Mick 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Nekomu si naredil prelep večer. S tem tudi sebi Fant od fare Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2004 To je pa ful lepo, Sokrat! .. "Večernji zvon". ...si me pa spomnil,.....nisem ne vem kako čustven.............ajaz tud ne...... v osnovni soli sem leta pela v zboru, no in to je bilo vedno dolgocasno (za poslusalce).... in da ne govorim o 1. in 3. vokalu :D (*ko sem se samoiniciativno 'selila' iz 'glasu v glas').... No in skratka je bilo vedno pospremljeno z zvizgi celo tudi (ko smo se pojavili - 'pevski zbor' ), ce pa ze tudi ne, pa so nas pozdravili vsaj z neodobravanjem in z dolgocajtnimi izrazi na obrazu... ... na raznih proslavah in tko...No, ko smo pa tole (*Vecerni zvon, in to kar stiriglasno, sicer smo furali 3) nastudirali in mislim, da sem celo iz 1. presaltala kar v 3. ali celo 4. glas (mi je dojadilo civkanje - 1. glas, ki sem ga kot solo pevka skoz mogla 'se it' )... in sem 'tam brundala' 4. vokal. tako je rekla, se jezila zborovodja (ki da 'me je skoda' za te globoke glasove). No in skratka, ko smo nastudirali se en glas (sicer smo bili 3-glasni), torej 4., in tole (Vecerni zvon) 'izvedli' na eni od proslav, smo namesto obicajnega dolgocasnega odziva ali zvizganja dobili totalen aplavz, blazno doziveto smo odpeli in prav spomnim se, da je bilo pravzaprav edinic, ko sem prav zares uzivala in bila ponosna, da tisto pojemo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 `pop.sm dobil drve, sem ustrezno namestil nekak 5kub.,potem nabral, ostrigel za ene10kg grozdja, ga tut ustrezno prečistil kar zunaj, zanimivo se mi je zdelo, kak imajo krti svoj vrtni pohod, same njihove zemeljske kupče videl, ampak se mi res ni dalo slalom vozit mimo njih ,pozneje spet pregledoval fotke in jih vrgel preč okrog30 Zrihtal˝eni družini čudežno˝pomoč za njihovo stabilno slogo ,rad pomagm ,če je moj interes tud ustrezen se mi zdi,da sploh nimam časa za jest in tak preživel dan res Sam ob jabolkah in grozdju .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 da ne bi kdo mislu, da sem tak levak, pa da vedno sam mislm nase................... skratka fant od fare.Nisi samo "fant od fare", ampak znaš zelo tenkočutno zaigrati na ženske strune Primorka te bo do smrti imela v najlepšem delu svojega srca...Bravo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Sokrates, sm te ene 3x prebrau, pa si res filmsko potezo nardu ji ( je redko a takrat le učinkovito za posebn layf arhiv ) .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 blazno doziveto smo odpeli in prav spomnim se, da je bilo pravzaprav edinic, ko sem prav zares uzivala in bila ponosna, da tisto pojemo. Ja Marsa, res je blo fenomenalno, čeprav sem opazu, da ob takih momentih postanem vse prej kot vesel............ take pesmi me naredijo žalostnega........... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2004 mene tud morda in se spomni me na muzko...se se nism cist izpela... :o|o: Bobnar? Ti si tud 'brundal'? je rekla - katera tam brunda? In sem glih jaz brundala, ki bi morala pravzaprav civkati. Hahaha, eto ti ga na!To je kot pri testih, ce so bili dologocajtni odgovori pri a, b. c, sem preprosto dodala d. Tu pa tudi, ce smo imeli 3glasno, je bilo premalo, smo dodali 4. glas in - kul. In te moje 'selitve' iz vokala v vokal. 'Izboljsave'... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2004 Uran, Bobnar, je to, po mojem... ... nima bit kaj druzga... Ampak kot bi se z vsakim osebnim pristopom odprl nek frslus, gumb, tako se ob nizanjih teh dozivetij razlicnih spomnim vsega zivega...Pravis, za kazen postavljali v kot... V (mislim da prehodu 1./2. razred), v neki koloniji al kaj, smo morali po kosilu pocivati...No in nikoli nisem spala popoldne (prav tako ne moj sin, k sreci sem si te svoje izkusnje zapomnila in ga ne silila v kaj podobnega)...No in ker smo tedaj tam 'klepetali' (bila sem stara recimo 7 ali 8 let), smo 'za kazen' morali eno uro ( x!x :o|o: ) stati v kotu in z iztegnjenimi rokami drzati predse tezko blazino ('poushter')... :xx!: ker si tedaj majhen otrok, ne stekas hierarhije... kaj lajhko in kaj ne, ocitno, ce nekdo ob zgolj tvojem klepetanju si izmisli take krute kazni (vem, se slisi smesno, a ko si star 7 let, tehtas 24 kil, vsaj jaz sem tedaj tehtala toliko, in stehtajte poushter! )... no, TO sem mislila...Kazni pa to... :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 lahkonoč, prijeten dan... je mimo, hm hjaja... prijetne sanje vam želim .... cmočke vsem tisti k delate nočno izmeno pa dobr večer... le glejte da bo kaj pametnega zjutraj za brat... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Lahko noč Contesa. Ja jaz sem sem pa z dvema muckama, z eno veliko in eno malo igral cel dan, skuhali segedin, cele dneve nakupovali po BTC-ju v LJ, šli na sprehod okrog Žal in potem ob polnoči sem moral zapustiti obe mucki, zaradi službe. No vsaj uspavanke sem jima zapel. Pa sta obe lepo zaspali. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 dobrojutrodoberdanvsem...malo modre danes ....itak je pri nas oblačno do tal, pa so obljubljali kaj lepšega za vikend ...no ja, če ne bo hujšega, bomo pa spet na škrge dihali .....vse še spi danes, zgleda...no, mejte se zaspanci you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Dobro Jutro in Dober Dan vsem, lepo nedeljo FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Tolk je lepo in prijetno zunaj, da enostavno ne zdržim več na LN forumu , menda mi bodo opravičili, če bom šel za kakšno uro do kosila na kolo , je treba izkoristiti takšne dneve.....še naprej lepo nedeljo prav VSEM http://download.gifart.de/gif231/sport/00009402.gif FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 pralni stroj zopet poplavil, oddok v kuhinji odpovedal, mala se uči že cel dan, jaz pa pripravljam test kao iz angleščine, sem ugotovila, da se kr nekaj zraven naučim, oz. osvežim kosilo skuhano, posoda napol pomita, vleče me ven, imela zanimiv tel. pogovor, očitno moj odkritosrčni email prišel do prave osebe, vendar se je sesul računalnik, ostal neprebran, mogoče še boljše tako, ker sem bila resnično malo preveč odkrita in povedala o vsem, kar me muči in kaj občutim... pestra nedelja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 men je pa ful všeč tale nedelja...ne najdem še besed zanjo, pa bom raje malo tiho you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Psttt FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2004 Ukvarjam se z izpopolnitvami, pedenam, popravljam, povezujem, seznanjam vas na forumu o stvareh, ki jih je kul vedeti, opazam pa naval v temah:smeskotiasociacijeposti nabijanjevilinskipesem pocutja... Ker ocitno ne berete tem urednistva, vam tule v Dnevniku, ki ga vecina bere, sporocam, da bomo kmalu selili forum in da si pejte mal pogledat temo, ce zelite...Je cist fajn vedet po mojem kaj - konec koncev ste tukaj, a ne? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 ok šefica...grem gledat takoj... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Marsa, ja smo tukaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2004 Ja, vem, ti si med redkimi sogovorniki mojimi danes, Selene... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 a ja, mene pa na ignor... . sem šla pogledat novi forum, pa v temi uredništva komentirala. sam zakaj se ti zdi, da se nihče ne pogovarja s tabo? you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 en nedeljski pozdravček.a na uredništvo? že šibam... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2004 a ja, mene pa na ignor... . sem šla pogledat novi forum, pa v temi uredništva komentirala. sam zakaj se ti zdi, da se nihče ne pogovarja s tabo? ... se mi pac tako zdi. Si ze bila kdaj v temah urednistva? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Lep nedeljski pozdrav vsem skupaj! xrosex Uspela usposobiti (je bil že čas) , tako da bom lahko kukala kaj se dogaja tukaj. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts