Ksenia 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Amis, sej veš, trio adijo a pri frizerju si bila Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Še tretji del se fočka x:Dx Sem se končno za knjigo usedla... hehe... mam jutri da naredim tole brez problema Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Drzim pesti, Sonck! Bila danes na zagovoru diplome od sosolke, prijateljice... 10, itak Zdaj sem samo se jaz ostala od tele trojice nase. So mi obljubili, da se bodo potrudili in bom ze drug teden imela zagovor.. Treba priznat, da je na nasem faksu nekaj krasnih ljudi.. Vceraj pospravljala kuhinjo.. Metala stran stvari, ki so imele rok uporabe se 2000.. Napolnila dve vreci in spraznila omare Ampak kul filing, ciscenje na vec nivojih... Zdajle grem mal Power point spoznavat.. Mi je dala prijateljica idejo za zagovor diplome WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 ja računalnik pa se je res sam pržgau, bom to spravu v arhiv .nežno se lomit, zjale .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 grem js spat... v objemu noči, naj se mi duša spremeni, in ko me zjutraj sonček zbudi, naj me nasmešek pomiri.... lahkonoč, danes morem dat sebi en pobož... nekak so mi najlažje stvari težke, in težkih se ne morem prtaknt sploh.... janis joplin mi ni čist nič v pomoč, z njenimi žalostnikami.... hehjej nekaj ni vredu, nekaj ni prav... fizično me nekaj boli... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 o klub "m"...madonca ženske, sem vas vesela...selene, sončna...thx ...pa buena mi je tud polepšala večer ...trio adijo ...selene, jih pa najdeš ...ah ja, frizer odlično opravil svoje delo...rahlo nenavadna frizura, skuštrana kot običajno... ....še mal vas preberem pa u mižule you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Danes sem se s prijateljico dobil v Portalu. Pismu kako sva se najedla. Valjda volkec ima rad jedi na žaru. Mnjam mnjam. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Aliana, tenks Jaz si še prebiram stvari... ej, folk, berem o izgubi otroka, smrti otroka.. in me kar trese navznoter... Ko pomisliš, da bi se kaj takega lahko zgodilo tebi, je v tebi kar ena neizzveneča bolečina in nepojasnjenost... zaboga, kako samoumevno jemljemo nekatere stvari, ha... nisem hotla nobenmu zamorit, ampak vseeno so to misli, ki mi šibajo po glavi... Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Pismu kako sva se najedla. .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Se je vecer odvijal mal drugace, kot sem ga nacrtovala, ampak je v bistvu fajn.. enkrat spet doma spim. pa nacvekala sem se danes ful.. Soncna, teb pa velik koncentracije pa kar se rabis... nocko WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Pismu kako sva se najedla. Če boš redno hodila v takšne restavracije, me boš mogoče še celo srečala. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 jutro vsem skupaj! Evo me. Spet v službi. Petek je! Super. Včeri sva šli z ženkico v šoping... nč dubla kar sem iskala nč niso mel. ah... bom šla jutri še enkrat mal pošnofat okol. Dons pa ta nujne opravke narest... račune plačat.Samo še v ponedljek pridem... potem pa moj prvi dopust. Komaj čakam... Preživite lep in uspešen dan!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 dobrojutrodoberdanvsem ...he he že navsezgodaj v službi poslušala zgodbe iz vojske...sodelavci povedali cel kup zabavnih zgodb...da me kar sklepi čeljusti bolijo ...sicer pa nebo pretežno jasno, piha piha piha...neke veje po tleh pa to.... he he, drevesa so končno počesana, pa vse stare veje očiščene ...ja, vsaka reč je za nekaj dobra ...nino, vidim, da ti je že bolje you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 jutro Pozdravček vsem, smo uspešno in srečno pršli do službe, kljub manjšim težavam; folk voz po cesti, k da je samo njihova :xx!: ; no pa smo vseen obvladal situacijo http://smilies.cw08.calibra-web.de/html/images/smilies/auto/auto183.gif in smo tle Morm mal pogledat, kaj se je kej dogajalo pa še pol kej napišem. Aiwa, nisem mel cajta se oglasit, če ne prej ti bom v pondelk 'splel' PC, da ti ga zrihtam , saj ga na dopust ne boš mogla vzet No, lep in uspešen dan vsem skupaj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Sem se spravila zlikat gromozanski kup perila in uspelo mi je! Conti, men pa včeri likalnik ni hotu vžgat Mam ta teden nek lonobis cronicalis , pa nočem s tableti zdravt, alternativa pa kasneje prime . Sončna, super te je prebirat, kako uživaš v študiju, se veseliš prijetnega profesorja. sem razmišljala, da bi me znalo kaj s tvojega področja zanimat za prebrat, čist tko, za splošno izobrazbo , te mogoče kdaj napadem . Selene, ne pusti si vzeti tvojih sprehodkov, taka investicija, ki te prav nič ne stane, prinese pa ogromno dobrega Amis, avtke gledaš , upam, da kmalu dobiš kakega zase BigM, kako si pa ti eno pozorno bitje , eno številnih lepih daril LNFja Aliana, super, mi je padlo v oči tvoje pospravljanje kuhinje, vidim tole v smislu, da boste doma na novo začeli, pa da si dosti energije in ljubezni v to vložila . navijam za tvojo diplomsko, pa vem, da jo boš super uredila . Aiwa, uživaj na svojem prvem, zasluženem dopustku En navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 http://instagiber.net/smiliesdotcom/kao/msroom/m-tama.gif JUTERČEK ...joj, včeraj preživela prav krasen dan, mami je bila zadovoljna z novo frizerkico, res jo je dobro postrigla, pa ni mogla verjet, da ma mami 50 let...saj res zgleda kakih 10 let mlajša ...upam, da bo pri meni tudi tako, ko pridem v ta leta... ...pol sva šli še na kavico in malo počebljali... Ko sem prišla domov, me je čakala večerja, pol pa urca namakanja v banjici...kok to sede, pol pa muckanje z mojim lubekom... Zunaj na ulici je bila pa cela veselica , ker se ena punca ženi...res so raztural, sva se z lubekom ful smejala , pa še dobro se nama je zdelo, ker imava bolj smotane sosede :xx!: :xx!: :xx!: , ki se vtaknejo v vse kar ni treba in težijo, tako da, če nama bo naslednji vikend kdo zatežil, ker bova mela midva žurček, jih bom samo nekam poslala... Jooooj, tok je fajn, da je danes petek in vsem želim zelo,zelo lep dan... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 ok trudi. najkasneje v pondeljek ... ga lahko odpelješ.. no sej drugače bo tko mami doma k pika rabi družbo.... tak da se lahk oglasiš kadar češ spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Dubla devet Podrobnejši opis komedije sledi popoldne, grem zdej še na drugo dozo spanja Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Dubla devet ... zdej še na drugo dozo spanja SončnaBravo! Zdej rabiš samo še en 9 in pol. (devet tednov in pol!) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Če boš redno hodila v takšne restavracije, me boš mogoče še celo srečala. hja, me veseli, da to razumeš, te razumem tut jaz, čas še pride, sam se ga nekak spretno branm kot,da sm to že živel nekoč .neučakano sm, grem spet tam nekam, tokrat nardim nekaj za nazaj in za naprej; se bom pogovarjau z Neptunom˝ dovolu mi bo, da se lahko izdelam dalje .Bom probal kaj dovolit si .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Pozdravček vsem. Petek se je začel super, vmes mi je nekdo še bolj polepšal dan in tako bo tudi vikend lepši. Ej navezala sem se na vas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 aha...pa te imamo ...smo prav povedali, da si pol cvrt in pečen, ko si enkrat tle you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 ja drugače ne gre.... smo kot lepilo... glu... pa si zalepljen... ne morš več brez... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Mi tut že mal nate . Evo jaz sem pa še eno svinjsko staro zadevo poštimala v službi, drug teden grem pa mal moj PC spucat, kup neuporabne navlake gor, pa da si inbox na novo bolj ekonomično organiziram, po mojem tko tipi top še nikol nisem mela vsega poštimanega Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts