Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

Oj! x:)x :palec:

Cosma, Cagney&Lacey :D :D :D

Charliejevi angelcki...

Enjoy!! x;)x x:Xx :palec:

O, Natrix, ves ubog, pa si se sam potrudil, da porocas, to je pa res lepo od tebe! x:Xx :palec:

me veseli, ko si slisat tako dobre volje, z bolecinami, ki sele morda bodo, se zdaj ne ukvarjaj - morda pa jih ne bo, se bos tolk super pocajtal, recimo, v prijetni druzbici in sploh sicer. :vio:

Pridna Tihareka, lepo bodita! :palec:

nataly, se mi zdis dejansko mal sprememnjena, energetsko, morda je samo zaradi ikone, mroda pa je to dvoje itak povezano, morda pa sem si izmislila. :) :) ;)

Nino, a Imbruglio poslusas al kwa? :o|o:

V jamo, aakhut, po zuranju v K4, paz da ne bos kam padel, kaj cudno stopil, niso prevec prijetna taka okolja v tem casu...

xcrossfingx

triple, fajn se imej in srecno na poti! :palec:

Selene, jaz tudi, zbudila se po mojem na prihod Sonca v Skorpijona (kot se spodobi? x:o)x) ali malo prej, okol 3h in do 7h nisem zaspala, pol pa se mal do kake 10h...

Bluzila o vsem mogocem, malo sla gledat tv, sopranove ob 5h zjutraj na htv pa ene zivali lustne (kake lemurcke al kaj tacga), pol sem sla pa nazaj v posteljo, okno odprla, dihala, smrkala... :) Ful sem imela skratka opravit ponoci. :)

Lep vikend vsem! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

a bo tale nespečnost kmalu mim, pa kr nekaj bi se bockala, pa kregala, prav smotana sem, pismo v tem trenutku me samo žlehtnoba dajala, ampak takšna, ki mi potem bolečino povzroč, pa kr bockam... grrrrrr

hee, se je ustrigel, ostrigel x:Dx ,dost telega sračjega gnezda gledat xcivx

Dan je v samostojnem napredku dela ,pospravljanja..Vidim,da se bom mogu urit v temu,da moram stat pred štedilinkom,da se čaj ne odnese´ven iz lonca x:Dx

Šel ujutro po pošto, pa vidim,da se je en deževnik izgubil, grem po papir in ga frcnem na mehko listje ,naredim uslugo mu x:Dx

.

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Jaz tud z vsemi temi modeli, razen z muhami, s komarji, z mravljami... in s kaksnimi klopi, ofkors...

Drugace pa jaz tud 'resujem' tkole. xDDx xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

js tud vse pr mir pustim, razen pajkov, ker teh se pa res... bojim xredx.. ne vem zakaj... xnckrivx

ampak odslej bom tud pajke tolerirala, sem se včeraj odločila... je bil v polnočnem klubu gost predsednik društva ljubiteljev pajkov. zvedela sem nekaj več o njih... in zdaj... pajki :palec:, vseen pa se me rajš izogibajte, pliz...

aja, klopi in bolhe pa res :xx!: , posebi bolhe, če se ti zaredijo... :xx!: :xx!: :xx!: cela štala, mačkoljubi poznajo... dobr, da se njihov čas izteka...

ne morem da ne bi tegale zapisala, mala dosegla 7 golov na tekmi, najboljša strelka tekme... od treh tekem (v vseh treh je igrala v enem dopoldnevu) so zmagale dve tekmi... bravo punce

ponosna sem nanjo xsrcx

O, mega, cestitke, :palec: - zelo dobro za tamalo, sploh ker si tolk prizadeva, pa dober odnos ma do stvari, v nekem smislu me celo name spominja... x:Xx

( :O: aja!!!! ne se ustrasit, selene ob slednji primerjavi :D ;), jaz sem bila bolj 'divja')... :D :P ;) x:Xx

Celo... hm, ali ni tamala sco v asc? Tistale volja, nekje sva rekli, glina pa to, pripravljenost v tele sistemcke, resnost do teh pristopov?

Ja, mislim da si rekla in da je sicer rak - no, saj, pa iomas ze dve podobnosti - sco v asc in vodno znamenje ze sicer, soncevo - kje ma pa Luno, tega si pa nisem zapomnila oz. ne vem, ce smo rekli?

... zdaj pa sibanac totalen... :palec:

Picasso

Joj, Selene, me veseli (ampak saj ti pravim... :|||)... :D :)

Evo me, sem ze nazaj... Joj, kok je lepo zunaj, prava najlepsa jesen. xsrcx

Se celo promet na celovski je bil dbest, naenkrat so znal danes vsi vozit normalno. x:o)x x^x :palec:

Picasso

jaz mam pa skorce za druzbo danes.. po moje jih je vsaj 200 komadov, pa ne pretiravam... Tu, ravno pod mojim balkonom je trta in ni ravno naj letina letos (nekaj bolezen napadla) pa imajo skorci dovoljenje, da se pasejo, kolikor hocejo... ampak je kar grozljivo, ko kar naenkrat zasumi in zasusti, pa skoraj tema nastane v sobi, ker se je cela jata spustila na tiste boge tri trte.. nas 9 kilski mackon je zelo hitro jo noter na varno popihal x:Dx prevec filme gleda x:Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ahoj :onfire: :onfire: :onfire: ,

mam mal time outa med pospravljanjem sam x:Ix .

Pismu, včeraj je pa res lilo, ampak full, po mojem sem bla 7 minut zunaj od službe do busa, z velikim dežnikom, pa glede na to, da nisem preveč oglata x:Dx sem bila ornk pod dežnikom, pa me je totalka zalilo :O: , od kolen dol, kar ni tok mal x;)x , sem bila čist mokra. Pol pa na hitr k najbolšmu sosedu, pa Fickota srečam x:px , se ga kr nisem mogla otrest, je reku, da je s Cosmo zmenjen x:o)x . Jah, nič kaj češ pol, je pač šel zraven. Hitro minilo, 2 sokca, pa vsi smo se full vljudnostno zadrževali, pa vse skp nič povedal, pa je blo treba že it xrolleyesx .

Trudi je dobil en lonček, k jih pr nas nimamo :o|o: , taki za čaj, midva jih uporabljava tudi za kavo. Je bila nuja, k zdaj jih je tam med 35 in 40 samo, tako da res nima človk v kaj kave nalit xrolleyesx . No sej v bistvu se šimfam, ampak to je pa resnično moja "Mala ljubka obsesija" ne morem mim lončkov, res ne morem se jim upreti, k sreči ni to kakšna ekstremno draga razvada. No tale ta zadnji lonček si je pošteno zaslužil, ker me ceeeeeeeeeeeellllllllllihhhhhhhhhhhh 7 let prenaša. Kar ni vedno tako prijetno kot mogoče tule izgleda, ampak saj mi ne ostane dolžen :vragec: x:Dx x;)x . Skratka, mavričnih 7 let za nama, nobenega trenutka ne bi zamenjala, fuuuuuuuuuuuul sva se oba spremenila.

Selene čestitam Tami za super igro, tebi pa za članstvo v Pikin klub :2src: x:Dx , se nisi mogla upret, a , sam da bi te na čajanko povabili x:Dx x:o)x x:Dx .

Rekca in Natrix, bosta vidva hitro tole sanirala mislim xsrcx :palec:.

En navihan dan vsem, jaz pa naprej v akcijo pospravljat x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:vragec:

cheeeerrrrr...... x:)x

evo...jama uspeshno prebita

vsega skupi 24m globine :xx!:

pa tolk enga zbijanja

no ja....jama pa je

zej pa mal klele....pol pa spet u klet (K4)

hehe

se bo treba s chem podpret x:px

666 zlomkou.paglihenetolkcheneclokakvech x:Xx -ou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Zlomkec en  x:Xx za jamarsko zmago, pa naj se ti naredi lep in prijeten večer, pa svinjsko fajn noč  x;)x  :palec:

oooo.....

pujsa prasica janjak-a (zej majo vse chvekave po 3 imena).....ajlavju x:Xx

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x:Dx x:o)x x:Dx

Pujsa Prasica JanjaK x:Dx x:o)x x:Dx

preveč v Jehovsko temo zahajaš, priznam da tudi jaz malo za dobro voljo namest v šalo dneva x;)x . Sam s citati sem pa bl švoh, tko da si 3 imen po vsej verjetnosti ne zaslužim, bom ostala pri JanjaK, po domače Pujsa x:Dx x;)x :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

mash prou.... x:o)x x^x

k prasica te tko al tko sam mick kliche

(pa ne verjamem, da zaradi ljubkovalnosti....bolj mokre sanje to)

666 x:Xx -ou....pa en zlomkc....tralala

Aja saj res, v JP si se mi zdel 'samoumeven', tule pa sem se sele spomnila pravzaprav, da si uspesno prekrmaril pota usode danes. :) :palec: x;)x

Picasso

Mujceki! :onfire: xokx Fajn dan :palec: , bl redki pa sicer stiki danes s samimi fajnimi ljudmi x:)x . Sicer pa nič posebnega, kul dan pač. x:o)x

Selene, mala je prav strelka. x;)x :palec: :vragec: x:)x Natrix xcrossfingx :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

k prasica te tko al tko sam mick kliche

(pa ne verjamem, da zaradi ljubkovalnosti....bolj mokre sanje to)

Pojma nimaš. x;)x x^x xnckrivx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

da ne bi kdo mislu, da sem tak levak, pa da vedno sam mislm nase...................

včeraj je imela ena, meni zelo ljuba, Primorka 32. rojstni dan. Rada prepeva. Gruntal sem, kako jo razveseliti (seveda do te mere, da bo do mene zelo, zelo prijazna x;)x ). Zato sem sinoči pripeljal kvintet iz Vipave (trije so del slovenskega okteta), ki ji je pod okno zapel "Srček me boli" ter rusko "Večernji zvon". Nisem ne vem kako čustven.............ampak sinoči je bil nor večer.............. ko je odprla okno, jo je skor kap. Res je blo ganljivo............. x:Ix x:Ix

Po odpeti pesmi sem fante naložil in nazaj v Vipavo, kjer s(m)o še mal pel in precej pil............. tako da nisem bil sposoben peljat' domov.

Primorka me je pa tako klicala in oh, in sploh, in ah, in umirala na telefon, kako sem oh in sploh............... skratka fant od fare.

s.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...