aakhut 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 tkokafe memshibam jst kese beremo polpapa 666 zlomkou...tralala666 lubchkou....hopsasa tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Dan ljudje Spet garaška in to v ta bljižnji službi. Jutri pa že spet tisti ta oring daljši. Hitro poročanje:Včeraj bil nakupovalni dan.Na Hrvatiji posteljnino, v Avstriji zimske reči.In verjetno sem edina na svetu(ženska ), ki ji uspe zaspati v trgovini s čevlji Ful utrujena in naveličana se usedem - že s čevlji za starejšo v naročju in nekaj časa opazujem Š. kako patruljira sem in tja - je med ful zahtevnimi kupci...in naenkrat me kar zmanjka... Zaspala kot top. Zbudi me Š. ki me preventivno sprašuje za mnenje..no toliko. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Nataly, jaz pa rekorde s spanjem v kinu rušim . Skratka si bila v mednarodnem shopingu . Hi hi hi, ta bližnja, pa Ta daljna služba, kje si pa to pobrala . Optimizem in navihanost spet veje iz tvojih postov Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Dobro jutro vsem! Uh,bi človek pomislu,da ponoči nič ne spim...tolk sm zaspana zdej.... ,ampak ni to to..to je zato,ker prfoksa na faksu,tko govori...da tud če nisi zaspan,zaspiš... :o|o: Lep dan želim vsem....in obilo dobre volje. Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Si pa res zaspana rekca, ponavadi nas spomniš, naj se imamo radi Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Spanje v kinu Ajd pred tv - recimo ziher pred nogometom, če Milovanovič komentira - ne glede kdo špila..ampak v kinu Bližnja je vsaka tista sližba, ki je bliže od 35 km.Daljna pa je tista - 160 km in drobiž.. Še da pojamram glede plače zdaj, ko so potni stroški nekam veliki ratali...se je pa plača zmanjšala - ker kao nismo delali na profitnem mestu....... Keks: halo..??? Mar sem se sama na ono stran potoka vrgla????Naj zaprejo že tistega hudiča tam..pa bo..(ampak kaj bi si več karmo kvarila...brezveze). Navihanost??Me je Š. malo prej v dobro voljo spravil. Prišel prej domov, pozabivši, da sem jaz v ta bljižnji službi...pol pa sam samckati...bo moral kuhati bogi res Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Se mi je zdel dasem nekej pozabla....RADI SE IMEJTE!!!!!!!!!!!!!!!!! Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Navihanost??Me je Š. malo prej v dobro voljo spravil. Prišel prej domov, pozabivši, da sem jaz v ta bljižnji službi...pol pa sam samckati...bo moral kuhati bogi res Ubogi Š. pozabivši prišel domov še po solncu. Vstopivši v hišo se spomnivši, da ima Nataly ta bližnjo službo . Takojci je poklicalši Nataly ji razložilši situacijo, pa jo spravivši v dobro voljo . :xx!: za tvoje nadrejene, vse se plača, vse se vrača x!x Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Pestro, pestro :o|o: http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 zmatrana sem. ampak dela je še kar nekaj... tako da bo hitro minilo. potem pa domov na kosilce in z mami pogledat nove štacunce... aja pa v oriflame po kozmetiko. potem sem še nekaj zmenjena pa ajčkat... zih bo še kej vmes pršlo. aja itaq... je treba še račune plačat. bom šla kar direkt po službi še predno grem domov... da bo mir. lep dan spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Navihanost??Me je Š. malo prej v dobro voljo spravil. Prišel prej domov, pozabivši, da sem jaz v ta bljižnji službi...pol pa sam samckati...bo moral kuhati bogi res Ubogi Š. pozabivši prišel domov še po solncu. Vstopivši v hišo se spomnivši, da ima Nataly ta bližnjo službo . Takojci je poklicalši Nataly ji razložilši situacijo, pa jo spravivši v dobro voljo . :xx!: za tvoje nadrejene, vse se plača, vse se vrača x!x Saj. On je s čisto drugimi nameni domov prišel Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Beyba - AIWA, dej mal večje piš, k mam slabe uči pa ne vidm brt :o|o: http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 NO PROV TRUDI. ZDELE POČAS ZAKLJUČUJEM TLE V SLUŽBI. GREM NAPREJ PO TAUŽENT OPRAVKIH. LEPO SE MEJTE SRČKI MOJI PA SE JUTRI BEREMO. A JE DOBR ZDEJ? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 ja zdej pa vidm uživaj muca http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Ja.To sem še uspela jaz prebrati <Uživaj v opravkih Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Dobila povišico!!!Carica na vsak način!!!! Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 no sam da zdej vidite. bom na večje pisala. upam da bojo vsi opravki narjeni da ne bom kr zaspala... pomlad, čestitam! edino prav!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Pomlad, carica itak! Pa si jo že zapravljala, da te ni nič naokol? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 hm se mi zdi, da bi pa zdej že lahko šla... pa sem se kr prlimala na stol. sploh ne morm vstat... pa še peške domov... sej bo. gremo ajvek!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 prishel...videl....dozhivel....in.....................pobegnil 666 zlomkou....pa glihenetok -ou (vesekam)....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 A si se pogovoril sam s sabo, pa mal light showa naredu Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 A si se pogovoril sam s sabo, pa mal light showa naredu hehesploh neso oni tam sami zrihtaljst pa v interni buffe-t(na druzhbeni prehrani ) 666 -ou...pa en zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 ampak a dnarček pa vseen bo al koko pol ? čist nevedna Pujsa Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 ampak a dnarček pa vseen bo al koko pol ? čist nevedna Pujsa halooooo sej sm morau bit tam celo uro....ergo? 666 zlomkou...pa sam en (pr takih dvomih)....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Hm, kok je drago tole dvomljenje, sem kr pr tej prič nehala dvomt Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts