Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

mačona, važno, da ti dela veselje!!!

ooo tinka!!!

jaz pa niham v razpoloženju danes...spominja na diznejlend x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

(popravljeno)

jaz sem tud na vrtiljaku z glavo navzdol, hitri premiki tisto veš, ko je želodec nad glavo x:Dx

Tinka hvala

Mačona s sončnico bi pa tud meni kdo celo danes popravil razpoloženje... vidim, d se dobro počutiš v svoji koži, bravo punca :palec:

Popravljeno -> Selene

Meni

se je evforija končno polegla. x:o)x

Nekam čudno je vse skupaj ta teden z mojim prehranjevanjem. V službi jem bolj malo, ko pridem domov, imam blazno srečo, da imam že vse pripravljeno (ko se preselim, bo to malo drugače, huh x?x ), pa pojem čisto malo in me začne neki stiskat v želodcu, neka napetost se pojavi in sem po pol krožnika sita. :eek: No, saj škodi ne, če manj ješ... manj jem x:Dx

Sem pa full gmajnta (vesela) še vedno. Sem šla v mercator poiskat nekaj za rojstni dan moje nečakinje in sem našla eno šikano majčko zanjo, potem pa še eno zase. Otročjo sicer, pa kaj. Za dvanajst let. In komaj jurja in pol. :vio: Jupi. xDDx Sem jo probala in mi je prav. Srčno upam, da se ne bo skrčila, ker potem mi ne bo več prav. Hehe. :hepko:

All I need is love, lalalala...

all I need is love, lalalala... :inlove: xsrcbumx xloveyx

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

:vragec:

smrc....smrc....smrc....

MARSA JE ZAKLENILA NARTABOLJTABOLJSHO TEMO

(kam bodo pa sedaj gospa zlivali gnojshnjico)

pa taaaaakoooo lepo se je zhe razvila debata x:o)x

marsa :palec: :palec: x;)x x:)x

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Samantha : I have to ask you a question. It's a good one so think about it. If two people love each other, but they just can't seem to get it together, when do you get to that point of enough is enough?

Jerry : Never

Joj, El Ninek... kje si pa to staknil? :OO!:

Ko bi jaz to prej vedela... xwizardx

:flower: :flower: :flower:

film the mexican, Julia Roberts&Brad Pitt... :D mislm ej ... huhja, js se držim zdaj tega pravila... ampak praviloma naj nebi prišlo nkol do tega...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

hoj x:)x

kolk se je dan 'zanimivo' začel... sem namreč zaspala :O: ... in to tako, da sem uro lepo lopnila in spala dalje :sleeping: :fiju: ... potem pa :wOOt: , ko se spomnim, da naj bi Dašo peljala v šolo, pa kontrolko naj bi pisali moji.... spala sem več kot uro dlje, kot naj bi, pa se je vse pravočasno uredilo xwizardx ... popoldne pri frizerki, ki je moja bivša učenka... je šla Daša z mano, da je lahko v miru preštefnala vse revije s frizurami in smo čvekale .... danes je bila moja frizerka nenavadno zgovorna... na dolgo in široko je razlagala vse o svojem malčku, kako ima ene nenavadne fore ... x:Ix x:Dx .... nazadnje je začela še temo o čarovništvu in midve z Dašo sva se samo spogledovali :eek: xcivx (kao, zdaj naj pa samo še začne z 'nenavadnim počutjem')

zdajle sem že popravila testke, ki so jih danes pisali in sem ful zadovoljna... kolk lepe ocene, komaj čakam, da bo jutri, da jih razveselim :palec:

kolk lepe ocene, komaj čakam, da bo jutri, da jih razveselim  :palec:

x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sem spravil drva do konci, se prav prijetno slano spotil, zato po dolgem času tudi vohau svoj telesni vonj x:Dx ,ampak zanimivo vsaj telo izgubi odvečne tekočine in se prenovi v telesnih gibih :8): Sem prej jedel sojine kosmiče, pa sm jih prec vrgel, niso mi všeč. Drgač sm pa odprt za vse korektne informacije naprej in pisale se bodo zg. izjave x^x

.danes so izdelali 10.000.000milijonski jogi

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

men je to SLUZHBA x:Dx  x:o)x  x;)x

666 zlomkou...tralala

Ni slabo! x:Dx x8Dx

kokr uzamesh

so me enkat klical, che grem z enimi v disco zhurat :xx!:

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pa si rekel, ne hvala, to je moj vsakdan! x:Dx

sm reku, de se ne spodob k konkurenci dnar nosit

che lohk v domachmu zastonj x:Dx x:o)x

666 zlomkou....tralala

x;)x  :palec:

aja zlomkec kaj nisi opazil da je prijetna gospa takoj drugo temo odprla?

:eek: :eek: :eek: :eek: kje....kero?

666 zlomkou...se zhe veseli poglobljenih postou....tralala

Prav tezko se zvlekla na trening danes, ampak se je splacalo.. rpav fajn obcutek, ko se clovek malo premiga x^x nekaj sem si ramo.. hihi, ko mi uspe prit s treninga, ne da bi me kaj bolelo, bo zmaga!! x:Dx

Se vedno ne vem kaj bom pocela letos.. klicem danes na faks, ce so ze resili pritozbo, mi ni hotela nic povedat.. saj boste po posti dobili.. ja, saj mi je ze priblizno jasno kaksen bo odgovor :o|o: No ja.. bo se treba znajt.. ce poznate koga, ki rabi kaksno varusko... naj se javi x:)x

cakam za racunalnikom, ce bo mogoce prijateljica na Novi Zelandiji dovolj zgodaj vstala, da se malo pocvekava, preden grem spat..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

pa glasen, pa nočem it spat, pa moti me če je čokolešnik narobe prpravljen, če kdo hoče da pospravim svoje igračke... hehe je ni varuške ki nebi izgubila glave...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...