Volk K.L. 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Danes je pa tko za en zatežen dan, idealno za učit se... Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Tamara maš dobro slikco na ikonci; tko sipatična je http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Tamara maš dobro slikco na ikonci; tko sipatična je Kakšna pa če bit, če je tudi original simpatičen ! (Zdaj se pa moram skenslat od tlele, pa še keri bojo mel mal več miru!) Vsem lep večer Piko Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Huuuuuu,kok dons dogaja! Kaj bo šele jutr? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 danes zvečer pa končno doma...saj ne morem verjet you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Ojla! Pa ne se sedaj skrivati, ostani poleg PC-ja .....lep večer pa prav vsem FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 OOOooooooooooohhhooooooohooooooAmis, jest tud, spet mava neki skupnega hi hi hi UŽIVAJ http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 saj sem tle...sam k mam tolk za prebrat...so napisani celi romani you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Saj ni tolk, jaz sem vse doganje prebral v pol ure FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Evo me, prisla s treninga Ful boljse volje, energetsko bolj na plus, vrat se cel, pa se obcutek imam, da sem koncno pogruntala kako naj bi se tiste prevale delalo zdaj pa pospravim sobo in grem lahko vadit v bistvu bom pa en spanski film si pogledala... lepo spanckajte... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 šele zdaj vidla tvoj post trudi...ja, uživat je treba, pa čas imet za to pišuka borism, js mam že čit zmatrane učke , ko že pet dni po cele dneve u ekran gledam..pa ne morem js to danes tko hitro prebrat aliana you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Amis, en pobož na očke ....pa lepe sanje in lep četrtek, to tudi vsem ostalim, lep pozdrav, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 o hvala hvala...pobož sprejet in paše... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 pišuka kakšen, dan.. lahkonoč vsem, js grem še mal pošlogat pa mal po jogat pol pa spat... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Uh, en zblojen dan tale sreda :o|o: V službo garala od 7h zjutraj, nisem si niti pavze za malico privoščila. In ko sem že mislila, da sem iz najhujšega (in celo uspela pokukati za par minut na Luno), je prišla nova pošiljka dela in podaljšala moje bivanje v službi krepko čez četrto popoldan. Saj vem, da v primerjavi z nekaterimi tu na forumu to ni bogve kaj, ampak... po drugi strani pa nas delodajalci preganjajo za vsako minuto viška... proste ure pa je tako težko izkoristiti :xx!: Zvečer pa za povrh izvedela, da je ena dobra znanka hudo zbolela Upam samo, da se diagnoza ne bo izkazala za usodno in ji želim popolno okrevanje ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Coccinelle pobož za kolegici in želim najboljše No zdej pa tud jest počas spatNočko vsem http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Hvala Trudi Nočko tudi tebi ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Skoraj je že konec tega smotanega dneva, hvala škratom coccinele za prijateljico. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Res, naj 'jutri' prinese dobre vibracije In hvala za ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Zanimiv, obrekljiv dan se vidi kak se povezuje netaktno sposojeno gradivo˝zarad samega imiđa talentov in zasukov lažnih, nesposobnih prejemkov radovednosti škoda, humnega posluha za take .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Ja, koga si pa toliko obrekoval Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 vseu redu, stane raja skepnežev se množi in ponori ob vsakem trzljaju podobnosti noč, Stane. .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Ja, res, sam da je konec tegale dneva.. pa da bo jutri lepsi.. Sem si pa pogledala zdajle enega od onih DVDjev, ki sem jih iz Madrida se prinesla.. Bodas de sangre.. hm, krvave poroke bi to prevedli.. od Lorce.. Samo ugotovila, da ni film posnet po njegovi drami, ampak kaze neko glasbeno skupino, ki plese to dramo.. hmm, se pravi brez teksta pa ful flamenka in spanske muzke.. Sem se pa spomnila, da imam knjigo tudi kupljeno, tko da sem kar vmes malo brala in ustavljala film, da mi je bilo bolj jasno..(hmm.. tole bi slo bolj pod Filme...) No ja, zdaj pa res.. lahko nocko WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 JUTRO Danes sem pa ful zaspana. In kup dela že na vsezgodaj. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 dobrojutrodobrdanvsem ...jutrček aiwa ...pri nas deževno...nizki oblaki in vztrajno prši, vode kolikor hočeš. me že mal srbi na ključni kosti...menda mi škrge rastejo......sicer pa upam, da je danes zadnji dan službovske panike...še na lnf skor nimam časa pogledat, pol pa nič na tekočem z dogajanji za dobro jutro pojedla neoangin...me grlo nekaj heca, sam nimam ne časa ne volje zbolet, tako, da naj se telo kar poštima in pozdravi ok...gremo delat...pa še mal med čvekarije pokukat prej ...mejte se saj res, marsa nekam manjka zadnje časa... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts