Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

Ampak, če ne pridem do telefona, sem v pi.di.

x:px Matr, morm se hiter vseh telefonov rešit. x:px :vragec: x:Dx

:vragec:

lohk....

samo....

ti bosh u RITI, ne v pizdi x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx ....no, od tam pa še čist mal do pi.de.  x;)x  :vragec:  x:px  x:Dx

:eek: :eek: :eek: a to mash tut :eek: x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou....chist presenechenih nad temlem mickom....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:eek:  :eek:  :eek: a to mash tut :eek:  x:Dx  x:Dx  x:Dx

In to ne sam ene. x;)x :eek: :eek: x:Dx x:Dx x:Dx :vragec: x:px

aha

torej:

namest mickenga mash pichkico,

v kompotu cheshplo.

po karakterju pa pizda

jasno k spizde

666 zlomkou...tralala

Ah ne x;)x . Za pichkico mam mickenga x:px , v kompotu jagode x:px , s pizdo po karakterju pa si ravnokar tu pišem. Zdej bl jasn? K spizde ti ni blo najbl. x;)x :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

neki nenavadni planetarni vplivi ...že nekaj časa...sodeč po komentarjih... x^x :vragec: :O: :OO!: :fool:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Evo http://smilando.altervista.org/smile/natura/smexclamation.gif,

konc šihtka že skoraj :eek: . nekam hitr mineva, pa mal mal LNF cajta imam x:Ix , si boste pa mal spočil od svinjskih komentarjev x:o)x x;)x .

Močno upam,da mi je uspelo z enim pogovorom pa z eno informacijo eni osebici spremeniti življenje na full plus, če ne sem vsaj dala vse od sebe :inocent: . Bomo videli....

Zdaj pa zvizzzzzzzzzz domov :onfire: :onfire: :onfire:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

janjak :palec: ...hm....vas bom iz službe vsake tolk mal prebrala...za popestritev dela x:Dx x;)x

Kaki fejst dan... :) najprej počebljava s fajn škorpico, pol fajn kolegi in kolegice... (s poudarkom na kolegice) na faksu, hehja, kosilce z zlato ribico.... hehe, ni druzga kt da zdaj mal počivam :) heja, zvečer pa še kako srebrno črnolasko pokličem .... dober dan....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Sem se spomnila, da lahko grem tud v knjižnici na net. Pa še zastonj je. Jupi.

Malo čudno zabasani dnevi so zadnje čase. Zaboga.

Drgač pa ene ta iste težavice...

Se pa čudim sama sebi, da sem tako aktivna in čisto O.K. volje. Sam zjutraj se me je kakšne pol ure nekaj držalo. Pa je kapučin vse rešil. Ma čudna sem ti jaz.

In zadnjič ko sem šla na sprehod mi je pot prečkala ena taka dolga kača... Kdo bi si milil, da se je sploh nisem ustrašila, gospo sem lepo počakala, da se mi je spravila s poti. Sem pa imela srečo, da je nisem pohodila. To bi pa bilo srečanje... He he.

xwizardx Želim si malo bolj jasnih dni prihodnosti. Tako in drugače jasnih. Pika. xwizardx xwizardx

OLe!

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

danda luna...se kar dobro držiš in sem prepričana, da ti gre fajn :palec:

men pa računalnik nekam počasi dela...mogoče je rahlo pregret, ker gara že od pol sedmih zjutraj...no še malo, pa bo...še tekst pregledam, zložim skupaj, popravim par reči...pol pa bo menda...v kolikor ne bo jutri kakšna nova ideja padla šefu na glavo :vragec: ...no, mejte se... x;)x :palec:

če se je danes kdo spraševal, ker je ta norc, k tako vozi, divja, prehiteva, celo čez polno črto................ sem bil jaz.................. :vio: x8Dx

se oproščam vsem....................mudilo se mi je ......................

sam, da ni blo tebi in drugim nič...drugič pa folka raj ne spravljaj v strah... xrolleyesx

če se je  danes kdo  spraševal, ker je ta norc, k tako vozi, divja, prehiteva, celo čez polno črto................ sem bil jaz.................. :vio:  x8Dx

se oproščam vsem....................mudilo se mi je ......................

js pa gledam kera mona... :D BMW ne ? pismu ej sem sam gledal, čist mal je manjkal tam...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

BMW ne ? pismu ej sem sam gledal, čist mal je manjkal tam...

El Nino, kdaj bodo spet kakšne tortice v Zvezdi med tednom? končno si nazaj, da to mal zorganiziraš.

Aja, kakšne barve pa je bil tisti BMW, da se ga lahko pazimo tudi drugi? Lahko celo, da je več takih tipov...

No, in vsem, jasno na oblačno sredino jutro - dobro jutro!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

jutro vsem skupaj!

Dons pa upam, da se bom mal naspala. Drugač se bom navadla na ne spat. To pa tud ne gre. Včeri sem prišla iz šole in sem mislila da bom šla prec spat... o pa ja de!!! Čist budna sem bla in pol sem še tv gledala... pa šla v postlo in še brala ene zadevščne... skratka spet nč od spanja. Sej zdele sem super kul spočita.. ampak ob 12 me bo pa spet zvil. No samo danes nimam šole.

Na srečo sem dala ponoč telefon potih... drugače tud tistih par minut neb spala. Smo mel prvi poabsolventski žur, ampak nisem šla. In so me zato celo noč vsi možni klicali. Najbolš da jih kr zdej pokličem.. kšen je zih še pokonc x;)x x:Dx

No en krasen dan. poljubčke in objemčke!!!

spet se mi je na bolš poslabšal

dobrojutrodoberdanvsem

jutrček aiwa...upam, da ti bo uspelo se naspat!!! res držim pesti, pa za to tudi, da se ti ne bo spalo čez dan!

sicer pa končala z delom ob desetih zvečer, računalnik že mal trokiral...pol pa namesto spat, raje čisto počasi pod tuš, pa une dišeče izdelke uporabit, lase umit...nujno je bilo crkljanje sebe, ker sem bila po vseh teh dneh službe od jutra do večera, že precej zrobotizirana x^x ...spala ko top...zdej pa nazaj v službi, pa terensko delo danes...upam, da ne bo imelo za posledico ponovnih dopolnitev in dela do zvečer :vragec: ....pustimo se presenetiti.... x^x ...mejte se x;)x :palec:

Jutrček :onfire: :onfire: :onfire:

včeraj nič koristnega doma počela, edino 2 surovi repici zglodala x:px - extra svinjski poobedek x:Dx x:o)x x;)x .

Danes pa nov dan, novim zmagam naproti x:Dx :palec:

En navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

dobro jutro xloveyx

Aiwa- ti si pa šolo kar resno vzela x;)x - pridna punca...

Amis - upam, da bo presenečenje takšno, kakršnega si želiš... :palec:

Moj teden se je začel ubitačno. :xx!: Stalno neke frke, pa obveznosti, pa kljuko si podajajo tisti, ki jih hočem in tisti, ki jih nočem... xrolleyesx

Sem pa včeraj na roditeljskem sestanku končno dosegla to, da so se starši naših malčkov prebudili in da bomo (končno) dali pobudo za aktiven semafor, ki je nujno potreben na prehodu za pešce, ki predstavlja edino pot do OŠ. Se je že večkrat zgodilo, da je kakšen kreten prehiteval ravno tam čez. Saj ni bilo še nobene žrtve, vendar sem jih kljub temu prebudila s stavkom "ne čakajmo na to, da kakšnega od naših otrok podre avto". Pa so začeli razmišljati in...zdaj je akcija stekla. Sem prav ponosna nase... x^x

Ugotavljam pa, da nobenega nič ne briga, če ni sam udeležen v problemu. Kakšne ovce smo včasih ljudje :xx!:

Danes pa spet na eno večerjo. Mi prav nič ne diši. Ko končam z dnevnimi obveznostmi, se rada zabubim v dnevni sobi, danes pa ne bo nič. Hm, pa jutri najbrž tudi ne. Ampak bo že... x:)x

En lep dan vam želim in ne se pozabit imet radi x:o)x x;)x x:Xx x:Xx

Monodrama ? Pol boš kr sam, pa če ti nastopaš, ziher ni dolgcajt  x:Dx  x:Dx  x:Dx  :palec:

mah ja :inocent:

jst tm luch trikat zamenam

aja pa pauza je umes x:Dx

tko de...:fade in, ....fade out x:Dx x:Dx x:Dx

to je zhe 5 (beri PET!) menjav.... x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou....zhivljenje je en sam gromozanski napor.....tralala

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...