Skoči na vsebino

Napoved za 38. teden

Marsa

Recommended Posts

v menzi danes malca fižolova juha-čisto v skladu z napovedju, sem se je kar odpovedala x:o)x x:Dx :palec:

nič proti fižoli, le proti motnjam...

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 81
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
titud, pa se vseen nisi mogla izognit. :sori: xrolleyesx
stanka pa bo po devicje lepo na solatki. x:)x x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jebela, a si me vidla, al kak??? :eek:
točno to! zeleno solato in en puranji pohani je bil...
Marsa pač ve, Marsa pač zna,
kaj čem x:o)x x:Dx xnckrivx

niti še zaj nimam prav apetita, še to nisem vse maznla
preveč se mi po asc dogaja

[quote name='Marsa' date='15. Sep 2004 ob 13:35']titud, pa se vseen nisi mogla izognit.  :sori:  xrolleyesx[/quote]
[color="darkblue"]Eh za tole ni bil pa itak noben kriv, se je ciklus zaključil, oz. nov začel x;)x . Sam se pa tko svinjsko prečiščeno počutim [/color] x;)x x:Dx :palec: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

[quote name='stankaa' date='14. Sep 2004 ob 06:38'][color="blue"]Andres ajmoht  x^x , kaj mi nisi reko, bi kr priletela  x:)x
včeraj zvečer bi mi prav pasalo, sem bila sama do neskončnosti in potem mi  sploh ni bilo za jest, niti si kaj kuhat, če bi pa kdo drug naredil...in to ajmoht, takoj Za in to cela blažena x:Ix [/color][/quote]
Ti kar pridi. Vsi ga hvalijo. Malo drago te bo prišlo, ampak itak se hrane ne kasira, tako da boš sita zastonj. xDDx

Andres

[quote name='Marsa' date='14. Sep 2004 ob 08:07']Ajmoht, cakaj kaj je ze to...  xscratchx
A je to 'obara' v bistvu? :8):

Stanka, imam kar obcutek, da bos nekaj pomembnega zrihtala (danes ali jutri oz. v teh dneh).  xDDx  :palec:
Tale mlaj je zate zelo pomemben, startas od zacetka lohk spet.  :palec:

Sploh vsi z mocno osjo riba/devica.[/quote]
Ne vem, če je ajmoht obara. Verjetno. Jaz sem pač ajmoht naredil, tako da ga še sin hvala.
Kdo bi si mislil. Buritos sem moral delati k bivši ženi, ker to otroka obožujeta. Hmm. Pa na vsaki vrečki piše kako se pripravi.

A vsi v mlaju startamo od začetka Marsa, ali to velja samo za Stanko?

Sem v zadnjih dveh dneh spet navdih za turizem dobil. Ne navdih, ampak eno tako gonilo za to.

Andres

[quote name='Marsa' date='14. Sep 2004 ob 09:07']Sploh vsi z mocno osjo riba/devica.[/quote]
A ce imam to "os" v 8. - 2. hisi... startam z novim...pufom al kaj? :eek: x:Dx Al kaj drugega? x:px
Dum spiro, spero.

Andres, za vse, ja, saj kaj pa je rpavzaprav mlaj, energija ta?
Nov zacetek luninega cikla pac, a ne....
Za Stanko pa zato, ker ima asc (in torej 'svoj zacetek') tam v blizini tega mlaja.
No saj ti imas pa tam nekje venero, ja zate tudi torej potem prevrednotenje, pa tudi tole kar si pocel, v bistvu :D (ajmohti&co.). Pa kaksno zensko osebo ti lahko prinese, ni nujno pa, da v love smislu.

oona, to prav tako pomeni to - prevrednotenje.
2. hisa je veliko vec kot le cash oz. nas odnos do njega in stanje na racunu, 8. pa tudi ni zgolj dobicki prek partnerja ipd. ;)
Morda svoje zelje, cilje prenastavit, nanovno postavit kriterije, kaj jaz vem, kaj takega... Ugotoviti, kaj ti v lajfu zares pomeni in s cim bi se zares rada ukvarjala in kaj sploh pricakujes denimo od partnerstva in teh povezav.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Andres08' date='15. Sep 2004 ob 23:08']...tako da ga še sin hvala...
A vsi v mlaju startamo od začetka Marsa, ali to velja samo za Stanko?[/quote]
:palec: čestitke k temu, da je še sin te hvalil za tvoje kuharske dobrote x:)x
Bi prišla, ker tud rada se potepam po svetu in bi btw še malo pogledala tvoje kraje...

Tisto velja pa SAMO za Stanko, ja izključno in za nobenga drugega, ha, ha,... x:o)x :vragec: x:Dx samo zame sta se ta mesec srečali Luna in Sonce, si podali roke in zdaj spet naprej po svojem starem ustaljenem krožnem tiru

Me prav veseli, da vse velja. Torej mlaja so novi začetki. In še ena zanimivost, da se mi že tri dni poraja neka zamisel, ki je praktično uresničljiva. Neko mednarodno delovanje v smislu masaže. Nebi tu pisal o konkretni ideji, ampak strmim nekako k tem da bi se tega lotil.
Marsa. Je pa ta kompletna stvar povezana z odgovornim moškim in žensko, masirajo pa itak 95% ženske.

Andres

[color="green"]Zanimivo, da imaš kot Novo idejo ravno v tem času, čim bolj to dodelaj v mislih in si reči, da je to en tvoj začetek s tem mlajem.
Potem še to idejo začni udejanjat in bo! x^x
V Stockholmu sem lani videla na ulici so kar prodajali masažo, kar vsedel si se na tak en poseben stol, da si se naprej naslonil in si dobil "obdelavo" hrbta in vratu, kjer je seveda zelo sproščujoče... Maserke so bile same ženske, ampak njihove roke-močne! Malo se mi je vseeno zdelo premočno, zato ne bi šla tja sedet, raje imam čisto nežno. Enkrat sem tudi uživala na vikend tečaju za maserja (mož ima še največ od tega tečaja)...[/color]

Andres, to je zelo primerno zdaj, go for it! :palec:
Upam, da ti bo ratalo, ti s tvojim vecnim smislom zA BIZNIS. ;) :D

Stanka, meni pa je vsec taka bolj divja... tist izi, ni nic... ;) :8):

Picasso

Hja... :8): tako se zdi... xrolleyesx x:Ix
Je pa vseeno par podrocij, na katerih nisem divja, ampak kar izi in to je denimo ko jem. xDDx

Picasso

[quote name='Marsa' date='17. Sep 2004 ob 08:04']Andres, to je zelo primerno zdaj, go for it! :palec:
Upam, da ti bo ratalo, ti s tvojim vecnim smislom zA BIZNIS. ;) :D

Stanka, meni pa je vsec taka bolj divja... tist izi, ni nic... ;)  :8):[/quote]
Hvala za nasvet Marsa. Nocoj sem naredil prvi korak. Še vedno brez soglasja domnevnih partnerjev. Itak sem tudi računalniško igro nekoč kupil in šele potem prvi računalnik. ;)

Andres

Čiščenje, analiziranje...pospravljanje v "predalčke"...vse drži... x^x

Vse moram imeti zloženo... xrolleyesx ...da vidite, kako sem pospravila kopalnico.. x:Dx
Špajza je zložena v nulo... x:Dx

Opravila tisoč drobnih stvari..ki so mi ležale na duši že dolgo... :palec: ..malenkosti, ki pa morajo biti...
Počistila tudi v sebi...odpisala stvari, ki niso izvedljive...in z novo energije naprej, v nove zmage... :palec:

In um mi deluje z neverjetno hitrostjo...misli in besede tečejo hitreje, kot lahko pišem...
Analizirala stvari...in mislim, da našla rešitve za marsikaj... :palec:

Men je kul teden... x^x ...sam une romantične večerje nikjer... x:Dx ..men sam delo, biznis gre po glavi...

[color="yellow"]In nekak kruta sem postala do ljudi...nihče se mi ne smili, nimam razumevanja...za pasivnost in nemoč[/color]

Astra
Per aspera ad astra

Janja, saj ves, kaj recem na to - katera od naju vstaja ob 4h? x;)x :palec:
in Aiwa seveda tudi - enak komentar. x:Xx x;)x

Andres, ja, tako je to, tebi ne bo nikoli hudega v lajfu, ker znas se it biznis, uzivas v tem v bistvu. :palec: x^x

Astra - x^x x8Dx :palec:
Jaz tudi bila zlo pridna - celo vceraj napisala vso napoved!!!!!
In obljubim, v naslednjem tednu pa padejo vse vecerje in romanticne in vse. x;)x x8Dx :palec:
Hud teden bo naslednji. x;)x

Picasso

[quote name='Marsa' date='18. Sep 2004 ob 09:07']Andres, ja, tako je to, tebi ne bo nikoli hudega v lajfu, ker znas se it biznis, uzivas v tem v bistvu.  :palec:  x^x[/quote]
Ne vem. Nikoli mi ni bilo hudo priznam, nikoli pa nisem imel preveč. Pravzaprav je tako. Nisem imel preveč če pogledam naš svet, torej Evropo imam/o pa vsega preveč, če se gleda svet globalno. Na žalost.

Glede biznisa pa je tako. Saj če vidim, da nečesa ni in da se lahko drugače dela kot je v redni praksi, potem normalno da bom priskočil. A vendarle pri vsem tem vedno manjka dobrih poslovnih partnerjev. Žal je nesposobnih in nezainteresiranih lahko več. Je pa res, da v teh stvareh uživam.

Še glede pospravljana. Tudi jaz sem po kuhinji in dnevni sobi ta glavno kramo pospravil. Nisem pa dal še prati. Prej sem šel v trgovino in ko sem iz avta stopil sem kar še enkrat vrata odprl in s čistilom za šipe začel čistiti od znotraj in zunaj. Dobra napoved Marsa :palec:

Andres

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...