Amis 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 mačona, važno, da ti dela veselje!!! ooo tinka!!! jaz pa niham v razpoloženju danes...spominja na diznejlend you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 (popravljeno) jaz sem tud na vrtiljaku z glavo navzdol, hitri premiki tisto veš, ko je želodec nad glavo Tinka hvala Mačona s sončnico bi pa tud meni kdo celo danes popravil razpoloženje... vidim, d se dobro počutiš v svoji koži, bravo punca Popravljeno 25. oktober 2004 -> Selene Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 a pobože se lahko še pošilja? torej en pobož za selene you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 pa eno lepo gugalnico za amis Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 morgen...... mal dalj tole dons trajal...hehe 666 zlomkou paglihenetolkzamujenih -ounarilc....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Meni se je evforija končno polegla. Nekam čudno je vse skupaj ta teden z mojim prehranjevanjem. V službi jem bolj malo, ko pridem domov, imam blazno srečo, da imam že vse pripravljeno (ko se preselim, bo to malo drugače, huh ), pa pojem čisto malo in me začne neki stiskat v želodcu, neka napetost se pojavi in sem po pol krožnika sita. No, saj škodi ne, če manj ješ... manj jem Sem pa full gmajnta (vesela) še vedno. Sem šla v mercator poiskat nekaj za rojstni dan moje nečakinje in sem našla eno šikano majčko zanjo, potem pa še eno zase. Otročjo sicer, pa kaj. Za dvanajst let. In komaj jurja in pol. Jupi. Sem jo probala in mi je prav. Srčno upam, da se ne bo skrčila, ker potem mi ne bo več prav. Hehe. All I need is love, lalalala... all I need is love, lalalala... Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 smrc....smrc....smrc....MARSA JE ZAKLENILA NARTABOLJTABOLJSHO TEMO(kam bodo pa sedaj gospa zlivali gnojshnjico)pa taaaaakoooo lepo se je zhe razvila debata marsa 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Samantha : I have to ask you a question. It's a good one so think about it. If two people love each other, but they just can't seem to get it together, when do you get to that point of enough is enough? Jerry : Never Joj, El Ninek... kje si pa to staknil? :OO!: Ko bi jaz to prej vedela... :flower: film the mexican, Julia Roberts&Brad Pitt... mislm ej ... huhja, js se držim zdaj tega pravila... ampak praviloma naj nebi prišlo nkol do tega... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 El Nino (25. Oct 2004 ob 21:04)mislm ej ... huhja, js se držim zdaj tega pravila... ampak praviloma naj nebi prišlo nkol do tega... Hehe, praviloma... Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 hoj kolk se je dan 'zanimivo' začel... sem namreč zaspala ... in to tako, da sem uro lepo lopnila in spala dalje ... potem pa , ko se spomnim, da naj bi Dašo peljala v šolo, pa kontrolko naj bi pisali moji.... spala sem več kot uro dlje, kot naj bi, pa se je vse pravočasno uredilo ... popoldne pri frizerki, ki je moja bivša učenka... je šla Daša z mano, da je lahko v miru preštefnala vse revije s frizurami in smo čvekale .... danes je bila moja frizerka nenavadno zgovorna... na dolgo in široko je razlagala vse o svojem malčku, kako ima ene nenavadne fore ... .... nazadnje je začela še temo o čarovništvu in midve z Dašo sva se samo spogledovali (kao, zdaj naj pa samo še začne z 'nenavadnim počutjem') zdajle sem že popravila testke, ki so jih danes pisali in sem ful zadovoljna... kolk lepe ocene, komaj čakam, da bo jutri, da jih razveselim funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 hoj. sounds like a good day! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 hoj. sounds like a good day! hihimen se je lih zacheu... 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Spet žuriraš Aakhut? men je to SLUZHBA 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 kolk lepe ocene, komaj čakam, da bo jutri, da jih razveselim Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 vsaj nekomu ... marsa postnila vmes...komentar je za eno mesto prej you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 sem spravil drva do konci, se prav prijetno slano spotil, zato po dolgem času tudi vohau svoj telesni vonj ,ampak zanimivo vsaj telo izgubi odvečne tekočine in se prenovi v telesnih gibih Sem prej jedel sojine kosmiče, pa sm jih prec vrgel, niso mi všeč. Drgač sm pa odprt za vse korektne informacije naprej in pisale se bodo zg. izjave .danes so izdelali 10.000.000milijonski jogi .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 men je to SLUZHBA 666 zlomkou...tralalaNi slabo! kokr uzameshso me enkat klical, che grem z enimi v disco zhurat :xx!: 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Pa si rekel, ne hvala, to je moj vsakdan! sm reku, de se ne spodob k konkurenci dnar nositche lohk v domachmu zastonj 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 aja zlomkec kaj nisi opazil da je prijetna gospa takoj drugo temo odprla? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 aja zlomkec kaj nisi opazil da je prijetna gospa takoj drugo temo odprla? kje....kero? 666 zlomkou...se zhe veseli poglobljenih postou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Prav tezko se zvlekla na trening danes, ampak se je splacalo.. rpav fajn obcutek, ko se clovek malo premiga nekaj sem si ramo.. hihi, ko mi uspe prit s treninga, ne da bi me kaj bolelo, bo zmaga!! Se vedno ne vem kaj bom pocela letos.. klicem danes na faks, ce so ze resili pritozbo, mi ni hotela nic povedat.. saj boste po posti dobili.. ja, saj mi je ze priblizno jasno kaksen bo odgovor :o|o: No ja.. bo se treba znajt.. ce poznate koga, ki rabi kaksno varusko... naj se javi cakam za racunalnikom, ce bo mogoce prijateljica na Novi Zelandiji dovolj zgodaj vstala, da se malo pocvekava, preden grem spat.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 aliana... js rabim varuško... sam vse pobegnejo... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 aliana... js rabim varuško... sam vse pobegnejo... che si pa tko techen...otrok 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 aliana... js rabim varuško... sam vse pobegnejo... che si pa tko techen...otrok 666 zlomkou....tralala spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 pa glasen, pa nočem it spat, pa moti me če je čokolešnik narobe prpravljen, če kdo hoče da pospravim svoje igračke... hehe je ni varuške ki nebi izgubila glave... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts