Marsa 18. september 2004 Avtor Prijavi Deli 18. september 2004 Andres, cakaj da vidis za prih. teden!! Dol bos padel! Ne, res, odstekan teden, mesec (sem mal pokukala) nas caka! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 [quote name='Marsa' date='18. Sep 2004 ob 21:06']Andres, cakaj da vidis za prih. teden!! Dol bos padel! Ne, res, odstekan teden, mesec (sem mal pokukala) nas caka! [/quote] Z napetostjo čakam. Upam, da mi ne bo treba nova čistila kupovat. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 [quote name='Marsa' date='18. Sep 2004 ob 10:07']Hud teden bo naslednji. [/quote] [color="blue"]Fajn si nas potroštala , nam vsaj dolgčas ne bo... [/color] FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. september 2004 Avtor Prijavi Deli 19. september 2004 Potrostala (poznam tole, ful takih izrazov, od mame). Saj 'hudo!' - pomeni tudi kompliment, mega pa to... Bo pa vsega... 'Najboljse ne prihaja samo - prihaja v druzbi vsega' (Tagore) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Huh...upam,da bo kej dobrega.... ,ker slabega imam zaenkrat vrh glave Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Nekako se vse kvari ta teden. Meni ni delal en modem, drugi mi je crknil, oziroma sem imel 3 ure dela, da sem ga aktiviral na novo. Sicer pa me je zjutraj zbudil nekdo, ki me nikoli ne pokliče. Kajpak se mu je pokvaril računalnik. Aha. V Ljubljani sta dva motorista s ceste zletela. Oba živa ampak je en poškodovan. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 [quote]Teden bomo začeli precej podobno kot smo končali prejšnjega; sami bomo zelo nemirni in občutljivi, ozračje pa bo težko in nasičeno, polno napetosti in trenj, nasprotovanj in bojev za premoč, pogostejše pa bodo zal tudi (prometne in druge) nesreče.[/quote] tole je iz 39. tedna. Resnično sem danes nemiren. Ful veliko nekih pomislekov imam. Na pol upravičenih na pol ne. In še ena tehnološka. Icelandexpress je dal ven tiste kode za letalski popust. Očitno imajo ravno ta teden hudo tehnološko smolo. Kode ne delajo, pa tudi spletna stran, čeprav nova je bila pol tedna narejena nepregledno in pomanjkljivo. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.