Amis 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 dobrojutrodoberdanvsem.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 amis, svakec jutro! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 jutro aiwa...in en prekrasen dan you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Lep dan še od mene Opet v ta daljni službi Sicer ne tako rano vstala kot Janjak, pa ipak...dve uri vožnje in od tega sem ziher eno uro dremuckala V soboto pa bile trgatve. Ko sem prišla domov je bilo pri sestri že vse gotovo Svak pijan kot mavra..in nekaj težil, oče je imel že čisto mickene okice - kar pomeni sledeče: Nat. šibaj vstran...ker kakšna kot si...se takoj skregaš..in pograbim starejšo - mlajša je ostala pri sestri(ker jo je podkupla s kremšnito ) in šibale k tašči.Mimogrede še v gozd..nabrale nekaj jurčkov in potem čaga Prava tista...brez prevelikega alkota..no, nekaj malega že.. Š. je imel že govorno napačo potem.. in to je pomenilo, da moram ostati trezna. Nekdo je pač moral voziti domov Včeraj imel tigra in zadebeljen glas Ful mi je bil ta vikend všeč..in gozd je tako lep..mmmm... Aja - še komentarček na Marsino objavo tam nekje zadaj - ma sem se res malček spremenila..nekam umirjena ratala. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 dve uri vožnje Pishuka kot da si v USA... :o|o: A ne? Ruby, a ti tud al kaj, nama sco mal nagaja... Mi je pa tolk slabo... :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Bruhat Čaki kaj že ti non stop svetuješ? Tavžentroža Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 a ne, thanx, pa kar odlasam, je vprasal Mitja ze 2x, ce mi caj skuha, jaz pa kar nestrpno skoraj, da ne...ker pol sprejmem, 'si priznam', da crkavam kao. Ce pa kavo tukaj goltam, pa je kao vse kul... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Bruhat Čaki kaj že ti non stop svetuješ? Tavžentroža to men Trudi zmeraj svetuje, men je pa bruhanje hujš k smrt :xx!: :xx!: . Ti kar tavžentrožco spij Marsa, to pomeni da si znaš pomagat, ne pa da kej priznavaš , smotkulja . Od vseh 1000 ti bo pa ziher kera pomagala... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 a res, še komu je slabo razen mene... uffffffff, pa v prsih me tišči, pa srce mi bo razgnal, sem ponoč prav pazila nanj :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 kako, jih ni...? Tiiiiinka ........... Trudi.....action adventure? Pa paz na pujsin status, ne Selene .....pobož S.Vila ........ne morš si mislit, kolk sem užival z babico na sprehodu. Sva se zmenila, k jo majkica vsak dan pelje na sprehod, da pa zdej pridem jaz vsake tolko pa bova šla šetat. Nat, pozabljam kako fajn mi je, da sm v 10 minutah v službi. Me je pa že pujsa na to pogosto spomnila. Prej sm bolj vidu une k imajo službe od doma prek ceste Aja, jutrček Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Mickeni jutrček tudi tebi Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 nataly ta rožica, ki jo zdaj imaš v ikonci je škotski simbol (thistle), tudi v Brave heart filmu je poudarjena, ko jo ob grobu podari deklica mlademu ("Mel Gibsonu) in on jo potem posušeno hrani v robcu zavito Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Stankaa - lepo, da si opazila Škotski simbol? Ja, so nekaj posebnega ti Škoti..in tipi si osat vzamejo za simbol...Če ga ne izpuliš celega, boš ga imel samo še več.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 fak danes sem zaspal... in bom hmal začel zamujat prvo uro... keri kriminal... pa še nič nisem sanjal... :xx!: Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 HUHTo morm napisat, smo mel zdele eno akcijo, smo tipa luvil in ga tud ujel , je neki ušpiču pa smo ga pač mogl pridržat, pa to se pa je upiral, itd., no skratka je bo obvestilo (po telefonu, da treba v akcijo ), tipček je tam pa tam in mi; jest pa še dva sodelavca v akcijo ........... Pol pa k za nalašč, k me mal noge matrajo, un glih prod men hehe...no in pol malo tamo, malo ovamo, pa par besed pa un kr na enkrat prot men zamahne z nožkom , sam hitra reakcija, se odmaknem pa pol mal znanje izkoristm, pa pol že prteče pomoč in smo ga obvladal , sam tip še kr mrda sploh se ni hotu umirt , pol pa ipak 3 na ena mu ni več znesl............. Pol pa policija preden pridejo, pa jim poveš da je nujno in da imamo osumljenca, pa njih še kr od nikoder ; heh no pol so po 30*00min le pršli in ga odpelal Ej, sploh nisem porajtala tega trudi!!Tumach! Z nozem je mahal proti tebi, ti pa tkole vse kul pa to?Bravo. Skoti. Aja, pijem tavzentrozo. Je prec boljs. Izvedela vesele novice za prijateljico. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Ponedeljek je nasploh kul dan, pole pa preberem o eni fajn akciji.Tisti tipček ni mogel vedeti, da ima opravka s Carjem dvora! (pa še da tudi forumovci ne bojo mislili, da je tisto napisano kar tako) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Aja, pijem tavzentrozo. Je prec boljs. Sej ti ne bi še jaz morila s tem, samo mi je ena fejst deklina - Marsa rekla, da je fajn tole, pa je ziher ne poznaš za prijateljico Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Aja, pijem tavzentrozo. Je prec boljs. Izvedela vesele novice za prijateljico. No, tudi to je fino brat! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Trudi Pazi res na status...Janjak je še skoraj premlada za vdovo Veš zakaj se je tip nate obrnil? Ker tak milo in nedolžno zgledaš... Marsa - na zdravje Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Pazi res na status...Janjak je še skoraj premlada za vdovo mi že od vsega začetka grozi s temle, je začel že kar na poročni dan . Še preden sva se poročila, je bil nekam zmeden - edinkrat sem ga vidla zmedenga - pa čez 4 pase Celovške nič pogledat, kar čez . Sem ga najurila, naj vsaj tok počaka, da prstane pomenjava, da še vdova ne morem bit . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Hmm...čez štiri pase??? Si ziher, da se je hotel poročiti Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 Marsa - na zdravje Thanx, sam jaz jo maram, za razliko od nekaterih (denimo Strelcev, ta nou hotu nc pozret tacga , moja sestra raj crkava... )...Ej, kaksna zadeva res, ne mors verjet!!!!!!!tavzentroza tale...Tok je zdravilna in prijazna, da mi je se njena grenkoba vsec, itak pa znam to pit - direkt kamor je treba, notri 'vnasam'... Jaz se tolk dobr cajtam med drugim tud zato, ker imam tolk dobro vizualizacijo (pa ne sam zarad venere v 6. v trigonu s plutonom), to pa res, vse sem si vedno znala tolk dobro predstavljat, enkrat sem pri biologiji dobila 5, pa ceprav nisem kaj dost znala, ampak je rekla, svaka cast, kolk nazorno to prikazujem, in to in sem kar 5 dobila. Enkrat pa cvek pri isti prfoksi... me je vprasala o zelju, jaz pa sem nekako znala povedat kaj o kapusovem belinu in sem bila kot iz kaksnega vica...Kao - zelje... hm... najzoprnejsi zajedalec je kapusov belin, ta pa ... ratatatata. In koncam, in ona rece, cvek. ker me ni nic o kapusovem sprasvala. :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Hm, glede na to, da me je on vprašal, skor ziher no, ampak je bil pa res totalno zmeden, Drugač ima blazen spomin, da bi kdaj kaj založil, je res redka redkost, na un dan se pa ni spomnil, kje ima prstane, pa tkole čez 4 pasove . Mogoče mu je pa kliknilo da se s svinjicami ni za špilat . Sem prav uživala v njegovi zmedenosti, ekskluzivno na ta dan, men se to večkrat zgodi, pa ni tok zanimivo . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 pa čez 4 pase Celovške nič pogledat, kar čezKot Miska.... pici direktnega cez cesto, ko smo sli k frendici.. kao z nami, ni blo sans jo zadaj pustit.Potem pa vijevaje okol pumpe na celovski, ker je sla pod ene 5 parkiranih avtomobilov in smo jo jaz in ene dva tipcka pol tam lovili. Koza macja. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Da vaju obe skomentiram Ni šans, da pogoltnem tavžentrožo...e...raj crkavam ali prst v usta...pa juhuhu bruhuhu...Ali pelin...bljak..bruhala še preden pogoltnila...Ne..pri meni vizualizacija v tistem hipu odpade..Mi je ta malo včeraj nekaj v trebuhu bolelo...ne le,da se je sladkega preobjela...še pozno večerjala in potem ji oba visiva za vratom...ja kaj si pa tako pozno jedla...in jaz ji kumino ponudim. Pol žličke kumine in kozarec vode..pa je rekla, da raje umre...ker se ji je zadnjič kumina nekam med zobe zataknila Jaz pa: ok. saj še imam pelin Jo, je potem kar nehalo bolet...Mislim, da so gliste..pravzaprav sem nekak prepričana, da jih goji. Podočnjaki, bolečine v trebuhu zvečer....ziher so.. zato kumina... ok. bluzim.. Janjak - no, pol pa že..da ne boš slučajno podvomila v njegove dobre namene Predporočna zmeda Viš - teh izkušenj še nimam Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts