Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x;)x Dan ljudje x:)x

Spet garaška in to v ta bljižnji službi. Jutri pa že spet tisti ta oring daljši.

Hitro poročanje:

Včeraj bil nakupovalni dan.

Na Hrvatiji posteljnino, v Avstriji zimske reči.

In verjetno sem edina na svetu(ženska x;)x ), ki ji uspe zaspati v trgovini s čevlji x?x

Ful utrujena in naveličana se usedem - že s čevlji za starejšo v naročju in nekaj časa opazujem Š. kako patruljira sem in tja - je med ful zahtevnimi kupci...in naenkrat me kar zmanjka... x^x x:Dx Zaspala kot top. :O:

Zbudi me Š. ki me preventivno sprašuje za mnenje..no toliko.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx x:Dx x:Dx

Nataly, jaz pa rekorde s spanjem v kinu rušim :O: .

Skratka si bila v mednarodnem shopingu :palec: .

Hi hi hi, ta bližnja, pa Ta daljna služba, kje si pa to pobrala x:Ix x;)x .

Optimizem in navihanost spet veje iz tvojih postov xsrcx :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Dobro jutro vsem! x;)x x:)x

Uh,bi človek pomislu,da ponoči nič ne spim...tolk sm zaspana zdej.... :sleeping: :sleeping: ,ampak ni to to..to je zato,ker prfoksa na faksu,tko govori...da tud če nisi zaspan,zaspiš... :o|o:

Lep dan želim vsem....in obilo dobre volje. x:Xx

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Spanje v kinu x;)x x;)x Ajd pred tv - recimo ziher pred nogometom, če Milovanovič komentira - ne glede kdo špila..ampak v kinu x;)x x?x

Bližnja je vsaka tista sližba, ki je bliže od 35 km.

Daljna pa je tista - 160 km in drobiž..

Še da pojamram glede plače zdaj, ko so potni stroški nekam veliki ratali...se je pa plača zmanjšala - ker kao nismo delali na profitnem mestu....... :O: :O: Keks: halo..??? Mar sem se sama na ono stran potoka vrgla????

Naj zaprejo že tistega hudiča tam..pa bo..(ampak kaj bi si več karmo kvarila...brezveze).

Navihanost??Me je Š. malo prej v dobro voljo spravil. Prišel prej domov, pozabivši, da sem jaz v ta bljižnji službi...pol pa sam samckati...bo moral kuhati x:Dx x:Dx bogi res x;)x

Navihanost??Me je Š. malo prej v dobro voljo spravil. Prišel prej domov, pozabivši, da sem jaz v ta bljižnji službi...pol pa sam samckati...bo moral kuhati x:Dx  x:Dx  bogi res x;)x

Ubogi Š. pozabivši prišel domov še po solncu. Vstopivši v hišo se spomnivši, da ima Nataly ta bližnjo službo x:Dx x;)x . Takojci je poklicalši Nataly ji razložilši situacijo, pa jo spravivši v dobro voljo x:Dx :palec: .

:xx!: za tvoje nadrejene, vse se plača, vse se vrača x!x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

zmatrana sem. ampak dela je še kar nekaj... tako da bo hitro minilo. potem pa domov na kosilce in z mami pogledat nove štacunce... aja pa v oriflame po kozmetiko. potem sem še nekaj zmenjena pa ajčkat... zih bo še kej vmes pršlo. aja itaq... je treba še račune plačat. bom šla kar direkt po službi še predno grem domov... da bo mir. lep dan x:Dx
spet se mi je na bolš poslabšal

Navihanost??Me je Š. malo prej v dobro voljo spravil. Prišel prej domov, pozabivši, da sem jaz v ta bljižnji službi...pol pa sam samckati...bo moral kuhati x:Dx  x:Dx  bogi res x;)x

Ubogi Š. pozabivši prišel domov še po solncu. Vstopivši v hišo se spomnivši, da ima Nataly ta bližnjo službo x:Dx x;)x . Takojci je poklicalši Nataly ji razložilši situacijo, pa jo spravivši v dobro voljo x:Dx :palec: .

:xx!: za tvoje nadrejene, vse se plača, vse se vrača x!x

Saj. On je s čisto drugimi nameni domov prišel x:Dx x:Dx :onfire:

NO PROV TRUDI. ZDELE POČAS ZAKLJUČUJEM TLE V SLUŽBI. GREM NAPREJ PO TAUŽENT OPRAVKIH. LEPO SE MEJTE SRČKI MOJI PA SE JUTRI BEREMO. A JE DOBR ZDEJ? x:o)x x:o)x x:o)x x;)x

no sam da zdej vidite. bom na večje pisala. upam da bojo vsi opravki narjeni da ne bom kr zaspala... x:Ix :inocent:

pomlad, čestitam! edino prav!!! :palec: :palec:

hm se mi zdi, da bi pa zdej že lahko šla... pa sem se kr prlimala na stol. sploh ne morm vstat... pa še peške domov... sej bo. gremo ajvek!! x8Dx

:vragec:

prishel...

videl....

dozhivel....

in.....................pobegnil x:Dx x:o)x

666 zlomkou....pa glihenetok x:Xx -ou (vesekam)....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

A si se pogovoril sam s sabo, pa mal light showa naredu  x;)x  x8Dx  :palec:

hehe

sploh ne

so oni tam sami zrihtal

jst pa v interni buffe-t

(na druzhbeni prehrani x:Dx x:px x:o)x xcheersx xsmokex xhypnox )

666 x:Xx -ou...pa en zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:eek:

ampak a dnarček pa vseen bo al koko pol ?

čist nevedna Pujsa :farb:

halooooo :eek:

sej sm morau bit tam celo uro....ergo? x:Dx

666 zlomkou...pa sam en x:Xx (pr takih dvomih)....tralala

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...