nataly 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Jaz pa že v mislih lunin net trgatev rihtala Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 ne vem, ves čas imam občutek, da si prenežna, mila...mal sco duha ti je manjkalo...Selena, ne vem kaj naj ti rečem ob vsem tem kar se ti dogaja. Le to, da večno ne more trajati. Pobož, pa think pozitive. astra a to si hotla rečt, da te ki imamo pa sco-duha smo pa zaje*ane al kaj? Nataly dobro ste speljali Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2004 O, Nat, to je pa kul, me je prav 'skrbelo', kako ste se pol zorganizirali! pa se - ti si tudi razturila totalno, jaz tudi. ja, LN trgatev, slisi se carsko... Sam kaj pa to pomen?da mi trgamo - al da pijemo?That' the question... pa to... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 No, neka korist bi skoraj morala biti od LN forumcev Vsakega nekaj Uff ja. Hvala vsem. Ampak čisto resno, ful me je že skrbelo. Namreč to dežovje je jagode ful napelo, nekaj gnilobe in imaš šmorn...v zadnjem hipčku tole not spravili. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Vidim, da si pridna in se z Arabskimi točkami ukvarjaš Kar tako naprej(malo podpiranje naše lenobe in tko ) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2004 ja, kaj cmo, vsak pac mora nekaj pocet. ... kako filozofsko... Aja, Dolores, thanx za sodelovanje, da lohk mal podozivljam. Zdaj imam pa se en opravek, pol bomo pa vidl, kok se mi bo se dal bluzit za racunalnikom... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 nat, če smo že trgatev izpustili...ti pa lahko ob kostanjih pomagamo mal mošta spit... ..da se ne boš potem s presežki vina ukvarjala... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Može.Itak sva se že nekaj menile... Aja - berem, da se nekam odpravljaš - vso srečo tokrat Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 danes je pa res dobr dan, ziher mi je merkur lutal po kaki 12i hiši al pa kaj takega.... v glavnem zdaj mi dela internet spet, JES JES... in spet sem do ušes ... ... sem ugotovil, da v bistvu, sploh mi ni všeč življenje brez iluzij, da je vredno potrpet kadar ne gre... sam zato da vsake tolk časa dobiš tist filing... mal mi je že bad da mam spet internet, od kar ga nimam, sem se že učit začel od dolgčasa... (tako da kar vnaprej vam pripišem krivdo za slabe ocene) Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 nič, treba druge možnosti potražiti...Selene funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Tole mi je najbolj v oči padlo ... Selene, bejba... cheer up, saj poznaš tisto... če se ti nekje pred nosom zaloputnejo vrata, ozri se naokrog, gotovo se je drugje odprlo vsaj okno... ne vem točno, za kaj gre, a vseeno... noč je najtemnejša pred zoro... in verjamem, da si tik pred svitanjem Ostale novice so bolj zabavne ... Natalyina trgatev, pa zaroka Velikanke in Cyberčka, in Nino ima spet net itd itd... Se mi ne ljubi danes romanov pisat, zato... lepo se imejte ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2004 Se mi ne ljubi danes romanov pisat....se dobr, ker pol se Nataly ne bi dal brat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 el nino... js pa ugotavljam, da postanem skrajno čudna če nardim skor 40 ur šihta v treh dneh...joj, še do četrtka da zdržim ta peklenski tempo, pol se bodo pa ustavli menda...drgač bo res kažin... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Se mi ne ljubi danes romanov pisat....se dobr, ker pol se Nataly ne bi dal brat. aja, take tudi preskoči ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Se mi ne ljubi danes romanov pisat....se dobr, ker pol se Nataly ne bi dal brat. Hudomušnica Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 el nino... js pa ugotavljam, da postanem skrajno čudna če nardim skor 40 ur šihta v treh dneh...joj, še do četrtka da zdržim ta peklenski tempo, pol se bodo pa ustavli menda...drgač bo res kažin...Amis... en pobož zate, čeprav bi ti verjetno bolj prav prišla kakšna kopel in masaža Se mi pa približno sanja, kako izgleda tak tempo (been there, done that)... in ne bi rada spet tako delala :o|o: ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Lep pozdrav, vsem skupaj, želim! Vikend je bil super, samo mnogo prekratek! Upam, da bo še veliko takih in nikoli konec! Danes, pa je bil žal spet ponedeljek, ko je blo treba it v službo! :xx!: Edina dobra stvar je v tem, da za njim pridejo ostali delavni dnevi, za njimi pa spet vikend!! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 haha vikend a hehe js se pa tolk veselim tedna... hehe, saj faks, ni problema večino stvari itak že znam.. ampak huhjej, hjaja, pač : ) Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 [color=blueDanes, pa je bil žal spet ponedeljek, ko je blo treba it v službo! :xx!: Edina dobra stvar je v tem, da za njim pridejo ostali delavni dnevi, za njimi pa spet vikend!! [/b][/color]A nisi vedel tega Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Ja. Šmorn mam jaz tudi rada Sicer pa lepo, da uživaš v tistem kar delaš. Tako je tudi prav. Kuj železo dokler je vroče...In same takšne pametni misli mi grejo po glavi. Kajti...kaj se je zgodilo??????????? Tu sem...bogu za bregom....v oni ta orng daleč službi in nimam ključa od sekreta!!!!!!!!!!!!!! Mehur mi bo razneslo...sigurno.........joj..... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 A to je bila skrbno varovana skrivnost contesa? Akultura, čist preč sem ko zagledam, kaj Alenka dela...prelepe stvari a žal malce drage...no ja pa saj včasih se tudi malce stegnem ...eh ženske... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Hej hoj sončki! Se spet po dolgem času oglašam. Čez vikend sem bila v Luciji, sva se z mami peljale okoli po obali, sem celo peljala v garažno hišo v Supernovo, mi je kupla plašček . Je blo lepo spet vozit po dolgem času. V četrtek naju peljem v službo. Zjutraj me je zbudil poštar, sem dobila knjigico, ker sem se naročila na Karmo Plus... Hvala Bern! Ful fajn! Se je treba pospešeno začet učit, danes preštudirala ustavno sodstvo, upam da me ne bo čas povozil oz. da ne bom lena. :o|o: Zdej sm pa precej zaspana, sigurno sem pozabila kaj napisat.... jutri nadaljujem... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Dobro Jutro in Dober Dan prav vsem lunatkom ....naj se vam naredi lep torek, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Dobro jutro. Spala nič, boli glava od vsega premišljevanja in iskanja možnosti, najraje bi vse prepustila usodi, ampak to sem že v preteklosti, pa je sedaj cel kažin (sem posvojila tole besedo), da bi imela vsaj voljo in moč. Upam, da mi bo tisti planetek, ki mi zavira pritok denarja že kar nekaj časa sprostil svoj objem, dobila lekcijo, priznam napake, pripravljena ukrepati, samo naj se tole sprosti....hvala vsem za tolažbo Držite danes pesti torej danes zame in za malo, se že uči... jaz upam, da jih je le malo prestrašila ter da ne bo vprašana... ker mi je tole malo mimo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Selene, želim ti vse dobro, vse najboljše v življenju, saj si zaslužiš, ostani ti še naprej, lep dan. xrosex FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts