Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

pred 14 dnevi me kličejo da je prišla ponudba zame... da bodo poklicali, štirinajstni dni je mimo in počasi imam dovolj, sem poklicala, se malce razpištolila in baje so me msilili ravno danes poklicati... hehe joke, no upam, da bodo res in da bom vsaj kaj lepega slišala, če me tolk časa nategujejo na suho :xx!:
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

selene..."nategovanje na suho" je res najbolj brezvezna stvar....držim pesti zate...je res čas, da se porihta :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Kwa dogaja vsem. Amis vedno se zarežim ko vidim tvoj dobrojutrodoberdan

pa še mal povečan. No sikiriki, bo že.

Selene tudi zate no sikiriki, saj itaq kaj dosti ne moreš vplivati na potek dogajanja.

Sončna indigo flash. Komaj čakam, da preberem umetnino. Gud lak na zagovoru.

Pikisu en vesoljski cmok nazaj

Contesa, še naprej lep dan, da te ne bo kdo spet razpištolu.

Majica a so medicinske sestre res spodaj brez? x;)x

Tihareka, upam da nisi zbolela, okoli mene velik bolancev, vsi zelo švohcani.

Dolores a ti se zaradi onega T*** sekiraš? Dej no nehi, vse te finte dajejo ven, za boljšo prodajo. Pač nekateri verjamejo, ampak to je pa že njihov problem. Danes je zadosti informacij na dosegu, da lahko vedo, da take stvari niso ravno pis of kejk.

Mickeni gre službeno na izlet. Imej se pa pazi na cesti.

Buena, moji junaki so bolj pogumni za hrbtom x;)x

Astrenka, jah se moram preselit v temo Reševanje orhideje.

Nosorog, ti moraš konjske doze LSD jemat, Mateji zadošča blažja oblika ASDL, da je zadeta xzobkox

Coccinelle imej se v službi, saj vem da uživaš.

Kje je pa Marsa, ziher piše in riše vse točke, da bomo potem mi lahko pridno uporabljali.

In vsem ostalim x:Xx , tudi tebi x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

pa povprečja si tut ne bi kvaril s takimi,

babami prekleta budala, kaj vse spravi tak izmeček ven

nimaš karakterja, njoko ti x:Dx mau preveč fantaziraš,dramtiziraš x;)x nis pr pameti˝ vedno x:o)x

nimaš ti povprečja, žal izurjenega še x;)x

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Jupi :onfire: :onfire: :onfire:,

poštimala ta nujne službene zadeve, pa :eek: kok dnevnika spisanega..... :palec: .

Tiharekca en pobož :palec: , bemu slabost pa tudi meni ni ljuba :o|o:

Marsa bla spet full v akciji :palec:

Cosmas pa Mateja, vidvi sta me pa tok narežali x:Dx x:Dx x:Dx

Dolores, kakšna krasna knjigica se dobi xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Sončna, kr non stop beyba :eek: :palec: , počivat treba deklinica, ampak xcrossfingx da zmagaš

Mickeni - fatiral x:Dx x:o)x :palec:

Evo sledi pa poročilo...

En navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Včeraj je prišla ena fina guspa iz Italije s svojim gospodom in Velikanko na čajanko x8Dx :palec: .

Navdušeni :onfire: :onfire: :onfire: vsi trije nad vsemi tremi x:px :palec: . Cyberček in Velikanka se najprej nista mogla sporazumet, za kaj je kdo glaven (tako kot na začetku vseh dobrih zakonov), potem sta se pa kar ujela, naigrala, res fajn je bilo. Velikanka se je navduševala nad snegom. Ko so prišli se je nekak že stopil, pa je iskala krpice snega, se valjala v njem in ga jedla x:px . Mater smo mi gostoljubni, čisto ba vse mislimo, pa še celo sneg naročimo x:Dx :palec: .

Ruby, pa njen dragi pa - 1. liga, LNF liga xsrcbumx . Čvekali smo vsi štirje, govorili kot v delo na črno, kar malo drug čez drugega, da se čim bolj ekonomično izrabi čas x:Dx , si full povedali, čas pobegnil za popizdit hitro, še tok za povedat, še tok zadevic za pokazat... Se je 1,2,3 stemnilo :vragec: . No ugotovili sva kar dosti podobnosti v življenjskih zgodbah, še celo nekaj fizičnih podobnosti, tko da sem kr mal za Trudija cvikala, ker ima Ruby barvo las, ki je njemu še posebej všeč x;)x :palec: . No ja zdaj vem, zakaj se mi zdi Ruby tok fajn, zato ker je čist meni podobna x:Dx x;)x x8Dx :palec: .

Super dan, res, Trudi je bil celo od prejšnjega dneva vseskozi pokoonci do noči :eek: . Uživali vsi.

Evo takole je blo na naši čajanki x;)x

Kako očarljiva čajanka, pa res same fine guspe so se jo udeležile. Res očarljivo. x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ja resnično je bilo očarljivo.

Je Ruby hotela malo pa sladkorju špancirat, pa nekak nisem bila navdušena, ker se mi ni dalo zvečer v sirkovih krtačah drsat po kuhinji. Je pa Cyberček očitno tudi škilil v Piko, ko sem jo brala, ker je čisto po Pikino napadel odlične kolačke, ki jih je fina guspa prinesla s seboj :eek: x:Dx x:Dx x:Dx .

Smo imeli cel pasji sirkec, tko da smo se šli na snegu malo mance x:Dx x;)x :palec: .

oooooooooooooo Huuuuuuuddooooooooooooo, kva se je zgodl zdele

Mi je mami prnesla očala za našga ata ( je bil v petek na kontroli za učke in je rabu nova očala) in pol jest pokukam in :eek: :eek: :eek: :eek:

HALLOOOOOOOOOOOOO

in kaj vidm.............the špegln PIERRE CARDI :eek: :palec: :palec: :palec:

Ta glavni na vasi, tipček star 82 let, ampak špegli pa morjo bit :palec: x^x

zdej vem po kom šizim na očala hi hi hi x:Dx x8Dx x8Dx :palec:

Včeraj je prišla ena fina guspa iz Italije s svojim gospodom in Velikanko na čajanko  x8Dx  :palec: .

Navdušeni  :onfire:  :onfire:  :onfire: vsi trije nad vsemi tremi  x:px  :palec: . Cyberček in Velikanka se najprej nista mogla sporazumet, za kaj je kdo glaven (tako kot na začetku vseh dobrih zakonov), potem sta se pa kar ujela, naigrala, res fajn je bilo. Velikanka se je navduševala nad snegom. Ko so prišli se je nekak že stopil, pa je iskala krpice snega, se valjala v njem in ga jedla  x:px . Mater smo mi gostoljubni, čisto ba vse mislimo, pa še celo sneg naročimo  x:Dx  :palec: .

Ruby, pa njen dragi pa - 1. liga, LNF liga  xsrcbumx . Čvekali smo vsi štirje, govorili kot v delo na črno, kar malo drug čez drugega, da se čim bolj ekonomično izrabi čas  x:Dx , si full povedali, čas pobegnil za popizdit hitro, še tok za povedat, še tok zadevic za pokazat... Se je 1,2,3 stemnilo  :vragec: . No ugotovili sva kar dosti podobnosti v življenjskih zgodbah, še celo nekaj fizičnih podobnosti, tko da sem kr mal za Trudija cvikala, ker ima Ruby barvo las, ki je njemu še posebej všeč  x;)x  :palec: . No ja zdaj vem, zakaj se mi zdi Ruby tok fajn, zato ker je čist meni podobna  x:Dx  x;)x  x8Dx  :palec: .

Super dan, res, Trudi je bil celo od prejšnjega dneva vseskozi pokoonci do noči  :eek: . Uživali vsi.

Evo takole je blo na naši čajanki  x;)x

Koncno je nastopil D day al kaj! :eek: x^x :palec:

x;)x ocarljivo... x:)x x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Janja x:Dx  :palec: !

Danes je izredno zanimiv dan! x:Dx Kar naprej se nekaj dogaja! x8Dx Zvečer se bo zgodilo tudi marsikaj zanimivega, pa bom poročala jutri, ko bo post festum, v izogib curljanja informacij! x:Dx

xDDx :8): xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aja, Mateja!!! :palec: :palec: xmusicx xcheersx :party: (za adsl). x8Dx

Dolores! halo, schtraufenpacht!!!! :eek: Daj info, bomo zmutili, da bodo hotli vse ficke dat za 'dobro stvar'... x:o)x xDDx x8Dx x;)x x:px

To pa se ve, kaj je... x^x (in kaj ni... x:px).

Uh, sam to lohk recem - in ze hitim novim zmagam naproti in nic me ne more zaustaviti. :vragec: x:px x;)x x:o)x x:Dx

Ajd, mejte se! :palec:

Picasso

Nič folk grem js počas domov, kosilo kuhat, lepo se mejte... :D en pregovor za vas... sem dones prebral v dnevnikovem horoskopu pod vodnarjem... vse kar se dobro konča je dobro...

x;)x ehja u easy zdaj teh 35 km ... pol pa si bom skuhal, hm kaj pa čem, skuhat, hja, ene špagetke že celo večnost nisem, zraven pa en zelenjavni zrezek... počez pa paradižnikovo omakco, in mal parmezana.... :D čao ljubice pa ljubčki...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hello srčki x:Dx

Zdele sem se še enkrat oglasila na faksu preden se podam novim pustolovščinam na proti....sm ful dobre volje ratala...bušček nehal bubat...slabost minila..........jeeessssssssssssssssss x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Enga velkega cmoka vsem x:Xx

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Guest sstane
sm ful dobre volje ratala...bušček nehal bubat...slabost minila

Kakšen bušček, kaj ti nisem dal navodil :eek:

Ma sem zmagala x8Dx x8Dx x8Dx xokx Veni-vidi-vici gre tole pri meni, zgleda x:Dx x;)x

But it's a taf world out there, nekak sem se spodtaknila ob to, da ljudje res nočejo razmišljat s svojo glavo, ampak se lovijo v milijon različnih umetno postavljenih zank xcivx Hja, verjetno do tega pride, če se obdaš s samimi takimi ljudmi, ki ti odgovarjajo in ležijo, potem pa kar naenkrat pobuljiš :eek: , ko se je treba z "normalnim" folkom pogovarjat... Kako da ne razmišljajo z lastno glavo, kako da se bojijo špekulirat, se podajat v nezanano... Noro.

Najbolj smešno od vsega tega, kar se je danes zgodilo v tistem razredu je bilo pa to, ko se je na koncu ena že čist zakrčena začela skoraj dret mi v uho, da jo "prav brigajo tele metafizike in duhovni blablaji" in da naj ji "raje zagotovim, da ne bojo to še ene nore klasifikacije, s katerimi bomo obteževali otroke in jih spet ločevali in :eek: :eek: xNNx obremenjevali, ker itak ne znamo drugač gledat!!! Argh." No, se je izkašljala in sem sam gledala... Ja, bitje božje, kdo ti pa hoče kaj slabega in kdo te sploh ogroža? xsrcx Adijo pamet, kako se eni res počutijo ogrožene, prav grozno mi je bilo zanjo.

Lunatki, želim vam en lep dan, grem jaz še kavico spit, pa pol v postlo... to je tista fora - če se hočeš v doglednem času in po malo spanja dvignit, prej vzemi nekaj stimulirajočega, ker te bojo drugače s špohtlom ven iz postle praskali x:Dx x:Dx x;)x

x:Xx vsem in en velik objem svetu xsrcx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Evo, fina guspa iz Italije se oglasa s svojo verzijo o vcerajsnjih dogodkih x;)x .

Komaj smo cakali, da se osebno spoznamo s Cybrckom in njegovo druzinico :palec: . Vendar je iz sobote na nedeljo lilo kot iz skafa, pri nas je bila celo toca :eek: :O: in v nedeljo zjutraj, ko smo srebali kavo in bentili nad grdim vremenom, ki ne dopusca, da bi se pravi in tapravi druzili :xx!: , je Trudi poslal celo slike, ki niso dopuscale dvomov: pri njih je snezilo :eek:

Vendar se Velikani nismo dali, Velikanka je godna za zamoz x;)x ,kaj bi odlasali, ko pa smo 'uocili' pravega zenina, z lepo in veliko hiso, tereni , jabolcnimi nasadi in sploh 'dobro partijo' x;)x . Tako smo poiskali puhovke, termo nogavice in dolge gate in se vseeno odpeljali na obisk x:Dx , preden si dobri ljudje premislijo. :vragec:

No, v Ts je sijalo toplo jesensko sonce, mi pa nic kot v Dezelo, pri Uncu zavili z avtoceste in padli v nezavest od lepote pokrajine, jezerc, presihajocih in se kaksnih in Velikanka je cedila sline nad obilico vode, ki jo obozuje in bi se verjetno brez problemov preselila na tako podezelje. In termometer v avtu je skoraj spustil duso, ker so bile ponekod le 4°C :eek: :O:

Kako je bilo z zaroko, napisem v 'zivalski' temi, kar se pa tice dvonozcev-imeli smo se krasno in nepozabno x^x ! Naklepetali, jim popili vecje kolicine krasnega jabolcnika, ogledali slike, ugotovili (spet), da je svet majhen in vcasih tudi hudoben :eek: x:Dx , ampak nic zato, mi smo ljudje dobre voje, postavili dobre temelje za novo prijateljsvto. :palec:

Mozje so mozevali, dekleta pa klepetala , zaroka uspela, in Velikanka ostala krepostna cisto do konca x^x .

In imeli smo se tako dobro, da kar nismo mogli domov :o|o: , nakar so nam dobri in potrpezljivi gostitelji pomagali poruvat korenine tako, da so nam napolnili avto z dobrotami x;)x x^x :palec: x:px x:)x

Pa smo sli. Polni dobrih vtisov in krasne popotnice x;)x

Resnicno imenitna nedelja x^x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...