Marsa 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 Oj, Nat, a ni cesen za gliste? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Kako da ne ? A nisi ti že pri organizaciji z zmedo začela ? Men pa ni problem nič pogoltnit, sem se glinskega drinka navadla , sem ga v bistvu kar pogrešala en teden, k je treba pavze narest. Če je pa kaj ogabnega, si pa kar zamislim,da kaj vanilijevega pijem, al pa blokiram okus, tako kot se da z vonjem narest . Marsa koza mačja . Kok ste mogl bit hecni, ti s svojimi švigajočimi očmi, pa Mimi okol, pa najbrž ste jo kicali "Mimi" . Folk misl, da bo kaka mamca kje prišla na klic, al pa vsaj lušna kmečka deklina, Marsa pa mačjo kozo kliče Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Je. Tudi. Pa ga še manj po grlu spravi kot kumino.No..razen na pomfriju..tam pa prav ves česen poišče - pomfri s česnom -njami...mi je ful dober. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 aha, nat, sem se sproti spomnila, da najbrz pol tud cesna ne zre. Janja, saj sem napisala Miska - Mimi je mimi, siva tigrcka, miska pa je bila crna dolgonoga lepoticaq, pa nabrita ko shus. Kaj vanilijevega?Jaz pa sem se enkrat v mladosti napila nekega butastega mandarininega likerja, neke bedaste ogabne mandarinette al kaj...Ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, 20 let nisem marala mandarin!Ni smel nic niti disat po...Uh... Evo, si grem novo dozo precedit. aja, tavzentroze... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Janja, saj sem napisala Miska - Mimi je mimi, siva tigrcka, miska pa je bila crna dolgonoga lepoticaq, pa nabrita ko shus. Kaj vanilijevega? evo, spet napol, sem pa čist po krivem Mimi obtožila :o|o: , sorry MIMI, da te imam za tako mačjo kozo , Marsa, dej se ji opravič no zame.... Jah vanilija je meni všeč, pa če kaj ni dobro, pa je nujno skonzumirat,se prepričam, da kaj vanilijevega jem al pa pijem, al pa čist zablokiram okus Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Oj, Nat, a ni cesen za gliste?Ne! Česen je proti glistam ... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 Aja, sem butast nekaj zamutila, janja, no saj ni vazno...Aha, tole z blokiranjem okusa je tudi kul, sam men ni v bistvu nic, kar konzumiram, nagrauzno...Torej ne rabim tega pocet....Mene recimo pa kumina sploh ne moti, se celo zatakne se mi lohk za zobe (sam se mi ne, ker imamo mleto, ker je nasa dva ne marata). Aja, Piko, trapast a ne, kot Pika Nogavicka - ZA pege. Mislis proti pegam, ubogi otrok, saj si vsa pegasta? Ne. Mislim to kar sem rekla - torej ZA pege, ki so mi kul. A ves, k je nataly rekla, da jih gojijo pa to. Pege. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Vas je Janjak vse čisto zmešala s Piko...( še mene - sem včeraj doma nak stranh naganjala - logično, da živi bog ni vedel, kaj imam v mislih ) Za gliste - torej so ji všeč mi pa jih itak gojimo pol Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Marsa a ti svoj post popravljaš, a jest res tok butast na pol berem Si čist mojo svinjsko inteligenco zmešala... Tale Pika je pa zasvojila par forumovk, neodvisno, pa imamo samo obdobja, ko jo mal bolj, pa mal manj naprej mečemo Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 ker post? ne, sem sicer res nekaj pisala, sam tega nisi mogla videt, ker nisme objavila, pa ponesreci zbrisala.rekla pa sem, da sem jasno PRED janjo ze shizila (jasno, ker sem pac starejsa )Skratka, noben ne more tolk shizit kot glih Ich. Ce je mela se clo fotra mal podobnega no! x!x Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Tam če si uno s pegami dodala v odgovoru Pikotu, al res jaz tkole napol berem, da še clooooooooooo Piko spregledam . Tule ne gledam tebi pod prste, ampak me bolj zanima če sem res tko svinjsko površna - neki kar bi rada spremenila na seb, k tale raztresenost mi ni všeč, mi je bolj tvoja "kao raztresenost" všeč, ker z aviona zgleda isto, s tem, da ti vse uočiš, pa shraniš, jaz pa vse neki na pol . Drgač pa ja, sej moj fotr tut žvi k Zamorski kralj (full razkošno, k da bi mel poln kufer zlatnikov ), mami je pa isto k da bi bla nad oblaki . Se moram tudi jaz kar sama opomnit, kdaj je treba spat, najprej si rečem čist prjazno, če ne slišim mal bl na glas, če še zmeri ne ubogam, jih pa dobim . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 aha, zanimivo, pri meni ti je povrsnost vsec, pri sebi pa ti ni. Modelsko. Aha, tu pa se podobnost oddalji, moja mama je taka skrbna, ki me je imela (in me se ima) rada, nisem imela pomanjkanja te ljubezni v bistvu...Tistle pa tud bolj tko bilo, ja... sam da revez ni imel ful cekinov, pac pa lacna usta itd.Sam je imel pa tovarno recimo in kar nekje se je rolal, kao, prakticno skoraj kot da bi si ga izmislila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 O ti krscendus! x!x ja, saj ne vem, ce nimamo tele teme, bi lohk dala tud se tja, ce bi se ti dalo...Tole je res problem in tocno to, kar pravis, Contesa... v bistvu pa kot stars nic ne mores, so otroci kao ful zasciteni, a tko so pa prepusceni ne samo taksnim agresijam, pac pa tudi hujsim in se cemu drugemu...Ko je bila tamala v 7. razredu, torej pred skoraj 15 leti ze je bila neka aferica, ko je nek sosolec imel opij ali kaj celo!!!!!kaj pa sele zdaj! Ce je ze pred 15. bilo tako... - da bi vse bilo kul, z glavo in to. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Uf Contesa, pobož za tvojega Chrisa pa upam, da se bo dobro končalo . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Hm. za Crisa, da bo vse ok. Seveda ne odobravam takih dejanj, sam fantje pač morajo (smo morali) včasih stvari razčistit po kao "moško". Se je dogajalo in se še bo. Ni dvoma. :o|o: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Contesa, po lastnih izkušnjah - naj počiva več, kot bo sam hotel! Pa bo v redu. Le kaj neki dogaja okoli vaše družine? Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Tudi jaz sem pomislila, kaj neki dogaja pri njih.Upam, da bo s Chrisom res vse dobro..O nasilju v šolah sem pa že kakšno rekla...tak, da si skoraj zdaj ne bi več karme kvarila : Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 Tudi jaz ne vem Piko, upam samo, da bo kmalu za nami! Ne bi bilo svoh kaksno zascito si ubost - zase in za family, jaz vcasih kar tako se spomnim, ponoci recimo ko ne mroem spati, pa kar malo molim za svoje bliznje, potem pa ce zabluzim in se mi da in prej ne zaspim, se kar za vse zive, recimo tudi za tiste, ki so mi 'zoprni', al so me kaj nategnil al kaj tacga...No, zascito pa lahko preprosto zvizualiziras v obliki, podobi srebrnega obroca, v bistvu nekaksnega jajcka, znotraj katerega si cist varen pol.Kar dela. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 Le daj, ker dela in je zelo preprosto, pa takoj cutis, kar pomirjeno zavzdihnes, bos vidla. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Joj, js sem čist zbluzena. Kot da bi bila pomlad. Čist se mi trga od tega vremena krasnolepeganadvsefantastičnega. Ajoj, ajoj. In sam neki sanjarim (pri mojih letih!), jao meni! Prosim, Vesolje, naj bo to en čaroben dan! xrosex Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 hm...zgleda da je rahlo nalezljivo... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Contesa..... kar ne morem verjeti tvojemu pripovedovanju o nasilju v šoli. Upam, da bo vse v redu z glavo in s tvojim sinom...Da je kaj takšnega mogoče...Jaz imam hčerko v vrtcu in tudi tam se že kaj podobnega, manj nasilnega, a vseeno, dogaja. Mi je zadnjič rekla ena mamica, da jo je sinček, star 5 let vprašala, "kajneda, da me ne morejo kar tako ustrilit?" A si predstavaljamo, kaj to pomeni? RES bo treba nekaj storiti, a kaj?? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 da jo je sinček, star 5 let vprašala, "kajneda, da me ne morejo kar tako ustrilit?" Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 No jaz sem pa ravno nadomeščala učitla športne vzgoje in sem "pazila" fante osmošolce. En od njih, saj ima DSP in vse, ampak - vsi sošolci se ga bojijo! Celo učiteljica, ki je imela punce in je potem z njimi odšla, mu ni mogla do živega. Jaz pa sem se ga tudi dobesedno bala (zanimivo, saj preden sem postala mami se ne bi in bi verjetno nastopila kot policaj:)), saj je imel v očeh take grozne švige-švage. brrr.Skratka, v bistvu je bogi, saj vem, kakšno je ozadje (družina strta...) in še hiperaktiven je in premlad, da bi se lahko obvladal škoda, saj potem taki velikokrat zabluzijo ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 sm že nazaj...., kako ste cukrčki... ste bli pridni ko me ni blo, včeraj sem bral najbolj drzno in psihopatsko osvajalno fikcijo... ni mi še čist jasn al je blo res al ne ampak... huhdo čist spremenilo pogled.... aha danes sem bil spet pridnkan, še bolj pridkana pa je bla pujsa... tak da en cmokec njej .... vmes pa lep pozdrav vsem, drvim naprej.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts