Ksenia 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 jessssssss, končno prikukala nazaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2004 O. Hecno Tina, pa ravno danes sem te omenjala! Me zelo veseli, ko si zrihtala zadeve! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 iiiiiiiii.....Tiiiiinnnnaaaaaaa zej pa naprej:morgen............. 666 zlomkou....+666 (vsak zlomk po enga).....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Tiiiiiiinaaa funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Si ze bila kdaj v temah urednistva? če verjameš al pa ne: sem you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Ku ku, evo, nedelja sicer ne čisto po mojem okusu, ampak vseeno nedelja. Vreme fajn, tako da te kar zvleče ven . Trudi spet pobegnil v službo, tako da me jutri čaka vožnja z busom, pa vstajanje še malenkost prej Tina, WB, si te že sploh nisem več upala pogrešat Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 o mala, spet boš pokonc sredi noči....pri meni pa danes Pika počiva, mam prevozništvo, pa železnice, pa Alpe, pa fužinarstvo na vrsti, pa glasba, pridevniki, uf, smor avnos redi spraševanja, dobro,d a se ji vse ne pobrklja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 zej pa pochas u K4....roza :xx!: no ja....bomo zhe "prezhvel"nekakhouse :xx!: :xx!: :xx!: 666 zlomkou....tralalapa nuuuuujno cmok na rilc tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 No da se javim še sem Sem šla najprej navdušeno novi forum komentirat jaz baraba mala Sem vas na hitro preletela prej cel dnevnik, ampak zlo z enim učem, tko da samo v par besedah, kar se spomnim; Natrix, zaboga, sem ti rekla, da mal bolj pazi nase, da ne bo kaj hujšega še - pa je prišlo No, upam, da se lepo cajtaš in da tvoja miška lepo skrbi zate, pocajtaj se, pa res pazi nase v prihodnje, ker ne bi rada spet še enkrat pisala pobožev za kakšne hujše stvari, veš Marsa, nov forum itak I think i'm in looooooooove again (če je pa res tolk lep) Mick, čestitke za razbremenitev, sem ti rekla, da bo začelo prihajat Selene, me veseli, da sio začela dajat svojo škorpijo ven tudi v odnosih z drugimi, mislim, da ti ne more škodit skoz mislim nate, veš, srce, pa sem ob tebi, upam, da je ta dan kaj boljši od prejšnjih pa da se boš končno mal tut naspala Aja, pa tamali en medvedji objem in en cmokast lubčk, ker sem tolk navdušena nad njo No, jaz sem pa spet prišla domov (v Lj ) po skoraj enem tednu, saj sploh ni tolk bolelo, kot sem si mislila, da bo Živet v hiši je res drugač kot v stanovanju, kjer drug drguemu hodiš po nogah, zato pa so verjetno bili tudi bolj sproščeni odnosi, brez nekih stalnih napetosti... Sicer smo se mal tut prijeli, ampak končno mi uspe tut kaj dopovedat čez tisti zid strahu, ki odbija moje besede Lepo to. Aja, pa sem ugotovila, da me brat uboga bolj kot mamo in fotra, onadva se lak dereta nanj v nulo, pa ne bo pomagalo, jaz pa sam s prstom mignem, pa je že vse kul Ve mali, da ni trte mrte pri meni No, kratka suma tega tedna; sem spucala celo hišo (2X), oprala ene 8 žeht, stiskala japčke in delala mošt s fotrom , danes in včeraj smo imeli na obisku strica in teto in je blo še bolj merry ozračje Zvedla za nekoga, da je hiv+, me sploh ni nič vrglo, ostala mrtvohladnoracionalna ob tem in samo poslušala, se pogovarjala, sprejemala-dajala... Panika je nekje ful zaradi tega, ja, no zdaj se je že mal pomirilo Zvedla za strica, da ima raka in da bo odšel kar hitro... Spet nobene panike, samo "ja" nekje globoko v meni, smešna sem jaz s temi smrtmi... No, zdaj gremo pa na impro ligo v KUD-a s frendi tule iz bloka, mal druženja po dolgem času pride prav Morm še razpakirat vse, imam ful zadev En pozdravček vsem Sončna p.s. Matejčula, mejl pride SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Zlomk pazi, da se mi ne preusmeriš, pa Trudiju začneš 666 pošiljat , če greš v roza . Selene, pridna, se učita , jaz sem pa glih dons eno knjigo skončala, pa po mojem naslednja pade Pika Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Zlomk pazi, da se mi ne preusmeriš, pa Trudiju začneš 666 pošiljat , če greš v roza . ti zlomk... še js hitr en cmok Pujsi...... sicer pa zdele totalna blamaža... grem da bom šlogal pa ne najdem kart... najbrž sem jih kje založil, Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Drčer Še en prelep jesenski dan je bil . Končno sem ta vikend mal bl zaužil meni zlo ljubo jesen. Še posebej lepo pa je, ko sije tak sonček k danes . No, pa sem se nakolesaril, babico sem peljal ne en dolg sprehod, hehehe, pol je pa cel čas vsa vesela čebljala "da me boš ti pelal na sprehod dans pa si nism misla, tega si pa res nism misla" Sem sklenu, da jo mal pogosteje peljem. Na sprehodu srečal od frenda mamo, ki mi je prišepnila, da je tip dans napolnil 40 ....kar bi sicer pozabu , pol pa sem skočil še na kavo k starim, pa seveda nazdravit s frendom za nj. rojstni dan Zdej pa neki za službo pripravljam, pa kolk bom utegnu bom pokukal kaj dogaja na lnf. Lep večer, vsem. Tiiiiiiiiiiiinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa WB S.Vila Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Joj, danes je bilo koncno po nekaj dneh -SONCE! in ceprav se nisem kontrolirala upam, da je perilo po treh dneh suho :xx!: Dopoldne sva z dragim spet naredila novo rundo rezancev za v zupo, pa se za enkrat sirokih rezancev , skupaj naredila fino kosilo in odprla eno mega buteljko iz Goriskih brd . Popoldne pa sva se igrala : rezala in montirala sva razne dobre scene iz raznih komedij, se ucila rabe novega scannerja , potem sva en drugemu spekla sorprajz cd za v avto....pri vsemu temu sva se blazno zabavala, pa pokala stose, se me bolijo koticki ust od smeha... Kasneje sem peljala Velikanko na sprehod, kjer sva srecali celo gozdno-pasjo bando , tako da se je naigrala, dvonozci smo (spet) popljuvali lopovsko It vlado , potarnali nad dezjem in vedni visjimi cenami.... Nedelja-nic posebnega, a vendar cudovita Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Na pa se je zaklenila tema jehovska, pa glih fajn sem prstke ogrela Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 edino prav.marsa tema je bla k eno bojno polje. same žaljivke in kreganje. mislim da lnf ni temu namenjen. sej je prov da vsak pove svoje mnjenje... ampak tuki je šla gospodična aaj predeleč. vsem skupaj lahko nočko... grem ajat. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Sej je že novo odprla... :o|o: Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 hja pismu je bil lep dan... pridno sem se pogovarjal s tremi lunatkami... ena boljš kt tadruga, moj jogijski guru me je obiskal ... prinesel stol na kateremu zdaj pridno sedim mmm kaki stolček, karte sem spet našel, hja nič, pa še sveže sem čist čist jutr pa spet tisto miško pogledat.... "Intuition will tell me, How to live my days." Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 ne morš verjet kok je vztrajna. no ampak jz grem pančkat... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Gledala Ringa-Raja, igrala z mačkimNapisala poročilo, hm to je pa tud vse... Zamudila sem že dva ful lepa sončna dneva...namest da bi šla na sprehod...Škoda, ker jih bo čedalje manj, pa čedalje več dela bom mela... Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Na pa se je zaklenila tema jehovska, pa glih fajn sem prstke ogrela V bistvu žalostno. Zato nikakor nisem navdušen nad nobeno od religij. Ker veliko pripadnikov le-teh skoraj kot po pravilu soli pamet drugim, da je samo njihova vera prava, samo njihov bog pravi itd. In včasih ob nestrinjanju naletiš na točno tako žolčno reakcijo kot je bila tam na uni temi. V drugih razsežnosti, prilikah pa do sovraštva, nemirov, nasilja, vojn.........popolnoma v dugo smer jih odnese, kot pa jih učijo njihovi bogovi. :o|o: Škoda. Za resnične vernike. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Strelci so dabest.... (poleg ovnov seveda) lejte te lepe poglede na življenje in religijo go mick! ! ! ! sem dobil eno svinjsko povezavo na messengerja Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Tolk je lepo in prijetno zunaj, da enostavno ne zdržim več na.... Bors si mi podau idejo za kolesarjenje pop.,sem tudi šel,po dooolgeem čaasu speeet .Naredim kar nekaj km že, se ustavim na bencinski pumpi,da si napumpam gumi, pa že nekaj odpiram ventil in vidim,da nekaj ne štima,da priključek za pištolo¨in kapca kolesa se ne ujameta, grem potem vprašat še mojstra,če ima dodatek za polnjenje zraka, pa vidi,da ga je očitno eden vzel, no jaz pa sem ime žel tisti moment prazno sprednjo gumo šel sem seveda nazaj,ampak malo hodil in malo čudno gonil 5km nazaj,sem moral gumo šparat,ker je bla še kar nova videt,ampak dobr sm se prehodil v družbi walkmana .Ko pa pridem bliz doma, pa mau sebe nagradim,si kupm dve tortici in jih pole v šusu pojem .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Strelci so dabest.... ...pa čujejo to tud radi. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Lep pozdrav vsem! Danes je bil prav lep dan, kot ste verjetno tudi sami opazili! S Tiho reko in mojimi, smo šli na Bled, malo na sprehod, sicer ne dolg (zaradi mene), ampak mi je kar pasal! Pa seveda kremšnite, to pa obvezno ! Pol pa na kosilce, po kosilu, pa se nam je pridružila še Contesa s tamalim, tko da je bla zbrana skoraj vsa družinica ! Pol naju je pa Contesa peljala domov, pa še malo ostala na obisku,.....Ja, prav lep dan! Skoraj sem pozabil na bolečine v vratu in hrbtu in razen občasnih slabosti, je bil res super dan! Kar se pa tiče teme o jehovi, mislim da bi bila kar v redu, če bi tista dotična jehova priča postala svoje misli in ne citate iz svetega pisma! Ker pol tko zgleda, kot da uporablja ta forum za širjenje idej! No, ja,.....pač moje skromno mnenje! Lep dan vsem še naprej, oz, uspešen jutrišnji delavnik! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Si vas kar predstavljam , super da ste si naredili en lep dan Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts