Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

drgach pa sm se koncno in dokonchno odlochu: jutr u martulk

pa che me sto prasic pogresha! x:Dx

666 zlomkou....pa glih ene tolk  x:Xx -ou na prasichkin shnof

x:Dx x:Dx x:Dx

A če te ena za 100 pogreša je tut isto, al koko ? No je treba mal se zrelaksirat, ja, pa ven v naravo, tko da ti kr, maš podpisano svinjsko dovolilnico x:Dx x8Dx :palec:

x:Xx x:Ix x:Xx x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Rilc se je čist povesu  :o|o: kok jih pa še za ke pol ostane ?

:vragec:

za ke pa en GROMOZANSKI (bemu....kje je smeshko k bi tole opisu) CMOK

666 zlomkou....tralala

( x:Xx pa klele umanjka, ker je zhe v gornjem tekstu prichujoch)

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:vragec:

che pa ni nbenga "pametnga" dela.... x:)x

dopustnishki pa ne maram bit......

prevech spominja na "DOPUSTITI"....

jst se pa raj sam odlocham, kdaj chem pa kdaj ne x:Dx

666 zlomkastih cmochkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Čak mal Mickeni, a za eno k... tablico napisa smo mi tlele kozolce prevračali x:Dx x:Dx x:Dx ? Se hecam, ampak sem bila ziher, da boš zamenjal pisarno x:Dx x;)x x:Dx :palec: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Heh, je nočem menjat, ker imam že cel čas najtablšo. x;)x :palec: x:Dx x:o)x Sem jo dobu, k so me sem zvabli.....bla eden izmed korenčkov......kteri je sledila tud palica. :vragec: x:Dx

Ne, mick nikol ni bil macho. xnckrivx Vesel pa. x:Dx Thx žaža x:Xx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Mcki! :palec: :vio:

... xrolleyesx vse pocivanje d. roke sem v nic dala z enim samcatim parkiranjem! :xx!:

sem lohk clo ze prestavljala, sam se v 1. pa riqerc sem z levo. pol pa tistole motoviljenjje tam, kot nalasc, vsi na kupu tam, kar tovornjaki so se se znajdli pa kolesarji, pa celga boga! x:o)x

zdaj pa veselo na delo, pa zanemart roko, bom zvecer spet mirovala.

tule lohk z levo tko pocas, ce bi pa kakjsen txt ornk, bi se mi pa zmesalo, prej vse pozabim, preden tule posamezne crke, besede naskljocam. :o|o:

in cist vse je z roko!!! :sori:

a naj z zobmi cote obesam.. x:Dx x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

thx x:Ix x:)x x:Xx x:Xx ....navihanka :2src: x:o)x x:Dx

Marsa :2src: x:Ix ....ha-ha, čist vse je z roko......no, ni nujno, da ravno čist vse, ne. x:Dx Čeprav......se men, ne vem zakaj :inocent: , tud tak zdi. x:Dx x:Dx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ma, kristalka, privoscim ti vse najboljse, zdaj in sploh v lajfu - ti si nekaj posebnega in si zasluzis nekaj posebnega.  x^x  x8Dx

Imam pa se tudi jaz plane s tabo, da ne bos mislila, da ne.  :vragec:  xDDx  xcivx  x;)x  x:Xx

Aja, ps - in se bend! pih! To pa JE!!  x^x  x8Dx  :palec:  :palec:  xbendx

Marsika......kakšne načrte?? x;)x x:Xx :vragec: x;)x

pliz povej...... x:o)x x8Dx

bend....ja tomorow bom zvedla vse podrobno...ampak mam filing da sem not....kr rabijo začetnico x:Dx

hvala tudi vsem ostalim x:Xx x:Xx

kristalka... :palec:  x:Xx ...čestitam...to ni sam denar, vsak učitelj VE, da imaš to štipendijo...in že takoj si uvrščena med boljše..

pa seveda  xcrossfingx za band...aja, enga poznam, ki je tut v soboto v Europarku igral bobne... x;)x

ASTRA:

Kul tole.... x:Xx

ej, kerega poznaš?? :wOOt:

Kaurina, Iskro al Berrota??

hihi, sem se prvima dvema zmenla za inštrukcije....mogoče še z tretjim...za inštrukcije. we'll see x;)x

.pravkar so mi zamenjali napis na pisarni. Moram pa rečt tudi,da mi je všeč,da mi je velik ljudi čestitalo in izgledalo je precej iskreno. Torej sem uspel kjub precejšnjim težavam ohranit soliden imidž,si ne nakopat novih sovražnikov. Tega sem vesel.
˝Mik, sm ti kar fouš filinga upam,da ga bom sam kdaj tak dosegu x^x

:palec:

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Hej, Sončki xsrcx Evo mene spet nazaj po rahli odsotnosti x;)x Imeli smo par obiskov te dneve, pa me niso spustili za comp x;)x

Marsa, zaboga, s tole tvojo roko pa tu mač :sori: Ti želim, da bi čimprej zrihtala, pa upam, da jutri ne bo preveč tečno spet okorg dohtarjev tekat x:Xx

Vidim, da sta Volkec in CL spet nazaj prirajmala x;)x Welcome back obema, tebe, CandleLight, sem pa še posebej vesela, ker sem se kar nekajkrat že zalotila pri mislih nate ta zadnji teden (sem te vohala!!!) x:Xx Se dobiva na kakšni kavici, ko se ti (in meni tudi) malce umiri vse skup x;)x

Astra, tam nekje sem zasledila, da si mela neke smešne misli ponoči... pa mi je padlo na pamet, da mogoče je to zarad kiropraktika? Saj veš, mal te je nalomil, pa ne sam fizično, fizis in psiha gresta itak z roko v roki, tako da je mogoče mal za pomislit, da se ti kakšne blokade odklapljajo...? No, upam, da se že boljš počutiš, za žulj pa itak :palec:

Ali, pismu, kljub vsemu, kar se ti je nagrmadilo, šibaš naprej in ne pustiš slabi volji, da bi te ujela xsrcx Ful lepo je to videt, se mi pa kar zdi, kakšen mora bit zdaj filing pri tebi, ko se je mal razpucalo tole doma... Boš videla, po lažjem dihanju pride še lažje, tako da sem vesela, da ste tole razrešili xsrcx Točno tako kot je rekla marsa - predeluješ in greš na xupx nivoje. Stare stvari, ki jih ne potrebujemo več, se rušijo in ostajajo zadaj.

Kris, čestitke za zoisovo štipendijo!!! x:Xx Pa za bend tut držim xcrossfingx

Janja in Aiwa, upam, da sta se uspele zrihtat xsrcx Res neke viroze razsajajo zadnje čase, moja mama je tut v postli...

RibicaKatja, veš, da sem prav razmišljala... da si me nekak dobila sam polovičko tisti dan... Ponavadi sem mal boljš naštelana sama pri sebi in izgleda vse skupi še mal drugače, bolj raznoliko... x;)x Tudi meni je bilo noro fajn, da sva se dobile, pa mal preklepetale, super punca si, prav siješ xsrcx Bova še kakšen dan tole ponovile, z mal več energije :palec: x:Xx

Hmmm pa Selene in Amis, ne da imata sam vidve skupni virus, mislim, da sem ga fasala tut jaz :vio: Odkritost, predvsem sama s sabo, in potem tudi z drugimi, pa tole, kar si ti, Amis, pisala... bogami, da skrite stvari prihajajo na površje, to pa res.

Selene, ful sem vesela za tvoje rezultate, sem vedla, da bo šlo na xupx x;)x Vidiš, zdaj ti pa res ni več spasa, mi kar morš verjet za vse za naprej, kar sem ti povedla x:Dx Maško ve xyiyax xsrcx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Pa še mal mojih dogovščin... ki se večinoma dogajajo v glavi x;)x

Zadnji mesec vedno bolj opažam... da se mi na pot postavljajo situacije, ki jih nisem doživljala še nikoli prej... in z njimi ne znam operirat, sem tu še nerodna, kot otrok na svojih prvih korakih v svet... Učim se. Predvsem odstiram sence z duše, tiste na še višjih nivojih, ki sem jih sedaj sposobna videt in živet, in jih pravzaprav sama polagam predse, da prehajam... xupx

Se manifestirajo želje veliko bolj hitro, skoraj v enem tednu... tiste, ki se imajo za uresničit, ki sem jih sposobna obrnit okoli in pogledat z vseh zornih kotov, potegnit ven bistvo... It dalje. Malo sem že utrujena od vsega tega, ker na nek način iščem tisto, kar se itak ne išče... xsrcx Ampak pač... Elevation.

Tudi učenje je zastalo te dneve, skoz folk okoli... Zdaj grem na večerjo s sosedoma, potem pa učit za petek x:)x Nekam sem povoženo makaronasto danes, kljub temu, da sem spala več kot 12 ur, bi šla kar nazaj v postlo in odspala še kakšno rundo... Se mi kar zdi, zakaj... Pustila sanjam, naj delujejo. xsrcx Ampak vem, da lahko tudi sama tole nesem, če sem si že nakvihtala, tako da... hehe... si ne pustim trte mrte x:Dx Ni de ni. :palec:

Se grem preoblečt za večerjo. x:)x Upam, da imate (ste imeli) lep dan xsrcx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Somncna, kok si pozorna, vse porajtas, komentiras. xsrcx

Pisem... se matram, ceprav uzivam... matram se prav zato, ker uzivam... ker ker uzivam, misli kar sponajo, besede kar letijo, a ker je tako, se se bolj matram. x:o)x

... grem dalje pisat, sem kar zadovoljna. x:Xx :palec:

krist. - ze izves, ko bo pravi cas.

ZDj je Pravi cas za bend, za bobne itd. x:Xx x;)x :vio: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

marsa :vtz: ...si pa faca, bolj ko te matra, bolj vztrajaš...tole imaš nek program za treniranje možganskih polovic, ko pišeš z levo roko...pa že itak to pri tebi ni problem xyiyax xrosex

ojla, sončna x:)x ...ja, se folku ful dogaja na tem področju, pa vedno več nas je...zase vem, da se nekako ne morem umaknit, tud če bi hotela...je zgleda pravo obdobje...nenavadnosti do kjer jih hočeš

selene, sem te že prav pogrešala, ko si manj tukaj. prebrala, da so se stvari pošlihtale v +. bravo :hepko: :flower: xwizardx

kris...kaj naj rečem...saj maš odličen filing za tajming...pa poslušat se znaš x:)x :palec:

danes zvečer pa ven...sam nisem ziher da bodo debate vzpodbudne...če ne plavaš s tokom, te ponavadi lomi in iz tega sledi, da bodo po vsej verjetnosti moja ušeska malo trpela...no, ja , saj bo tud družba šla čez to...slej ko prej...

(piko, ti imaš pa vedno bolj fenomenalne komentarje x:Dx )

vsem: xrosex xwizardx xrosex

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...