stankaa 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Dobro jutro in dober dan, ki je sedaj še malo zaspan stavim, da se Borism najhitreje zbuja od vseh tu... Sonce kličem te Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 O, Dobro jutro Stankaa Jaz se ob 3:55 , mogoče se prej le JanjaK, ampak ne morem dokazati največkrat med tednom , tudi tebi želim lep torek, B. Evo sončka Stankaa... xrosex FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Borči tak prjazn fant ži navsezgodaj... Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Stankaaa , saj se "raztegne" tudi čez ves dan , sicer pa ti to razumeš, ker imava kar dost na istih stopnjah FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 en prekrasen dan vsem skupaj!!!Danes sem se tako zganala v delo, da sploh ni bilo časa se javit. Tako da sedaj en lep pozdravček. Včeri je bil en krasen dan. Sem mami pelala v mehiško in je blo mljask, mljask dobr. Potem sem šla mal v city park... nč pametnega.. en puloverček sem si kupla, to je pa tud vse kar je blo. In potem sem se še mal dobila z frendi.... in šla spat. Danes pa v šolo. Bom čist zmatrana... samo se splača, ker potem vedno tako dobro spim. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Jutrček včeraj sem ujela zadnje luxe svetlobe za it na sprehod s Cyberčkom . Sva šla na običajkno kratko turico in prestrašila lisico, ki jo je ucvrla po travniku , greva par metrov naprej, sva splašila 2 srni na paši . Pismu je fajn tkole v živalskem vrtu v naravi živet, po drugi strani pa upam, da ne pridem mimo medvedovega brloga , je že 5 kakcev v bližini. No potem sem spet umirala od smeha ob NMK, pismu, tudi ponedeljki niso več tok nadležni . Vmes počebljala s prijateljico. Hm, ne vem, a res jaz tako zelo ekstremno drugače vidim zadeve, ali sem bolj človek akcije, ker sanjač definitivno nisem , jaz vidim rešitev , pa zame vem da tudi bi bila in tudi je že bila. Evo sem spet prišla na točko, da smo si različni, da ima vsak svojo pot... Bom še letnik ponavljala, ker kar ne dojamem pa ne dojamem . Nataly, skor tok rada berem tvoje poste, kot pišem svoje, približno enako duhoviti . No sem vesela, da ste spedenali trgatev . Ribka, pridna, vidim, da voziš in prakso nabiraš , pa mal sem te že pogrešala. Selene, zagotovo obstaja varianta BorisM, danes si zmagovalec, vstala šele ob 4.10 Aiwa uživaj v šoli Contesa, si posodila svojo žarečo podobo za modno revijo Hm, glihkar dobila eno hecno pošto z davčne, da naj ene zadeve ne bi poravnala . Kolikor jaz vem ne štima, bom pogledala doma . No če pa slučajno drži, pa ni nič tragičnega. En navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Jutro...vsem... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Jutrček Hm, slabo sem spal, pa neke veri čudne sanje sem sanjal..........sem se na enem grupnem znašu , vsi so seksali k sumanuti, sam mi2 z eno bejbo, ki je nism mogu prepoznat, sva se le ljubkovala in božala. Nič jasn. Heheheh, od kod so se le vzele takšne sanje? Še bl smešno mi je blo, ker so aktivni grupači bili moji bivši sodelavci in sodelavke Aja, bi to mogu v moje sanje napisat.... Nič, dans pa grem na eno izobraževanje, bemu, samo še laufam okol, kdo bo pa spucal vso delo, ki se je nabralo. :o|o: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Tudi......kot ponavadi. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 go mick go mick.. podnevi in ponoči, mal si ga namoči... ahja pozabil zaželet dobro jutro vsem.... očitno bo dober dan, kuha se eno fejst miško bom videl danes, taka prijazna in nice, hehja, hecno kako je življenje iz dneva v dan boljše... kako me najhujše nesrečice ne ganejo, in sem zadovoljen z vsem kar se zgodi dobrim.... joga dela boga... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Ajd mujceki, grem se mal dodatno izobraževat .......dijo. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2004 Nino, dobrodošel nazaj, lepo, da si popravil internet! Saj res, Nino, sploh ne vem, ce sem ze rekla to; dbest, sem ze opazila, da te nekam dolgo ni okol! Contesa, me veseli, ko si slisat tako navdusena in da je tako dobro izpadlo! jaz pa sibam nekam danes, samo se malo tu poprckam pa glavo si umijem... je se mal mraz, pa se odlasam... Janja, jaz tudi vceraj de luxe svetlobo! Katja, ja, le tako, to je najvec vredno (vaja!). Mick, vidim da si pestro sanjal danes... Se cudis, kako to? Ajd, mejte se. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 dan Prej mal pozitive dubu v službi od veri Big Boss-a, da je vse gooddy inda nej kr tko k jest mislm...pa to No zdej pa dalje, sm prebral, pa nimam cajta vse komentirat Nino no sam da si back Contesa pridna nič ne smeš zamudit , pol pa mal nogce trpijo , pa sej bo Keep on going Mick me je že spravil v dobro voljo s svojimi posti in komentarji (v različnih temah) aja pa naša Prasica pa sam okol živali se muva , pol pa zvečer čist fertik Tihareka lepo da si(sta) zadovolna in srečna (tist 'sta' je za nepoznavalce uganka in kar naj bo tako, hi hi hi) Lep in uspešen dan vsem skupaj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 sam da vas pozdravim...ŽIVJO...mejte se (radi )... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Hehehehe,Conti, zdej pa vem, zakaj nis hotla povedat, kam greš! Sm slišu za to revijo, pa saj brez vabil itak nisi not mogu, pa še nočno sm meu! Vrjamem, da je blo dobr, sam kokr vem, je blo sam za beybe-cune mislm, moških modelov pa ni blo! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 morgen.... tole biu pa chist HUD vikend :xx!: k4 pa civilna zashchita, pa jame pa K4...pa ni blo konca....shele ucheri sm se konchno naspal konc konceu je LNF le LNF, ampak..... je najbl cmokanje pogreshu......zatorej!: 666 zlomkou pa 666 na rilc ....(100na uro) tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2004 O, aakhut, civilna zascita tudi al kaj! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 O, aakhut, civilna zascita tudi al kaj! kwa tut??? to najprej....pol shele vse ostalopa sej vesh...jamarji itak mormo se v vse utaknt 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 konc konceu je LNF le LNF, ampak..... je najbl cmokanje pogreshu......zatorej!: 666 zlomkou pa 666 na rilc ....(100na uro)JST TUT JST TUT Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Mick, vidim da si pestro sanjal danes... Se cudis, kako to? V bistvu niti ne. Najprej sem se čudil, da nism udeleženec "grupiča", pol k sm mal razmislu, pa sm uvidu, da so ble sanje res pravšnje zame......in zlo prijetne. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 ajaj, trgovka me je zdej okrog prnesla za dve žemlji .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 konc konceu je LNF le LNF, ampak..... je najbl cmokanje pogreshu......zatorej!: 666 zlomkou pa 666 na rilc ....(100na uro)JST TUT JST TUT hihi 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2004 O, ja kje si pa zdaj? Jaz pa cakam... :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 ajaj, trgovka me je zdej okrog prnesla za dve žemlji Si pomislila, da se je mogoče zmotla? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Ampak, če ne pridem do telefona, sem v pi.di. Matr, morm se hiter vseh telefonov rešit. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts