Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kolk mi je včešen vajin opis :palec:

moja dečva pa prijokala domov iz šole kot dež.... razlog?Družbo sprašuje napovedano, bolj kot ne predhodno javljanje... no in en deček, ki naj bi bil jutri vprašan, je danes zbolel, in jutri bodo zaradi tega vprašani moja dečva pa še ena druga... panika, itak, sej se je skoz snov sproti prebrala, ampak prvič zemljevid, pa slemitev.... in trening, sva se dogovorili, da če ne bo znala do 5, ne gre na trening in naj omenim, da status športnika tule ne velja... v petek se je učila cel popoldan matematiko, jo ni vprašala, hotela javiti naravo, se učila vnaprej, je rekla, da bo počakala na več snovi in evo xrolleyesx družba... pa se ne damo, se že veselo uči... držte pesti

Deli na socialnih omrežjih

In imeli smo se tako dobro, da kar nismo mogli domov :o|o: , nakar so nam dobri in potrpezljivi gostitelji pomagali poruvat korenine tako, da so  nam napolnili avto z dobrotami x;)x  x^x  :palec:  x:px  x:)x

Pa smo sli. Polni dobrih vtisov in krasne popotnice x;)x

Resnicno imenitna nedelja  x^x

Hi, hi hi Ruby, mi bi vam kar pustili korenine pognat, pa sem mogla Trudija opomnit parkrat, naj vas že spusti domov :o|o: . Kok je pa res brzinsko minil čas :eek: :eek: :eek: .

Pa nič sprehodov po sladkorju ni blo, pa nič balincanja biseri x;)x , pa nisem ti votlega hrasta z ročko smetane pokazala, pa nismo se šli raziskovalcev :eek: , dela še pa še, treba ponovit x:Xx xsrcx :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Bom pol bral za nazaj, zdej samo tolk zaenkrat, da se moram nujno najavt frizerju, da me postriže in morda še pobarva (predno dam še kako fortko gor!)

Fuf!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Opazila sem, da ima Dolores vsak teden novo ikonco. x8Dx :palec:

Piko, kaj bockas nekaj al kaj? :D ;)

Kako pa kaj Nat?

Aja, tile 'nasi' pa so spravili pod streho trgatev - v dezju. A je bilo kljub temu uspesno, je ze vse spresano in vse.

Dons je 5 let od mojega vozniskega. 18. 10. 1999 (hehe, se v prejsnjem tisocletju, bil pa je tak chart, da sem mislila, da bom najmanj povozila koga na izpitu, da mi bo vse eksplodiralo ipd.)... :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

.bil v tavelki trgovini, vnovčil kupone vidim, da sezona naktarinov je že mim, Mama doma praznuje, naročil smo drva, na banki me je ogovoril en prijazen starejši moški, ki pa se nisem pustil nevem kako poslušat ga, kajti vljudne fraze so zame postale že namazane z nekim umetnim čebljanjem´.Seveda me je pustil naprej, zato pa gledau odzadaj naprej me potem x:Dx zebe me,grem zakurt.Danes so pa kar peli telefoni,vse na hitro in zdrdrano povedan, ampak glavno ,da sm zadovolen zdaj x^x

w:Iw

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Za tvoje zadovoljstvo Bu :palec: :palec: x;)x

Bravo Marsa, prva petletka ti je šla dobro od rok (in nog). Ampak glede na to, kako se huduješ na slabe šoferje, bi si upala trditi, da imaš vozniško bistveno več časa.... :palec: x:Dx x:Dx

Sicer pa si najverjetneje bolj vešča šofiranja kot kdo drug, ki ima vozniško kakšno desetletje več.... xrolleyesx x;)x

Aja, moja ikonca - zdaj sem, vsaj ta teden tako mislim, našla tisto, ki mi paše.... x;)x

Thanx Dolores x:Xx - saj marsikdo, ki sem rekla npr. sem mladi voznik, me je zacudeno pogledal in rekel, da bi prisegel, da imam ze desetletja izpit, ker sem 'tak tip'. :D Pol sem mu pa zacela razlagat, da ravno to nisem bila. :P

No, sam... saj sem, glede na to, da sem vsak dan na cesti, v vseh pogojih, da sem tudi v zoprnih situacijah se dobro znasla, res po 5 letih lahko govorim, da sem kar soliden voznik.

