Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

Sem vidla, ja da si najprej zajadral v zdravilno vrednost sperme x:Dx x:o)x x:Dx , se mi je zdelo sumljivo tvoje pojavljanje v postih zadnje ćase x:Dx x:Dx x:Dx .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Nč, grem ulovit sonček, bi bil micken greh ga zamudit. x:)x Mejte se x:Xx , se še beremo, če mi vmes pc dokončno ne izdihne. x^x :o|o: V pavzah, k sicer bom fata, sm sklenu stanovanje spucat.....generalno :o|o: ......pol pa še sebe očedit. :2src: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

En lep sončen dan vsem xsrcx

Ko sem se zbudila, sta me v inboxu čakala dva zelo lepa mejla, no eden bo počakal na odgovor do jutri x;)x V glavnem, že v štartu čaroben dan xwizardx Bomo videli, kam bo vse tole peljalo, imam občutek, da se stagnacija pri meni zaključuje, tako kot sem imela občutek za čike, pa sem jih potem kar naenkrat odrezala x;)x

Danes me čaka ogromno dela... imam za spravit skupaj tam nekje od 12-15 strani (tipkanih, seveda! x:Dx ) seminarskega referata o indigo otrocih, imam občutek, da BOM DANES ZMAGOVALA NA CELI ČRTI :onfire: :flower: , potem pa tam nekje proti večeru še naredit liste za prosojnice, jutri predstavitev :palec: Sem kuhala do danes in mučkala v sebi, dans bo pa sam letelo! :2src: ZviiiizzzzzZZZZZzzzzzzzz fffffju x:Dx

Pismu, Trudi, tale sneg... ko sem fotke zagledala, sem se kar že na bordu vidla - ni šans, da mi letos freeride uteče, sem zmenjena že kar s par dečkoti, da se gremo drajšklat skupi :palec:

Amis, upam, da si imela (oziroma še imaš) kar lep delovni dan, glede na to, da ti noben ne skače po glavi, ker je itak nedelja (eh, delo :vio: ); tista z igračami je bla pa tut svetovna, sem prav sliko dobila pred oči, Marsa in Amis v zaigranem očesnem dvoboju x:o)x

Cosmica, še živa x:Xx Fajn kosilo vam želim!

Danda Luna, en sprehodek ubodi danes, pa bo... pejt se nadihat, mal pljučkom privoščit zraka in glavi freestyle xsrcx

Selene, držim pesti za malo, sporoči, kako gre... pa ne preveč mehčalca vohat x:Dx

Marsa - prva arabska pod streho? Kaj vnašaš točke not v program? :palec: x:Xx Želim ti čimbolj učinkovito delo, pa koncentracijo na višku! xokx

Mick hehe, bi te prav vidla, kako izgledaš, ko si fata x:Dx Cel zaprašen v neki raztegnjeni trenerki z metlico za prah v rokah in preklinjaš ko dež x:Dx x:o)x Pa ziher se maš fajn na sprehodu x:Xx

Se še kasnej kaj oglasim x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

V pavzah, k sicer bom fata, sm sklenu stanovanje spucat..pol pa še sebe očedit.
heh,sm ga jest glih kar,se znebu enih 10mrtvih vseh velikosti pajkov, tam zadi za omaro, posesau vse kar je blo treba pa še kej preveč x:Dx ,zlo dobr dan za bilo kakšne domače aktivacije in skakanje sem ter tja x:Dx Smo pa mislil it na štajersk dans,pa smo se premislil. Opazil sem, da pogrešam en piknik plastičen krožnik, je kr izpuhtel, hmmm :eek:

.extremna prilagodljivost, je prava beseda za inteligenco x:Dx

.Umetnost biti drzen in hkrati zelo oprezen je umetnost uspeha

Napoleon

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Marsa - prva arabska pod streho? Kaj vnašaš točke not v program? :palec: x:Xx Želim ti čimbolj učinkovito delo, pa koncentracijo na višku! xokx

Res je, Soncna, pisem arabske (sicer zaenkrat za nekaj drugega, vendar seveda - potem bodo del porgrama)...

Hvala ti, saj mi pa se kar siba, no potem pa se zaustavim ob kaksnem stavku, ki ga hocem povedati lepse, poleg tega pa 'mora' biti priblizno ista dolzina texta pri vsakem znamenju, pa nekje imam ful za napisat, nekje pa manj.

Kakorkoli ze, polovico polovice imam ze pod streho. x^x

Zdaj pa mal predahnit, pol pa se napoved.

Ostale tocke pa ce bo cajt in se kaj energije potem. :)

Sicer sem pa razturala zdajle prek vikenda! Cesa vsega nisem spedenala, pih! x^x x8Dx xcivx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Uuuuuu, kak je blo fajn x:o)x x:)x :palec: Pa na sončku je prav toplo. Nič, zdej pa lepo po vrsti, akcija :vragec: x:Dx Še dober, da sprot pucava kar redno, če ne bi fatiral tak do srede x;)x x:Dx Hehe, ni hudga S.Vila, včas gre kaj narobe pa res kak sočn preklinjek spustim, sicer pa skrbim, da se vedno zravn kaj fajnega dogaja.....mjuza, pa mal lnf, pa z eno okco na tv kak šport al kaj zanimivga kar ne rabiš pozorno spremljat, pa v pavzi kak čik in jack, pa tak.....pa te nekak prenesem. x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Hej x:)x

Danes veliko boljse volje, kot zadnjic... soncek je x8Dx No, ga je ze skoraj konec.. sicer se vedno ful mraz, ampak me prav veselijo tele napovedi za sredino tedna...

Tisti, ki imate izkusnje s filofaksom... kolk dejansko delujejo in so tocni tisti urniki, ki jih imajo na internetu?

tole mislim...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Sončna, sem morala prav pomislit, kakšni mehčalec ti tole... x:Dx nič mehčalca x;)x

Marsa, naj gredo točke hitro navzgor :palec:

tekma- 3 tekme, dve zmage, v eni so se deklice parav čudežno vrnile, no v prvi so izgubile, ampak je Tami blestela.... res, ne zato, ker je moja dečva, ampak prav noro je poslušat, kako dvorana vzklika njeno ime xsrcx aja zopet nabit prst, glina se že pripravlja x;)x

Upam, da druščina tam na snegu uživa....

lepo se imejte :palec:

Nič mehčalca, si pa kruta, bejbi x:Dx

Marsa - :palec: za točkice, vidim, da jih kar pridno štepaš x;)x

Aliana, za urnike ti ne bi znala povedat, ker že dve leti ne hodim na faks x:o)x , ampak mislim, da pa imajo ažurne... kaj pa vem, poglej, kdaj je bila stran updatana, pa pri nas je tako, da imajo letniki vedno iste urnike vsako leto :palec:

x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Oj, thanx, :), zdej se mi je malo ustavilo (ceprAV priznam, da bi raje tole do konca naredila kot pa napoved, ko sem ze glih not padla) pri olepsevanju vplivov aspektov v prihodnjem tednu... iz pete potegnit kaksno romantiko ipd. x;)x x:o)x

Mitja se vrnil z eno sljivo pa s sokom pa z jabolcnim kisom, novo dozo. x8Dx

Jaz pa pavzica, pol pa napoved nadaljevat.

