Marsa 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 Jaz sem se pa tolk dobr necesa spomnila...Mi je se kar slabo... pa sem prej pomislila, ali sem lacna oz. bi bilo kul kaj pojest?Pa mi nic ni disalo, od vsega se mi je kar obracalo, od misli na karkoli...No pa zagledam articoke v kozarcku, ki jih je frend pred dnevi prinesel (ko je prisel na obisk, se dolgo nismo videli, pa spet gre, je bil na japonskem, zdaj pa nekaj cajta v italiji)... pa sem nekak pozabila nanje....Ejjjjjjjjjjjjjjjjjjj, tocno to mi je pasalo, articoke, ne sam njami, ko so dobre, pac pa prav tko - zdravilno...In saj res!! - grencica v bistvu kot tavzentroza, ocitno mi to pac sede...Ampak, bi mislil sam kao specialiteta (sploh ker pac licno v kozarcku, saj sicer jih kdaj naredim), pol pa tkole fajn, zdravilno celo! In cakam da me tamali poklice, da ga grem iskat, pa klice prejle, grem z busom dam. Oh, jes, kul. Se mi nikamor ne da. :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 En lep živijo še od mene za danes Sem si privoščila danes ultra spanje, ker že cel teden, ko sem bila pri starših, nisem uredu spala No, končno sem se uspela naspat in se približno spravit skupaj, to mi je všeč Marsa, upam, da si že boljš zdaj, pa dober tek pri artičokcah Selene, mogoče vem, skoz kaj si šla danes ponoči, se je tudi meni nekaj podobnega že zgodilo in res ni fajn upam, da se boš uspešno prebila skozi obveznosti danes, doma si pa potem privošči kakšno mini sprostitev, če že ne bo šlo drugače Contess zaboga, kako sem pobuljila, ko sem prebrala tvoj post! No, upam, da bo s Krisom vse uredu, naj se pocajta Aja, pa Žverca, dobrodošla Si grem še kavico iskat, pa mal bom prebrala še foruma, pol se pa odpravim v mesto, imam za opravit par nujnih drobnih nakupov, pa študiram, da bi potem mal švignila na Rožnik, ker je tako lepo jesensko vzdušje zunaj Lep dan vam želim! Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 En malo drugačen pozdravček od moje malenkosti...klikni na link http://www.riversongs.com/Flas/today.swf Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Apolonija: HVALA! xrosex Tako krasno sporočilo... ma glh za današnji čaroben jesenski dan! Mam vse rada! Tralalal tralalla tralallalalalala... Heh, se mi že meša... moram domov (konec šihtta, jee)! Pa še vsakemu en želim, da vam prinese kakšno noro dobro ! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Ufffffffffffffffff so me čist zasuli tuile z delom :o|o: :o|o: :o|o: , nič cajta za nič, čeprav sem takoj ko se je začelo grmadit pustila vse ostalo in delala . Sem pa precej nardila, pa še precej me čaka . Nič, ostanite navihani še naprej Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 HUH-To morm napisat, smo mel zdele eno akcijo, smo tipa luvil in ga tud ujel, je neki ušpiču pa smo ga pač mogl pridržat, pa to se pa je upiral, itd., no skratka je bo obvestilo (po telefonu, da treba v akcijo ), tipček je tam pa tam in mi; jest pa še dva sodelavca v akcijo ..... točn tak, uporabi pooblastila .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Rahla reportaž: v petek odlično se naplesala, duo igral super in upam, da pride kmalu spet nova čaga na obzorje, organizacija preko vseh pričakovanj, sodelavci (kolegij) in kuharji se odlično izkazali (prebranec bi lahko zmagal na sv.prvenstvu, dekoracije pršut in prekmurska gibanica, njami Doma še zmeraj v kopalnici ni luči, imela izkušnjo tuširanja v temi v petek (da ne bi budila) in zdaj vem, da itak že vem vse na pamet, kje je kaj... Včeraj nedeljsko popoldne največji užitek v soncu nabiranje domačiga repincla na bregi Vem, da če sama dočakam tako čago, jim že prej rečem, da namesto masažnega fotelja, raje bon za potovanje Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 nabiranje domačiga repincla na bregi Hehe, bos vidla, ce bos kaj kuknila na novi forum, da en tak mddel komentira. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 ja, super ime, sem se ze vceraj rezala... marsa, ti se mi zdis danes super dobre volje oz. ful zgovorna...ful neke detajle zlagas in sestavljas in to...saj ne, da drugace ne, ampak danes se mi zdi pa se bolj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 nic ne kapiram...sem ravnokar pisala, pa je vse zginilo...ko se pogledam, sem gor, ko hocem pa temo pogledat, me pa ni Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 aja, o tem smo pisali v temi tehnicno vprasanje mislim da na zadnji strani, po mojem to mislis. hehe, dobre volje, pa ravno danes, ko mi je slabo... a misli pa mi kar sibajo (tele brezveznarije, ko ni treba nic pazit, napoved pa je ze projekt, to pa sam mal ropotam ), pa v bistvu namesto da tamle recimo lezim in pocivam, pocivam sede za racunalnikom..Ker sicer pa je res, mi sede obdobje sco, prec ratam boljse volje. Pa tud se mi vedno kaj pomembnega dogaja v tem cajtu, kot nalasc.Aja, se vedno nisem frenda poklicala, da mu voscim...V bistvu sem mal odlasala, ker sem mal mislila, da bi ga povabila na kaksen kozarcek vina, ko smo se ze zadnjic menili pa eno muzko ima zame, ampak tolk pa nisem ok, da bi zurersko razpolozena imela obisk pa da bi se kaksno vino tankala, mi nic ne disi ta ideja danes. :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 aja, o tem smo pisali v temi tehnicno vprasanjeo tem da sem jaz tolk super volje in zgovorna. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 sem tudi jaz gruntala, kaj je tu tehnicnega...ja, se opazi tole, da si na mirujocem speedu... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Lep pozdravček vsem!!! ...vidim,da je nekaterim nekej slabo...No upam,da vam bo bolje,in da se vsi čimprej pozdravite! Je,pa danes kr uredu dan...hehe,glede na to da skoraj nič nisem spala....se kr uredu držim... Ha,zdej se pa spomnem...ponoč je tud men nekej slabo bilo...ampak se je poleglo... Lep dan,in večer vam želim!!!Pa radi se imejte!! Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 tihareka :) huhu, nice nice.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 El Nino....a bo a bo? Aja,pa hvala za pohvale glede ikonce.... Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Bo bo... hm zanimivo gor sem se razpisal, glede tvoje ikonce, da med katerimi planeti pa ta reka teče k je v ozadju ena ogromna reč, pa zgleda da sem tist v OS napisal? al sem sam mislil povedat... no ja Bo bo Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Drugi šihtek za menoj, pa nič boljš se ne počutim, grem Marsino taktiko preverit, mogoče bi pa kaj jedla... kolk sem sesuta.... hrrrrrr Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 O, a ne, jaz sem tud se vedno off... cist nepremicno sedim, da me ne bo zacelo v zelodcu kaj stiskat spet, ker mal me skoz... Mi pa ne pase nic vec jesti, prej sem sam en deci kefirja spila, mi je zapasal, zdaj pa mi nic ne pase... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 sem se peljala nekaj km po naših cestah z avtobusom, adijo pamet,.. no pome je prišel moj z avtom hvala bogu (čeprav je želodec nekajkrat obrnilo, pa tisti sekajoč občutek v prsih bljek), vmes pa še delo... sedajle pa še delo doma, pa tamali dopovedat določene stvari pri angleščini, ki jih je normalno včeraj znala... jaz bi pa sedajle se dala na off - me ni sploh Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Samantha : I have to ask you a question. It's a good one so think about it. If two people love each other, but they just can't seem to get it together, when do you get to that point of enough is enough? Jerry : Never Joj, El Ninek... kje si pa to staknil? :OO!: Ko bi jaz to prej vedela... :flower: Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 mačona you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 vesela zate naj ti dolgo cveti you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Amis IIIIIII, danes so talali pred faksom soncˇnice, kok sem bla vesela, da sem si eno tudi jaz nesla domov. sem ravno videla dve punci z soncnicami, sta hodili pred mano po cesti...sem razmisljala, kje sta jih dobili...zdaj vem Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 selene en poboz....pa marsa... pa ka vam je? jaz se pocutim pa super o amis Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts