Skoči na vsebino

Napoved za 38. teden

Marsa

Recommended Posts

Ja, a ne, mene tudi vedno razveseli, ko je kaj - pa ceprav gotovo cisto slucajno - v skladu z *. :)

Ja, nekajkrat sem hotela v temo kiron zapisat par ugotovitev svojih, ko sem kristalno jasno videla, kaj jasno pomeni moj kiron - ja, pa se z neptunom v trigonu (dobri dve stopinji orbisa), tako da to pa res, hvalabogu.
Pa venera je v 6., v trigonu z vladarjem asc, pa me to zelo resuje, imam dbest regeneracijo. x^x x8Dx xsrcx

Ja, fino je sestavljat tale vesoljni puzzle. :2src: xcivx x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 81
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
[color="green"]Ah seveda še Kiron zraven tak poudarjeno in 6.+Venera x^x Lepo!
Zdaj sem do konca prebrala, dobro si napisala napoved, sploh pa tisti tvoji nasveti, ta teden praviš res bolj pazit na hrano-Gužva v Devici-presnavljanje hrane, ne? in tam še Uran-neke nenavadne motnje tako v komunikaciji kot pri prehrani... Bomo videli, vsaj meni se ta apetit še ni vrnil... Tisti duhovni preskoki-kje si to videla, gotovo Pluton, Uran, ne? Močen mi je ta Pluton erkenduš pje!! sploh se več ne prepoznam!, recimo se spomniš, ko me je bil sam Neptun skup, ajao sem samo pisala pesmi, prav rabila sem jih pisat, včeraj sem jih brala po dolgem času, se z enimi svojimi pesmimi sploh več ne strinjam x:o)x x:Dx druge pa so kričanje in mazohizem, nekaj je takih, ki so še ...tam...tam bi rekla na splošno svetle in o tem notranjem svetu, ki sem ga živela...Saj ni čuda, noben ni mogel razumet.
Aha, sedaj tudi dobri aspekti-sekstilčki Saturn-na Devico, torej le ne bo tako močno to Uranovsko, bo le malo bolj stabilno tud doprinaša, ne...
Čak od kod pride tam romantika?
Ja, kriza med vikendom konj.Luna Pluton, ne? Eh mi pa nek piknik...no, bomo vidli...[/color]

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

[quote name='Marsa' date='13. Sep 2004 ob 15:11']Ja, a ne, mene tudi vedno razveseli, ko je kaj - pa ceprav gotovo cisto slucajno - v skladu z *[/quote]
[color="blue"]ha, ha, čisto slučajno, nič slučajno Marsa x:o)x :palec: x^x
nič naključno, večina vse lekcije...in v skladu se ve xsrcx [/color]

Stanka, hvala ti za tvoj fidbek - in tudi vsem ostalim, splosno, astra, coccinelle, selene, Andres... in drugim...
Pa pogresam sanjalico, prej sem pozdravila novo clanico, sanjalko, pa sem dobila asociacijo, kje pa je sanjalica, pa nisem hotela zraven napisat tega, da ne iznicim pozdrava, jo pa pogresam, upam, da se ima kul.
Pa glih zdaj je ni, ko sem celo romantiko omenila! xrolleyesx
Pa dbest mi je, ko se kaj dodate, poveste, ugotavljate, opazujete, to je res kul.

:palec:

Presnova, ja devica, sploh ze mars v konjunkciji z luno ali soncem (ali drugimi tockami, a to potem pac opazujemo oz. obravnavamo posamic oz. individualno) veckrat prinasa prebavne tezave - toliko bolj seveda, ce je v devici. Poleg tega je prazna luna, nadalje se v konjunkciji z jupitrom, to poleg pozresnosti tudi predstavlja prebavne motnje, tezave s presnavljanjem, zatekanje ipd.
Ja, ce ne bi bilo venere v levu in konjunkcije lune in jupitra, bi bilo drugace - tako pa bo gotovo udarilo na apetit, ni sans, da ne bi - pa se v tehtnici je potem kasneje luna, pa to pomeni tako sladkarije, jasno. ;) se pravi najslabse od vsega - za to obodbje - device. :)
Duhovni preskoki? Predvsem pestro dogajanje vkljucno z mlajem v devici, bockanje plutona 's strani' in jasno opozicija merkurja in urana in kasneje venere in neptuna. :)

*Opazila sem, da je v LK 2004 napaka. :xx!: xrolleyesx Konjunkcijo plutona sva pomotoma postavila na 22. - kar seveda ni mozno. :o|o:
No, ja, se dobro, da je se LN, da se da sproti opozorit oz. sploh spremljat to.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, Sanjalico tut jaz pogrešam...sem se spomnila nanjo pri :2src: x;)x

keti, saj ne potrebuješ dopusta za umiritev...sem prejle prebrala eno zadevco..in mi je bilo ful všeč...

Ni potrebna globoka meditacija, dovolj je , da gremo ven, v naravo, opazujemo gibanje oblakov na nebu, poslušamo ptice, opazujemo travnike...drevesne krošnje...pomaga, verjemi...vsaj pol ure na dan boš že zmogla, kaj praviš...

nekaj mešam po kuhinji... :inocent: ...delam domačo gorčico z jabolčnim kisom...in packam namaze iz pire...hja, devica, pa zdrava hrana... x;)x

Sin se kr križa, pravi, ko imaš ti te napade...vsi trpimo... x:Dx x:Dx

Astra
Per aspera ad astra

jaz sem bila pa prepričana da bom potenje tud zasledila, pa ga ni (al sem ga pa prezrla), jaz sem pa danes že trikrat izpod tuša... ne vem, mogoče se mi pa organizem razstruplja x;)x
ja Sanjalica, dečva, spet je izginila... upam, da je kje na lepšem xsrcx

[quote name='astra' date='13. Sep 2004 ob 18:30']nekaj mešam po kuhinji... :inocent: ...delam domačo gorčico z jabolčnim kisom...in packam namaze iz pire...hja, devica, pa zdrava hrana... x;)x[/quote]
:palec: :palec: x^x evo, bravo, NATANCNO taksnele zadeve sem imela v mislih, pa se mi jih ni dalo postavljat in jih nastevat - ker sem hotla, da se vsak lahko najde...
ker potem bi namesto sugerirala v bistvu omejila in bi folk mislil, da morjo nujno gorcico z jabolcnim kisom delat. x:o)x xDDx x8Dx x;)x
A ves, ce podajam recepte (xrolleyesx :o|o: x?x x!x), jih moram pac podat, ne gre, da bi nekaj na pol in omenila samo nekaj... morala bi nudit cel spekter, jaz pa divjam in s prsti norim po tipkovnici, ze itak se 1/6 misli in asociacij izgubi, ker roka ne dohaja in pocasnost racunalnika in izpadi ipd. ne omogocajo nemotenega in mislim prilagojenega poteka pisanja....
tako da, kaksni recepti itd., potem pozabim omenit vecerje v dvoje in taksno, romanticno perilo in vse tole. ;) :D :P

Glih sem pela nekaksen slavospev rakom prejle... x;)x xsingx

Picasso

[quote name='Selene' date='13. Sep 2004 ob 18:36']jaz sem bila pa prepričana da bom potenje tud zasledila, pa ga ni (al sem ga pa prezrla),[/quote]
Ja no in tole - tako SAMOUMEVNO xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx , da ne napisem...
Zato pa je tezko bit (dober) avtor - ker znanje se ne zagotavlja tudi razumljivega in torej ustreznega, kaj sele vsecnega nacina podajanja. xrolleyesx xrolleyesx
Ena plus ena? xrolleyesx xrolleyesx
No to je treba vsakic znova povedat, jasno da pozabis pol kdaj. ;)

No ker si pa ti brihtna baba, pa to ze kar [i]vidis[/i] - kot da je napisano oz. tako ravnas. :palec:

Picasso

[quote]Tako si bomo najverjetneje veliko dajali opraviti v gospodinjstvu, prav tako pa bomo urejali tudi svoje pisarne, sploh bomo imeli veliko potrebo po organiziranju, urejanju in ciscenju. ...[/quote]

A tole pa danes ob 19 GMT ne drži?
Sem že drugje napisal da se težko spravim kuhati, ampak danes mi je šlo dobro. Sem cel pisker nekega ajmohta al enolončnice kurjeve naredil, zdaj pa ne vem kaj čem z njim. xDDx
Verjetno bom otroke povabil k meni, ker bom v nasprotnem predolgo jedel.
Stanetova sol je vsekakor notri :palec: .