Sem zadovoljna s texti; mitjo sem pa tudi takoj napadla z njimi, ko je prisel, je rekel, hudo. x^x x:Xx x:)x

Sam najprej sva se pa skoraj malo skregala, to so pa sco energije, ko najprej rabis malo cajta al kaj, kot zjutraj, ko se zbudis, ali ko se kdo vrne... bolje da kar malo tam se po svoje prcka, potem pa se prec pade v uteceni ritem, sicer pa takoj, kaj, sta. saj si ti vprasal, saj si ti rekla, a sikamo, kdo pa sika... pa tak... :D :P

Eh, ja, odnosi, po eni strani pa najmanj komplicirano s skorpijonom zivet, ce si tudi sam tak patron, sam tezko je zdrzat, only strong can survive pa to... sam pol pa ful pridobis, ker si ze vse zmenjen prec. :) x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hello mujceki evo enega gospodinjskega javljanja. Baje je bilo ful dobro-ker so si vzeli po 3-4 krožnike, ženske po 2 ali 2 in pol...potem pa še ostalo. En frend iz Kopra uletel, prinesel prelepo orhidejo, še čestitke ob mojem prestopu v zakonsko brezzvezo. Pa sem mu kar za domov zavila, ker ni mogel ostati, toliko časa, je prišel že kako urco pred ostalimi.

Več ali manj ste vsi pridni, vsi nekaj delate, Marsa računa arabske točke, Mickeni pospravlja, Nataly obira, selenca vedno našponana, Sončna se uči, Aliana v muvingu okoli faxa, Trudi in Janja gostita Ruby in velikanko se mi zdi...Contesa celo rolala, Boris upam, da niste plavali, Buena pajke pospravljala x:Dx ....

Se grem naslajat nad intevjujem od REM :2src: x:px

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

.Mam idejo,tiho željo,da bi ustvaril,nardu zbirko koledarjev žensk in moških body aktov x^x :detelca: xcrossfingx

http://www.gape.org/sonce/svetpogovorov/vzivo/chat/images/smilies/private.gif

.Marsa, napiši tudi, pomen vseh kombinacij točk Duha in točk Fortune v horoskopu, če se da, prosm x:o)x

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Saj to delam glih. Pol 'Fortun' sem ze napisala, zdaj sem pri tehtnici (sem s fortuno startala, duh sparam za konc :vragec: x:o)x x;)x x:Dx).

Cosma, ne racunam, pac pa pisem razlage - pribl. 6-8 vrstic za en polozaj.

Picasso

Sorry Marsa, ne računaš, pač pa pišeš...se mi zdi še težje zglumit tok teksta.

Gud lak :palec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Aha, pa se seveda, merkur je prisel v skorpijona, meni se je pa cist utrgalo (v + smislu, oprala -cudezno, sem mal carala- in posusila )!!) 3 runde cot, preoblekla postelje, vse stanovanje posesala, pometala stran cel kup reci, tamalega zganjala sobo pospravit, kar gledala sem, kje je se kaj, vsake tolk prisla kaj napisat, malo se usest, pa spet sponanje...

Mi sede, ce je cist divje. x:o)x xDDx xrolleyesx

Picasso

... le kje črpaš razlage, besedila, le iz sebe? kajti to bom jest prvič tut prebral nekje-Lune sploh in nobeni slo. horos.knjigi še ni!?

Kolikor je meni znano, se ni! xmusicx xsuperx

:vtz:

x;)x ... sam se mi res fajn zdi, jaz jih namrec kar precej upostevam, pa kolikor dobim fidbeka, kar delajo tile vzorcki, ki sem jih scasoma oblikovala.

Ja, Poki, kot v racunalnik... filing tocke, kaj sploh to je, kaj pomeni potem v tem in tem znamenju, zraven pa vklopis se folder - znane in manj znane osebnosti, pa racunalnik v glavi obdela vse te podatke in flikne ven text.

Ma, lustno, to je pa res lustno... prav pase mi to delat, komaj cakam, da bodo napisane vse... :)

Aja, p.s. - ne sam slo - jaz jih tudi v/na tujih nisem zasledila, razen morda skope kljucne besede ali dveh, pa se to definitivno samo za fortuno, za duh pa se nikoli in nikjer nisem zasledila nikakrsnih razlag, ne v slovenscini ne v drugih jezikih.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...