Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ne vem, ves čas imam občutek, da si prenežna, mila...mal sco duha ti je manjkalo...

Selena, ne vem kaj naj ti rečem ob vsem tem kar se ti dogaja. Le to, da večno ne more trajati. Pobož, pa think pozitive.

astra a to si hotla rečt, da te ki imamo pa sco-duha smo pa zaje*ane al kaj?

Nataly dobro ste speljali :palec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

O, Nat, to je pa kul, me je prav 'skrbelo', kako ste se pol zorganizirali! :palec:

pa se - ti si tudi razturila totalno, jaz tudi. x^x :palec:

ja, LN trgatev, slisi se carsko... :8): x8Dx x:px

Sam kaj pa to pomen?

da mi trgamo - al da pijemo?

That' the question... pa to... x:o)x x:Dx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx x:Dx x:Dx No, neka korist bi skoraj morala biti od LN forumcev :palec: :palec: Vsakega nekaj x:)x

Uff ja. Hvala vsem. Ampak čisto resno, ful me je že skrbelo. Namreč to dežovje je jagode ful napelo, nekaj gnilobe in imaš šmorn...v zadnjem hipčku tole not spravili.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Vidim, da si pridna in se z Arabskimi točkami ukvarjaš :palec: Kar tako naprej(malo podpiranje naše lenobe in tko x;)x x;)x )

ja, kaj cmo, vsak pac mora nekaj pocet. xscratchx... kako filozofsko... :D

Aja, Dolores, thanx za sodelovanje, da lohk mal podozivljam. x;)x x:Xx

Zdaj imam pa se en opravek, pol bomo pa vidl, kok se mi bo se dal bluzit za racunalnikom...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

danes je pa res dobr dan, ziher mi je merkur lutal po kaki 12i hiši al pa kaj takega.... v glavnem zdaj mi dela internet spet, :D JES JES... in spet sem do ušes xsrcx ... ... sem ugotovil, da v bistvu, sploh mi ni všeč življenje brez iluzij, da je vredno potrpet kadar ne gre... sam zato da vsake tolk časa dobiš tist filing...

mal mi je že bad da mam spet internet, od kar ga nimam, sem se že učit začel od dolgčasa... (tako da kar vnaprej vam pripišem krivdo za slabe ocene)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Tole mi je najbolj v oči padlo :sori: ... Selene, bejba... cheer up, saj poznaš tisto... če se ti nekje pred nosom zaloputnejo vrata, ozri se naokrog, gotovo se je drugje odprlo vsaj okno... ne vem točno, za kaj gre, a vseeno... noč je najtemnejša pred zoro... in verjamem, da si tik pred svitanjem :detelca: xrainbowx xupx

Ostale novice so bolj zabavne x:)x ... Natalyina trgatev, pa zaroka Velikanke in Cyberčka, in Nino ima spet net :palec: itd itd...

Se mi ne ljubi danes romanov pisat, zato... lepo se imejte x;)x

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Se mi ne ljubi danes romanov pisat....

se dobr, ker pol se Nataly ne bi dal brat. x:o)x x:Dx x:Dx x8Dx

Picasso

el nino... :palec:

js pa ugotavljam, da postanem skrajno čudna če nardim skor 40 ur šihta v treh dneh...joj, še do četrtka da zdržim ta peklenski tempo, pol se bodo pa ustavli menda...drgač bo res kažin...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

el nino... :palec:

js pa ugotavljam, da postanem skrajno čudna če nardim skor 40 ur šihta v treh dneh...joj, še do četrtka da zdržim ta peklenski tempo, pol se bodo pa ustavli menda...drgač bo res kažin...

Amis... en pobož zate, čeprav bi ti verjetno bolj prav prišla kakšna kopel in masaža x:Xx

Se mi pa približno sanja, kako izgleda tak tempo (been there, done that)... in ne bi rada spet tako delala :o|o:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Lep pozdrav, vsem skupaj, želim! x;)x :palec:

Vikend je bil super, samo mnogo prekratek! :vio: xsrcx Upam, da bo še veliko takih in nikoli konec! x:)x x;)x x:Ix xsrcx :vio: :palec:

Danes, pa je bil žal spet ponedeljek, ko je blo treba it v službo! :xx!: Edina dobra stvar je v tem, da za njim pridejo ostali delavni dnevi, za njimi pa spet vikend!! :onfire: :inlove: :palec: :onfire: xvrtcx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

haha :D vikend a :) hehe js se pa tolk veselim tedna... hehe, saj faks, ni problema večino stvari itak že znam.. ampak huhjej, hjaja, pač : ) :2src:
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

[color=blueDanes, pa je bil žal spet ponedeljek, ko je blo treba it v službo! :xx!: Edina dobra stvar je v tem, da za njim pridejo ostali delavni dnevi, za njimi pa spet vikend!! :onfire:  :inlove:  :palec:  :onfire:  xvrtcx [/b][/color]

A nisi vedel tega x:Dx x;)x x?x :O:

Ja. Šmorn mam jaz tudi rada x:Dx

Sicer pa lepo, da uživaš v tistem kar delaš. Tako je tudi prav. Kuj železo dokler je vroče...In same takšne pametni misli mi grejo po glavi.

Kajti...kaj se je zgodilo??????????? Tu sem...bogu za bregom....v oni ta orng daleč službi in nimam ključa od sekreta!!!!!!!!!!!!!!

Mehur mi bo razneslo...sigurno.........joj.....

A to je bila skrbno varovana skrivnost contesa? x;)x

Akultura, čist preč sem :2src: ko zagledam, kaj Alenka dela...prelepe stvari a žal malce drage...no ja pa saj včasih se tudi malce stegnem :sori: ...eh ženske...

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Hej hoj sončki!

Se spet po dolgem času oglašam.

Čez vikend sem bila v Luciji, sva se z mami peljale okoli po obali, sem celo peljala v garažno hišo v Supernovo, mi je kupla plašček :2src: . Je blo lepo spet vozit po dolgem času. V četrtek naju peljem v službo. x^x

Zjutraj me je zbudil poštar, sem dobila knjigico, ker sem se naročila na Karmo Plus... Hvala Bern! xsrcx Ful fajn! x8Dx

Se je treba pospešeno začet učit, danes preštudirala ustavno sodstvo, upam da me ne bo čas povozil oz. da ne bom lena. :o|o:

Zdej sm pa precej zaspana, sigurno sem pozabila kaj napisat.... jutri nadaljujem...

x:Xx x;)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Dobro jutro. Spala nič, boli glava od vsega premišljevanja in iskanja možnosti, najraje bi vse prepustila usodi, ampak to sem že v preteklosti, pa je sedaj cel kažin (sem posvojila tole besedo), da bi imela vsaj voljo in moč. Upam, da mi bo tisti planetek, ki mi zavira pritok denarja že kar nekaj časa sprostil svoj objem, dobila lekcijo, priznam napake, pripravljena ukrepati, samo naj se tole sprosti....

hvala vsem za tolažbo xsrcx

Držite danes pesti torej danes zame in za malo, se že uči... jaz upam, da jih je le malo prestrašila ter da ne bo vprašana... ker mi je tole malo mimo...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...