Andres

[color="blue"]Andres ajmoht x^x , kaj mi nisi reko, bi kr priletela x:)x
včeraj zvečer bi mi prav pasalo, sem bila sama do neskončnosti in potem mi sploh ni bilo za jest, niti si kaj kuhat, če bi pa kdo drug naredil...in to ajmoht, takoj Za in to cela blažena x:Ix [/color]

Ajmoht, cakaj kaj je ze to... xscratchx
A je to 'obara' v bistvu? :8):

Stanka, imam kar obcutek, da bos nekaj pomembnega zrihtala (danes ali jutri oz. v teh dneh). xDDx :palec:
Tale mlaj je zate zelo pomemben, startas od zacetka lohk spet. :palec:

Sploh vsi z mocno osjo riba/devica.

Picasso

lubica zlata Marsika moja x:Xx SEM ŽE... x;)x
x8Dx x8Dx :vragec: x:px :palec:
sem se "na novo rodila"..., nove lekcije..., nova učenja...uffff
pa še kaj poleg, kar si zdaj še pomislit ne upam...
mlaj čisto na asc...in aktivira še poleg vse živo

p.s. aja, seveda obara kurja je ajmoht ja, pa kak knedl notr, kaj zelenjave
Pa je Njam za pocartat lačnniga želodčka x:px x^x

:palec: x8Dx x^x (se mi je zdelo - mlaj tale da je v blizini tvojga asc, zato sem pa rekla tistole in se mi je nenadoma tudi posvetilo, zazdelo, da bo nekaj pomembnega zate) xDDx xcivx

Obara? ja, se mi je zdelo. :D ;)

Me veseli, da dogajas takole!! :palec: x:)x

Picasso

Bom še enkrat spomnila...tokrat bolj natančno... x;)x

Današnja prazna luna je odlična za prošnje...posebej pa to velja za tiste, ki imate 11 hišo v devici...in se vam bo dogajalo v enajsti...
Vzemite si čas...kakšno urco pred prazno luno...in oddajte svoje prošnje v vesolje.Poskušajte jih čim bolj definirati...ne samo recimo, želim si novo službo...ampak NATANKO kakšno si želite...naredite vizualizacijo tega...za kar prosite...

Stanka, :palec:

Astra
Per aspera ad astra

[color="darkblue"]Evo uspela še semle pogledat, končno x:)x .

Jp, nekak sem nazaj v preteklih dogodkih spet, pa v spominih, me ej v tiste sfere moja Omi pripeljala, ki ej v bolnici, pa te nekak taka situacija postavi v položaj, ko malo preletiš zgodovino odnosa, no vsaj mene.

Pospravila sem tudi tule v službi, en kup starih grehkov spedenala, jutri še čist ta zadnjega.

Pa tudi razpoloženje mi resnično niha, ja. V bistvu mi je ena zadevica nekak se prikradla pod površje, pa sem nenavadno odreagirala - ponavadi vem, zakaj sem kakšne volje, tule sem pa šele prek pogovora prišla do bistva.

Mogoče res tele dni bolj pogrešam Trudijevo družbo, kot običajno, navadno nimam kakih hudih problemov, če je zaradi službe kakšen krut urnik, ampak mi manjka eno normalno popoldne z njim vsaj :o|o: .

Upam,da se bo Cyberček v redu obnašal, da se bo v redu počutil. kar se pa te teme tiče, so pa glih včeraj enega psa, ki se je strašno čudno obnašal našli in so ga lovci ustrelili.

Kar zanimiv teden se odvija, ogromno priložnosti za izvest še kake izboljšave na sebi, tako da akcija, pa ma da je [/color] x:)x :onfire: :onfire: :onfire: :palec:
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

tale luna danes bo mene zdrmala čisto, da vidimo, kaj bom odnesla... uf :o|o: škoda da ni tole luna za moje prošnje, samo verjetno bi v stanju kakršnem sem zaletavo oddala v vesolje neprave, tko, da vse je za nekaj dobro x;)x

[quote name='JanjaK' date='14. Sep 2004 ob 13:13'][color="darkblue"]... kar se pa te teme tiče, so pa glih včeraj enega psa, ki se je strašno čudno obnašal našli in so ga lovci ustrelili.
[/color][/quote]
:sori: :V:
... sicer pa thanx za porocanje, sem ze izvedela par zgodb zivalskih, a nic strahotno pretresljivega, malo so zbezljali psi in konjem se je malo meshalo in tko....
Jaz sem pa zoprnih ful starih zadev uredila, ful jih pa se mam za zrihtat, sproti pa me roka opozarja in mi gre na zivce... nemoc in taksno, jaz, bojevnik, pa bom jamrala zarad rokce... xrolleyesx :xx!: :sori:

Picasso

[quote name='Selene' date='14. Sep 2004 ob 14:59']tale luna danes bo mene zdrmala čisto, da vidimo, kaj bom odnesla... uf :o|o: škoda da ni tole luna za moje prošnje, samo verjetno bi v stanju kakršnem sem zaletavo oddala v vesolje neprave, tko, da vse je za nekaj dobro x;)x[/quote]
Zakaj ne? Saj imas asc tam, jasno da je tvoja luna, pac si prilagodis prosnjo, ubodes [i]svojo[/i]! :palec:
Ti se kar cajtaj zdaj, za to posiljaj. :palec:

Picasso

[color="darkblue"]Bemu, Marsa, sam zato k tvoje napovedi berem xrolleyesx x:Dx xrolleyesx . Sem se takoj lotila [img]http://instagiber.net/smiliesdotcom/cwm/3dlil/puke.gif[/img] Pa glih tega tok ne maram počet :xx!: . No ampak danes je moj prvi dan in so me tko hecno krči zagrabili, da so me za 3/4 ure, ko mi je ratalo grozno vroče, pa na vlaku se nisem bila sposobna pogovarjat z običajno prijetno družbico :o|o: . Po prvi postaji sem šla med kupeje se skrčit, no pol mi je pa že full slabo ratalo, pa še dobro da imam vrečko za v trgovino s seboj vedno, prišla svinjsko prav x:Dx .

Me je prišla ena prijateljica pogledat, če sem dobro, pa še pol me je vprašala, če me pospremi v službo xsrcbumx .

No nič, spet maš ti prav[/color] x:Dx x;)x :palec: .

[color="blue"]Janja, sej bo, eto pobožek od mene, pa lepo prisluhni svojemu bušku, kaj bi rad ti povedal in kake kamilice tudi niso odveč x:)x [/color]

[color="darkblue"]Stankaa, hvala, sem si tudi kamilice kupila ja, pa mi je prišepnil, da mu grozdje diši xideax . Pa sem ga poslušala. No saj sem zdaj že čist O.K. Sam sem vseeno ponosna nase, da nisem nič proti bolečinam vzela, pa da v bistvu sploh ni blo tako boleče (full krčev pa tko), sem se samo nekak nenavadno počutila, vroče, pa ko da si opazovalec od nekje, pa potem mi je ratalo slabo, samo v parih minutah mim, pa potem ena hecna utrujenost, no zdej je pa že čist vse mim. V 3 urah, tole vse, pa res v primerjavi z mojimi rekordi nič posebnega x;)x :palec: . Sem študirala, če imajo kaki planeti al pa tibetančki tak vpliv na to zadevico. [/color]

[color="blue"]Tako, tako...vidiš, saj znaš x:Xx
lepo se pocartaj in razvajaj
in Trudi se mora tud kaj angažirat in te pogret, pa bo!

p.s. Ups pa Cyberček tud, sevede! xsrcx [/color]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...