Klicem vsako leto instruktorja za r.d. - ga je ravno imel, je tehtnica, pa je vsakic ganjen, pa pravi da vsakomur o meni pripoveduje, ker da sem bila 'edina inteligentna baba' (to pac rece, ko se mi malo prilizuje :)) in povrh vsega - dama.

No tako oznako mi da redkokdo, vem pa, kaj je mislil, njemu se zdi ostalo 'damstvo' pravzaprav spakovanje.

To je bil meni ne samo instruktor voznje, pac pa eden (od dveh!) mojstrov v lajfu.

Ni potrebno, da me nekdo uci o duhovnosti, da jaz slednjo najdem in vzorce za lajf...

Kolk se mi je spremenilo, celotno videnje pravzaprav, ko sem zacela vozit in moj instruktor je pac clovek, ki ga ne bom nikoli pozabila. xsrcx

me je pa prenerviral se pa jos...

pa presmejala sva se tudi, mu zdaj recem po telefonu, a se spomnite, ko sem rekla, da se ne splaca prestavit :D :P, on pa je rekel, ja, kaj - a bos v prvi drgnla do tam! :D :P.....

me je pa spravil celo v jok (od ogorcenja).

Dobra sola, meni je pormet ful simbolika za lajf, to pa od nekdaj, tudi prej, ko nisem vozila, in avtomobili, kateri tipi, modeli, registracije... to me je pa vedno zanimalo.

Ikonca - meni so bile vse vsec, pa fino se mi je zdelo vsakic, dober izbor pa to. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

prejela klic, v petih minutah se mi je spremenil svet, za 90 stopinj, nič, treba druge možnosti potražiti... ironija totalna...očitno bodo res spremembe potrebne, na vseh področjih mojega lajfa, sem pripravljena nanje, ne vem... kolk sovražim sebe, svojo neodločnost, strah, popustljivost na trenutke... pravijo, če delaš dobro, se ti vrne dobro - očitno tole pri meni ne drži popolnoma.... mah bom našla rešitev, p.... da bom

Kaj je bilo, pismu tale duh v ribah in neptun v 3. :||

:irs:

Picasso

ja ampak a nisi zadnjic rekla, da si dobila + novice? A tisto ni bilo v zvezi s tem,?

Picasso

aha, in zdaj se tako. :o|o:

Upam, da se bo vseeno kaj ugodnejsega izcimilo!! xcrossfingx

Picasso

... pa pravi da vsakomur o meni pripoveduje, ker da sem bila 'edina inteligentna baba' (to pac rece, ko se mi malo prilizuje :)) in povrh vsega - dama.

Ni potrebno, da me nekdo uci o duhovnosti, da jaz slednjo najdem in vzorce za lajf...

Dobra sola, meni je pormet ful simbolika za lajf, to pa od nekdaj, tudi prej, ko nisem vozila, in avtomobili, kateri tipi, modeli, registracije... to me je pa vedno zanimalo.

:palec: :palec: Točno to....pameten tale tvoj inštruktor x;)x

Pa ti tudi. :palec:

Selene - ne vem za kaj gre, vendar kljub vsemu xcrossfingx :detelca:

Ne bi vedla, ampak je mel prav, Volkc :palec: V kakršnemkoli primeru.

Selene x:Xx Vem, da se bojo stvari dvignile od tu navzgor, samo ... drži štrik, bi rekel moj foter. xsrcx

Aja, brjutrček. Spala glih ene dve urci verjetno - do pred kratkim, me je po topli juhci kar zradiralo v postlo. In ne morem verjet, tut če sem crknjena v nulo, me še vedno lahko zmotijo zvoki iz okolice, recimo kakšno tipkanje in ne morem zaspat. Noro. (pa spet je ura 19:19 na mobitelu, že ene petič danes ena taka cifra :8): )

Zdej bom par mejlov odpisala, da se spravim kolkrtolk k sebi, aja, še en pomarančni sok si stisnem prej :yumy: , potem pa na spravljanje zadev na kup za it domov... demet, tole bo zgledalo kot selitev narodov... x:Dx x:Dx Še hvalabogu da ima moj današnji prevoz velik avto in sva sama v njem x;)x , da je prostor še za kakšno drugo kramo x^x

x:Xx vsem!

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Ne bi vedla, ampak je mel prav, Volkc :palec: V kakršnemkoli primeru.

Tito.

No na tak način se motiviram za učenje, mam v petek izpit. Zlo težek predmet.

Hvala za spodbujanje, moram ga naresti pa če se svet podre.

Ja sam ka mali pao s lipe

Danes sem tako intenzivno poslušal na predavanju, da sem zašvical v ušesa, ampak to sem ugotovil šele pole, ko sem začutil močno žejo.

Mejte se , slabše ali boljše - to je odvisno prevsem od vas samih!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Pokorno javljam, da smo imeli v soboto trgatev.

Bilo nas je ravno dovolj, da je bilo veselo.

Me je pa hotela okrog 10*-tih kap, ko po stopnicah prileze svak s sinom. "kaj bi to spali...gorica čaka!"

A zunaj lije kot iz škafa-mi pa še vsi v pižamah.

Potem čaj in krepak zajtrk..malo čakali, jaz skočila v trgovino in ko pridem nazaj so bili ti moški tako glasni, da je folk okrog mislil, da jih je najmanj 20.

Svak, nečak in Š., pa mlajša..nato še moja malenkost. Starejša bila šef kuhinje x;)x

In liter viskija, ki smo se ga radostno razveselili vedno, ko prišli do njega. Dež potem prenehal in celo sonček sijal..mi ful veseli, se preizkušali v kikirikanju x:Dx x:Dx tako, da se je sosedov petelin že ustrašil za svoje putke x:Dx x:Dx

In ko smo vse poštimali - dečki še nekaj okrog preše sukali, me na hitro pospravile..začne padati TOČA!

Jaz pa ful egoistično: hvala bogu, da smo obrali.. x;)x x;)x

V nedeljo me hoče kap, ko mi Janjak pošlje svoje vremensko stanje x;)x Pri nas sicer lilo, ampak nisem se dala. Gobe čakajo x^x In smo cel dan prelazili po gozdovih. In to kakšnih. Takih, da bi še koza palco nucala :vragec:

Nekaj gob je bilo..nekaj jih vložila, nekaj sestrični dala, nekaj v skrinjo.

Danes pa ful gospodinjska bila.

Ajvar kuhala.

In take fajne reči x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

..če me kdo gleda skozi okno, kako imam nos prilepljen na ekran in se režim, bo zihr mislu, da mi je tlele zgor zavrelo...... Hehe, Natali, koze bi palco nucale :palec: :palec: :palec:

Superca, da ste vse zrihtali... :palec:

Nat, smo bli z mislimi pri tebi xsrcx

Volkc, ti pa ka veselo za knjige... meni je zmer žal, da se ne začnem prej učit x:Dx x:Dx x:Dx /me bad bad student x:o)x hja, je res to eno področje, kjer se bom morala mal za kravatlc prjet pa se skregat sama s sabo, zgleda x:Dx x:o)x xokx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Šit, Selene... :xx!: ...ena :detelca: zate, če bo kaj pomagalo...

ne vem, ves čas imam občutek, da si prenežna, mila...mal sco duha ti je manjkalo...

Mogoče pa še lahko kdo kaj pomaga x?x

nataly... x:Dx ..ja tako nekako so zgledale zdaj vse trgatve...Pridna x:Xx

Astra

Per aspera ad astra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...