Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

Contesa, pozdravi Natrixa :detelca: naj se čim prej pozdravi. :detelca: tudi za prijatelja.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

OK, zdaj bom pa pocasi res :mad2:

dobim z univerze obvestilo, da nekaj ni urejeno se iz mojega studija v tujini in da bodo zahtevali denar od stipendije nazaj.. nic jasno...

klicem na FF, kjer mi ze cel teden obljubljajo, da bodo imeli sestanek komisije in bom izvedela kako je z mojim vpisom. Pravi zenska, da sta obe gospe, ki se s tem ukvarjata odsotni in da naj poklicem v ponedeljek x!x x!x x!x Ej, november je ze no, jaz pa se povohala nisem faksa!! In vse vaje in seminarji so se ze zaceli.. pa daj no, prav besna sem...

poleg tega.. nasli stanovanje, cist kul in vse, samo nikjer nobenega parkinga oz. lahko kupis enega ali eno garazo. Ker je za vsako stanovanje bilo misljeno eno parkirno mesto. Pa kaj je s temi arhitekti.. OK, saj verjetno sem razvajena mala puncka, ki ma svoj avto, pa se motor in brat bo imel isto, ampak.. ne vem no, vseeno se mi zdi, da ma vsaj vsaka tretja druzina vsaj dva avta. In kako tocno naj potem se zmenimo tam za parkiranje? In se bo potem treba kregat s sosedi...

ma kr neki no.. :xx!:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

.je že Petek,Spet :8): Hitri so tile dnevi, minevajo res kot padanje komentarjev :8): Danes se prav zavem, kaj vse mam okrog sebe tudi doma!,pa ne gledam prav vedno,kajti res so obdobja,ki znaš prav tak˝gledat, ne pa vedno, ker ni časa ali pa se človeku ne da tak gledat, mi je zelo všeč, da to tut opazim Prav x:Dx .Mi je pokazal prav tisti pogrešan dotik, ki ga vedno nekak izzovem, pred njim x8Dx

.pravi ena mi >´Razvajena? Ne, to ne...se pa pustim razvajat...in tudi razvajam˝ x^x :palec:

.Tudi slučaj z razlogom se zgodi,

pogosteje, kot pa se to nam zdi

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Aliana :D tud ti ne moreš parkirat... hm js razmišljam da bi zakupil poločnik... al pa kakega lokalnega residenta mu dam par jurjev na mesec pa lahk parkiram pred njegovo hišo... hm hm k tale ljubljana je bulana kar se tiče parkiranja... mrbit bo najboljš res kak motor :D to že lahk parkiraš a ? :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Dober dan vsem.... x:)x

Najprej za Natrixreda :detelca: :detelca: , pa za NR in TR tudi....

Nečakinja se je pred parimi minutami zbudila iz narkoze, baje ji bodo dali pomirjevala in bo cel dan spala, ker še dihat skorajda ne sme....

Ampak je operacija uspela in ni bilo nobenih zapletov.... uf, kako nas je skrbelo. Baje bo z zdravili čisto normalno živela, no saj sem itak že kompletno temo na LN prebrala in verjamem, da bo o.k. Sredi naslednjega tedna pa bo šla že domov, če bo vse o.k. Oz. bo najprej pri meni en teden, potem pa gre domov.

No tako, sem ful vesela, pa me je kar prignalo sem, da to povem.... x:)x

Uživajte življenje... :palec:

O, kul, upam da bo vse OK, tile tamali, ki dajo skozi kaksno tako izkusnjo se znajo ful ucvrstit, ratajo totalni borci! x8Dx x^x xcrossfingx xupx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Natrixred je imel včeraj prometno nesrečo s prijateljem

in od dolores nečakinja je imela operacijo

želimo čimprejšnje okrevanje,

da bojo tu čimprej dobre novice in nasmeh pri njih xsrcx

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Aliana :D tud ti ne moreš parkirat... hm js razmišljam da bi zakupil poločnik... al pa kakega lokalnega residenta mu dam par jurjev na mesec pa lahk parkiram pred njegovo hišo... hm hm k tale ljubljana je bulana kar se tiče parkiranja... mrbit bo najboljš res kak motor :D to že lahk parkiraš a ? :D

Hja, parkiras ze, parkiras.. samo pozimi se ne mores vozit okrog in ponoci ga je zelo pametno spravit v garazo in se tam notri ga dvakrat zaklenit, ce ga hoces obdrzat vec kot par dni.. v Ljubljani sploh.. Tko da.. se vedno rabis parking...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Natrix :detelca: No, ker se je relativno dobro končal, je zdaj treba od tu naprej gledat kaj iz tega dobrega povlečt, npr. iz odškodnine dobit za najmanj en doooooolg konkreten in fajni dopust za vaju z lubico.......pa še kaj več x;)x Če bodo kake nejasnosti, javita. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

pa ja ne bom dal za varovanje mojga golfiča več kt je vreden... :) zaposlit se bom mogu pr I.Jiožefa Štefana, in bom lahk parkiral pr njih....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Natrix  :detelca: No, ker se je relativno dobro končal, je zdaj  treba od tu naprej gledat kaj iz tega dobrega povlečt, npr. iz odškodnine dobit za najmanj en doooooolg konkreten in fajni dopust za vaju z lubico.......pa še kaj več  x;)x Če bodo kake nejasnosti, javita.  x^x

aha, hehe, itak, upam, da je bila tista dečva Slovenka :xx!:

Natrix, pobožek zate in prijatelja

Plačaš samo paekiranje, tam kjer imajo tudi (vključeno v ceno) varovanje, lohk si pa tud brez avta/motorja pol, pa me zanima če je to več vredno al pa mal plačat pa maš ŠE ZMERAJ AVTO/MOTOR

.....enivej sam povem, da ni vse tko črno, samo eni bi se še na WC radi z avtom pelal xrolleyesx :vragec:

jst pa kr tačke uporabljam... x;)x

danes sem že cel dan borbeno razpoložena, spala nič od 24 do 5 se premetavala, brala iskala nekaj po računalniku probala spet pisat, mi ne gre, spljoh, pogrešala nekoga noro, ob 5 zbudila mojega, šla spat za uro in petnajst minut, ful zaspana... komaj čakam da grem spat

hi hi

jz pa nimam takih problemov...

moj mercedes me prpele v službo, včasih tud odpelje... s parkiranjem nimam problemov x:o)x  x:Dx

:palec: :palec: :palec:

Jst tudi ne, iz zgornjega štuka v spodnji... x:Dx

Plačaš samo paekiranje, tam kjer imajo tudi (vključeno v ceno) varovanje, lohk si pa tud brez avta/motorja pol, pa me zanima če je to več vredno al pa mal plačat pa maš ŠE ZMERAJ AVTO/MOTOR

.....enivej sam povem, da ni vse tko črno, samo eni bi se še na WC radi z avtom pelal xrolleyesx  :vragec: 

Ma ne vem. Glede parkiranja imam letos kar tezave.

Dejstvo je, da hodim z avtom v center. Ker bi morala ne vem kdaj ustajat, da bi se najprej eno uro do Lj vozila, parkirala nekje bogu za hrbtom in sla z busom v center.

Lani sem imela najeto garazo, letos ne. In je draga stvar parkirna hisa. Sicer je fajn, ker je v isti zgradbi kot faks, ampak je ura 300sit. Zdej se ne hodim ful na predavanja, ampak povprecno si tam od 7-12 oziroma enih. To se pa kar nabere. Na parkirne listke ne morem parkirat, zastonj parkirisca, ki bi bil kokrtolk varen pa v okolici ni.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Nč ni več zaston.......

V centru al pa okolici centra (ne ob robu LJ -Vič Pa kaj jest vem kje), je kar nekaj garaž x^x in če hočeš met cel avto oz. če ga sploh še hočeš met, verjetno ni hudo mal plačat.

Če pa vzameš v najem pa pride ceneje, kot plačevanje sproti;

Al pa plačevanje kazni, zdej 01.01.2005, bo zakon omogočal da če ne bo kazen plačana, pa čuza :vragec: :xx!:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...