sanjalka 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Hvala, pa res...ste kot magnet...če ne še hujše... pa prijetni tudi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 se trudimo spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 eni se pa res trudite.... ali pa ste.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 se trudimo Ja, že vem, na vašem koncu ste vsi okoli trudite... Saj res, kdo se že najbolj Trudi ? Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2004 Avtor Prijavi Deli 17. september 2004 Dubla devet Bravo, cestitke, Soncna! Zdaj ti ni zal vseh tistih uric. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Sončna Piko jest je trudim že po defolzu - Trudi http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 supeeeeeeer sončna Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Končujem za danes s službo Pa se še popoldne kej prklopm; lep dan vsem še naprej http://smile.smilies.nl/1910.gif http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Bigm, hvala Sončna, no a vidiš in če te ne bi podila učit hecam se, bravo miška...komaj čakam ta vikend, vem, da bo nekaj posebnega zame, čutim to mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Evo, konc šihtka pospravila eno staro svinjarijo, drug teden sam še svojo službeno kištico spucam, pismu, kva tale devica dela . Sem spet čist fit, mogoče je celo alternativa moj lenobis cronicus ozdravla, pa bom upam še večer normalno preživela . Imam namreč v planu večer poezije v gradu s ta zalto mamo in s ta zlatim atom. Sončna, piflarka Navihan dan vsem še naprej, pa lep vikend, no mogooooooooooooče pa pridem še za vikend kaj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Joooooj , še par minutk, pa je konec šihtka...jupiiiii... Pol greva z lubijem na , jutri greva pa malo proti morju pogledat s kužki...komaj čakam... VSEM ŽELIM LEP DAN ŠE NAPREJ, PA ŠE LEPŠI VIKEND... PA-PA P.S. Vsi ste mi zelo, zelo vredi, pa prav polepšate moje dneve v službi... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 o bigm bi vas vse lepo pozdravila na hitro, ker imam en delovni vikend pred sabo, se eno peticijo sem dobila zanimivo, malo razmisljam, kam jo bi dala, zaenkrat semle, radi bi ukinili risanko na RTV...halooooo......?! http://www.petitiononline.com/risanka/petition.html vsem, vas bolj malo berem tu, pa bolj kje drugje... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 podpisano!!! sončna you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2004 Avtor Prijavi Deli 17. september 2004 Sončna, piflarka ... pismu sem pridna, kaj sem vse... (pa kljub temu da sva bila skoraj kar vso noc budna oz. pokonci, no zaspala sem ob 6h oz. se ne)...Da imam mir z vsem tem, da grem lohk mal cajtat roko - ce vec cajtam, je boljse.In sem tako ze napisala skoraj vso napoved in se en kup zadev sem uredila! Pol pa kaksna glinca pade. Sam se prej je treba tamalega nekam peljat...Imam kup opravkov cez vikend, pa bi mi vse narobe hodilo potem, pa se nic ne bi mogla zdravit. Skratka - lep petek in vikend! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 jaz pa ne bi imela nič proti, če bi tale devica pri meni kakšno gospodinjsko rekla, že nekaj časa opazujem, da ravno v tem obdobju se meni nič ne da, tkoo, lenobno.... čakam, da me zagrabi, pa me noče, potem nekaj na silo, pa ni haska, mogoče danes no al pa jutri, v najslabšem primeru v nedeljo tprej veselje do gospodinjskih opravil, kje siMarsa, očitno tvoja rokica rabi malce več crkljanja, jaz ti svetujem večer v dvoje s svečkami, šampanjcem, pa po tistem glino gor, pa bo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Dubla devet Podrobnejši opis komedije sledi popoldne, grem zdej še na drugo dozo spanja SončnaČestitke, Sončna ! Kar tako naprej => Pri tebi mi je všeč tvoje prepričanje in gotovost v uspeh. Na tak način, neuspeh sploh ni mogoč! Res si super ena A, s pikico! Dan je bil lepši, kakor ostali, vendar pa sploh nimam občutka, da je petek. Verjetno zato, ker imam obljubljen, oziroma kar zagotovljen delovni vikend... ! No ja, ni prvič, ne zadnjič. Morda bom pa imel srečo in bom naslednji vikend prost !Vsem en lep pozdrav in upam, da ste preživeli lep delovni dan in morda še lepše popoldne ! Se vidjamo! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 POSKUS UMORA II. DEL!!! moja me je hotla umorit in to že drugič (pa se ne dam) in kako to vem?? ugotovil sem, da kadar mi kaj da za pit, da zbolim in to se je zgodilo tudi tokrat najprej sem jamral, da se slabo počutim, dala mi je neke čajčke za pit in je blo samo še slabše..... ampak posumil sem pa takrat, ko se ji nisem nič zasmilil, temveč je rekla "no boš končno enkrat malo doma, za spremembo.." takrat sem pa postal sumljiv............nič ne sedi pri meni ob postelji, nič me ne božčka in ni ji žal (očitno), da sem bolančkan, mislim, da je (po knjigah A. Christie) to zadosten kazatelj krutosti in brezbrižnosti človeka................ bolehni sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Sokrat, pobož a je že nazaj prišla, a nisem nekje zasledila, da je šla :o|o: torej, meni ko sem bolna ne kuha čajčka, pa nič noter ne daje, pa tud zraven ne sedi, a je to potem kr načrtovanje trojnega umora drugače pa, saj veš, da si v pravi družbi, da se ti energija povrne... ti še mi malce zdravja pošiljamo evo, jaz pa SAMA, končno, kak paše, pa ne me izdat aja no tami ne šteje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Daj ne tako Sokrat , boš na slab ime spravil ribe ....kaj še nič boljše .....kar zaupaj ji, saj je ja iz medicinske stroke....POBOŽ zate FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 bolehni sokrat Vzami 15g glutamina, na prazen zelodec, pred spanjem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Daj ne tako Sokrat , boš na slab ime spravil ribe ....kaj še nič boljše .....kar zaupaj ji, saj je ja iz medicinske stroke....POBOŽ zate sej glih zato, ker je iz medicinske stroke, ji ne zaupam........... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 sej glih zato, ker je iz medicinske stroke, ji ne zaupam........... A se nisi nic naucil od Kleopatre ? Naj sama najprej spije pozirek ali poje grizljaj tega, kar ti ponuja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Selene - prišla je prišla, pa kaj ko spet gre....... mene pa mandi gleda a ne??? oh te ženske, res ste ene prave ženske..... men pa nč na boljše, včeri nisem mogel govort, dans pa še slišm ne več......... v ušesih mam neki, pa ne vem kaj...... (sam ni repa - to sem že spulu ven ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 sej glih zato, ker je iz medicinske stroke, ji ne zaupam........... A se nisi nic naucil od Kleopatre ? Naj sama najprej spije pozirek ali poje grizljaj tega, kar ti ponuja sem tud to poskusu, pa je rekla, da ona ni bolana, da tega nau jedla/pila.................... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 arghhhhhhhhhhhhh glihkar sem napisala kilometer dolg opis vsega tega, kar se je naizpitu danes dogajalo (res komedija v nulo x:Dx ), pa sem se tik pred postanjem zelo pametno izklopila iz struje... sem z adidasko pritisnila šteker in je šlo vse v pm Eh poročam kasneje Sem pa vesela, da vas imam, veste Pa hvala za vso podporo in čestitke, sem tut jaz prav ponosna nase Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts