Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Tamara maš dobro slikco na ikonci; tko sipatična je :palec:  :palec:

Kakšna pa če bit, če je tudi original simpatičen ! x^x x:Ix x:Dx

(Zdaj se pa moram skenslat od tlele, pa še keri bojo mel mal več miru!)

Vsem lep večer xsrcx

Piko

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Deli na socialnih omrežjih

Evo me, prisla s treninga x8Dx Ful boljse volje, energetsko bolj na plus, vrat se cel, pa se obcutek imam, da sem koncno pogruntala kako naj bi se tiste prevale delalo x^x zdaj pa pospravim sobo in grem lahko vadit x:Dx

v bistvu bom pa en spanski film si pogledala...

lepo spanckajte...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

šele zdaj vidla tvoj post trudi...ja, uživat je treba, pa čas imet za to x^x

pišuka borism, js mam že čit zmatrane učke , ko že pet dni po cele dneve u ekran gledam..pa ne morem js to danes tko hitro prebrat x:Dx x:o)x x^x :vragec:

aliana :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

pišuka kakšen, dan.. :) lahkonoč vsem, js grem še mal pošlogat pa mal po jogat pol pa spat...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Uh, en zblojen dan tale sreda :o|o:

V službo garala od 7h zjutraj, nisem si niti pavze za malico privoščila. In ko sem že mislila, da sem iz najhujšega (in celo uspela pokukati za par minut na Luno), je prišla nova pošiljka dela in podaljšala moje bivanje v službi krepko čez četrto popoldan. Saj vem, da v primerjavi z nekaterimi tu na forumu to ni bogve kaj, ampak... po drugi strani pa nas delodajalci preganjajo za vsako minuto viška... proste ure pa je tako težko izkoristiti :xx!:

Zvečer pa za povrh izvedela, da je ena dobra znanka hudo zbolela :sori: Upam samo, da se diagnoza ne bo izkazala za usodno in ji želim popolno okrevanje xgoldfishx xcrossfingx :detelca:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Skoraj je že konec tega smotanega dneva, hvala škratom x^x

coccinele :detelca: za prijateljico.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:palec:

Zanimiv, obrekljiv dan x:Dx

se vidi kak se povezuje netaktno sposojeno gradivo˝zarad samega imiđa talentov in zasukov lažnih, nesposobnih prejemkov radovednosti x8Dx

škoda, humnega posluha za take :8):

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Ja, res, sam da je konec tegale dneva.. pa da bo jutri lepsi..

Sem si pa pogledala zdajle enega od onih DVDjev, ki sem jih iz Madrida se prinesla.. Bodas de sangre.. hm, krvave poroke bi to prevedli.. od Lorce.. Samo ugotovila, da ni film posnet po njegovi drami, ampak kaze neko glasbeno skupino, ki plese to dramo.. hmm, se pravi brez teksta pa ful flamenka in spanske muzke.. Sem se pa spomnila, da imam knjigo tudi kupljeno, tko da sem kar vmes malo brala in ustavljala film, da mi je bilo bolj jasno..

(hmm.. tole bi slo bolj pod Filme...)

No ja, zdaj pa res.. lahko nocko

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

dobrojutrodobrdanvsem

...jutrček aiwa x:)x ...pri nas deževno...nizki oblaki in vztrajno prši, vode kolikor hočeš. me že mal srbi na ključni kosti...menda mi škrge rastejo...

...sicer pa upam, da je danes zadnji dan službovske panike...še na lnf skor nimam časa pogledat, pol pa nič na tekočem z dogajanji x^x

za dobro jutro pojedla neoangin...me grlo nekaj heca, sam nimam ne časa ne volje zbolet, tako, da naj se telo kar poštima in pozdravi x:)x

ok...gremo delat...pa še mal med čvekarije pokukat prej x:Dx x;)x ...mejte se :palec:

saj res, marsa nekam manjka zadnje časa... xrolleyesx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...