Skoči na vsebino

Napoved za 38. teden

Marsa

Recommended Posts

Andres, cakaj da vidis za prih. teden!!
Dol bos padel! xsingx
x:o)x x:px x;)x
Ne, res, odstekan teden, mesec (sem mal pokukala) nas caka! :eek: xcivx :2src: :zoro: :xx!: :blackeye: xNNx :!!: :party: :onfire: :bomb: :V: xloveyx xwizardx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 81
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
[quote name='Marsa' date='18. Sep 2004 ob 21:06']Andres, cakaj da vidis za prih. teden!!
Dol bos padel!  xsingx
x:o)x  x:px  x;)x
Ne, res, odstekan teden, mesec (sem mal pokukala) nas caka!  :eek:  xcivx  :2src:  :zoro:  :xx!:  :blackeye:  xNNx :!!:  :party: :onfire:  :bomb: :V: xloveyx  xwizardx[/quote]
Z napetostjo čakam. Upam, da mi ne bo treba nova čistila kupovat. :vragec:

Andres

xDDx Potrostala xDDx (poznam tole, ful takih izrazov, od mame). x8Dx :palec:

Saj 'hudo!' - pomeni tudi kompliment, mega pa to... ;)
Bo pa vsega...

'Najboljse ne prihaja samo - prihaja v druzbi vsega' (Tagore) :palec: x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Nekako se vse kvari ta teden. Meni ni delal en modem, drugi mi je crknil, oziroma sem imel 3 ure dela, da sem ga aktiviral na novo.
Sicer pa me je zjutraj zbudil nekdo, ki me nikoli ne pokliče. Kajpak se mu je pokvaril računalnik.

Aha. V Ljubljani sta dva motorista s ceste zletela. Oba živa ampak je en poškodovan.

Andres

[quote]Teden bomo začeli precej podobno kot smo končali prejšnjega; sami bomo zelo nemirni in občutljivi, ozračje pa bo težko in nasičeno, polno napetosti in trenj, nasprotovanj in bojev za premoč, pogostejše pa bodo zal tudi (prometne in druge) nesreče.[/quote]

tole je iz 39. tedna. Resnično sem danes nemiren. Ful veliko nekih pomislekov imam. Na pol upravičenih na pol ne.

In še ena tehnološka. Icelandexpress je dal ven tiste kode za letalski popust. Očitno imajo ravno ta teden hudo tehnološko smolo. Kode ne delajo, pa tudi spletna stran, čeprav nova je bila pol tedna narejena nepregledno in pomanjkljivo.

Andres

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...