Danda Luna 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Danes toplo, ja. Super. Sonca rabim, da človek lahko res pogleda to jesen. In barve listja so čisto nebeške. Eno drevo me je prav prevzelo s svojo rumeno-zeleno. uje uje. Čvek s kolegico. Kako imamo nekatere prav podobne težave z moškimi. Ni čudno, saj sta prijatelja. Uje, uje. Še vedno iščem posteljo, kavč in merim brlog... bo šlo vse not? PŠo angelskih navodilih prestvaljam vse stvari z leve na desno , od spod navzgor al pač neki... kakorkoli, slabo se zagotovo nepočutim. res čudno. hehehe. xrosex Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Neki me mamijo nakupi garderobe, potrebujem pa posteljo, majhno kuhinjo, kakšen lep tepih, poličke za knjige... jaz pa sanjam o novih hlačah (vsaj treh, kakšni majčki, ..). Kako sem neracionalna... uje, uje. Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 .Prejle sem šel v knjižnico,bila je res romantična toplota odzuni. Ravno kar pa sem dobil Morda Iskren tel.klic od enga Lunatka ki me je opozoril,da sem precej naiven glede predaje preko etra, pa sem jaz to itak danes že razmišljau, ker sme dobIl res en povezovalni namig, da bom mogu bit bolj zaupen do tistih, ki jih poznam,ne pa do tistih,ki sam pridejo in poberejo mnenja za doseg njihovih ego želja .rešil sedaj upam tale splet okoliščin, na katerega sem vpadel nehote,čist naivno nekak zarad same humane predaje sedaj popravljam 27.10 ob 1a.m.da je B. kljub telefonskemu klicu nesramen dalje, nadaljuje osebno tradicijo norčevanja, žaljenja in textovne primitivne neustrezne domišljije .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Neki me mamijo nakupi garderobe, potrebujem pa posteljo, majhno kuhinjo, kakšen lep tepih, poličke za knjige... jaz pa sanjam o novih hlačah (vsaj treh, kakšni majčki, ..). Kako sem neracionalna... uje, uje. ah, enkrat se živi....spiš lahko tud' na tleh, ješ pa pri sosedu, knjige dej pa v škatlo pa v klet.............. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 sokrates:ah, enkrat se živi....spiš lahko tud' na tleh, ješ pa pri sosedu, knjige dej pa v škatlo pa v klet.............. to mi deli... uje, uje he he he he ... kašen dan je vse mogoče Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 eni pa navdušeni danes.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 ah a mrk je da je tok zjebano vse... ehja mene se ne takne sam opažam pa da vozim po avtocesti namest 140 120... pa pogledujem pa ka za vraga mi je nevem ni mi prijetno... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Hellow sončki! Spet sem pozna.....mi ne znese objavljat nič.... Še vedno vas berem, tudi za nazaj. Janja, hvala za pogreš. Hvala vsem za vzpodbudo pri vožnji! Vesela sem za vse vinogradnike, da ste uspešno potrgali grozdje.... sem pila grozdni in jabolčni mošt, njami! Ta teden je bil tko natrpan, da sem si mogla pisat, kdaj sem se s kom zmenila....včeraj sem bila sploh leteča...in se je moj dragi počutil zapostavljenega.... tko da sem mu rekla, da bom več časa namenila tudi njemu. Treba se je učit! Tito je mel prav! Sem pa prow pujsa ratala....ko da je granata zadela mojo sobo.... povsod neke vate pa robčki pa kup papirčkov, totally unorganised.... Vse v peč! Najbolš. :o|o: What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 pozdravček spet je nov dan... in na srečo petek. Sicer bo zelo naporen ampak bom vsaj jutri zjutraj lahko malo spala. Danes pa natrpano. v službi imam še en razgovor. Potem pa popoldne spet v šolo. In zvečer če se mi bo še kaj dalo se dobim s kom... Bo prov super dan. takega želim tudi vam. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 dobrojutrodoberdanvsem no, pa sem dočakala petek in dva dno off kar se službe tiče aiwa, jutrček vremensko poročilo: dež dež dež...in za desert megličasto oblačno do tal grem pogledat, kaj ste že napisali danes ...mejte se you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Punce, za takole imamo Chat narobe. Za takole imamo tole, ker ste sami tako naredili.osebne debate pac... jasno, pa mi je všeč takole debato tudi brat , ampak se mi je tok hecn zdel z unim chatom mal "zatežit" pa pač reskirat, da me mal najuriš, k se te itak ne bojim Mi je fajn vajin dialog prebirat Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Jutrček včer se je režiser mal rzigral, pa pripravil en poseben dan, čist neplanski , nič narobe, samo upam,da se vse O.K. izteče, sanes pa petek En navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 :o|o: Evo me, lihkar sem prišla v službo. V takem lepem vremenu se izkaže, da imam razpoko v podplatu superge. :o|o: če bi meli vsaj sušilec za roke....pa še štumfe mam živo zelene, ostali so v pranju oz. ni para. :xx!: Lep dan vam želim! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Jutrček Ribka, potem si praktično priplavala v službo a ne, ko je tako ribje vreme Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Jutrček mujcki in......ribka Peeeteeeeeek Saj četrtek je bil čist kul, sam petek pa nujno potreben, jeah. No, pa lunatko, ki me je prosila za nasvet bi prosu, da naj sprazni svoje OS. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Jutrček vsem.... hja no bemu ej ni slabo tole, sem že pozabil kolk je fejst cel teden delat da maš pol vikend frej... sploh če se delovni teden konča že v četrtek paše anyway želim vam lep dan, pa bodite pridni&poredni&prijazni Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Dobro jutro vsem....se veselim že ker je petek pa še frej vikend imam, tamejceno ma oči...sej jo bom itak že po parih urah pogrešala...pa vseeno....včasih je treba bit frej...Učeri popoldan sem bila pa do (skoraj) sedmih v šoli, smo odprli en projekt v šoli - STIK - za druženje starši/otroci in bomo imeli likovno delavnico na temo novoletnega okraševanja razreda...seveda kdo bo vodil delavnico....dvoji starši....in eden od staršev sem jest ..cool...morm vabila za delavnico pripravit..pa it v Prometeja po par idej....pa cene pogledat....bomo delal snežinke....pa hišice....pa venček....ma bo fajn, upam da jih bo čim več prišlo....Aja pa sm bla na kratkih govorilnih...pa mi je tamala 100% test iz SND pisala - ponosna mama zdej ...No tko...kaj sm vse povedala.... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 nino, tale tvoja zadnja vrstica se mi FUL dopade... ....nasvet vreden upoštevanja... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Contesa en pobož za Natrixa in prijatelja, naj čimprej okrevata Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Huhjej, bogi Natrixred grem hitr nagnat tihoreko naj ga mal pocajta... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Natrixu in prijatelju Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2004 Natrixred je imel včeraj prometno nesrečo s prijateljem,oba imata posledice na vratni in ledveni hrbtenici, prijatelj hujše kot brat.... Obema zelim cimprejsnje in dobro okrevanje! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 za natrixa in prijatelja you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Bom pa še tle napisu (sm že v zlati ribici) isto, ker tko mislim ZA NR in TR(ki mu stoji ob strani); torej zanj vse naj, naj in da bi bilo čim prej vse uredu in da minejo bolečine Vem da si in da ti bo uspelo čim prej odpravit bolečine in težave http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Včeraj sem imela na reviji spet nenapovedan obisk, .Natrixred je imel včeraj prometno nesrečo s prijateljem, . spet in dosegel je SebeNatrix .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts