Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

Jaz sem se pa tolk dobr necesa spomnila...

Mi je se kar slabo... pa sem prej pomislila, ali sem lacna oz. bi bilo kul kaj pojest?

Pa mi nic ni disalo, od vsega se mi je kar obracalo, od misli na karkoli...

No pa zagledam articoke v kozarcku, ki jih je frend pred dnevi prinesel (ko je prisel na obisk, se dolgo nismo videli, pa spet gre, je bil na japonskem, zdaj pa nekaj cajta v italiji)... pa sem nekak pozabila nanje....

Ejjjjjjjjjjjjjjjjjjj, tocno to mi je pasalo, articoke, ne sam njami, ko so dobre, pac pa prav tko - zdravilno...

In saj res!! - grencica v bistvu kot tavzentroza, ocitno mi to pac sede...

Ampak, bi mislil sam kao specialiteta (sploh ker pac licno v kozarcku, saj sicer jih kdaj naredim), pol pa tkole fajn, zdravilno celo! :palec:

In cakam da me tamali poklice, da ga grem iskat, pa klice prejle, grem z busom dam. Oh, jes, kul. x8Dx :palec:

Se mi nikamor ne da. :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

En lep živijo še od mene za danes x;)x xsrcx

Sem si privoščila danes ultra spanje, ker že cel teden, ko sem bila pri starših, nisem uredu spala :8): No, končno sem se uspela naspat in se približno spravit skupaj, to mi je všeč xokx

Marsa, upam, da si že boljš zdaj, pa dober tek pri artičokcah x;)x

Selene, mogoče vem, skoz kaj si šla danes ponoči, se je tudi meni nekaj podobnega že zgodilo in res ni fajn :sori: upam, da se boš uspešno prebila skozi obveznosti danes, doma si pa potem privošči kakšno mini sprostitev, če že ne bo šlo drugače xsrcx x:Xx

Contess :eek: zaboga, kako sem pobuljila, ko sem prebrala tvoj post! No, upam, da bo s Krisom vse uredu, naj se pocajta xsrcx

Aja, pa Žverca, dobrodošla xokx

Si grem še kavico iskat, pa mal bom prebrala še foruma, pol se pa odpravim v mesto, imam za opravit par nujnih drobnih nakupov, pa študiram, da bi potem mal švignila na Rožnik, ker je tako lepo jesensko vzdušje zunaj xsrcx

Lep dan vam želim! x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Apolonija: HVALA! :flower: xrosex :flower:

Tako krasno sporočilo... ma glh za današnji čaroben jesenski dan! xrainbowx xsrcbumx

Mam vse rada! Tralalal tralalla tralallalalalala... xloveyx x:)x x;)x

Heh, se mi že meša... moram domov (konec šihtta, jee)! xDDx x:Dx

Pa še vsakemu en xwitchx želim, da vam prinese kakšno noro dobro xpresentx!

xsmx xg:Dx xokkx

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Ufffffffffffffffff :switz: :switz: :switz:

so me čist zasuli tuile z delom :o|o: :o|o: :o|o: , nič cajta za nič, čeprav sem takoj ko se je začelo grmadit pustila vse ostalo in delala xDDx . Sem pa precej nardila, pa še precej me čaka x:Ix .

Nič, ostanite navihani še naprej x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

HUH-To morm napisat, smo mel zdele eno akcijo, smo tipa luvil in ga tud ujel, je neki ušpiču pa smo ga pač mogl pridržat, pa to se pa je upiral, itd., no skratka je bo obvestilo (po telefonu, da treba v akcijo ), tipček je tam pa tam in mi; jest pa še dva sodelavca v akcijo .....
x^x :palec: točn tak, uporabi pooblastila
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Rahla reportaž: v petek odlično se naplesala, duo igral super in upam, da pride kmalu spet nova čaga na obzorje, organizacija preko vseh pričakovanj, sodelavci (kolegij) in kuharji se odlično izkazali (prebranec bi lahko zmagal na sv.prvenstvu, dekoracije pršut in prekmurska gibanica, njami Doma še zmeraj v kopalnici ni luči, imela izkušnjo tuširanja v temi v petek (da ne bi budila) in zdaj vem, da itak že vem vse na pamet, kje je kaj... Včeraj nedeljsko popoldne največji užitek v soncu nabiranje domačiga repincla na bregi x^x Vem, da če sama dočakam tako čago, jim že prej rečem, da namesto masažnega fotelja, raje bon za potovanje :2src:

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

nabiranje domačiga repincla na bregi

Hehe, bos vidla, ce bos kaj kuknila na novi forum, da en tak mddel komentira. x;)x x:o)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

aja, o tem smo pisali v temi tehnicno vprasanje mislim da na zadnji strani, po mojem to mislis.

hehe, dobre volje, pa ravno danes, ko mi je slabo... a misli pa mi kar sibajo (tele brezveznarije, ko ni treba nic pazit, napoved pa je ze projekt, to pa sam mal ropotam :D), pa v bistvu namesto da tamle recimo lezim in pocivam, pocivam sede za racunalnikom..

Ker sicer pa je res, mi sede obdobje sco, prec ratam boljse volje. :)

Pa tud se mi vedno kaj pomembnega dogaja v tem cajtu, kot nalasc.

Aja, se vedno nisem frenda poklicala, da mu voscim...

V bistvu sem mal odlasala, ker sem mal mislila, da bi ga povabila na kaksen kozarcek vina, ko smo se ze zadnjic menili pa eno muzko ima zame, ampak tolk pa nisem ok, da bi zurersko razpolozena imela obisk pa da bi se kaksno vino tankala, mi nic ne disi ta ideja danes. :o|o:

Picasso

aja, o tem smo pisali v temi tehnicno vprasanje

o tem da sem jaz tolk super volje in zgovorna. x:px x:o)x x;)x

Picasso

Lep pozdravček vsem!!! x:Xx x:Xx x:Xx

:eek: ...vidim,da je nekaterim nekej slabo...No upam,da vam bo bolje,in da se vsi čimprej pozdravite! xsrcx x:Xx xsrcx

Je,pa danes kr uredu dan...hehe,glede na to da skoraj nič nisem spala....se kr uredu držim... :vio:

Ha,zdej se pa spomnem...ponoč je tud men nekej slabo bilo...ampak se je poleglo... :palec:

Lep dan,in večer vam želim!!!Pa radi se imejte!! x:Xx x:Xx x:Xx

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Bo bo... hm zanimivo gor sem se razpisal, glede tvoje ikonce, da med katerimi planeti pa ta reka teče k je v ozadju ena ogromna reč, pa zgleda da sem tist v OS napisal? al sem sam mislil povedat...

no ja Bo bo :)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

O, a ne, jaz sem tud se vedno off... cist nepremicno sedim, da me ne bo zacelo v zelodcu kaj stiskat spet, ker mal me skoz...

Mi pa ne pase nic vec jesti, prej sem sam en deci kefirja spila, mi je zapasal, zdaj pa mi nic ne pase...

Picasso

sem se peljala nekaj km po naših cestah z avtobusom, adijo pamet,.. no pome je prišel moj z avtom hvala bogu (čeprav je želodec nekajkrat obrnilo, pa tisti sekajoč občutek v prsih bljek), vmes pa še delo... sedajle pa še delo doma, pa tamali dopovedat določene stvari pri angleščini, ki jih je normalno včeraj znala... jaz bi pa sedajle se dala na off - me ni sploh xrolleyesx

Samantha : I have to ask you a question. It's a good one so think about it. If two people love each other, but they just can't seem to get it together, when do you get to that point of enough is enough?

Jerry : Never

Joj, El Ninek... kje si pa to staknil? :OO!:

Ko bi jaz to prej vedela... xwizardx

:flower: :flower: :flower:

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Amis x:Xx  x:Xx  xflowx  xvrtcx IIIIIII, danes so talali pred faksom soncˇnice, kok sem bla vesela, da sem si eno tudi jaz nesla domov. xvrtcx

x:)x

sem ravno videla dve punci z soncnicami, sta hodili pred mano po cesti...sem razmisljala, kje sta jih dobili...zdaj vem x;)x x:Xx :palec:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...