Pujsita 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 drgach pa sm se koncno in dokonchno odlochu: jutr u martulkpa che me sto prasic pogresha! 666 zlomkou....pa glih ene tolk -ou na prasichkin shnof A če te ena za 100 pogreša je tut isto, al koko ? No je treba mal se zrelaksirat, ja, pa ven v naravo, tko da ti kr, maš podpisano svinjsko dovolilnico Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 OOOO prasica.....kok si ti dobra 333 zlomkastih -ou na leu, pa 333 zlomkastih -ou na desn uhljchek tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Rilc se je čist povesu :o|o: kok jih pa še za ke pol ostane ? Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Rilc se je čist povesu :o|o: kok jih pa še za ke pol ostane ? za ke pa en GROMOZANSKI (bemu....kje je smeshko k bi tole opisu) CMOK 666 zlomkou....tralala( pa klele umanjka, ker je zhe v gornjem tekstu prichujoch) tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Kok je fajn tlele blebetat s teboj... Pogrešam včasih tele najine jutranje . Nekam dopustniški Zlomk si ratal Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 che pa ni nbenga "pametnga" dela.... dopustnishki pa ne maram bit......prevech spominja na "DOPUSTITI"....jst se pa raj sam odlocham, kdaj chem pa kdaj ne 666 zlomkastih cmochkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 no jz se poslavljam. mogoče se zvečer kej oglasim spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Čak mal Mickeni, a za eno k... tablico napisa smo mi tlele kozolce prevračali ? Se hecam, ampak sem bila ziher, da boš zamenjal pisarno . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Heh, je nočem menjat, ker imam že cel čas najtablšo. Sem jo dobu, k so me sem zvabli.....bla eden izmed korenčkov......kteri je sledila tud palica. Ne, mick nikol ni bil macho. Vesel pa. Thx žaža Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Mick, super , da si vesel, pa poln čestitk, pa lubčkov tudi a ??? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2004 Avtor Prijavi Deli 15. september 2004 Mcki! ... vse pocivanje d. roke sem v nic dala z enim samcatim parkiranjem! :xx!: sem lohk clo ze prestavljala, sam se v 1. pa riqerc sem z levo. pol pa tistole motoviljenjje tam, kot nalasc, vsi na kupu tam, kar tovornjaki so se se znajdli pa kolesarji, pa celga boga! zdaj pa veselo na delo, pa zanemart roko, bom zvecer spet mirovala.tule lohk z levo tko pocas, ce bi pa kakjsen txt ornk, bi se mi pa zmesalo, prej vse pozabim, preden tule posamezne crke, besede naskljocam. :o|o: in cist vse je z roko!!! a naj z zobmi cote obesam.. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 thx ....navihanka Marsa ....ha-ha, čist vse je z roko......no, ni nujno, da ravno čist vse, ne. Čeprav......se men, ne vem zakaj , tud tak zdi. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2004 Avtor Prijavi Deli 15. september 2004 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2004 Avtor Prijavi Deli 15. september 2004 :xx!: zlobnica! glih dons k js ne morm meckt! :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 :xx!: zlobnica! glih dons k js ne morm meckt! :o|o: Boš pa pač malo trpela , ker boš bolj mečkana, kot mečkala Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 JUUUUUUUUPI, konec službice za danes... Contesa, jaz se čist strinjam s teboj... VSEM ŽELIM LEP DAN ŠE NAPREJ.... http://instagiber.net/smiliesdotcom/kao/otn/pbubbles.gif Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 he he...nekam se mi zdi, da pa ja ni edina... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Ma, kristalka, privoscim ti vse najboljse, zdaj in sploh v lajfu - ti si nekaj posebnega in si zasluzis nekaj posebnega. Imam pa se tudi jaz plane s tabo, da ne bos mislila, da ne. Aja, ps - in se bend! pih! To pa JE!! Marsika......kakšne načrte?? pliz povej...... bend....ja tomorow bom zvedla vse podrobno...ampak mam filing da sem not....kr rabijo začetnico hvala tudi vsem ostalim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 kristalka... ...čestitam...to ni sam denar, vsak učitelj VE, da imaš to štipendijo...in že takoj si uvrščena med boljše..pa seveda za band...aja, enga poznam, ki je tut v soboto v Europarku igral bobne... ASTRA: Kul tole.... ej, kerega poznaš?? Kaurina, Iskro al Berrota??hihi, sem se prvima dvema zmenla za inštrukcije....mogoče še z tretjim...za inštrukcije. we'll see Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 .pravkar so mi zamenjali napis na pisarni. Moram pa rečt tudi,da mi je všeč,da mi je velik ljudi čestitalo in izgledalo je precej iskreno. Torej sem uspel kjub precejšnjim težavam ohranit soliden imidž,si ne nakopat novih sovražnikov. Tega sem vesel. ˝Mik, sm ti kar fouš filinga upam,da ga bom sam kdaj tak dosegu .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Hej, Sončki Evo mene spet nazaj po rahli odsotnosti Imeli smo par obiskov te dneve, pa me niso spustili za comp Marsa, zaboga, s tole tvojo roko pa tu mač Ti želim, da bi čimprej zrihtala, pa upam, da jutri ne bo preveč tečno spet okorg dohtarjev tekat Vidim, da sta Volkec in CL spet nazaj prirajmala Welcome back obema, tebe, CandleLight, sem pa še posebej vesela, ker sem se kar nekajkrat že zalotila pri mislih nate ta zadnji teden (sem te vohala!!!) Se dobiva na kakšni kavici, ko se ti (in meni tudi) malce umiri vse skup Astra, tam nekje sem zasledila, da si mela neke smešne misli ponoči... pa mi je padlo na pamet, da mogoče je to zarad kiropraktika? Saj veš, mal te je nalomil, pa ne sam fizično, fizis in psiha gresta itak z roko v roki, tako da je mogoče mal za pomislit, da se ti kakšne blokade odklapljajo...? No, upam, da se že boljš počutiš, za žulj pa itak Ali, pismu, kljub vsemu, kar se ti je nagrmadilo, šibaš naprej in ne pustiš slabi volji, da bi te ujela Ful lepo je to videt, se mi pa kar zdi, kakšen mora bit zdaj filing pri tebi, ko se je mal razpucalo tole doma... Boš videla, po lažjem dihanju pride še lažje, tako da sem vesela, da ste tole razrešili Točno tako kot je rekla marsa - predeluješ in greš na nivoje. Stare stvari, ki jih ne potrebujemo več, se rušijo in ostajajo zadaj. Kris, čestitke za zoisovo štipendijo!!! Pa za bend tut držim Janja in Aiwa, upam, da sta se uspele zrihtat Res neke viroze razsajajo zadnje čase, moja mama je tut v postli... RibicaKatja, veš, da sem prav razmišljala... da si me nekak dobila sam polovičko tisti dan... Ponavadi sem mal boljš naštelana sama pri sebi in izgleda vse skupi še mal drugače, bolj raznoliko... Tudi meni je bilo noro fajn, da sva se dobile, pa mal preklepetale, super punca si, prav siješ Bova še kakšen dan tole ponovile, z mal več energije Hmmm pa Selene in Amis, ne da imata sam vidve skupni virus, mislim, da sem ga fasala tut jaz Odkritost, predvsem sama s sabo, in potem tudi z drugimi, pa tole, kar si ti, Amis, pisala... bogami, da skrite stvari prihajajo na površje, to pa res. Selene, ful sem vesela za tvoje rezultate, sem vedla, da bo šlo na Vidiš, zdaj ti pa res ni več spasa, mi kar morš verjet za vse za naprej, kar sem ti povedla Maško ve Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 tnx ....vam sporočim...kaj se bom jutri zmenla...z eno iz benda Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Pa še mal mojih dogovščin... ki se večinoma dogajajo v glavi Zadnji mesec vedno bolj opažam... da se mi na pot postavljajo situacije, ki jih nisem doživljala še nikoli prej... in z njimi ne znam operirat, sem tu še nerodna, kot otrok na svojih prvih korakih v svet... Učim se. Predvsem odstiram sence z duše, tiste na še višjih nivojih, ki sem jih sedaj sposobna videt in živet, in jih pravzaprav sama polagam predse, da prehajam... Se manifestirajo želje veliko bolj hitro, skoraj v enem tednu... tiste, ki se imajo za uresničit, ki sem jih sposobna obrnit okoli in pogledat z vseh zornih kotov, potegnit ven bistvo... It dalje. Malo sem že utrujena od vsega tega, ker na nek način iščem tisto, kar se itak ne išče... Ampak pač... Elevation. Tudi učenje je zastalo te dneve, skoz folk okoli... Zdaj grem na večerjo s sosedoma, potem pa učit za petek Nekam sem povoženo makaronasto danes, kljub temu, da sem spala več kot 12 ur, bi šla kar nazaj v postlo in odspala še kakšno rundo... Se mi kar zdi, zakaj... Pustila sanjam, naj delujejo. Ampak vem, da lahko tudi sama tole nesem, če sem si že nakvihtala, tako da... hehe... si ne pustim trte mrte Ni de ni. Se grem preoblečt za večerjo. Upam, da imate (ste imeli) lep dan Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2004 Avtor Prijavi Deli 15. september 2004 Somncna, kok si pozorna, vse porajtas, komentiras. Pisem... se matram, ceprav uzivam... matram se prav zato, ker uzivam... ker ker uzivam, misli kar sponajo, besede kar letijo, a ker je tako, se se bolj matram. ... grem dalje pisat, sem kar zadovoljna. krist. - ze izves, ko bo pravi cas.ZDj je Pravi cas za bend, za bobne itd. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 marsa ...si pa faca, bolj ko te matra, bolj vztrajaš...tole imaš nek program za treniranje možganskih polovic, ko pišeš z levo roko...pa že itak to pri tebi ni problem xrosex ojla, sončna ...ja, se folku ful dogaja na tem področju, pa vedno več nas je...zase vem, da se nekako ne morem umaknit, tud če bi hotela...je zgleda pravo obdobje...nenavadnosti do kjer jih hočeš selene, sem te že prav pogrešala, ko si manj tukaj. prebrala, da so se stvari pošlihtale v +. bravo kris...kaj naj rečem...saj maš odličen filing za tajming...pa poslušat se znaš danes zvečer pa ven...sam nisem ziher da bodo debate vzpodbudne...če ne plavaš s tokom, te ponavadi lomi in iz tega sledi, da bodo po vsej verjetnosti moja ušeska malo trpela...no, ja , saj bo tud družba šla čez to...slej ko prej... (piko, ti imaš pa vedno bolj fenomenalne komentarje ) vsem: xrosex xrosex you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts