Buddha 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 .men je pa tak fajn dans,k si rešitve same izborijo zdravo pot,sam odprt mureš bit pa gre samo manjka taktika znanja ,posluha in samo čakat ,da mine nesramna jeza .triplX te povsem, razumem..ampak ideja za scenarij bukve je zlo Idealno ustrezna, nikol pozabu tazga globljega znanja in predvidevanja .Jaz pa razumem ,da se Piko pa Mateja pogovarjata skozi skodelico kave .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Malo prej uletim v šolo vprašat za **našega škrata** in me pred razredom ogleduje skupina deklic. Pride ena do mene me pocuka za rokav in reče:'' Dan, guspa od koga ste pa vi mamica?'' in potem me zvedavo opazujejo, kaj bom rekla Sem takoj vedela kateri deklič je to. Čisto spominja na mamico, ki jo videvam na sestankih Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 No tko, dans grem mau prej (uro in pol prej) dam, mam obveznosti...beri govorilne ure :xx!: , da vidm a jo bom božala al zadavila...ne... hecam se...morm bit na tekočem ne? Ok, mejte se lepo, pište cmokite objemite rište....kej lepega povejte in imejte se radi! Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 pester dan, obarvan z nesporazumi, slabo voljo, špikanjem... dobro da še jaz nimam tolk poudarjenega škorpijona, če ne bi verjetno letel po zraku razni dokumenti... v pisarni so doživeli šok, smo bili v dveh galeksijah.... sedaj pa na banko plačevat neke zadeve, verjetno bom imela jaz in prejemnik nasmešek na licih,....ne pustite se motiti slabi volji Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Meni se pa ful vleče tule.. Kje še je ura 19...pol pa menda v šoping v Metro..jaz pa samo 9 hrk še... Ni šans, da kaj zapravim... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2004 Ohoho, to pa prav MORAm koment. - nataly po vseh teh letih sprememba ikonce? In kaj si izberes?Osat. (me veseli, ko ste nasli, prva je bila Dolores, nisem hotla poudarjat, povedat, da ne bi vsi navalili in imeli konec koncev istih novih - sem jih pa zadnjic dodala kakih 20 ali celo vec). ;>) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Tkole, skor konc šihtka že , vse na tekočem, tule utrujala, zdaj pa še na eno schnell pjačko z obiskcem in Trudijem, pol ap domov, pa še četrtek je, kaj čem lepšga... Nataly, nova ikonca Ostanite še naprej navihani Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Hehe Luna v vodnarju...kaj češ. Čas za spremembe. Nekje pač moram začet Leta stojim na mestu pol pa vse naenkrat..evo..v planu imam tudi striženje las - spet se nekje okrog pasu sučejo..Ampak res na kratko...zgledam res kot kakšna indijanka z očali. Osat pa se mi je zdel ravno primeren zame. Jezen si nanj, potem pa ugotoviš, da je pravzaprav zelo lep Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2004 Ali pa: se ti zdi ful lep in ga hoces pobozat, potem te pa pici? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Nekam škorpijonski kaj? Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2004 Tapravi pac, kaj bi zdaj bili prevec natancni - tam okol sco ali strelca, kaksen klavdijo pa bi ti mroda celo ponudil kacjenosca ali pa whateverkentavra! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Ja..po njegovem sem tehtnica , da o vanzemaljcih niti ne govorim Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Punce, za takole imamo Chat Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Odgarau. Nagrada? Pičim zdej na drink z eno ful fejst lunatko Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Punce, za takole imamo Chat Hudomušnica ratala Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Ampak res na kratko...zgledam res kot kakšna indijanka z očali. .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2004 Ja..po njegovem sem tehtnica , da o vanzemaljcih niti ne govorim No pol se naj pride pa k men zagovarjat s primeri...Praksa, stari, praksa, ne pa teorija, bom rekla, ne mi prodajat, da je nataly tehtnica, ne mi prodajat, klaudio, da si sco (tipicen strelec z luno v rib.) itd...Pac pa mi lazje prodas, da sem jaz vodnar... Zdaj pa verjemi, komur se ti zdi in se prikljuci whatever sistemu. A vseeeeeeeno. (zakaj samo dva e v vseno, zakaj pa jih ne bi blo 5 recimo). V bistvu sem riba. ... tudi... ... :D No mislim, ker - kaj pa pocnem v lajfu? Sem birokrat, kaj jaz vem, trgovski potnik, sodnik, novinar, policaj?Ne, sem umetnik. Pa neka astrologija, Lune in to. A ni ribje, no? xribax Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Če kaj pa tehtnica ziher nisem..mogoče tu pa tam malo(mars in uran).. sicer pa ni šans..Riba kaj? Tudi ja..zanimivo. Res bi človek prej kupil kakšnega vodnarja Hmm kaj pa sem jaz v lajfu?? Hudiča...ravno birokrat Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2004 haha, ti pa ne mores ubezati svoji devickici... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Bo Janjak prišla domov in potem boš videla hudiča Takoj bo spodaj napis LN chat Ma ful si zapomniš vidim..ja devičkica je ravno dovolj močna /10. da sem birokrat ratala Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2004 Punce, za takole imamo Chat narobe. Za takole imamo tole, ker ste sami tako naredili.osebne debate pac... ce pa nekoga ne zanima, ker so prevec 'strokovne' ali kaj jaz vem, OK, mene pa nekaj ne zanima, ker je prevec intimno in primerno za os ali pa za fizicni dialog, sploh ce oseba sedi 2m stran ali jo vsak dan 10x vidis)Ko bom pa jaz mitji prek foruma rekla, ajde, stari, daj za kavo, mi boste pa upraviceno se usajali, kaj je za kam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Ti - jaz se samo zezam malo...tak škorpijonsko pikam..ne zlonamerno Ali pa malo no Sicer pa imaš v bistvu prav. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 končno uspela it do cerkvice, sem se mal izpovedala današnjih neumnosti - evo danes ne počnem drugega kot streljam kozle... nič, jih grem naprej... mejte se, Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 :OO!: FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 js se pa z eno luštno lunatko zgovarjam prek messengerja tale zvočna povezava je kar special.. to si morem umislit, sem ugtovil da sploh nisem sramežljiv, če se primirjam z drugimi ljudmi no anyway... kaj sem že mislil.... ahja conteso morem vprašat za eno mnenje... hja... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts