Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

To je pa ful lepo, Sokrat! x:Xx

.. "Večernji zvon". ...

si me pa spomnil,...

..nisem ne vem kako čustven.............a

jaz tud ne...

... v osnovni soli sem leta pela v zboru, no in to je bilo vedno dolgocasno (za poslusalce).... in da ne govorim o 1. in 3. vokalu :D :D :D :P (*ko sem se samoiniciativno 'selila' iz 'glasu v glas').... No in skratka je bilo vedno pospremljeno z zvizgi celo tudi (ko smo se pojavili - 'pevski zbor' xrolleyesx x:)x), ce pa ze tudi ne, pa so nas pozdravili vsaj z neodobravanjem in z dolgocajtnimi izrazi na obrazu... xDDx ... na raznih proslavah in tko...

No, ko smo pa tole (*Vecerni zvon, in to kar stiriglasno, sicer smo furali 3) nastudirali in mislim, da sem celo iz 1. presaltala kar v 3. ali celo 4. glas (mi je dojadilo civkanje - 1. glas, ki sem ga kot solo pevka skoz mogla 'se it' :D)... in sem 'tam brundala' 4. vokal. :D tako je rekla, se jezila zborovodja (ki da 'me je skoda' za te globoke glasove). :)

No in skratka, ko smo nastudirali se en glas (sicer smo bili 3-glasni), torej 4., in tole (Vecerni zvon) 'izvedli' na eni od proslav, smo namesto obicajnega dolgocasnega odziva ali zvizganja dobili totalen aplavz, blazno doziveto smo odpeli in prav spomnim se, da je bilo pravzaprav edinic, ko sem prav zares uzivala in bila ponosna, da tisto pojemo. x:Xx x:Ix :8):

xsingx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

`pop.sm dobil drve, sem ustrezno namestil nekak 5kub.,potem nabral, ostrigel za ene10kg grozdja, ga tut ustrezno prečistil kar zunaj, zanimivo se mi je zdelo, kak imajo krti svoj vrtni pohod, same njihove zemeljske kupče videl, ampak se mi res ni dalo slalom vozit mimo njih x:Dx ,pozneje spet pregledoval fotke in jih vrgel preč okrog30 :8): Zrihtal˝eni družini čudežno˝pomoč za njihovo stabilno slogo ,rad pomagm ,če je moj interes tud ustrezen x^x se mi zdi,da sploh nimam časa za jest in tak preživel dan res Sam ob jabolkah in grozdju x:o)x
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

da ne bi kdo mislu, da sem tak levak, pa da vedno sam mislm nase...................

skratka fant od fare.

Nisi samo "fant od fare", ampak znaš zelo tenkočutno zaigrati na ženske strune x;)x Primorka te bo do smrti imela v najlepšem delu svojega srca...Bravo xDDx

blazno doziveto smo odpeli in prav spomnim se, da je bilo pravzaprav edinic, ko sem prav zares uzivala in bila ponosna, da tisto pojemo.  x:Xx  x:Ix  :8):

xsingx x;)x

Ja Marsa, res je blo fenomenalno, čeprav sem opazu, da ob takih momentih postanem vse prej kot vesel............ take pesmi me naredijo žalostnega...........

mene tud morda in se spomni me na muzko...

se se nism cist izpela... :o|o:

Bobnar? Ti si tud 'brundal'? x:)x xDDx

je rekla - katera tam brunda? x:o)x x:Dx

In sem glih jaz brundala, ki bi morala pravzaprav civkati. xcivx x:o)x x:Dx x;)x x:px

Hahaha, eto ti ga na!

To je kot pri testih, ce so bili dologocajtni odgovori pri a, b. c, sem preprosto dodala d. :D

Tu pa tudi, ce smo imeli 3glasno, je bilo premalo, smo dodali 4. glas in - kul. :palec:

In te moje 'selitve' iz vokala v vokal. :)

'Izboljsave'... :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:o)x :palec: Uran, Bobnar, je to, po mojem... xscratchx... nima bit kaj druzga... x:)x

Ampak kot bi se z vsakim osebnim pristopom odprl nek frslus, gumb, tako se ob nizanjih teh dozivetij razlicnih spomnim vsega zivega...

Pravis, za kazen postavljali v kot...

V (mislim da prehodu 1./2. razred), v neki koloniji al kaj, smo morali po kosilu pocivati...

No in nikoli nisem spala popoldne (prav tako ne moj sin, k sreci sem si te svoje izkusnje zapomnila in ga ne silila v kaj podobnega)...

No in ker smo tedaj tam 'klepetali' (bila sem stara recimo 7 ali 8 let), smo 'za kazen' morali eno uro ( :sori: x!x :o|o: :V:) stati v kotu in z iztegnjenimi rokami drzati predse tezko blazino ('poushter')... xrolleyesx xrolleyesx :xx!:

ker si tedaj majhen otrok, ne stekas hierarhije... kaj lajhko in kaj ne, ocitno, ce nekdo ob zgolj tvojem klepetanju si izmisli take krute kazni (vem, se slisi smesno, a ko si star 7 let, tehtas 24 kil, vsaj jaz sem tedaj tehtala toliko, in stehtajte poushter! xrolleyesx)... no, TO sem mislila...

Kazni pa to... :o|o:

Picasso

:D lahkonoč, prijeten dan... je mimo, hm hjaja... prijetne sanje vam želim :D.... cmočke vsem tisti k delate nočno izmeno pa dobr večer... le glejte da bo kaj pametnega zjutraj za brat... x:Xx
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Lahko noč Contesa.

Ja jaz sem sem pa z dvema muckama, z eno veliko in eno malo igral cel dan, skuhali segedin, cele dneve nakupovali po BTC-ju v LJ, šli na sprehod okrog Žal in potem ob polnoči sem moral zapustiti obe mucki, zaradi službe. No vsaj uspavanke sem jima zapel. Pa sta obe lepo zaspali.

Ja sam ka mali pao s lipe

dobrojutrodoberdanvsem...malo modre danes x:Dx ....itak je pri nas oblačno do tal, pa so obljubljali kaj lepšega za vikend :vragec: ...no ja, če ne bo hujšega, bomo pa spet na škrge dihali x^x .....vse še spi danes, zgleda...no, mejte se zaspanci x:Dx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

pralni stroj zopet poplavil, oddok v kuhinji odpovedal, mala se uči že cel dan, jaz pa pripravljam test kao iz angleščine, sem ugotovila, da se kr nekaj zraven naučim, oz. osvežim x:Dx kosilo skuhano, posoda napol pomita, vleče me ven, imela zanimiv tel. pogovor, očitno moj odkritosrčni email prišel do prave osebe, vendar se je sesul računalnik, ostal neprebran, mogoče še boljše tako, ker sem bila resnično malo preveč odkrita in povedala o vsem, kar me muči in kaj občutim... pestra nedelja x;)x

men je pa ful všeč tale nedelja...ne najdem še besed zanjo, pa bom raje malo tiho x:Dx x:)x x;)x

Ukvarjam se z izpopolnitvami, pedenam, popravljam, povezujem, seznanjam vas na forumu o stvareh, ki jih je kul vedeti, opazam pa naval v temah:

smeskoti

asociacije

posti nabijanje

vilinski

pesem pocutja...

xrolleyesx xDDx x:o)x x:px

Ker ocitno ne berete tem urednistva, vam tule v Dnevniku, ki ga vecina bere, sporocam, da bomo kmalu selili forum in da si pejte mal pogledat temo, ce zelite...

Je cist fajn vedet po mojem kaj - konec koncev ste tukaj, a ne? x:o)x xDDx xDDx

:palec: :palec:

Picasso

Ja, vem, ti si med redkimi sogovorniki mojimi danes, Selene...

Picasso

a ja, mene pa na ignor... x:o)x . sem šla pogledat novi forum, pa v temi uredništva komentirala. sam zakaj se ti zdi, da se nihče ne pogovarja s tabo? x:)x :palec:

a ja, mene pa na ignor... x:o)x . sem šla pogledat novi forum, pa v temi uredništva komentirala. sam zakaj se ti zdi, da se nihče ne pogovarja s tabo?  x:)x  :palec:

x:)x ... se mi pac tako zdi.

Si ze bila kdaj v temah urednistva? :8):

Picasso

Lep nedeljski pozdrav vsem skupaj! xrosex

Uspela usposobiti xracx (je bil že čas) , tako da bom lahko kukala kaj se dogaja tukaj. x:)x

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...