aakhut 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 +666 -ou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Dobila povišico!!!Carica na vsak način!!!! ČESTITKE Pomlad, sej si zaslužiš http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Ja prov faca sem res! Sem kr uletela, najprej do ene, pol pa še do tadruzda (na dveh koncih delam)...Sej sem že prej vedla, da več kot ne, ne moreta rečt. Sam sem pa prov ponosna nase, ker ponavadi pustim, da ljudje hodijo po men, na pol zaston... Aiwa Mick, ne nism še vsega zapravla, sam tok delam, da kr škilast gledam, jutr pa spet na kongres! Se kej oglasim. -teb dva, sej veš, za koga je en... Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Hvala Trudi...prideta 14.11. v Ljubljano? Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 V LJ bomo, sam zakaj pa http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2004 Cestitke, Pomlad! In cestitke tudi Aiwi, ki ob tem, da pridno dela, vstaja ob 5h, uspe se studirat! Nataly, haha, pa ti si res faca. Zaspala. Sam - to pomen, da si cist utrujena, reva.Pa tistle!!!!!!!!!!!!!!!! :xx!: x!x Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 V LJ bomo, sam zakaj pa Svetovni dan diabetesa...pohod v Ljubljani, upam, da bo še kej na televiziji, pa v časopisu... Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 aja, to ja :o|o: bomo vidl kaka bo situacija No begam jaz damu, lep dan, pa se še popoldne kej prklopm http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Svetovni dan diabetesa...pohod v Ljubljani, upam, da bo še kej na televiziji, pa v časopisu...Sem mislil, da je tisti dan shod v Novi Gorici... moram vprašati strička, ker je bil svoj čas predsednik Dia.zveze Slovenije... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 čestitke pomlad do zdaj bil na terenu...zdaj pa čakam, če bo šef kaj zatežil spet s tem, zaradi česar sem v gužvi...in sanjam o kakšnem dnevu dopusta... ...mejte se... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Hvala Amis in Marsa. http://www.worlddiabetesfoundation.org/com...mposite-348.htm Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Cestitke, Pomlad! In cestitke tudi Aiwi, ki ob tem, da pridno dela, vstaja ob 5h, uspe se studirat! Nataly, haha, pa ti si res faca. Zaspala. Sam - to pomen, da si cist utrujena, reva.Pa tistle!!!!!!!!!!!!!!!! :xx!: x!x Se podpišem tudi pod tole. Ja. utrujena na smrt. Ful. Da sem nazaj grede(iz Avstrije seveda) spala je pa itak normalno. Amis - jaz tudi že težila za dopust danes...pa neki vzdihi bili na oni strani...pol pa jaz z idejo Ok. Pol mi ga pa plačajte...imam še 11 dni starega(ga ne mogla izkoristiti, ker bila ohoho v bolniški), pa še vsega letošnjega..32 dni... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 o madonca nataly....daj, pomagam držat pesti, da ti odobrijo dopust ...pa ti že itak skoz garaš...tole za pomoč you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Hvala Amis in Marsa. http://www.worlddiabetesfoundation.org/com...mposite-348.htmTrobentica, pa zakaj se toliko okoli cukra motaš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Amis si zlata. Pravi sonček Heh -saj ne garam toliko..to leto sem kar 1/4 preživela na bolniškem - sem not spravila za vseh 13 let Ampak ja. Ogromno sem v službi. Preveč. Ima pa tole dobre strani - sem po službeni dolžnosti na netu, tu pa tam skočim na LNF, doma se ne utegnem prepirat, itak vso jezo stresem v službi po novem ven..pol pridem zmatrana domov in si želim samo še masaže (masaže pa nema )Slabo pa ne bi naštevala(karma in to) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 pol pridem zmatrana domov in si želim samo še masaže (masaže pa nema )Nema orbitrxa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 hehe-špar program Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Evo, tkole, konc šihtka http://smilando.altervista.org/smile/linguaccia/sm666.gif fuul telefonov, pa po 3-je MSnji naenkrat utripajo, pa še mal na chat uletela , vse spedenala, pe celo niti ne glih malo naredila. Zdaj pa v sivo popoldne domov Ostanite navihani Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Pa gremo domov, sej je že cajt, ane! Uživite! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Lep pozdrav vsem ! Vreme je sicer kislo, ampak me ne moti tako zelo, ker ga niti ne vidim! Sem namreč v šoli, pri uri računalništva in je prav zanimivo! Ravnokar programiramo, kar me zelo veseli ! In ker sem hitro zaključil, imam malo časa, da prebrskam forum, ker me ni blo gor par dni! Želim vsem še naprej lep(ši) dan! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Se kej oglasim. -teb dva, sej veš, za koga je en... Za miiiiiiiiickeeeeeeeeeengaaaaaaaaaaa Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Kr neki cuden dan... :o|o: makaronast al kako ze recete... grem na trening.. upam, da se malo zbudim, pa da si ne bom vratu zlomila... mejte se... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Tak, grem damu počas. Konec tlake. No, mal sem se pregreši na lnf-u, pa je šlo velik lažje. Mejte se mujceki.......in še posebej mujcike Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Hjao kar zakinkal sem... heh pa prespal popoldne... hm mam nekam povožen filing Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 ja spet lačen.... haha... Bobnar... kdo le lahk dohiti 1budalo po produktivnosti... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts