ribica Katja 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Hey! Jaz sem se pa učila, samoiniciativno pospravila kuhinjo in pomila (ma res nisem mogla več gledat tega svinjaka ....zanimivo, moja soba pa me ne moti razsuta.... ). Zdej sem gledala mal TV, pa se še tule oglasim. Sem se ravnokar spomnila na eno izkušnjo..... enkrat dva tedna nazaj..... ko sem šla spat..... sem poskušala zaspat, pa sem občutila neko čudno tesnobo oz. nek strah v meni, ki ga nisem znala razložit.... in sem ležala na postelji, se spraševala, kaj mi je.....potem pa sem rekla, naj bo kar bo, in se zavestno prepustila strahu oz. tesnobi. Zgodilo se mi je nekaj, kar se mi v življenju še nikoli ni, namreč, ta strah me je res celo prevzel, ohromil, nisem mogla dihat oz. le zelo plitvo, čutila sem grozno gmoto nečesa, ki se širi iz področja srca počasi istočasno v noge, roke in glavo.... in sem čakala..... barely breathing... in potem čez kakih 20 sekund do pol minute je gmoto iz notranjosti zamenjal nek mir, neka čudna energija, širila se je na enak način kot prej gmota, se pravi, od srca istočasno v vse dele telesa. Spet sem lahko zadihala. Po tem sem bila mirna. Mogoče mi zna kdo povedat, kaj bi to bilo, mogoče je kdo to že občutil....? :OO!: What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 .Obdarjeni z intelektom, razumom smo v bistvu le še veliko slabši..Dost mi je smrdljivih bogatunov, ki obvladujejo svet in se kopajo v milijardah, medtem ko na svetu umira milijone otrok. Od lakote. Od pri nas praktično že nedolžnih bolezni. Trebalo bi rasfukat ta sistem do konca. Revolucija .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 .Obdarjeni z intelektom, razumom smo v bistvu le še veliko slabši..Dost mi je smrdljivih bogatunov, ki obvladujejo svet in se kopajo v milijardah, medtem ko na svetu umira milijone otrok. Od lakote. Od pri nas praktično že nedolžnih bolezni. Trebalo bi rasfukat ta sistem do konca. Revolucija ehja tale ena stara z osmega razreda... menda... Racija - Revolucija Vsaka oblast pomeni policijo,in vsaka policija pomeni orožje v slabih rokah,vsako orožje prinaša trpljenje in vsako trpljenje se sprevrže v upor,in vsak upor, prinese nam revolucijo,revolucija, prinaša novo oblast... in ponoviš od začetka najbrž sem kriminalno postavil vejice ampak... tak nekak.. no zdaj sem pa še izvorni tekst prebral, mick en pobož, tak je ja živi pekel, le da tud bogatinom ni lih fino.... hehja, za to da mam js dva računalnika pa 2 ADSLja v afriki ziher ena vas strada... tak da kar mi mamo oni pač nimajo, in ko hočemo vedno več imajo oni vedno manj, če nekaj kopičiš drugje zmanjka, tle pr nas sami debeluharji zmer več vidim tega, po svetu pa folk umira k nima za kupit sol recimo je zadnjič sstane izjavil, hjaja ni čudno da tale naš sistem ki tako lepo skrbi za našo rit, mal smrdi, ampak kaj čmo, men se zdi mal bolj temen scenarij, ki se nam nasmiha (z zlobnim nasmeškom) še dokaj hujši, počas prevzamejo oblast nad svetom kitajci, in pol smo več al manj na istem, zahodni svet, neproduktivne starine, afrika eno ogromno koncentracijsko taborišče, kaj bo pa v sloveniji najbrž se bosta LDS pa SDS (al je zdaj to SDS pa LDS) kregala o izbrisanih.... torej sistem bo zdržal, hm ne vem pa kaj bo z ljudmi pod tem sistemom, amerika je tko al tko na smrtni postelji, sam vražje dobro nabutana z zdravili,... mrbit pa ena svetovna vojna, nebi bla tolk slaba opcija, to bi ornk razfukalo sistem, 97% mrtvih, po kakih 50 letih bi sevanje postalo znosno, tistih 100.000 ljudi pa bi že melo kaj za jest, pa bi u easy, naredili nov sistem... vprašanje pa je kakšen bi ta bil,... .... hja, če bi to vedu.... bi še mal poštudiral fiziko, pol pa naredim eno ornk nukarco.... bam zdaj pa da vidim če pride FBI na moja vrata k tak razvrat pišem Kar se pa dogaja v afriki, hja, v številkah ni sočutja, in prbližn miljardo pa pol jih strada, vsak med njimi ma svojo zgodbo, nekdo bi morda rad si kupil kolo da bo hitreje prišel do bližnje tovarne, kjer dela za zahodnjake... hja, za 5 dolarjev na leto, nobena druga žival ne pozna takega trpljenja, in vsaka žival premore več sočutja do sobitja, ali smo evolutivno obsojeni na smrt? res ne vidim kako lahko živimo v takem svetu za daljše obdobje, brez primere praktično, nobene žvalce nimajo tolk napredne verzije trpinčenja samga sebe, hm hm hm, fak... prele sem bil mal slabe volje k mi mal ne gre, trenutno life, pa mam v bistvu vse, zdele sem pa nemalodane srečen da sem sploh še živ, in relativno sit, da me ne zebe, in da mi ne nabija kak monsun vode pod mojo rit, hm hm, no men se že mal smrka... smrc smrc, grem si zavrtet, Imagine od Lenona, pa bo kar bo, pol pa spat, upam da tokrat spet ne bom sanjal, nekaj o meni, temveč bom v sanjah dal mal energije, kakšen nasmešek, neki x osebi ki ga rabi,... Just another hardship that got up in my eye, becouse you know, i never cry, i never cry... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 In sicer zamenjajo ženi in mami dveh družin. Zamenja se vse razen seksa . jest poznam taka 2 para, kjer so zamenjali vse . No en par sestavljen na ta način, pride na obisk ta teden. Hecno res. Sploh pa pri otrokih, kako furajo lajf pa vse kar spada zraven. Veliko bolje funcionirajo zdaj kot novi pari, kot pa prej. V bistvu zelo pozitivna menjava. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 In sicer zamenjajo ženi in mami dveh družin. Zamenja se vse razen seksa . jest poznam taka 2 para, kjer so zamenjali vse . No en par sestavljen na ta način, pride na obisk ta teden. Hecno res. Sploh pa pri otrokih, kako furajo lajf pa vse kar spada zraven. Veliko bolje funcionirajo zdaj kot novi pari, kot pa prej. V bistvu zelo pozitivna menjava. :o|o: http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Mick, kateri film? Pobož ...res je mrk, pa še kaj drugega. Tina in Daisy, lepo vaju je videti ponovno , večkrat pomislila na vaju. Trudi, saj folk ...tudi jaz sem, pa sem se že navadila, da imajo tako situacijo. V bistvu je tole šele par mesecev in se mi zdi, da so zelo dobro naredili. Vsaj kar se tiče kvalitete življenja na obeh straneh. Je kar zakompliciran za razložit, vse skupaj. Danes sem bolj , slučajno uletim k zdravnici, po novo porcijo homeopatskih kroglic in je rekla, da sem malce **čudna** če mi lahko zmeri pritisk...ok....pa to ponavadi ne dela. No vsekakor sem ga imela 85/55 ...zato sem se tudi cel dan počutila, kot da sem malce zadeta. Moram nekaj ukrenit glede tega, ker tok nizkega, sploh ni fajn imeti.Aja pa dobila nov monitor, ful sm važička Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Prlečka Ja, saj vem. Grem raje spat. Beg. Upam, da vsaj v lepe sanje. Pa tudi brez sanj bo čist ok. Sam, da ne bo mora, takšna kot se mi ta hip zdi naš svet. Jutri pa bo itak nov dan. Kot že neštetokrat bom uspešno pobegnil črnim mislim in življenje bo teklo dalje. Kot sva rekla takrat ironično "za ideale ginu budale". Pa je res to res? Cosmica....Beyond borders....... Lahko noč, mujceki. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Aja pa dobila nov monitor, ful sm važička Nice http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 A smo res tako bedni? Smo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinella 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Ojla!Jaz sem tukaj nova in sem vas hotela prit malo pozdravit tudi na dnevnik. Danes je bil en naporen dan.Bila sem malo po nakupih in me je fajn zmatralo.Zdaj pa grem v deželo Ninive (kinkat),zato nam vsem zaželim ene lepe sanje.Nočka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 hm......................... Bo res treba orng , da ne bo zmede z Coccinelle :o|o: enivej lahko noč CoccinellA IN DOBRODOŠLA http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Coccinella, welcome! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Ojla!Jaz sem tukaj nova in sem vas hotela prit malo pozdravit tudi na dnevnik. Danes je bil en naporen dan.Bila sem malo po nakupih in me je fajn zmatralo.Zdaj pa grem v deželo Ninive (kinkat),zato nam vsem zaželim ene lepe sanje.Nočka Hej Sončica Ful lepo, da si se oglasila še v dnevnik (Pa upam, da te nisem zbudila prej, sta me biker in Ufi žgečkala ... nisem se mogla ne dret, oprosti ) Aja, Lunatki dragi, tale ladybird mi dela družbo v našem apartmaju, sva socimri ... super punca Sicer boste pa itak sami vidli Ribica, mogoče sem imela eno podobno izkušnjo jaz, samo da brez tistega drugega "talepega dela", bova predelale, ko se vidiva Mick, na rano Vsem eno lepo nočko in super sanje Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Jutrček tkole , jutranji opravki za menoj, zdaj pa šibam z javno razsvetljavo - lunoi in zvezdami na bus . En navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 divja divja divja je bla tale noč štiri sanje sem meu... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 jutrček, uživajte v dnevu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Dobro jutro, čeprav je bilo bolj usrsno, mene ki me skor nikol glava ne boli, me danes je in prav za en drek sem bila, najraje bi zlezla nazaj v posteljo inzadrnjohala še za kakšni 2 uri...Hvala bogu za počitnice.Malo sem brala vaše včerajšnje poste, pa sem dobila asociacije-- Aliana, veš kok so mene na faksu obrali, sem si morala spremenit strokovni naziv, samo na papirju, ker takrat, ko sem jaz diplomirala, se je imenovalo drugače kot se zdaj, čeprav sem delala po ISTEM programu. No, naziv so zamenjali MESEC dni po moji diplomi in vsi mi s starim nazivom naj bi si zamenjalinaziv. Ampak, pismo rosno, ZAKAJ moram jaz palčat, če nisem mela NIČ pri tem?! No, pa nisem. Zdaj v tej službi pa od mene so zahtevali nov naziv, pa sem se pozanimala na referatu, kako in kaj. In skoraj pozelenela od slabosti - 20 jurjov za to, da mi v naziv vrinejo 4 črke pa pikco!!!!!!!!!!!!!!!! Pa če to ni za crknt!!!!!!!!!!!! Drugo - v šoli sem rihtala regresirano prehrano za otroke. Iz Ministrstva pride ena količina denarja in zdaj je to treba razdelit med upravičene otroke. In tu so neki kriteriji, po katerih določiš, kdo je upravičen in kdo ne. Denarja jasno ni bilo dovolj za vse (kao, čeprav sem v računovodstvu zvedla, da bi lahko dali iz drugega sklada), zato sem morala nekatere skenslat. Ful slabo vest imam še zdaj pri tem, ker:- ne poznam dejansko ljudi, tako da ne vem, a sem pravično razdelila regrese- včeraj pride ena razredničarka do mene vsa zgrožena "a tale je dobila regres?!?! saj imajo vikend na morju, pa bajto na Reki kupujejo, oče pa privatnik!" Skoraj me je kap. A ko sem šla pogledat papirje - zadovoljujejo kriterijem tako da je UPRAVIČENA do malice. Kok sem bla besna, ker vidim, da znajo ljudje tako svinjsko izkoriščat, po drugi strani pa so družine, ki niti niso zaprosile za regres, ker se pač ne znajdejo dost..... Ma res za popizdit!!! In grem hitro do ravnateljice in ona: "Nič si k srcu jemat, sistem je tak, ne morete pomagat!" P****, kaj smo res tud v šolstvu ratal birokrati?! No malo sem si odprla ventile, čeprav me taka reč znova in znova razbur. GRRRR Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 lubčki moji!!! nardila sem izpit za avto!!!!! JUPI!!! končno. brum brumzdej pa pazte da vas kje ne zbijem! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Jutrčk Jaz spet nism na tleh. Že cel teden živim izven svojega telesa. Teram ga tja pa sm, pa popravlam kar narobe naredi in kar se da še popravt, sam vse to od daleč. Luna? ti ti žverca, drugač so pa faksi itak čist oderuški. Sem ravno pri plačevanju šolnine za izredni študij. Najbolš, da grem na en post, pa kakšno leto ne jem... (škodovalo mi sicer ne bi ) Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 lubčki moji!!! nardila sem izpit za avto!!!!! JUPI!!! končno. brum brumzdej pa pazte da vas kje ne zbijem! Bravo, jeah, jupiii, čestitke AIWA. Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 lubčki moji!!! nardila sem izpit za avto!!!!! JUPI!!! končno. brum brumzdej pa pazte da vas kje ne zbijem! aja pa nč tega zdej! Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 hvala obema! jz sm čist taka zdej ah pomlad ne govor... dobr da delam, drugač bi jz mogla it na post za ene dve leti pa brez panike.. luna je zdej mem in se bo počas vse umirilo. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Aiwa čestitke Žverca - ja tak bedast sistem je, da nekateri so "revni" pa jim pripada marsikaj, ta revni se pa res velikokrat sploh ne znajdejo :o|o: . Naredi kar imaš možnost, ampak žal ne boš obrnila sveta na glavo, ker je pogoljufano očitno že pri prijavljanju dohodkov, ti samo podeljuješ zadeve na podlagi dobljenih dokumentov. Mi je pa všeč, da si pravična in da ti ni vseeno. Še so ljudje pri podeljevanju Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Aiwa Kolk bom mogu zdej pazt v Ljubljan, ne sam na KR tud nate ČESTITAM, caj te sicer pares že bil http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 ČESTITAM, caj te sicer pares že bil [/color]Trudiček, kaj pa ti z Zimbabvejščino tule ???? No nej ti bo, k si že od ne vem kdaj na nogah, pa je verjetno utrujenost naredila svoje . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts