [color="green"]aha, seveda, tebi tudi ene akcije zdajle... se spomnim, da se ti dogaja tiste neke zdravstvene neprijetnosti, kaj so to zate ena opozorila al kaj -v bistvu si pa sama sebi najboljši dohtar, ne -a je to tud Neptun ti dal, da si znaš pravo stvar vzet oz. zdravilo tud sama najt? Pa še Luna v Devici, človek prej najde kaj pravega za zdravje. Sem se zjutraj peljala v službo in se smejala-pripravljeno nadpovprečno mnogo na ulicah za kosovni odvoz stari hladilniki, zofe, kavči, deske, ropotija...in potem sem pomislila, saj ni čuda, da so pospravljali tristo na uro, saj je bil ta pravi čas za takele zadeve... [/color] Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.